Hva er PMU?

I den siste perioden har jeg prøvd ut PMU, som står for Permanent Makup. Det vil si å forme bryn, eyeliner eller lepper, ved hjelp av microblading. Det er en form for en mild tatovering som vil sitte en god periode. PMU innebærer mye mer enn å lage noen linjer. Den detaljerte vinkelen, bredden og fargen må være riktig. For en person som verdsetter kvalitet på en skjønnhetsbehandling som ikke bare er godt synlig, men også langvarig, er presisjon kombinert med estetisk forståelse hos utøveren/linergisten meget avgjørende.

Jeg valgte og prøve ut denne type behandling fordi jeg syntes dette er en mye bedre «endring/oppfriskning» på utseende enn å fylle inn med injeksjoner som kan påvirke utseende på en negativ måte i fremtiden. PMU gir meg ett naturlig look som at du selv skulle sminket deg til hverdagen. Jeg sparer mye tid på morgenen og kan føle meg vell og fin uten noe sminke, som gjør at huden får lufte oftere og unngår urenheter som ofte vi ungdommer sliter med. 

Her er en liten liste over hvordan behandlingen fungerer:

 • Prosedyren starter med kartlegging av kundens ønsker og mål med behandlingen. Form og fasong vurderes ut ifra kundens egne trekk og benstruktur.
 • Innenfor rammen av den profesjonelles anbefalninger, finnes det fortsatt muligheter for store variasjoner i fasong, tykkelse og farge, avhengig av kundens preferanser.
 • Nøye opptegning blir foretatt. Dette vil vise hvordan resultatet blir og eventuelle endringer kan utføres før kunden til slutt godkjenner verket.
 • Selve behandlingen gjennomføres under strenge hygiene- og kvalitetskrav. Behandlingsområdet vil ha mye overskuddsfarge og virke ekstra mørke den første uken.
 • Etter 4-6 uker gjentas en etterbehandling for et optimalt resultat og varighet. Det vil si at det totalt utføres to behandlinger, og dette er inkludert i prisen. Nå er behandlingen komplett.
 • Mikropigmentering (permanent makeup) har normalt en varighet 2-5 år. Fargemengden vil avta år for år. Oppfriskningsbehandling anbefales etter 1-2 år for å bevare best mulig form og farge. Hvor raskt fargen blekner, avhenger av hudtype, soleksponering og alder.

Etterbehandling:

 • Behandlingsområdet vil ha mye overskuddsfarge og vil virke ekstra mørkt den første uken
 • Etter 1-2 uker vil 30-50% av fargen forsvinne og bli lysere
 • Bør alltid ha rene hender ved berøring av behandlingsområdet de første dagene. Dette for å unngå infeksjonsfare
 • Salven som følger med etter behandlingen skal smøres 2-3 ganger pr dag i tynne lag, i ca 1 uke
 • Unngå sol, solarium, badstue, svømmebasseng, trening med mye svette de første dagene. Huden er ekstra sårbar.
 • Må ikke farge vipper/bryn på 2 uker etter behandling
 • Et par dager etter behandling kan området flasse/ bli tørt (og kan klø litt). Dette er normalt. I dette tilfellet er det behagelig å smøre på litt salve.
 • Det er vanlig å være litt sår og øm 1-2 dager etterpå. Det kan også væske litt fra området. Legg gjerne bomullspads fuktet i kaldt vann på bryna/øynene/leppene, dette virker kjølende og beroligende.
 • Hvis infeksjon oppstår (rød, hoven, puss) kontakt lege snarest

Etter leppe og bryn behandlingen ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Linn Nguyen har drevet med dette i mange år. Hun reiser rundt i verden på kursing for å alltid være oppdatert med nye fremgangmetoder og hva som kommer på markedet.

