Hvordan påvirker tankens kraft din selvtillit? ♕

 

Jeg har fått flere henvendelser fra folk som lurer på hvordan de kan få en bedre selvtillit, og tiltroen til sin egen evne til å prestere. Derfor tenkte jeg skrive litt kort om hva som fungerer for meg og som kanskje kan være til hjelp for deg. 

 

Det finnes dessverre ingen universal oppskrift på hvordan man kan få en bedre selvtillit, og dersom noe fungerer for meg, kan det hende det ikke fungerer for deg. Det å bygge opp en selvtillit mener jeg er en livslang prosess. I perioder kan vi mennesker ha oppturer og nedturer som virker inn på selvtilliten. Dette opplever man gjennom hele livet, og det er derfor man også hele veien må jobbe med seg selv.

 

Jeg har skrevet ned 5 tips, om tankens kraft. Dersom man sier en ting til seg selv nok ganger, vil man til slutt tro på det. Om det er negativt eller positivt er opp til deg selv. 

 

1. Vær deg selv

 

Først og fremt må du slutte å sammenligne deg selv med andre. Vi alle må innse at det ikke finnes et eneste «perfekt» menneske her i verden. Det har seg slik at alle har en unik kombinasjon av kvaliteter, og en egen fasit på hva som er «perfekt». Derfor er det ingen vits å sammenligne seg med andre.

 

Selv om en Instagramprofil kan se så overdrevent flott og fin ut med roseaglade bilder hele tiden, skal man aldri sammenligne seg med dette. Personen har garantert dager som ikke er like ”happy” og like mange oppturer og nedturer som en selv.

 

Vi mennesker har en tendens til å legge ut det mest ”perfekte” bildet fra vårt liv, og dette er jo ingen synd, men du som ”følger” eller ”fan” må aldri sammenligne deg selv med dette. Flere ganger tar jeg meg selv i å sammenligne meg med andre, noe som er svært vanskelig å unngå, og typisk blant oss jenter. Men hvem er det som siter igjen med en dårlig selvfølelse fordi man ikke har det ”fine” bildet eller de ”kule” tingene?  Det er en selv.

 

 Hvordan man føler og ser på seg selv, blir et resultat av hvordan man lever livet sitt. Derfor er selvfølelsen viktig å jobbe med. Dersom du har en tendens til å sammenligne deg med andre, bør du slutte å oppsøke slike situasjoner. Jobb med hva som er dine standarder og deretter følg dem.

 

 

2. Skriv ned dine kvaliteter og styrke

 

Det kan virke litt rart, og kanskje litt vanskelig også. Hva er egentlig dine kvaliteter og hva er din styrke?

Når du først selv blir klar over dine kvaliteter er du på god vei mot selvutvikling. Nøkkelen til selvtillit er å bygge videre på hvem du allerede er. 

 

Her er det noen kvaliteter som kan hjelpe deg med å komme i gang:

Spontan, utadvendt, omsorgsfull, inspirerende, disiplinert, kunstnerisk, bestemt, visjonær, flink, fleksibel, optimistisk, varm, viljestyrke, nysgjerrig, atletisk, utdannet, fokusert.. 

 

 

3. Kunsten å kunne gi

 

Det å dele og gi til andre er en god følelse, og som gagner deg. Men husk å finne en middels!

 

4. Tørr å ta utfordringen! 

 

Selvutvikling er viktig, derfor bør du tørre å ta nye utfordringer! Vi kommer ingen vei om vi trekker oss unna nye utfordringer. Det kan virke både ubehagelig og guffent, men endring er bra for deg. Hvis du for eksempel frykter offentlige taler, overkom frykten og gjør ditt neste foredrag på skolen/jobb til noe som er verdt å sette i historiebøkene.

 

5. Vær positiv

 

Loven om tiltrekning. Til dere som har lest boken «Hemmeligheten/The Secret» forstår hva jeg snakker om. Til dere som ikke har en minste anelse, handler «loven om tiltrekning» om hvordan vi mennesker tenker og hvor stor påvirkningskraft det har. Mennesker med lav selvfølelse har en tendens til å ha negative tanker og som da betyr at negative hendelser automatisk blir trukket mot dem.

 

Kjenner du deg igjen om noen sier til deg «Du har gjort en grei jobb» og du umiddelbart tenker ”kke perfekt? ”

Husk at enkle ord som for eksempel «greit» er bra nok! Lær det å tilgi deg selv for ikke å være perfekt 24/7 og jobb videre med å tolke ting på en mer positiv måte. 

