Min siste tur før finalen - Bodø

Foto: Kjell Rødhammer

Hei igjen godtfolk, nå er det ikke lenge igjen til finalen! Jeg er veldig spent og nervøs for lørdagen, og jeg er akkurat ferdig med å pakke kofferten. Morgendagen starter med siste finish på negler og bryn hos min sponsor før jeg drar videre til Oslo. Senere går turen innom Wallmans for å øve med resten av jentene. Dette blir så gøy!

Selv midt oppi finaleuka var jeg fast bestemt på at jeg måtte tilbake til Bodø. Bodø var stedet som virkelig fikk meg til å se hvor sterk jeg har blitt. Det har vært tøft, men det viktigste er å alltid ha troen på seg selv. Finalekjolen min for meg symboliserer styrke og store drømmer. Uansett hva som skjer på lørdag tar jeg med meg all kunnskap videre i livet. Jeg føler meg klar til å ta steget videre og vise hva vi i Norge har å by på!

Jeg har lagd en video som egner seg til mobil og ikke pc, men legger den ved uansett. Kvaliteten er ikke til å skryte av så jeg anbefaler alle til å gå inn på min instagram konto HER for å se videoen i HD kvalitet.

 

Det er fortsatt mulig å stemme meg til topps ved å sende Missu 4 til 1963! Setter pris på alle stemmer og all støtte jeg har fått hittil i konkurransen. Ellers håper jeg dere får en fin kveld videre!

- Celine Herregården

Gi stjerner til dette innlegget:
295 Hits

Jeg er klar til å blomstre!

Foto: Kjell Rødhammer

Hei igjen! Nå er det kun 6 dager igjen til den store finalen som foregår på Wallmans den 29.juli. Det er utrolig at tiden har gått så fort, men nå er dagen snart kommet. Da jeg først hørte om Miss Norge ble jeg veldig skeptisk, for handler ikke en skjønnhetskonkurranse om utseendet? Svaret er definitivt nei! Det krever styrke, motivasjon og mye tid. Jeg skal prøve å lage et kort sammendrag av eventyret mitt fra start til slutt.

 

Det startet i 2016

E-mailen dukket plutselig opp i innboksen og der satt en 17 år gammel jente å gråt av glede. Dessverre var jeg for ung, men jeg gav meg ikke. Jeg stillte opp på catwalk-kurs og jobbet allerede da med å forbrede meg til 2017. I fjor på denne tiden var jeg nervøs, nesten like nervøs som det jeg er nå. Jeg følte virkelig på hvor stresset og nervøse de andre jentene var og jeg tenke '' tenk om jeg får denne muligheten neste år''. Det fikk jeg, et år senere sitter jeg her 6 dager før finalen.

Denne konkurransen har gitt meg muligheter jeg aldri hadde fått uten. Jeg har lært alt fra å stå i kulde til å takle ting på egenhånd. Jeg kan ikke beskrive hvor takknemmelig jeg er for å ha fått muligheten til å vise det jeg er god for og mine verdier. Jeg har jobbet beinhardt siden dag en for å gjøre mitt aller beste for å nå målet mitt om å bli Miss Norway 2017. 

I starten av konkurransen gikk jeg ut med en historie som er veldig vanskelig for meg. Jeg var utrolig redd for hva de rundt meg skulle si, og allerede da merket jeg styrken jeg fikk av å gå ut av min komfortsone. Artikkelen kan du lese HER. Like etter kom jeg i kontakt med MOT og Oss mot mobbing. Mitt aller første veldedige arbeid var å holde et foredrag om mobbing på en skole i Drammen. Det var så godt å se de unge tok til seg det jeg nevnte i foredraget, det er så lite som skal til for å gjøre en liten forskjell.

 

Finaleuttak periode

Etter mye hard jobbing med photoshoots, presse og sponsorer var det endelig klart for finaleuttaket! Jeg kapret Drammen's flinkeste videoprodusent Marius Eie til å lage min finalevideo. I videoen fikk vi med Drammen's perler som vi er stolte av, nemlig Ypsilon brua, Drammenselva og Drammensteateret. Jeg følte meg som en prinsesse når jeg fikk æren av å stå på scenen i lang aftenkjole. Mitt hovedbudskap med videoen var å få frem en vanlig jente med store drømmer. Videoen ser du under;

 

 

 

 

Mine reiser i Norge

Helt siden Martine sto på scenen i 2015 var jeg bestemt på at jeg skulle ha Nina Thorsø som kjoledesigner. Jeg ville gjøre noe helt sprøtt og uvanlig og da var denne dama perfekt. Vi fant tidlig ut at jeg gjorde hva som helst uavhengig av kulde og egne grenser. I April dro vi til en nydelig by kalt Røros. Det startet klokken 5 om morgenen fordi vi skulle ha med oss soloppgangen og blåtimen som stedet er kjent for. 

