Ser forandringer

22690456_1644954422191545_778227045_o

Etter en periode med elektroterapeutisk behandlinger hos Kongsvinger Helse og Livsstil så ser og kjenner jeg forandringer på kroppen. Jeg har nå hatt behandling ca en gang i uken og trent kondisjon ved siden av. Etter hver behandling blir jeg stål og merker virkningen i det. Det som skjer er at musklene kontraherer over en periode på 30 min som er med på å øke styrken i dine muskler. Jeg pleier som regel å ha pads bak på skuldrene, magen, ryggen og innside lår.

Snart reiser jeg til Las Vegas for å delta i Miss Universe, og jeg kommer til å møte så mange dyktige og pene utøvere. Det er lett i en slik konkurranse at man kan føle seg litt usynlig og kanskje ikke bra nok. Nå som jeg har valgt og gå jevnlig til Kongsvinger Helse og Livsstil, så føler jeg meg forberedt til reisen. Jeg får veiledning i lette og enkle matoppskrifter og tar behandlinger, som gjør at jeg holder energien oppe og tåler mer. I det tidligere innlegget fortalte jeg at jeg har skoliose, som er med at jeg av og til har smerter nederst i korsryggen. Når jeg tar behandlinger, setter jeg på mere «strøm» på min «svake» side. Nå har jeg sjeldent vondt i ryggen og jeg kjenner at jeg klarer og opprettholde holdningen lengre. Som utøver er det viktig å ha en fin holdning og skal kunne bære tunge, store kjoler og kostymer.

Elektroterapeutisk behandling er bra for de som ønsker å gå ned i vekt, trenger oppstramming, få igang muskelgrupper som er svake, løsne opp i stive muskler eller vil gjerne trene, men har vanskeligheter med å bevege kroppen. Ønsker du rask fremgang og endringer over en kort periode, så anbefaler jeg dette.

Kongsvinger Helse og Livsstil holder til i gågata 27, 2211. Ønsker du å prøve ut en gratis time, eller bestille pakketime, kontakt salongen på: 902 80 779

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta gjerne en titt inne på nettsiden, for å se mere av hva salongen kan tilby: https://kongsvingerhl.no

 

Gi stjerner til dette innlegget:
264 Hits

Veldedighetsformål i Vietnam

22641774_1641580122528975_941871797_o

Hei mine lesere!<3

Min sponsor Kathyda har nå opprettet en organisasjon som er i samarbeid med hennes kjolebutikker. Vi reiser sammen ut på min første tur, som blir til Vietnam. Der skal vi jobbe med et veldedeighetsformål. Vi jobber nå for å samle inn penger slik at hvem som helst kan donere bort en sum som jeg personlig gir til fattige og foreldreløse barn. Jeg reiser ned den 23.okt til 30.okt. Under oppholdet reiser jeg rundt til fire forskjellige streder, slik at jeg får fordelt donasjons pengene til så mange barn som mulig. 

Det og kunne gi penger til fattige og foreldreløse barn helt personlig, er noe som har vært et stort mål i livet mitt lenge. Jeg og Kathy har gått personlig rundt til bedrifter og takket for at dem er med og støtter. Vi setter utrolig stor pris på dere som støtter vår aksjon. Dette blir et fint opphold og gleder meg masse! Jeg har også familie i Vietnam som jeg skal besøke sammen med min pappa. Håper også på at jeg får muligheten til å hilse på Miss Universe Vietnam, som jeg sammen med skal delta i Miss Universe fra 10.nov til 27.nov. Reisen skal filmes gjennom Glomdalen.no slik at alle kan se hva jeg gjør og være med på reisen. Så følg med der!

Ønsker du og bidra til at de barna der nede kan få et stort løft i hverdagen, så er det mulig å sende inn en ønsket sum til Kathyda cherity organisasjon! Tusen takk på forhånd:

konto: 62191348058

Vipps: 99872827

Gi stjerner til dette innlegget:
2533 Hits

Hvordan være med å støtte brystkreftforeningen

Nå søndag den 15.10.2017 klokken 09.00 - 11.00 er det et løp i Oslo (rosa sløyfe-løpet), for de som vil være med å støtte denne flotte organisasjonen, nemlig brystkreftforeningen. Både menn og kvinner kan være med å delta uavhengig av alder. Dette løpet er også i andre distrikter, slik at de fleste i hele Norge kan være med om dem ønsker. 