Uheldigvis så er det noen her i verden som rammes av sykdommen Alopecia Areata. Dette er en immunologisk sykdom hvor kroppens immunceller angriper hårsekkene som gjør at man mister flekkvis av sitt eget hår uavhengig hvor på kroppen. Både kvinner og menn er i lik grad utsatt for alopecia areata. I media har det vært bevist og testet ut hvordan denne behandlingen vil fungere på personer som har denne sykdommen. Det har vært svært positive resultater og de fleste er veldig fornøyde. Det viktigste for ett menneske er og føle seg vell med seg selv, slik at man ikke skal trenge og skule seg for det sosiale samværet. Ta en nærmere titt på Linn Nguyen sin nettside for å lese enda mere om PMU behandling. 

http://www.utseende.no

https://www.instagram.com/linn_nguyen_pmu/

 

Ta en titt på hvordan behandlingen fungerer fysisk:

 

Kilder:

lommelegen.no

 

Følg meg på:

https://www.facebook.com/MissUniverseNorway/

https://www.instagram.com/missnorway2017_kaja/

Snapp: MissN2017-kaja 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
322 Hits

Velkommen 2018

IMG_496_20180102-100901_1

Masse godt nyttår alle sammen! Håper alle har hatt en superfin feiring og kost dere masse. Jeg feiret nyttårsaften i Oslo sammen med gode venner, god mat og en fantastisk stemning.  

Året 2017 kommer til å være et uforglemmelig år. Jeg har tatt opplevelser og lærdom til ett nytt nivå, noe jeg aldri trodde jeg skulle få muligheten til. Dette har ikke gjort helt på egenhånd. Alle de som har støttet meg, pushet meg og ikke minst de sponsorene som har satset på meg. Jeg gikk i fra å være en helt uerfaren person innenfor markedsføring, til å forstå hvor viktig dette er for markedet og hvordan jeg kan bruke mine ressurser for å løfte andre. 

2018 starter med blanke ark, og jeg må takke mine tidligere sponsorer Kathyda, Lia Maskin og Transport, Kongsvinger Helse og Livsstil, Ben og Jenny's og quickstopp kalbakken for at dere har satset på meg. Uten dere hadde jeg ikke vært her jeg er i dag. Dere har hjulpet meg med mye av forberedelser som skulle til før jeg var klar nok til å delta i Miss Universe. Jeg takker for samarbeidet det året som har vært og ønsker alle dere en liten ekstra lykke i dette nye året. For å ikke glemme de som har stilt opp for meg, uansett tid eller sted, nemlig min stylist, fotograf(er) og filmfotograf. Per-Martin Grambo (fotograf), Bjørnar Solberg (fotograf), Daniel Millan (fotograf), Ole Jørgen Troøyen (filmfotograf), Jeanette Holtet (stylist) og Birgitta Margareta Lindén (assistent) , dere har virkelig gjort jobben min mye lettere. Vi har fått til sluttresultater vi kanskje selv ikke kunne forvente, eksperimentert nye tanker og ideer, toppet endingen med å sette et eget preg på alle våre fotoshooter. Gleder meg til flere morsomme, kreative fotoshooter med dere i 2018.

Stylist Jea Holtet, fotograf Bjørnar Solberg og meg

Fotograf Per-Martin Grambo og meg

 

Jeg kjører ikke inn i dette året helt alene. Jeg har to sponsorer som fortsatt er med meg. Det kommer blogginnlegg om disse senere. Det er også planlagt reiser og nye utfordringer, så følg med så får dere vite hvor, hvem og hvorfor jeg reiser noen turer til utlandet. Jeg skal også være med å coache nye deltagere av Miss Norway 2018, og ser frem til å bli kjent med dem. 

Noen av dere starter året 2018 med nye nyttårsforsetter som dere skal nå. Det er så utrolig viktig å sette seg mål (realistiske mål), slik at en hver har noen å strekke seg mot. Noe jeg har lært er at ingen ting skal stoppe meg uansett hva jeg ønsker og oppnå. Det er kun deg selv som kan forhindre at dine mål ikke oppfylles. Masse lykke til og håper du får ett fint år.  

Følg meg på:

Instagram: Missnorway2017_kaja

Snapchat: MissN2017-kaja

Facebook: Miss Universe Norway  

 

Gi stjerner til dette innlegget:
345 Hits

Julen har kommet og et familiemirakel har gått i oppfyllelse

26023969_10154915365446333_2544497994706895585__20171225-163355_1

Hei alle mine lesere!<3

Nå er julen kommet, og de fleste forbinder den med familie og venne-kos. Etter dette eventyret har mine familiemedlemmer kommet nærmere hverandre og vi feirer jul på en måte vi aldri har gjort før. Jeg ønsker og dele litt av min familiebakgrunn med dere, noe som de fleste kanskje ikke vet om. 

