Gratulerer med dagen, Norge!

Gratulerer så mye med dage, Norge! 

Bunaden min er min største skatt og jeg gleder meg hvert år til å ha den på meg 17.mai!

Oldemoren min har brodert og satt sammen alle bunadene våres og jeg er utrolig stolt over at jeg får bære og eie en slik flott bunad! Siden jeg nå bor i Ålesund og går på skole her, har jeg ikke tatt med bunaden min hit.

Jeg skal på en champagnefrokost med jentene og senere reiser vi til sentrum for å se på 17.mai-toget. Siden jeg ikke har bunaden min her, og selvfølgelig ikke kan sende min i posten, ringte jeg min kjære oldemor for å høre om jeg kunne låne hennes. Hun sydde den litt inn og fikset bunadskjorten. Nå henger alt klart til bruk, og jeg gleder meg veldig til denne dagen! 

Ønsker alle en fantastisk dag og håper på fint vær hos dere alle! 

Tusen takk for de fine bildene Monica Nysveen! Du er den beste! 

Gi stjerner til dette innlegget:
2674 Hits
0 kommentarer

Eksamensnerver? ♕

For en stund tilbake spurte noen meg om hvordan man kan studere bedre, hvordan man kan få bedre karakterer uten å lese seg "ihjel" og hvordan jeg forbereder meg til eksamen. Jeg føler det ikke finnes èn god fasit på hvordan man kan forberede seg best til eksamen og hvordan man kan få toppkarakterer. 

Vi må nok først og fremst bare innse at ikke alle er får en karakter A, men kanskje duger bedre i praktiske situasjoner. Noen har klisterhjerne og andre må lese samme side 2 ganger før man får inn pensumet, og der er jeg.. Når solen skinner her i Ålesund og været er perfekt, vandrer ofte tankene til noe helt annet en sykepleieplaner, geriatri, farmakologi, patofysiologi.. you name it.. 

Hva jeg gjør for å forberede meg til eksamen kan være mange forskjellige metoder, og jeg skal i dette innlegg gi deg mine tips for best læring, og hva som fungerer for meg. Kanskje du også kan ta med deg noen tips videre til din læringsprosess? 

  

1.Forhold deg til læringsutbytte 

Pensumet kan føles enormt, tungt og umulig å lese gjennom. Jeg kjenner ofte på at jeg burde lese og kunne ALT som står i bøkene. For all del, dersom du er en ekstrem leseløve og i tillegg har en klisterhjerne, les hele boken og lær deg også det utenfor pensum. 

Dersom du er som meg, som kan ende opp med å "leser deg ihjel", skrive altfor mange notater og unødvendige notater, hvor det hele til slutt føles ut som en umulig oppgave bør du gjøre dette: forhold deg til læringsutbytte! 

Læringsutbyttet er det som er forventet at du skal kunne til eksamen og mye lettere å forholde seg til. Det er en strukturert måte å jobbe mot eksamen på, samtidig som at du vet nøyaktig hva du skal notere og lese på. 

Når læringsutbyttet er ferdig skrevet, kopier det ut i papirform. Det er mye lettere å ha det i hånden, slik at du kan markere og streke under mens du leser notatene. 

Det er også lurt å lese gjennom læringsutbyttet før du legger! Da kan nemlig hjernen sortere og arbeide med det frem til neste dag.  

2.Gjør lesingen til en koselig ting 

Er det noe jeg ikke liker å gjøre så er det ukoselige ting. Når du vet du skal gjennom et flertall med kapitler, så kaller jeg dette ukoselig. Derfor lager jeg alltid en god stemning rundt studiene som for eksempel å tenne lys, ha det rent rundt meg, rolig musikk, noe godt å knaske på og selvfølgelig en kopp kaffe.

Når vi forbinder lesing og studier med noe positiv og koselig er det mye mer motiverende og lettere å starte lesingen. 