 

La oss se tilbake på de kvalitetene du har skrevet ned. Lær deg å elske deg selv, og fokuser på de gode kvalitetene du har fått. Hvis du ikke kan sette pris på kvalitetene dine, kan du heller ikke forvente at andre skal gjøre det heller.

 

Aldri la noen fortelle deg hvem du er eller får deg til å føle deg mindre verdt. Jobb med deg selv, og finn ut hvem DU er. 

- Miss Norway 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
479 Hits
0 kommentarer

Fotoshoot med Miss Norge

Bare en uke før jeg reiste til Miss Universe hadde jeg en fotosoot med Haust Collection. I dag etterspurte jeg bildene som ble tatt for Haust Collections nye vinterjakker for høsten 2017.

Påskeferien min er alt godt i gang, og mine planer for denne ferien er å gjøre absolutt ingen ting. Jeg skal simpelthen bare slappe helt av. Jeg hadde håpet på at tiden etter Miss Universe skulle være mindre stressende, men slik har det ikke blitt. Jeg har vært opptatt med flere oppdrag og møter, samt skole, praksis, jobb og en liten % av den lille fritiden jeg har igjen til å slappe av. Midt oppi alt dette har jeg til og med sett etter en hund som jeg har lyst til å kjøpe.

Det å kjøpe en hund er en lang prosess. Det å finne den rette rasen og den rette kennelen viser seg ikke å være så enkelt som jeg skulle tro, hvertfall ikke når jeg klarer å finne en Kennel helt nord i Norge.. Planen min var å reise med fly, men billettene kostet over 3500 kr, og jeg skulle i tillegg kjøpe hunden som kostet trippelt av den summen. Det ble da langt over mitt budsjettet og som student måtte jeg være litt realistisk.. Ingen hund så langt i løpet, men jeg tar tiden til hjelp. Har du kanskje en kennel du kan anbefale? 

I dag trakk vi også en vinner av påskekonkurransen på min Facebookside hvor man kunne vinne 3 nydelige luer fra Haust. Gratulere så mye til Tina Torp og hennes 2 venner som får tilsendt luene i posten i dag!

Ønsker alle en god påske og nyt disse nydelige fridagene som er i vente! 

- Miss Norge 

 

Fotograf: Cathrine Nedberg

 

Gi stjerner til dette innlegget:
715 Hits
0 kommentarer

MISS NORWAY - Reisen til Manila

Mange har nok lurt litt på hvor jeg ble av etter Miss Universe finalen i Filippinene og hva jeg skal gjøre videre? 

Etter noen uker hvor jeg nå har fått ladet opp igjen batteriene og latt alt av inntrykk fått synke inn, syntes jeg det var på tide å fortelle dere om hvordan min reise til Miss Universe var.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å være med og bli kjent med Miss Universe familien. Jeg vil også fortelle dere om hvorfor det var så viktig å forberede meg så godt som jeg gjorde før jeg dro, samt hvorfor jeg var så påpasselig på mitt arbeid i forkant av konkurransen.

Som Miss blir du testet fra første sekund på hvordan du takler presse, fans og "live" intervjuer på internasjonal TV. Hadde ikke jeg forberedt meg så godt som jeg gjorde i forkant, ville dommerne med en gang notert seg dette. 

Etter 17 timer med fly fra Oslo til Manila og med lite søvn, måtte jeg være på topp 100 selv om jeg var sliten. Gjennom tre uker med gjennomsnitt 4 timer søvn per natt, var jeg nødt til å prestere på mitt BESTE under hvert eneste event. Dette kunne til tider være krevende, og mange av konkurrentene mine ga opp bare etter en uke. Som sakt; reisen var ingen dans på roser, men en utrolig opplevelse, uten tvil! En reise som har gitt meg mye lærdom, nye venner og en opplevelse svært få har fått muligheten til. 

Fra dag 1 da vi landet i Manila var bedømmingen alt i gang, og jeg kunne høre fansen rope og hyle utenfor flyet. TV team, radiostasjoner, fans og fotografer stod på rekke og rad. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne. Jeg fikk gaver og blomster da jeg ankom, og fansen ropte QUEEN ELSA!! MISS NORWAY!

Her er det et bilde av da vi alle ankom Baguio for vårt første event! Vi skulle være med i en parade som landsbyen årlig arrangerer. Det kan nesten ikke beskrives hvor fantastisk velkomsten var her! 

Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde ingen anelse om at Miss Universe i Filippinene kunne være SÅ stort?! Det kan nesten sammenlignes med når Beyonce var på turne. Jeg var rett og slett i hennes sko. Jeg hadde vakter og Security rundt meg 24/7, samt at vi var delt opp i en gruppe på 5. Vi hadde hver vår egen supervisor. Til dere som ikke vet hva en supervisor er, så er dette en midlertidig ”Misse-mamma”. 

Da jeg ankom hotellet i Manila møtte jeg ”roomien” min Ida, som er Miss Sverige. Jeg er veldig glad for at vi ble kjent og for at vi ble ”roomies”. Ida er en herlig jente, med beina på jorda og en super energisk person! Det er godt å vite at denne snuppisen bare er en sverigetur unna. Jeg har forresten også gleden av å meddele at hun har planer om å komme til Miss Norge finalen i juli!

 

 

I løpet av de 3 ukene i Manila var vi på ulike eventer. De første dagene gikk i reiser og fotoshooter på ulike øyer og steder i Manila. Vi hadde også registrering og gjennomgang av klær og prøverom som tok hele 2 dager. Alt ble planlagt til den minste detalj og hver av oss fikk egne tilpasset kjoler, sko, smykker og bikini. 

9 av oss fikk gleden av å bli med på Wowowin TV showet, og dette var noe helt for seg selv! Jeg har aldri vært med på et så stort TV show før! Vi ble intervjuet en og en og salen ropte og hylte så høyt at jeg nesten ikke klarte å høre meg selv snakke. Vi hadde det veldig moro, og ble overrasket med mobil, jakke og mikrofoner! 

Her er det noen bilder fra showet: 

https://www.youtube.com/watch?v=wKf5dbZNObo

 Vi hadde også et sponsoroppdrag dagen etter, hvor vi skulle opp på scenen og hilse på fansen. 

 

Red Carpet events: Vi hadde to av disse eventene, men den største av disse var da vi skulle få en velkomst av Presidenten i Miss Universe og en hilsen fra Miss Universe 2015 - Pia Wurtzback. Kleskoden er som dere kan se "Galla". Vi stod 2 timer og ventet med 15 cm høye heler. Aldri har jeg kjent på hvor mye smerte sko kan påføre.. 

Grunnen til at vi måtte vente var fordi det var noen forsinkelser i programmet og de hadde problemer med å kontrollere fansen. Noen prøvde også å snike seg inn, noe som tok lang tid å fikse. Stemningen var på topp bland oss alle, eller.. nesten alle. 

 

 

Galla-eventet var ferdig kl.00.00 og vi skulle opp tidlig dagen etter kl. 04.00. Det var kun noen av oss som fikk være med på parade eventet som jeg tidligere nevnte. Da vi ankom Baguio ble vi møtt av forsvaret som hadde en fantastisk opptreden for oss. Vi ble senere fraktet til hotellet som vi skulle overnatte 1 natt på, og deretter rett til paraden. 

 

 

  

En hel skole fra Landsbyen kom også på besøk og hver elev hadde på seg nasjonal kostymet til hvert land. Vi gikk en og en opp på scenen og kronet vårt "lille land". Det er helt utrolig at de har laget et kostyme til hvert enkelt land. Bunaden til "Lille Miss Norway", May ble kjempe glad da hun ble kronet og fikk blomster av oss. Her har vi tatt en "selfie" med Miss Belgia og "Lille Miss Belgia"

Vi måtte tidlig opp dagen etter for å rekke flyet som gikk 05.00. Vi skulle på fotoshoot kl. 10.00 i Manila, så vi hadde knapt med søvn og tid til å fikse oss før vårt neste event. Her er jeg og Miss Kora klare for foto! 

 

Et av de mest spennende eventene vi var med på i Miss Universe var da vi alle skulle møte selveste presidenten av Fillippinene; Rodrigo Duterte. Vi fikk også en egen designet "veske-holder" som man kan sette på kanten av bordet og deretter henge vesken sin på. Super smart, men også litt ekstra stas når det er gravert inn en hilsen fra presidenten!

 

Her kommer det til hvorfor jeg var så påpasselig på mitt arbeid i forkant av konkurransen. For hvert event og for hver fotoshoot ble kun noen av oss plukket ut til å gjøre disse oppdragene. 

Som noen av dere kanskje fikk med dere, var jeg ofte i media og på nesten alle oppdrag. Grunnen til dette var to ting: sponsorene så etter hvor stor gruppe/fans vi nådde ut til, og hvor godt vi representerte oss selv og vårt land.