Løpet går i fra Vaterlandsparken i Oslo sentrum og følger løypa Akerselva drøye fem kilometer oppover. Du beveger deg gjennom parker og over bruer, forbi moderne næringsbygg og vakre kulturattraksjoner. Hele tiden med Akerselva rett ved siden av. En tur langs Akerselva er i seg selv en opplevelse. Sammen med andre og for en god sak, blir det ekstra hyggelig. Løypa er forholdsvis lettløpt, med noe stigning underveis. Det er mulig å gå, jogge eller løpe, etter som hva men selv ønsker. 

Premie!

Alle som fullfører Rosa sløyfe-løpet får en fin medalje. I tillegg premieres de tre raskeste tidene totalt i herre- og dameklassen.

Hvorfor jeg velger å støtte denne organisasjonen?

Kreft er en forferdelig sykdom. Selv har min mor, og andre nære bekjente blitt rammet av denne sykdommen. Kreft er noe som begynner å bli mere vanlig blant befolkningen. De som blir rammet er helt uskyldige og dessverre så er det ikke alle som overlever eller takler disse streke behandlingene. Derfor syntes jeg det er viktig at vi som er friske, bidrar med vårt engasjement, og viser at vi bryr oss. Bli med å delta, alle er velkommene!  

For å delta, må du gå inn på denne nettsiden og registrer deg. Her er det også muligheter til å donere bort en pengesum, om det er slik at du ikke får deltatt i løpet. Husk at knappenåler og reflekser i sløyfe er ute i butikkene nå!<3

Lurer du på noe mere angående dette arrangementet, besøk nettsiden (her melder du deg på):

https://www.rosasloyfelopet.no/oslo/

 

Takk for at du er med å bidrar!<3

Gi stjerner til dette innlegget:
341 Hits

Hvordan få til en vellykket fotoshoot

22345166_1632177956802525_1744645310__20171008-004327_1

Hei igjen mine fantastiske lesere! Må bare få frem hvor takknemlig jeg er for at du/dere følger meg på denne reisen<3

Gjennom den siste tiden har jeg vært på mange fotoshooter. Jeg har lært utrolig mye, og har lyst til å dele det med dere, som noen tips på veien. 

Jeg pleier som regel å starte med å finne inspirasjonsbilder som jeg kan jobbe opp i mot under fotoshooten. Etter jeg har valgt ut noen inspirasjonsbilder, så er målet å oppnå nesten samme resultat med mitt eget bilde, men med min egen vri. Det er greit å ta noe i likhet til inspirajsonbildene, men husk å prøve å skape din egen historie gjennom bildene. Lag det til ditt eget og vær kreativ, for å vise hvem du er. Jeg bruker som oftest fotografen Per-Martin Grambo, fordi han kan ta varierende bilder og vi begge tester ut nye ting. Men prøv å finne/komme i kontant med en fotograf som passer til den stilen du ønsker å fotografere, slik at dere kan oppnå best mulig resultat.

Eks:

Inspirasjon

  

Sluttresultat

Fotograf: Per-Martin Grambo & stylist: @jeaholtet

Under og før fotograferingen er det veldig greit å ha en stylist, men absolutt ikke noe man MÅ ha. Alle kan sminke og style seg selv (basic), men for å få en forandring og skape noen nye utrykk, så er det veldig positivt å sleppe inn en evt dyktig stylist. 

Videre har blikk og posering mye å si i bildene. Det er viktig å prøve ut forskjellige poseringer og blikk. Velg det som passer best til temaet i bildene. Serøse blikk kan brukes til «klesreklame eller fashion bilder). Stort smil, passer til naturbilder eller bilder med mye farger, fordi det skal skape glede. Det er ufattelige mange forskjellige poseringer man kan bruke. Jeg syntes selv det er enklere å jobbe seg rundt et element/motiv i bilde, f.eks en stol, vegg, tre osv. Prøv å ha myke hender, altså avslappende hender. Utfør en figur som skaper harmoni i bildene slik at det ser så levende ut som mulig. 

Per-Martin Grambo 

Per-Martin Grambo & stylist:@Nemi_Johansen (Instagram)

Lag ditt eget mesterverk gjennom bildene, og ikke gi deg før du har oppnådd ditt og fotografens ønskede resultat. Masse lykke til!<3

Trenger du en modell eller hjelp med å markedsføre din bedrift?