  

3. Flight Mode

I dag er nesten alle pålogget 24/7, og det er lett å bli forstyrret under lesingen. Legg derfor vekk alle forstyrrende elementer.  

4.Ut på tur, ta pauser

Det å lese i timesvis i strekk har ingen hensikt. Du trenger litt pusterom for å filtrere all pensum. Jeg bruker ofte å sette på en klokke hver time, hvor jeg tar 10 minutters pause. Jeg passer også på at jeg kommer meg ut på tur og får frisk luft. Det føles mye lettere, og noe av det man kanskje stod fast på før pausen kan plutselig gi mening. 

Dersom du har et nettbrett eller telefon kan du ta den med på tredemølla og høre på forelesninger dersom skolen har det tilgjengelig. Super effektivt og veldig moro. Sett tredemølla i stigning (gå i oppoverbakke).. Jeg synes dette er en veldig effektiv trening, og tro det eller ei, det gir deg høy puls. 

5.Spill/les inn læringsutbyttet 

Når du har skrevet ferdig læringsutbyttet, kan det være et tips å lese det hele inn på telefonen. Det blir nesten som en podcast, og du kan gjøre andre ting samtidig som at du hører på pensum. 

Du kan ta med deg "podcasten" mens du trener, løper, vasker, rydder etc.. Mulighetene er mange! 

6.Ring en venn 

Det kan alltid være lurt å "ringe en venn". Jeg lærer aller best ved å fortelle og lære bort det jeg selv har lært, andre lærer ved best ved å "bli lært". Tegn, demonstrer og gjør en morsom læringsprosess ut av det.

Det finnes også mange forskjellige brettspill som man kan gjøre om til læring. Bytt ut spørsmålene i spillet til pensumrelaterte spørsmål som hver enkelt deltager må besvare. 

 

7.Få nok søvn

Under all lesingen kan det bli mye kaffe, dårlig mat, lite søvn etc.. Ta vare på deg selv, spis god mat, knask på nøtter, frukt og bær, drikk rikelig med vann og ta pauser. Det er ingen hjelp i å sitte oppe hele natten for å lese. Det er bevist at hjernen ikke fungerer like godt når man får for lite søvn, og at det man leser blir fortere glemt. 

 

Jeg håper noen av tipsene mine kan hjelpe deg videre med eksamenslesingen. Nå er det på tide at jeg også fortsetter med pensum og forbereder meg til en lang vakt i morgen. 

 

Masse lykke til leseløve! You can do this!  

For flere bilder følg meg gjerne på Instagram: 

https://www.instagram.com/waagees/

eller på Facebook: 

https://www.facebook.com/officialmissnorway2016/

 

 

 

- Miss Universe Norway, Christina Waage ♕ 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
463 Hits
0 kommentarer

Helgens store event ♕

 

I morgen reiser jeg hjem til Oslo fordi jeg skal på en lansering med en av våre nye sponsorer Qnippsit! Qnippsit er en app som lar deg tjene penger på en enkel måte ved å legge ut bilder av produkter DU liker! 

Jeg var i møte med Eirik som er daglig leder og ansvarlig for appen, hvor vi planla programmet for eventet. Lanseringen kommer til å bli utrolig bra! Det kommer kjente sangere og jeg skal hold en kort tale om Miss Norge organisasjonen og hvordan min vei til Miss Universe har vært. En ting til.. jeg fikk akkurat vite at det kommer en ekstra sanger (hemmelig), og jeg er redd mange av oss som skal dit kommer til å bli starstrucket! 

Jeg skal være på lanseringen før, under og etter hvor jeg kommer til å holde dere oppdatert både på min Instagram WAAGEES og på Facebook siden min MISS UNIVERSE NORWAY 2016 . Se derfor etter om du følger sidene for å holde deg oppdatert live! Jeg skal også møte finalistene for 2017, hvor vi sammen skal gå gjennom programmet og ha en førtest, før showet starter. Det er en så stor glede å få være en del av organisasjonen, og ikke minst at jeg skal fortsette mitt arbeid videre sammen med dem, med både coaching og ansvar.