Jeg har aldri kjent på en slik kuldefølelse noen gang! Det var -15 og vind på kalde Rørosvidda i April. I noen øyeblikk der tenkte jeg '' hva har jeg blitt med på nå''. 

Foto: Silje Markussen Dale

Etter de kalde photoshootsene på fjellet dro vi ned til sentrum for å bli med lokalavisen og radioen på tur. Intervjuene kan du lese HER og HER. Dette var også veldig rart siden jeg aldri hadde vært med på radio før. Men jeg klarte det!

 

Turen min gikk hjem igjen etter 2 tøffe dager med lite søvn og kulde. Men dette skulle jeg gjøre igjen! Vi bestemte oss fort for å gjøre noe helt spesielt, paragliding i kjole. En måned senere tok jeg turen opp til stedet som fikk meg til å stråle. Første dagen jeg kom opp var det rett i et test hopp med Rolf Arne Borgen som er en ekstremt dyktig tandemhopper. Når jeg sto på Keiservarden var det veldig emosjonelt. Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at organisasjonen hadde gjort meg så sterk til å fly paragliding i en så ung alder. Dette er det Norge har å by på som ingen andre land kan måle seg med:

Dagen etter flygningen var det tett timeplan og mye å gjøre. Vi tok seilbåten til en magisk strand hvor jeg skulle fly i designerkjole. Vi fikk med oss en journalist på turen. Under reisen fikk designeren min en tanke om bilder i mastaen på en seilbåt. Sikkerheten slo meg ikke engang før jeg sa ja til å gjøre noe så ekstremt. I det jeg ble heist opp var jeg utrolig redd og nervøs. Det var kjempekaldt og tårene rant. Mens Nina roper til meg ''aldri gi opp, dette klarer du'' tok jeg meg sammen og gjorde min oppgave. 

Foto: Silje Markussen Dale 

 

 

 

Frivillig arbeid

I tillegg til mange flottet turer har jeg også jobbet mye veldedig. Jeg ble tidlig en del av Røde Kors og jobbet mye mot mobbing. I februar var det stor nyåpning av ungdomshuset i Drammen ''Fellesverket, hvor jeg fikk en stor rolle som frivillig. Det er så utrolig godt å hjelpe, og det skal ikke mye til for å gjøre en forskjell. Når jeg var yngre slet jeg mye med lekser hjemme og derfor har dette vært en stor del av mine frivillige timer på blant annet ungdomshuset. Jeg har også bidratt til norsktrening for flyktninger som er noe ''litt annerledes''. Norsk - kursene var noe av det morsomste jeg har vært med på av frivillig arbeid og det var alltid god stemning med vafler og noe godt å drikke på. Har blitt kjent med så mange gode mennesker jeg fortsatt ønsker å ha i livet mitt selv etter konkurransen.

 

 

Sponsorjobbing

Sponsorer er noe som legges mye vekt på i Miss Norway fordi en skal vise at man klarer å markedsføre seg selv og andre i media. Fordelen min når det kom til sponsorer var at jeg alltid har vært veldig kreativ. Å finne en god løsning slik at begge parter får igjen for samarbeidet var hovedmålet mitt med hver sponsor. Det har vært en spennende utfordring når man samarbeider med en dyrebutikk og vannleverandør. Det er kun kreativiteten som setter grenser. 

 

Foto: Kjell Rødhammer  

Å Reise er det beste jeg vet, og hvis jeg hadde fått æren av å bli Miss Norge vil jeg fortsette eventyret. Jeg vil vise at vi i Norge har noe spesielt ingen andre land har og derfor er vi nordmenn unike. Jeg vil vise at man kan komme langt ved å bare være seg selv og jobbe hardt for drømmene sine. Året som kommer vil jeg bruke på å besøke skoler rundt i Norge og motivere andre til å skille seg ut samt å inspirere det norske folk til å bidra frivillig.

Jeg er så takknemmelig for alt som har skjedd meg dette året og en spesiell takk til organisasjonen. Dere har gitt meg muligheten til å vise mine virkelige verdier og en enorm lærdom jeg kan dra nytte av senere i livet. Jeg er klar til å blomstre! Til deltagerne som skal konkurrere til høst; Aldri mist troen på deg selv og vær sterk!

 

Nå er det under en uke igjen til finalen og uansett hva som skjer vil jeg avslutte et kapittel med mange gode erfaringer og nye gode venner!

 

En siste takk til;

Eivind Nilsen, Kjell Rødhammer, Nina Thorsø, IPet, Konnerud trafikkskole, SnåsavannAS og Diamant klinikk.

 

Foto: Kjell Rødhammer 

 

- Celine Herregården

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
803 Hits

Min reise er ikke over enda!