Det var mange av jentene som dessverre ikke fikk være med, fordi noen av dem hadde upassende/lite flatterende bilder av seg selv ute på nett. Sponsorene ville rett og slett ikke assosiere seg med disse jentene. Dette gir en pekepinn på hvor viktig det er å være påpasselig og tenke seg om hvilke signaler man sender ut gjennom sine sosiale plattformer! Sponsorene ønsker gode forbilder! 

Her ble jeg og 4 andre plukket ut av 85 konkurrenter til en fotoshoot for selve Miss Universe merket. Fotoshooten var kjempe morsomt, og det fine var at vi fikk hver vår søte lille teddybjørn. Lykke!  


Her er et lite bildedryss fra flere eventer med sponsorene: 


 

 

Her er vi på forsiden av Filippinenes største nyhetsblad! Jeg fikk avisen da jeg ankom flyplassen i Manila på vei hjem igjen til Norge. Noen av de ansatte hadde spart på avisen for å gi den til meg før jeg dro. Det var utrolig snilt gjort!

 

 

 

 

Finalen begynte å nærme seg og det var tid for skikkelig konkurranse. Den siste uken i Manila gikk til øving av koreografi med og uten dansere. Vi hadde også Steve Harvey som programleder og Flo Rida som sanger. DET var moro! 

 

 

Etter en hel måned med oppdrag, intervjuer, konkurranser, pressekonferanser, fotoshoots og møter var endelig finaledagen der. Bare noen timer før showet fikk vi vite at den kun vil bli topp 12 i finalen og ikke topp 15 og topp 20 som det har vært tidlig. Dette betydde at konkurransen tilspisset seg veldig. 

Noen lurer kanskje på om jeg var nervøs før jeg gikk på scenen og om jeg kjente på presset? 

Jeg må ærlig innrømme at jeg kjente på presset. Men samtidig så har jeg et veldig stort konkurranseinstinkt, og liker dårlig å tape. Men jeg forstod tidlig, til og med før jeg dro til Manila, at dette er en konkurranse i verdensklasse.

Mange av deltagerne har hold på med missekonkurranser siden de var 5 år gamle og har et helt annet støtteapparat rundt seg. Dette betydde jo ikke at vi andre ikke hadde en sjanse, men at konkurransen ble tøff.   

Nervøs var jeg ikke. Og grunnen til det vet jeg ikke helt. Jeg tror jeg har vært gjennom så mye press i løpet av det siste året at jeg føler ingen ting kan knekke meg. Det var kjempe moro å gå ut på scenen og kjempe for en plass for Norge. Jeg hadde dere, og fans fra hele verden som støttet meg. Samtidig var jeg fokusert på å gjøre mitt beste. Jeg tipper nervøsiteten min ble glemt igjen backstage. 

Norge fikk ingen topp 12 plassering i år, men vi klarte å utmerke oss i media, på Tv og for sponsorer. Vi gjorde også et stort inntrykk med det nye nasjonal kostymet mitt og som har blitt en viral hit.


Jeg ønsker å takke Miss Norway organisasjonen for å ha gitt meg muligheten til å representere Norge i Miss Universe.

Jeg ønsker også å takke alle mine støttespillere som familie, kjæreste, venner, bekjente, ukjente, "fans" og sponsorer. Dere har gitt meg styrke og påfyll gjennom hele min reise til Miss Universe og jeg er mer en takknemlig for all deres hjelp og heiarop!

Her er det en link til en video fra reisen min til Manila og Miss Universe: 

Facebook: https://www.facebook.com/pg/officialmissnorway2016/videos/?ref=page_internal

Instagram: https://www.instagram.com/waagees/?hl=nb

 

Tusen takk til alle mine sponsorer:

Haust Collection

Son Spa

BareMinerals

MAC

Helserike Spa & Velvære

Brusdal transport

Glenda Jensen Couture

 

Uten fotografene mine hadde jeg heller aldri fått så mange fine bilder. Tusen takk:

Monica Nysveen

Natalie Pipkina 

Roberto Sandli 

 

Hva er planen min videre? 

Jeg er fortsatt en fulltidsstudent på sykepleien i Ålesund. Dette betyr at jeg er tilbake til den normale hverdagen og med bøker helt opp til halsen. Men jeg vil ikke helt gi fra meg kronen min før jeg må.  Jeg har fortsatt oppdrag som jeg skal være med på her i Norge helt frem til jeg skal krone den neste Miss Norge i juli. 