Siden jeg var liten, mistet jeg mesteparten av kontakten med min pappa. Min mamma har hatt fullt foreldreansvar  for min bror, søster og meg. Jeg har alltid visst at jeg har familie på pappa sin side i Sverige, LA og Vietnam, men har aldri fått mulighet til å besøke/møte dem. Etter jeg kom med i Miss Norway kom min pappa mer på banen. Jeg bestemte meg i starten av mars for at jeg skulle ta «familie-problemene» i egne hender, fordi jeg ønsket å bli kjent med de i Sverige. Jeg reise med min bestevenninne til Gøteborg og kontaktet min tante og onkel som bor der. Besøkte dem og endte opp med at kusiner og en tante til kom på besøk. Videre fikk jeg enda mere kontakt med min pappa. 

I august skulle vi feire bursdagen til min bror og stemoren min. Vi sitter på en restaurant i Oslo, og det tikker inn en melding på Facebook. Navnet er Daren og meldingen starter med: Hey, I'm your cusin from Los Angeles. Jeg visste ikke at det var min fetter, så jeg måtte spørre pappa om dette var en sann melding. Noe det viste seg at det var. Jeg holdt tett kontakt med han og vi planla ett opplegg i fremtiden. 

Meg og Daren:

Meg og Kathy:

Min sponsor Kathyda tilbydde meg å være med på et stort veldedighetsarbeid i Vietnam, noe jeg takket ja til. (Se mine tidligere innlegg angående dette). Jeg skulle til Ho Chi Minh, og jeg visste at jeg hadde mange familiemedlemmer i Nha Trang. Tre dager før avreise tuller jeg og Daren om at det hadde vært sykt kult hvis han hadde blitt med. Daren hadde heller ikke møtt alle fra denne siden av familien før. Han kom ned og vi knyttet sterkt bånd. Daren kom ned til Vietnam noen timer før meg, og hadde samlet en tante og onkel, slik at de skulle møte meg på flyplassen. Pappa kom ned fire dager etter meg, for å ta meg med til Nha Trang slik at jeg kunne møte familien min. Vi tok fly dit, og var det i ett døgn. Dette var et stort øyeblikkk i mitt liv. 

Min familie i Vietnam:

Møtepunktet for familien var i Las Vegas. Jeg fikk møte min tante fra LA for første gang. Min mor, fetter, tante og onkel på mamma sin side fikk møtet min fetter Daren og tanten min (moren til Daren) for første gang. Jeg skulle ønske de i fra Vietnam også kunne kommet for å møte oss og heie på meg. Men jeg vet uansett at dem heiet alt dem kunne der hjemme. 

Nå har jeg har fått møte de fleste fra pappa sin side, takket være Miss Norway, de kontaktene jeg har samarbeidet med og viljestyrke som har gjort at jeg har fått denne fantastiske muligheten. I nærmeste fremtid håper jeg på at min storesøster og storebror også får mulighet til å møte dem, noe jeg kommer til å sørge for. 

Tilbake til nåtid, så ønsker pappa, min halvbror og stemoren min å feire jul sammen med oss. Noe som aldri har skjedd før i mine 20år. Vi feiret litt jul sammen med dem fredag som var (15.12.2017). Min søster har blitt gravid og har termin i februar, så jeg ser frem til å bli den beste tanten! Søsteren min skal feire jul sammen med sin kjæreste i Sverige, mens vi på mamma sin side skal feire julaften sammen med min fetter, barna og kjæresten i Aurskog. Noe vi aldri har gjort før. Familien har virkelig blitt tettere og kontakten mellom oss har skapt sterke bånd enn noen gang før. Jeg har alltid følt at jeg har hatt en liten familie, men det har endret seg nå. Jeg er utrolig heldig og stolt som har klart å bringe familien sammen, selv til å være den minste i familien. Det har skapt stor fremgang og positivitet i hele familien. 

2017 har virkelig satt store spor i mitt liv fremover og jeg setter så stor pris mulighetene jeg har fått. Hvis du også har familiemedlemmer som du (ikke) vet om, og skulle ønske du kunne møtt dem, så prøv å ta kontakt med dem. Verden er ikke så stor som mange av oss tror. Om du må reise bort for å besøke han/hun eller de, så får du også en opplevelse av ett nytt sted med på reisen som du aldri kommer til å glemme. Eller gjør som fetteren min, send en melding på Facebook. Kanskje de bare er ett tastetrykk unna. 