Kontakt meg gjerne på:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk ut min Instagram på:

https://www.instagram.com/missnorway2017_kaja/

Missnorway2017_kaja

Blir med å følg reisen gjennom aktivitetene mine som blir publisert på snapchat under navnet:

MissN2017-kaja

Her er noen bilder fra de seneste fotoshootene:

Per-Martin Grambo & stylist: @jeaholtet

Per-Martin Grambo & stylist: @jeaholtet

Per-Martin Grambo & stylist: @jeaholtet

Per-Martin Grambo & stylist: @jeaholtet

Bjørnar Solberg

 Bjørnar Solberg

Bjørnar Solberg

Per-Martin Grambo & stylist: @jeaholtet

Per-Martin Grambo & stylist: @jeaholtet

Gi stjerner til dette innlegget:
330 Hits

Hvordan få den perfekte kroppen til Miss Universe

Sponset

Det er mye forberedelser som skal på plass før avreise til Miss Universe. Konkurransen holder sted i Las Vegas, USA. Jeg er så utrolig spent og gleder meg veldig til reisen! Dagene består av fysisk trening som elektroterapeutisk behandling, grunnlegende muskeløvelser på treningsstudio, øve på engelsk uttale, sikre meg at jeg har kjoler og reiseutstyr på plass, ikke minst spise sunt og mye, mye mer.

 

Mange spør meg hva min «beauty key» er. Jeg tror mye har med gener, kosthold og livsstil foruten viljestyrke til å utføre målene. Nå i det siste følger jeg kokeboken fra min sponsor Kongsvinger Helse og Livsstil. Kokeboken heter Sunn livsstil og består av 180 forskjellige oppskrifter. Du får kjøpt den i salongen til Kongsvinger Helse og Livsstil i gågata her i Kongsvinger. 

Kokeboken er veldig fin fordi du kan spise helt normalt, bare bytte ut ingrediensene til noe mer sunt. Jeg er utrolig glad i søtsaker og spiser ofte mye usunt om kvelden før sovetid.. Da er det mye bedre og heller bytte ut det du spiser, slik at fortsatt kan spise «like mye» men med mye mindre karbohydrater. Bytt ut sjokoladen med Propud og godisen med bær og vanilje kesam. 

I kokeboken finner du oppskrifter til alle måltider, desserter og brødtyper. Mange av disse oppskriftene er veldig lette, slik at alle, også barn, voksne og eldre klarer å utføre oppskriftene til en hver tid. Boken har fokus på at oppskriftene skal inneholde så lite karbohydrater som mulig, slik at man kan gå ned i vekt på en sunn måte. Anbefaler virkelig å prøve ut denne boken! Starter du behandlingstimer hos Kongsvinger Helse og Livsstil, får du kokeboken helt gratis, samtidig som salongen deler ut en ny, sunn oppskrift hver uke. 

Av og til har jeg veldig travle dager og glemmer å spise. Jeg må innrømme at jeg sjeldent bruker tid på kjøkkenet. Derfor er jeg avhengig av å gjøre raske og lette retter/måltider. De dagene jeg er på farta er det greit å ha noe lettvint å røske med seg fra kjøkkenet og ned i vesken. Jeg har laget noen veldig gode og sunne rundstykker, som jeg spiser både med og uten pålegg. De smaker godt og er utrolig lett å lage. Anbefaler å bruke silikon muffinsformer, slik at «røra/deigen» ikke renner utover. Jeg valgte å bruke knuste mandler på toppen, fordi det ødelegger søtsuget.

Oppskriften går sånn her:

Spis sunt, variert og hold deg aktiv, så vil du lett se fremskritt mot en sunn og veltrent kropp <3

Tusen takk for veiledning så langt Kongsvinger Helse og Livsstil!

 

Gi stjerner til dette innlegget:
530 Hits

En aften på Wallmans Salonger i Oslo

IMG_2277

Tirsdag 19/9 var Celine Herregården, Vilde Bø, Nisse Norberg og jeg invitert til åpning av et nytt show på Wallmans i Oslo. I det vi ankom restauranten møtte vi mange andre kjendiser og tv team fra bl.a. Godkveld Norge. Vi startet med fotografering, hilsninger og intervju. Inne fikk vi servert 4 retters middag med god drikke, samtidig som vi ble underholdt med show fra flinke ansatte ved restauranten, Wallmans Salonger.

Helt fra første gang jeg var på Wallmans (på beautycamp, se tidligere blogginnlegg) har jeg blitt fascinert over samarbeidet mellom det fantastiske teamet som driver restauranten/showet. De slutter ikke å imponere, og jeg ser stadig at det vokser og blir mere populært. Alt fra mat, drikke og show virker veldig gjennomtenkt og perfeksjonert slik at det blir en helhet. Alle og en hver kan føle seg velkommen og blir verdsatt under hele «oppholdet» av flinke og høflige servitører/servitriser.

Tusen takk igjen Wallmans og Miss Norway Organization for en fin kveld!Anbefaler virkelig denne restauranten folkens

Fotograf til alle bildene: Nisse Norberg 

Stor takk til Public Security AS

Gi stjerner til dette innlegget:
273 Hits
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på