Jeg kan nesten ikke tro at det snart har gått ett år, og kapitelet mitt som Miss Norge er snart over.Til neste Miss Norge, fest setebelte og gled deg til en eventyrlig reise. 

Selv om mitt Miss Norge kapittel snart er over er så heldig som har fått muligheten til å jobbe videre med Miss Norway organisasjonen hvor jeg har fått ansvar for sponsorer, administrasjon, og coaching. Jeg er også kostymesjef, noe som betyr at jeg har ansvaret for sponsorene av klær, kjoler og sko som jentene skal ha til finalen. Spennende! 

Det er også mange andre prosjekter i vente og jeg gleder meg til å fronte Miss Norway organisasjonen videre fremover! 

Jeg ønsker igjen å takke organisasjonen og alle som er en del av den!

- Miss Norway ♕

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
1994 Hits
0 kommentarer

Bli med på fotoshoot med Miss Norway ♕

Filmteamet fra USA har reist, men det betyr ikke at jeg ikke har mer på agendaen. 

Jeg har vært så heldig og har fått sponset en stor fotoshoot av Lakkskade AS. Roberto Sandli er en dyktig fotograf fra Ålesund, og en av de dyktigste jeg har jobbet med! Jeg gleder meg til å vise dere bildene som skal komme i løpet av uken. Frem til da kan dere bli med bak kulissene og se noen bilder fra dagen. 

Lokalavisa Raumnes,  var også i kontakt med meg på lørdagen, og om jeg ikke husker helt feil kommer det et intervju i løpet av tirsdag. Det gjelder filmteamet som har vært på besøk og hva som skjer videre mot finalen. 

Vi er også godt i gang med nasjonal kostymet mitt til Miss Universe, og Glenda Jensen Couture er med i spissen og får det magiske til å skje. Jeg skal om ikke så lenge til Stavanger for å bli med på noen nye fotoshooter for merket, og nye intervjuer. Det går slag i slag, og det må ærlig innrømmes at studentlivet er ekstra tøft i denne perioden. Jeg er også veldig heldig som får full støtte fra NTNU i Ålesund, og som skal tilrettelegge for at jeg kan konkurrere. 

Et lite pust i bakken denne uken, og fokus på kommende eksamen. Jeg oppdaterer dere snarest når de nye bildene kommer. 

God søndag! 

Gi stjerner til dette innlegget:
589 Hits
0 kommentarer

Bli med bak kulissene ♕

Tenkte jeg kunne oppdatere dere litt her på sidene til Miss Norway, og ta dere med en liten tur bak kulissene!

Det har gått i høygir siden teamet kom i går, og vår første film setting var på sykepleierskolen her i Ålesund hvor jeg studerer. Både mamma og lillesøsteren min kom også i går kveld, for å være med oss. 

Kommunen i Ålesund ringte meg i går, siden de hadde fått en henvendelse fra TV2 om de  kunne få lov til å være med bak kulissene for en dag. Jeg må ærlig innrømme at jeg da kjente litt på presset. Trenger jeg flere kameraer opp i ansiktet og stress rundt dette? Dere som kjenner meg, vet jeg tar en utfordring. Og jeg valgte å se på det som en trening mot finalen i Miss Universe. Intervjuene gikk veldig fint, og det er mulig å se det via linkene nederst i innlegget eller ved å følge med på Snapchat waages . 

Fredag morgen og vi var tidlig oppe for å gjøre oss klare til dykking i ATLATERHAVSPARKEN, absolutt min favoritt park! Her er en del av teamet og lillesøsteren min Nathalie, på toppen av Fjellstua. 

  

Til dere som ikke vet, tok jeg dykkelappen da jeg var 10 år, og har alltid hatt en drøm om å få lov til å dykke i Atlanterhavsparken i Ålesund. I dag var dagen hvor min drøm gikk i oppfyllelse, og jeg hadde tidenes beste dykk! Det er lenge siden jeg har dykket, så jeg var litt skeptisk, men jeg ble tatt godt hånd om. TUSEN TAKK TIL ATLANTERHAVSPARKEN ! 

Da jeg ankom parken ble jeg ringt av NRK som også ville være med bak kulissene. Kjempe kjekt at så mange er engasjerte og at det i tillegg kom på nyhetskanalen! TV2 og NRK ble med en halv dag, samt smuttet inn når de så muligheten for å intervjue meg. Litt stressende, men det gikk i orden uten noen problem. 