 

Selv om et spennende event er i vente på lørdagen, betyr det ikke at jeg får fri som student. Jeg er nødt til å ta med meg flere kilo med bøker og PC samt skrive oppgaver som skal leveres inn i løpet av noen få uker. Heldigvis har jeg jobbet meg langt frampå, så jeg mister ikke mye arbeid denne helgen. Nå er jeg på vei ut døren til praksis, men jeg skal holde dere videre oppdatert på eventet til helgen!

- Miss Norway ♕

Gi stjerner til dette innlegget:
811 Hits
0 kommentarer

Hvordan påvirker tankens kraft din selvtillit? ♕

 

Jeg har fått flere henvendelser fra folk som lurer på hvordan de kan få en bedre selvtillit, og tiltroen til sin egen evne til å prestere. Derfor tenkte jeg skrive litt kort om hva som fungerer for meg og som kanskje kan være til hjelp for deg. 

 

Det finnes dessverre ingen universal oppskrift på hvordan man kan få en bedre selvtillit, og dersom noe fungerer for meg, kan det hende det ikke fungerer for deg. Det å bygge opp en selvtillit mener jeg er en livslang prosess. I perioder kan vi mennesker ha oppturer og nedturer som virker inn på selvtilliten. Dette opplever man gjennom hele livet, og det er derfor man også hele veien må jobbe med seg selv.

 

Jeg har skrevet ned 5 tips, om tankens kraft. Dersom man sier en ting til seg selv nok ganger, vil man til slutt tro på det. Om det er negativt eller positivt er opp til deg selv. 

 

1. Vær deg selv

 

Først og fremt må du slutte å sammenligne deg selv med andre. Vi alle må innse at det ikke finnes et eneste «perfekt» menneske her i verden. Det har seg slik at alle har en unik kombinasjon av kvaliteter, og en egen fasit på hva som er «perfekt». Derfor er det ingen vits å sammenligne seg med andre.

 

Selv om en Instagramprofil kan se så overdrevent flott og fin ut med roseaglade bilder hele tiden, skal man aldri sammenligne seg med dette. Personen har garantert dager som ikke er like ”happy” og like mange oppturer og nedturer som en selv.

 

Vi mennesker har en tendens til å legge ut det mest ”perfekte” bildet fra vårt liv, og dette er jo ingen synd, men du som ”følger” eller ”fan” må aldri sammenligne deg selv med dette. Flere ganger tar jeg meg selv i å sammenligne meg med andre, noe som er svært vanskelig å unngå, og typisk blant oss jenter. Men hvem er det som siter igjen med en dårlig selvfølelse fordi man ikke har det ”fine” bildet eller de ”kule” tingene?  Det er en selv.

 

 Hvordan man føler og ser på seg selv, blir et resultat av hvordan man lever livet sitt. Derfor er selvfølelsen viktig å jobbe med. Dersom du har en tendens til å sammenligne deg med andre, bør du slutte å oppsøke slike situasjoner. Jobb med hva som er dine standarder og deretter følg dem.

 

 

2. Skriv ned dine kvaliteter og styrke

 

Det kan virke litt rart, og kanskje litt vanskelig også. Hva er egentlig dine kvaliteter og hva er din styrke?

Når du først selv blir klar over dine kvaliteter er du på god vei mot selvutvikling. Nøkkelen til selvtillit er å bygge videre på hvem du allerede er. 

 

Her er det noen kvaliteter som kan hjelpe deg med å komme i gang:

Spontan, utadvendt, omsorgsfull, inspirerende, disiplinert, kunstnerisk, bestemt, visjonær, flink, fleksibel, optimistisk, varm, viljestyrke, nysgjerrig, atletisk, utdannet, fokusert.. 

 

 

3. Kunsten å kunne gi

 

Det å dele og gi til andre er en god følelse, og som gagner deg. Men husk å finne en middels!