Jeg ønsker alle en fin og gledelig jul. Nyt tiden med familie og feire med måte.

Stor juleklem fra meg <3

Gi stjerner til dette innlegget:
1832 Hits

Permanent Makeup - Linn Nguyen

IMG_4689

Rett før jeg reiste til Las Vegas, kom jeg i kontakt med en dyktig makup artist, Linn Nguyen. Linn er utdannet Permanent MakeUp Artist/ Linergist med bakgrunn som Makeup Artist og Hudpleier. Med over 14 års erfaring i bransjen har hun forskjønnet mange ansikter i alle aldre. I tillegg til sin spesialisering innenfor dette feltet i inn-og utland har hun også undervist i dette faget for mange andre utøvere.

Jeg har nå for første gang prøvd permanent makup på mine bryn. Jeg begynte å nappe mine egne bryn alt for tidlig som ungdom, som har medført at de er ujevne og pistrete. Derfor la jeg mitt problem i hendene til Linn som jeg vet er dyktig på dette. Her har jeg fått hjelp til forming og farge på en naturlig måte som er tilpasset til mitt ansikt og uttrykk. Fargen vil dempe seg med 30-50% etter heling. Etter ca 6 uker tar vi en touch up. Senere trenger jeg ikke påfyll før om 1-2 år ettersom hva jeg selv ønsker på grunn av fargen. Det er nesten smertefritt og jeg sparer mye tid på morgenen. Jeg føler meg fresh selv uten sminke og vil si at dette er en med på å skape naturlig skjønnhet, fordi vi sparer mye tid og penger på sminke. Det skal utføres slik at en hver skal få en naturlig look og føle seg fresh dagen lang.

Før og etter bilde

Linn tilbyr Permanent MakeUp i Lillestrøm og Tananger/Stavanger. I tillegg til Permanent MakeUp har hun også bred erfaring innenfor Hudpleie og MakeUp. Hun kan bli leid inn til å holde dagskurser innenfor disse feltene.

Mikropigmentering eller permanent makeup tilbyr kunden en mulighet for kosmetisk eller rekonstruktiv forbedring. I nærmere 30 år har denne type behandlingsmetode blitt utført, videreutviklet og gjort mer kjent for allmennheten. En dyktig utøver/linergist kan tilføre et ansikt optimale rammer i form av delikate bryn, eye liner og lepper. Det handler om å trekke fram personligheten i anatomien, og ikke minst i personen selv. Målet er å se naturlig pen ut til alle døgnets tider.

Permanent Makeup er en mild form for tatovering, som vi kaller mikropigmentering. Behandling kan utføres på øyenbryn, eye liner/øyenvippekant og lepper. Dette passer både for kvinner og menn i alle aldre. Resultatet varer 2-5 år.

Ulike mennesker har ulike behov og mål for denne type behandling.

På øyenbryn kan man:

* Forme for å kunne gi ansiktet et friskt løft

* Fylle ut partier som mangler hår eller som er for tynne

* Jevne ut skjeve bryn

* Endre fasong til det optimale

Eye liner:

* Gir fyldigere vipper

* Rammer inn øynene

* Gir et mer våkent blikk

Lepper

* Optimalisere leppenes fasong

* Retter opp ujevnheter i leppekonturen

* Gi form og frisk farge til leppene

 

Gå inn og se resultater, priser og informasjon om behandlinger:

Hjemmeside: www.utseende.no

Facebook: Linn Nguyen PMU

Instagram: Linn_Nguyen_pmu

 

Stor takk til Linn Nguyen!<3 Følg meg videre for å se hvordan fargen endres den nærmeste tiden:

SnapChat: MissN2017-kaja

Instagram: Missnorway2017_kaja

Gi stjerner til dette innlegget:
700 Hits

Miss Universe 2017 – Las Vegas

Da er jeg tilbake til Norge etter et eventyrlig opphold i Las Vegas for å deltatt i Miss Universe 2017. Mange lurer kanskje på hvordan opplegg vi har hatt, og hvordan opplevelsen var. Jeg har vært med på intervjuer, fotoshooter, eventer rundt om i byen, møtt 92 fantastiske kvinner fra hele verden og stått på scenen, Axisi forran over 500 millioner mennesker. 