Tørrdrakt og alt utstyr ble sjekket før vi hoppet ut i tanken og vi var "ready to go"! Mating av fiskene stod også på planen og jeg tror det ble en super kul scene! På TV2 kan du også se oss dykke under vann, men legger ved noen bilder her: 

Vi har det utrolig moro, og temaet synes Ålesund er FANTASTISK! Filming rundt i byen ble gjort mens jeg fikk av meg alt av dykkerutstyr og vasket vekk saltvannet. Senere kjøpte vi oss lunsj og dro videre til Alnes fyr, hvor yoga settingen fant sted. Vi fikk også med de store bølgene og de vakre strendene, MED surfere i bakgrunnen. "We crushed it" som filmteamet sier.

 Tid for leggetid! I morgen er det tidlig opp igjen og det store intervjuet står for tur. Vi skal også ut til Stall Stene for å filme de flotte og målrettede fjordingene. 

 

 

 https://www.nrk.no/mr/miss-norway-med-alesunds-flort-til-heile-verda-1.13234375

 

 

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
776 Hits
0 kommentarer

Kontrakt signert ♕

 

 

Innspurten for Miss Universe i Filippinene er i gang, og jeg kan nå med stor glede meddele at det er signert kontrakt mellom Glenda Jensen Couture og meg! De skal være med å lage national kostymet og være med på veien mot finalen! Jeg skulle så inderlig fortalt dere hva konseptet for kostymet blir, men det må dessverre forbli hemmelig til selve konkurransen i Januar. 

Det jeg kan si er at konseptet i år blir noe helt magisk! I alle år har Norge hatt bunaden med i konkurransen, men det er nå på tide å skape noe helt nytt! Jeg håper Norge da vil utmerke seg, siden de fleste dommerne og de andre landene tror vi i år, som alle årene før, kommer med bunad. 

Glenda Jensen Couture skal være med hele veien, og det kommer til å komme masse oppdateringer om ikke så lenge. Det vil bli nye presseoppslag, fotoshoots, intervjuer, oppdrag og flere filmsnutter som jeg etterhvert kommer til å legge ut på @waagees.

Det er veldig mye spennende som skjer de neste månedene før finalen, og jeg kan også kort nevne at et TV - og film team fra USA og organisasjonen Miss Universe kommer til Norge for å filme meg og vårt flotte land! 

Vi har i år fått denne æren, noe som Norge aldri har fått muligheten til tidligere. Jeg hadde et laaaaangt intervju.. og da mener jeg laaaaangt intervju... med produsenten. Jeg måtte svare på en haug med spørsmål om hvorfor Norge burde bli valgt ut og hva de kan filme av min hverdag.

Jeg hadde ikke fått noe beskjed tidligere om at intervjuet skulle spille noen rolle om TV teamet skulle komme eller ikke. Men det var kanskje like så greit at jeg ikke viste det. Saken er den at de har valgt ut Norge, og dette er STORT!! De velger kun ut noen land i Europa og deltagere som skal filmes til konkurransen, og Norge er med!! Gladmeldingen tikket inn på e-post sent i går kveld fra USA. 

 

 

De kommer til Ålesund om noen knappe uker, og jeg er i full gang med planlegging. Jeg har vært i kontakt med ordføreren her i Ålesund og krysser fingrene for at hun blir med på denne fantastiske reisen og bruker muligheten til å fremme denne vakre byen! 

Over 500 millioner seere vil se på showet med over 60 tusen tilskuere på finaledagen, og hva kan vel ikke bli bedre med en film fra selve Norge og alt det den vakre byen Ålesund har å by på? Tenk for en reklame for Norge?!

Vi krysser fingrene!  

Igjen må jeg si at jeg er utrolig heldig som har Glenda Jensen Couture med på laget! De stiller opp på kommende eventer og skal være med på denne fantastiske reisen sammen med meg helt frem til finalen. Dere kan gjerne følge meg på Snapchat: @waages, hvor jeg kommer til å legge ut backstage bilder/videoer, og kanskje også en sneak peek av kostymet senere? 

Flere oppdateringer vil komme senere, men frem til da ønsker jeg dere alle en fin vinterkveld ♕

 

 

- Surround yourself with people who believe in you and will stand by your side through the bad as well as the good. Have faith in your dreams! 🍀

 

 

 

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
1791 Hits
0 kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til 2017-sesongen er over. Fortvil ikke! Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. Uttaket skjer fortløpende etter finalen i slutten av juli 2017. Du blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på