 

4. Tørr å ta utfordringen! 

 

Selvutvikling er viktig, derfor bør du tørre å ta nye utfordringer! Vi kommer ingen vei om vi trekker oss unna nye utfordringer. Det kan virke både ubehagelig og guffent, men endring er bra for deg. Hvis du for eksempel frykter offentlige taler, overkom frykten og gjør ditt neste foredrag på skolen/jobb til noe som er verdt å sette i historiebøkene.

 

5. Vær positiv

 

Loven om tiltrekning. Til dere som har lest boken «Hemmeligheten/The Secret» forstår hva jeg snakker om. Til dere som ikke har en minste anelse, handler «loven om tiltrekning» om hvordan vi mennesker tenker og hvor stor påvirkningskraft det har. Mennesker med lav selvfølelse har en tendens til å ha negative tanker og som da betyr at negative hendelser automatisk blir trukket mot dem.

 

Kjenner du deg igjen om noen sier til deg «Du har gjort en grei jobb» og du umiddelbart tenker ”kke perfekt? ”

Husk at enkle ord som for eksempel «greit» er bra nok! Lær det å tilgi deg selv for ikke å være perfekt 24/7 og jobb videre med å tolke ting på en mer positiv måte. 

 

La oss se tilbake på de kvalitetene du har skrevet ned. Lær deg å elske deg selv, og fokuser på de gode kvalitetene du har fått. Hvis du ikke kan sette pris på kvalitetene dine, kan du heller ikke forvente at andre skal gjøre det heller.

 

Aldri la noen fortelle deg hvem du er eller får deg til å føle deg mindre verdt. Jobb med deg selv, og finn ut hvem DU er. 

- Miss Norway 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
602 Hits
0 kommentarer

Fotoshoot med Miss Norge

Bare en uke før jeg reiste til Miss Universe hadde jeg en fotosoot med Haust Collection. I dag etterspurte jeg bildene som ble tatt for Haust Collections nye vinterjakker for høsten 2017.

Påskeferien min er alt godt i gang, og mine planer for denne ferien er å gjøre absolutt ingen ting. Jeg skal simpelthen bare slappe helt av. Jeg hadde håpet på at tiden etter Miss Universe skulle være mindre stressende, men slik har det ikke blitt. Jeg har vært opptatt med flere oppdrag og møter, samt skole, praksis, jobb og en liten % av den lille fritiden jeg har igjen til å slappe av. Midt oppi alt dette har jeg til og med sett etter en hund som jeg har lyst til å kjøpe.

Det å kjøpe en hund er en lang prosess. Det å finne den rette rasen og den rette kennelen viser seg ikke å være så enkelt som jeg skulle tro, hvertfall ikke når jeg klarer å finne en Kennel helt nord i Norge.. Planen min var å reise med fly, men billettene kostet over 3500 kr, og jeg skulle i tillegg kjøpe hunden som kostet trippelt av den summen. Det ble da langt over mitt budsjettet og som student måtte jeg være litt realistisk.. Ingen hund så langt i løpet, men jeg tar tiden til hjelp. Har du kanskje en kennel du kan anbefale? 

I dag trakk vi også en vinner av påskekonkurransen på min Facebookside hvor man kunne vinne 3 nydelige luer fra Haust. Gratulere så mye til Tina Torp og hennes 2 venner som får tilsendt luene i posten i dag!

Ønsker alle en god påske og nyt disse nydelige fridagene som er i vente! 

- Miss Norge 

 

Fotograf: Cathrine Nedberg

 

Gi stjerner til dette innlegget:
763 Hits
0 kommentarer

MISS NORWAY - Reisen til Manila

Mange har nok lurt litt på hvor jeg ble av etter Miss Universe finalen i Filippinene og hva jeg skal gjøre videre? 