Foto: Silje Markussen Dale

 

Hei igjen alle sammen! Dere leste riktig, min reise er nemlig ikke over enda. I løpet av min periode i Miss Norway har jeg reist rundt i landet for å vise frem våre magiske steder. Vi har fått med oss radio, presse og TV på turene og nå begynner det å gå mot slutt. Jeg har opplevd og lært så utrolig mye jeg aldri kommer til å glemme. Jeg trodde aldri jeg skulle kommer så langt i konkurransen som det jeg har gjort hittil. Det har vært beinhardt og alt handler om å aldri gi opp drømmene sine. Nå er det snart en uke igjen av konkurransen og ting begynner å spisse seg til. Det jeg skal fortelle nå har jeg ventet lenge med å si. Neste uke skal jeg nemlig opp til stedet som virkelig fikk meg til å forstå at dette er det jeg har lyst til. Og jeg er absolutt ikke ferdig med å reise etter finalen. Om dette skulle gått min vei vil jeg fortsette å vise at vi i Norge har noe helt spesielt. Men denne gangen skal jeg opp med kjolen som betyr alt for meg. Det er bare å følge med videre for mer spenning!

Jeg gleder meg til å vise dere de neste bildene som kommer!

 

- Celine Herregården

Gi stjerner til dette innlegget:
209 Hits

Ny sponsor - Diamant klinikk

//Sponset innlegg

Hei igjen! Denne uken var jeg så heldig å få med Diamant Klinikk som sponsor i konkurransen. Jeg har lenge lengtet etter noen som kan ordne bryn, vipper og negler. Det var ingen tvil om at jeg ønsket disse fordi de er utrolig flinke på alt de tilbyr. På fredag fikk jeg sponset negler, vipper og bryn til finalen og jeg er super fornøyd. Anbefaler alle å ta en titt på facebook siden deres ved å klikke HER for å se tilbud og bilder.

Det er en drøm å våkne opp og ikke tenke på å sminke seg lenger!

Senere vil jeg legge til før og etter bilder på min facebook side, så det er bare å følge med videre!

https://www.facebook.com/VeientilMissNorway2017/

 

 

Håper dere fortsatt får en fin dag videre!

Husk å stemme på meg ved å sende Missu 4 til 1963 10kr per stemme.

 

-Celine Herregården

Gi stjerner til dette innlegget:
740 Hits

Det nærmer seg finale!

All foto : Eivind Nilsen - Clean Shot Photography

Hei igjen alle sammen! Nå er det ikke lenge igjen til finalen og jeg begynner virkelig å kjenne det. Det blir rart å bli ferdig med noe man har jobbet så hardt og lenge for. Catwalk - trening, photoshoots, sponsorjobbing, presse og veldedig arbeid står på planen før finalen. Her gjelder det å holde tunga rett i munn og være ekstremt effektivt. 

Det er så spesielt å tenke på året som har gått. Jeg har virkelig lært alt fra å utfordre meg selv til å takle ekstremkulde. Reisen fremover blir veldig spennende, og nå gleder jeg meg til å vise hva jeg er god for på finalen!

Uansett om det er tøffe tider, må som sagt mye til. Forrige uke var jeg på photoshoot med Eivind Nilsen som jeg har brukt flere ganger. Denne gangen var det casual og bikini som sto for tur. Vi prøvde også en litt annerledes bakgrunn enn det man ofte ser, og jeg ble veldig fornøyd. Jeg må bruke anledningen til å takke han for at han alltid har stillt opp som fotograf og alltid levert et godt resultat på kort tid. Flere av hans bilder kan du se her: https://www.facebook.com/cleanshotphoto/

 

 

Det hadde betydd mye om du ønsket å stemme meg frem ved å sende missu 4 til 1963 - Så mange ganger du vil og 10kr per stemme!

 

Videre kan du følge meg på sosiale medier;

Instagram; https://www.instagram.com/celineherregarden/
Facebook; https://www.facebook.com/VeientilMissNorway2017/

 

 

- Celine Herregården

Gi stjerner til dette innlegget:
168 Hits

Min siste photoshoot med Kjell Rødhammer!

Hei hei! For en en stund tilbake hadde jeg en gøyal photoshoot med min lojale fotograf Kjell Rødhammer. Kjell er en fotograf det er lett å samarbeide med og sammen får vi til flotte bilder. Når vi planla denne shooten var målet mitt å vise frem en ''kandidat fra Drammen''. Bildene får virkelig frem noe som betyr mye for meg, nemlig hjembyen min. 

I bakgrunnen på flere av bildene finner dere Drammenselva med vår stolthet Aass bryggeri.

 

Alle bildene er tatt av Kjell Rødhammer - https://www.facebook.com/KRPhotography.2000/

Fotografen anbefales på det sterkeste!

 

Hvis du ønsker å bli min samarbeidspartner/sponsor så send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 48193773.

Det er også fortsatt mulig å stemme på meg ved å sende Missu 4 til 1963 så mange ganger du vil!

 

Håper dere likte bildene :)

 

-Celine Herregården

Gi stjerner til dette innlegget:
309 Hits
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på