Det hele startet med og bli tatt godt i mot av en super glad superviser som heter, Monie sammen med Miss Sør Afrika som hadde rom rett over meg. Min romkamerat var Miss Svergie. Vi kom hverandre nært og kommer til å holde god kontakt etter denne turen. Denne dagen gikk vi igjennom registrering fra helsekontroll, biografien våres, intervjuer, fotoshooter for merkevarer, styling av hår og makeup og prøving av kjole, smykker, bikini og sko. Jeg var heldig som klarte og bli ferdig med alt den første dagen, slik at jeg kunne hvile ut de to neste dagene, mens de andre deltagerne gjennomførte samme program. Vi var 92 deltagere som var delt opp i grupper, der hver gruppe hadde en superviser som hjalp oss med å gjennomgå program dag for dag. Min gruppe var Svergie, Sør Afrika, Namibia, Israel og Portugal. Det og møte kvinner fra hele verden er veldig interessant. Vi får mulighet til å lære hverandres språk, kultur og ikke minst bli kjent med hverandre og knytte bånd. Jeg merket med en gang da jeg møtte min gruppe at vi kom godt overens alle sammen. Vi var deltagere i fra 18-28 år, der mange av dem hadde gode utdannelser som lege, tannlege og har gjort store veldedeighetssaker. Jeg må si at jeg ikke merket så godt til den store aldersforskjellen, og vi alle var der for en grunn, som gjorde at det sosiale samværet gikk lett.  

Videre har jeg vært rundt om i den fine byen på besøk hos flere forskjellige restauranter og oftest dro vi direkte på show senere på kvelden.Vi har vært på utflukter og har gjort veldedighetsarbeid. Vi har pakket poser med mat som skulle deles rundt til skoler og familier. Vi tok parishjul for å se utsikten over Las Vegas. Under hele oppholdet tenkte jeg ofte på familien og venner hjemme i Norge og Vietnam som støttet meg på det sterkeste. Det ga en trygghet når jeg viste at bekjente fulgte meg, og ikke minst familien min som kom helt ned til Las Vegas for å se meg på scenen. 

Mange forestiller seg at det er veldig hardt og være med på denne konkurransen, og det er det. Når du først skal på et event, så må du prestere så godt som mulig, fordi det er den sjansen du har for at du kan skille deg ut for dommerene. Miss Universe vil ha en vinner som kan omgås med unger, hun skal være jordnær, sosial, hyggelig, ha god personlighet og smart. Jeg må si at alle 92 deltagerne var hyggelige, snille og smarte. Rett før finaledagen så hadde vi ingen aning om hvem som skulle bli trekt ut til top 16. Tiden bestod ofte av koreografi øving på scenen. Det var mye og øve inn, slik at det var viktig og skrive notater og følge nøye med under treningen. 

Noen dager før finaledagen hadde vi preliminery, der vi representerer oss selv og landet, viser bikiniwalk og aftenkjolen. Ut i fra dette og et intervju trekker dommerne ut topp 16. Vi fikk ikke vite hvem de topp 16 var før vi sto på scenen den 26.nov (finaledagen). Vi har vist våres nasjonalkostymer, noe som var veldig spennende og morsomt. Så utrolig mange forskjellige og giga store kostymer som er frakten jorden rundt. I år representerte jeg en is/viking gudinne, som er inpirert av våres historie og vinterstid.

 

Tilslutt var det Sør Afrika, Demi som gikk av med kronen. Jeg er så glad på hennes veiene, da jeg og hun ble ganske godt kjent under dette oppholdet. Det gir meg en helhetlig god følelse når jeg vet at en god person går av med seieren. Det var virkelig velfortjent . Jeg vet selv at jeg har jobbet hardt og gitt alt jeg kunne hele veien, noe som gjør at jeg er fornøyd. Jeg har vært meg selv, lært utrolig mye og vokst stort på denne reisen. Dette gir meg en ny start og nye dører vil åpne seg. Ser frem til å møte Demi og de andre jentene igjen. 

Når jeg sitter på flyet og er klar for hjemreisen sitter man igjen med en veldig rar og litt tom følelse. Etter å være med 92 kvinner hver dag i to uker, til og være alene på rommet og kan gå rundt hvor jeg vil alene, var en stor overgang. Det kjennes litt tomt, men tenker på at nå har fått venner nesten over hele verden som jeg kan reise til og lære enda mer. Noe som har utfordret meg på denne turen er engelsken, fordi tidligere har jeg ikke vært så god i engelsk. Under oppholder har jeg pushet meg til å prate engelsk under intervjuer og i det sosiale samværet. Jeg føler jeg har vokst mye på denne reisen. Dette er også min første reise helt alene, så nå føler jeg at jeg kan reise over alt på egenhånd.