Etter noen uker hvor jeg nå har fått ladet opp igjen batteriene og latt alt av inntrykk fått synke inn, syntes jeg det var på tide å fortelle dere om hvordan min reise til Miss Universe var.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å være med og bli kjent med Miss Universe familien. Jeg vil også fortelle dere om hvorfor det var så viktig å forberede meg så godt som jeg gjorde før jeg dro, samt hvorfor jeg var så påpasselig på mitt arbeid i forkant av konkurransen.

Som Miss blir du testet fra første sekund på hvordan du takler presse, fans og "live" intervjuer på internasjonal TV. Hadde ikke jeg forberedt meg så godt som jeg gjorde i forkant, ville dommerne med en gang notert seg dette. 

Etter 17 timer med fly fra Oslo til Manila og med lite søvn, måtte jeg være på topp 100 selv om jeg var sliten. Gjennom tre uker med gjennomsnitt 4 timer søvn per natt, var jeg nødt til å prestere på mitt BESTE under hvert eneste event. Dette kunne til tider være krevende, og mange av konkurrentene mine ga opp bare etter en uke. Som sakt; reisen var ingen dans på roser, men en utrolig opplevelse, uten tvil! En reise som har gitt meg mye lærdom, nye venner og en opplevelse svært få har fått muligheten til. 

Fra dag 1 da vi landet i Manila var bedømmingen alt i gang, og jeg kunne høre fansen rope og hyle utenfor flyet. TV team, radiostasjoner, fans og fotografer stod på rekke og rad. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne. Jeg fikk gaver og blomster da jeg ankom, og fansen ropte QUEEN ELSA!! MISS NORWAY!

Her er det et bilde av da vi alle ankom Baguio for vårt første event! Vi skulle være med i en parade som landsbyen årlig arrangerer. Det kan nesten ikke beskrives hvor fantastisk velkomsten var her! 

Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde ingen anelse om at Miss Universe i Filippinene kunne være SÅ stort?! Det kan nesten sammenlignes med når Beyonce var på turne. Jeg var rett og slett i hennes sko. Jeg hadde vakter og Security rundt meg 24/7, samt at vi var delt opp i en gruppe på 5. Vi hadde hver vår egen supervisor. Til dere som ikke vet hva en supervisor er, så er dette en midlertidig ”Misse-mamma”. 

Da jeg ankom hotellet i Manila møtte jeg ”roomien” min Ida, som er Miss Sverige. Jeg er veldig glad for at vi ble kjent og for at vi ble ”roomies”. Ida er en herlig jente, med beina på jorda og en super energisk person! Det er godt å vite at denne snuppisen bare er en sverigetur unna. Jeg har forresten også gleden av å meddele at hun har planer om å komme til Miss Norge finalen i juli!

 

 

I løpet av de 3 ukene i Manila var vi på ulike eventer. De første dagene gikk i reiser og fotoshooter på ulike øyer og steder i Manila. Vi hadde også registrering og gjennomgang av klær og prøverom som tok hele 2 dager. Alt ble planlagt til den minste detalj og hver av oss fikk egne tilpasset kjoler, sko, smykker og bikini. 

9 av oss fikk gleden av å bli med på Wowowin TV showet, og dette var noe helt for seg selv! Jeg har aldri vært med på et så stort TV show før! Vi ble intervjuet en og en og salen ropte og hylte så høyt at jeg nesten ikke klarte å høre meg selv snakke. Vi hadde det veldig moro, og ble overrasket med mobil, jakke og mikrofoner! 

Her er det noen bilder fra showet: 

https://www.youtube.com/watch?v=wKf5dbZNObo

 Vi hadde også et sponsoroppdrag dagen etter, hvor vi skulle opp på scenen og hilse på fansen. 

 

Red Carpet events: Vi hadde to av disse eventene, men den største av disse var da vi skulle få en velkomst av Presidenten i Miss Universe og en hilsen fra Miss Universe 2015 - Pia Wurtzback. Kleskoden er som dere kan se "Galla". Vi stod 2 timer og ventet med 15 cm høye heler. Aldri har jeg kjent på hvor mye smerte sko kan påføre.. 

Grunnen til at vi måtte vente var fordi det var noen forsinkelser i programmet og de hadde problemer med å kontrollere fansen. Noen prøvde også å snike seg inn, noe som tok lang tid å fikse. Stemningen var på topp bland oss alle, eller.. nesten alle. 

 

 

Galla-eventet var ferdig kl.00.00 og vi skulle opp tidlig dagen etter kl. 04.00. Det var kun noen av oss som fikk være med på parade eventet som jeg tidligere nevnte. Da vi ankom Baguio ble vi møtt av forsvaret som hadde en fantastisk opptreden for oss. Vi ble senere fraktet til hotellet som vi skulle overnatte 1 natt på, og deretter rett til paraden. 

 

 

  

En hel skole fra Landsbyen kom også på besøk og hver elev hadde på seg nasjonal kostymet til hvert land. Vi gikk en og en opp på scenen og kronet vårt "lille land". Det er helt utrolig at de har laget et kostyme til hvert enkelt land. Bunaden til "Lille Miss Norway", May ble kjempe glad da hun ble kronet og fikk blomster av oss. Her har vi tatt en "selfie" med Miss Belgia og "Lille Miss Belgia"

Vi måtte tidlig opp dagen etter for å rekke flyet som gikk 05.00. Vi skulle på fotoshoot kl. 10.00 i Manila, så vi hadde knapt med søvn og tid til å fikse oss før vårt neste event. Her er jeg og Miss Kora klare for foto! 

 

Et av de mest spennende eventene vi var med på i Miss Universe var da vi alle skulle møte selveste presidenten av Fillippinene; Rodrigo Duterte. Vi fikk også en egen designet "veske-holder" som man kan sette på kanten av bordet og deretter henge vesken sin på. Super smart, men også litt ekstra stas når det er gravert inn en hilsen fra presidenten!

 

Her kommer det til hvorfor jeg var så påpasselig på mitt arbeid i forkant av konkurransen. For hvert event og for hver fotoshoot ble kun noen av oss plukket ut til å gjøre disse oppdragene. 

Som noen av dere kanskje fikk med dere, var jeg ofte i media og på nesten alle oppdrag. Grunnen til dette var to ting: sponsorene så etter hvor stor gruppe/fans vi nådde ut til, og hvor godt vi representerte oss selv og vårt land.

Det var mange av jentene som dessverre ikke fikk være med, fordi noen av dem hadde upassende/lite flatterende bilder av seg selv ute på nett. Sponsorene ville rett og slett ikke assosiere seg med disse jentene. Dette gir en pekepinn på hvor viktig det er å være påpasselig og tenke seg om hvilke signaler man sender ut gjennom sine sosiale plattformer! Sponsorene ønsker gode forbilder! 

Her ble jeg og 4 andre plukket ut av 85 konkurrenter til en fotoshoot for selve Miss Universe merket. Fotoshooten var kjempe morsomt, og det fine var at vi fikk hver vår søte lille teddybjørn. Lykke!  


Her er et lite bildedryss fra flere eventer med sponsorene: 


 

 

Her er vi på forsiden av Filippinenes største nyhetsblad! Jeg fikk avisen da jeg ankom flyplassen i Manila på vei hjem igjen til Norge. Noen av de ansatte hadde spart på avisen for å gi den til meg før jeg dro. Det var utrolig snilt gjort!

 

 

 

 

Finalen begynte å nærme seg og det var tid for skikkelig konkurranse. Den siste uken i Manila gikk til øving av koreografi med og uten dansere. Vi hadde også Steve Harvey som programleder og Flo Rida som sanger. DET var moro! 

 

 

Etter en hel måned med oppdrag, intervjuer, konkurranser, pressekonferanser, fotoshoots og møter var endelig finaledagen der. Bare noen timer før showet fikk vi vite at den kun vil bli topp 12 i finalen og ikke topp 15 og topp 20 som det har vært tidlig. Dette betydde at konkurransen tilspisset seg veldig. 