Det var godt og komme hjem til snø og julefølelse. Samle familien igjen og forberede enda en fin julekveld med gaver og familiekos. Nå skal jeg lande litt, jobbe med det jeg har og ta en liten ferie før neste reise står for tur. Videre skal jeg jobbe med organisasjonen Miss Norway. Veilede og støtte de nye deltagerne til 2018. Starten av januar reiser jeg til Los Angeles, fordi jeg har en hovedrolle i en kortfilm som skal publiseres verden rundt, gjennom en filmfestival. Jeg må også ta en tur til New York for å møte prinsessen Demi som nå er kåret til Miss Universe 2017. Fremover har jeg planer om å studere markedsføring, ettersom dette året her virkelig har inspirert meg innenfor det. Etter Miss Norway og Miss Universe, så har jeg funnet ut hva jeg brenner for og vil jobbe med i fremtiden. Den store fremtidige planen blir da  forhåpentligvis å reise rundt på oppdrag som modell og jobbe med markedsføring for store sponsorer. Det blir spennende å se hvilke dører som åpner seg fremover. Følg med videre, dette er bare starten. Følg med på presseoppslagene og videobloggingen min gjennom Glomdalen her jeg forteller litt mer (link nederst).

Har du vært innom min:

Instagram:Missnorway2017_kaja

Snapchat:MissN2017-kaja

Glomdalen:https://www.glomdalen.no/sok?query=kaja&tags= 

P4: http://www.p4.no/det-gode-liv/her-har-hun-nettopp-blitt-karet-til-verdens-vakreste-kvinne-i-2017/artikkel/718459/

 

Tusen takk for en fantastisk opplevelse Miss Universe og Miss Norway organisasjon! 

Gi stjerner til dette innlegget:
697 Hits

Starten av Miss Universe

23585375_1668138476539806_1025501460__20171113-234624_1

Hei igjen folkens! Nå er det noen dager siden jeg har blogget, og beklager for det. Det er mye som foregår om dagene her nede i Las Vegas. Det er helt utrolig at alt har startet nå! Disse tre dagene har jeg vært igjennom registrering og oppdrag, møtt jentene og blitt litt kjent med hotellet.

Det hele eventyret startet da jeg tok mitt første steg inn i dette hotellet Planet Hollywood Resort & Casino. Jeg sjekket inn lørdag (11.11.2017) klokken 11.00. Jeg klarte først å gå meg bort i 9'ende etasje til jeg fikk hjelp opp til den riktige etasjen. Her ble jeg tatt godt i mot av min «mamma» som skal passe på meg disse dagene.Jeg var en av de første som hadde ankommet, noe som var veldig positivt. Jeg fikk kommet i gang med en hel liste av oppdrag som skulle gjennomføres. Planen var å komme igjennom hele listen den kvelden på en effektiv og bra måte, samtidig å prestere så godt som mulig. Alle her var veldig overrasket at jeg kunne engelsk, så da var det bare å lytte på de som jobbet her og følge veien videre til neste oppdrag. Jeg var en av de første som var ferdig med oppdragene, som gjorde at jeg fikk tid til gode dagen etter. 

Dag nummer to fikk jeg hvile, spise middag og møte de andre deltagerne. Nå er jeg i dag tre og jeg har et oppdrag, ellers så har jeg pratet og hjulpet de andre utøverne. Alle jentene er så hyggelige og snille, så jeg føler at jeg kan gå å prate med hvem som helst og bli tatt godt i mot. Det blir spennende fremover og håper vi jentene bare blir enda mere spleiset og skape enda bedre miljø, selvom det allerede er det. Følg med videre, og jeg er sååå takknemlig for dere som støtter, følger, liker og kommenterer alt jeg er inkludert i <3

Husk og følg meg på:

SnapChat: MissN2017-kaja

Insta: Missnorway2017_kaja    

https://www.glomdalen.no/sok?query=kaja&tags=

Gi stjerner til dette innlegget:
685 Hits
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på