Noen lurer kanskje på om jeg var nervøs før jeg gikk på scenen og om jeg kjente på presset? 

Jeg må ærlig innrømme at jeg kjente på presset. Men samtidig så har jeg et veldig stort konkurranseinstinkt, og liker dårlig å tape. Men jeg forstod tidlig, til og med før jeg dro til Manila, at dette er en konkurranse i verdensklasse.

Mange av deltagerne har hold på med missekonkurranser siden de var 5 år gamle og har et helt annet støtteapparat rundt seg. Dette betydde jo ikke at vi andre ikke hadde en sjanse, men at konkurransen ble tøff.   

Nervøs var jeg ikke. Og grunnen til det vet jeg ikke helt. Jeg tror jeg har vært gjennom så mye press i løpet av det siste året at jeg føler ingen ting kan knekke meg. Det var kjempe moro å gå ut på scenen og kjempe for en plass for Norge. Jeg hadde dere, og fans fra hele verden som støttet meg. Samtidig var jeg fokusert på å gjøre mitt beste. Jeg tipper nervøsiteten min ble glemt igjen backstage. 

Norge fikk ingen topp 12 plassering i år, men vi klarte å utmerke oss i media, på Tv og for sponsorer. Vi gjorde også et stort inntrykk med det nye nasjonal kostymet mitt og som har blitt en viral hit.


Jeg ønsker å takke Miss Norway organisasjonen for å ha gitt meg muligheten til å representere Norge i Miss Universe.

Jeg ønsker også å takke alle mine støttespillere som familie, kjæreste, venner, bekjente, ukjente, "fans" og sponsorer. Dere har gitt meg styrke og påfyll gjennom hele min reise til Miss Universe og jeg er mer en takknemlig for all deres hjelp og heiarop!

Her er det en link til en video fra reisen min til Manila og Miss Universe: 

Facebook: https://www.facebook.com/pg/officialmissnorway2016/videos/?ref=page_internal

Instagram: https://www.instagram.com/waagees/?hl=nb

 

Tusen takk til alle mine sponsorer:

Haust Collection

Son Spa

BareMinerals

MAC

Helserike Spa & Velvære

Brusdal transport

Glenda Jensen Couture

 

Uten fotografene mine hadde jeg heller aldri fått så mange fine bilder. Tusen takk:

Monica Nysveen

Natalie Pipkina 

Roberto Sandli 

 

Hva er planen min videre? 

Jeg er fortsatt en fulltidsstudent på sykepleien i Ålesund. Dette betyr at jeg er tilbake til den normale hverdagen og med bøker helt opp til halsen. Men jeg vil ikke helt gi fra meg kronen min før jeg må.  Jeg har fortsatt oppdrag som jeg skal være med på her i Norge helt frem til jeg skal krone den neste Miss Norge i juli. 

Jeg kan nesten ikke tro at det snart har gått ett år, og kapitelet mitt som Miss Norge er snart over.Til neste Miss Norge, fest setebelte og gled deg til en eventyrlig reise. 

Selv om mitt Miss Norge kapittel snart er over er så heldig som har fått muligheten til å jobbe videre med Miss Norway organisasjonen hvor jeg har fått ansvar for sponsorer, administrasjon, og coaching. Jeg er også kostymesjef, noe som betyr at jeg har ansvaret for sponsorene av klær, kjoler og sko som jentene skal ha til finalen. Spennende! 

Det er også mange andre prosjekter i vente og jeg gleder meg til å fronte Miss Norway organisasjonen videre fremover! 

Jeg ønsker igjen å takke organisasjonen og alle som er en del av den!

- Miss Norway ♕

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
2027 Hits
0 kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til 2017-sesongen er over. Fortvil ikke! Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. Uttaket skjer fortløpende etter finalen i slutten av juli 2017. Du blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på