Permanent Makeup - Linn Nguyen

IMG_4689

Rett før jeg reiste til Las Vegas, kom jeg i kontakt med en dyktig makup artist, Linn Nguyen. Linn er utdannet Permanent MakeUp Artist/ Linergist med bakgrunn som Makeup Artist og Hudpleier. Med over 14 års erfaring i bransjen har hun forskjønnet mange ansikter i alle aldre. I tillegg til sin spesialisering innenfor dette feltet i inn-og utland har hun også undervist i dette faget for mange andre utøvere.

Jeg har nå for første gang prøvd permanent makup på mine bryn. Jeg begynte å nappe mine egne bryn alt for tidlig som ungdom, som har medført at de er ujevne og pistrete. Derfor la jeg mitt problem i hendene til Linn som jeg vet er dyktig på dette. Her har jeg fått hjelp til forming og farge på en naturlig måte som er tilpasset til mitt ansikt og uttrykk. Fargen vil dempe seg med 30-50% etter heling. Etter ca 6 uker tar vi en touch up. Senere trenger jeg ikke påfyll før om 1-2 år ettersom hva jeg selv ønsker på grunn av fargen. Det er nesten smertefritt og jeg sparer mye tid på morgenen. Jeg føler meg fresh selv uten sminke og vil si at dette er en med på å skape naturlig skjønnhet, fordi vi sparer mye tid og penger på sminke. Det skal utføres slik at en hver skal få en naturlig look og føle seg fresh dagen lang.

Før og etter bilde

Linn tilbyr Permanent MakeUp i Lillestrøm og Tananger/Stavanger. I tillegg til Permanent MakeUp har hun også bred erfaring innenfor Hudpleie og MakeUp. Hun kan bli leid inn til å holde dagskurser innenfor disse feltene.

Mikropigmentering eller permanent makeup tilbyr kunden en mulighet for kosmetisk eller rekonstruktiv forbedring. I nærmere 30 år har denne type behandlingsmetode blitt utført, videreutviklet og gjort mer kjent for allmennheten. En dyktig utøver/linergist kan tilføre et ansikt optimale rammer i form av delikate bryn, eye liner og lepper. Det handler om å trekke fram personligheten i anatomien, og ikke minst i personen selv. Målet er å se naturlig pen ut til alle døgnets tider.

Permanent Makeup er en mild form for tatovering, som vi kaller mikropigmentering. Behandling kan utføres på øyenbryn, eye liner/øyenvippekant og lepper. Dette passer både for kvinner og menn i alle aldre. Resultatet varer 2-5 år.

Ulike mennesker har ulike behov og mål for denne type behandling.

På øyenbryn kan man:

* Forme for å kunne gi ansiktet et friskt løft

* Fylle ut partier som mangler hår eller som er for tynne

* Jevne ut skjeve bryn

* Endre fasong til det optimale

Eye liner:

* Gir fyldigere vipper

* Rammer inn øynene

* Gir et mer våkent blikk

Lepper

* Optimalisere leppenes fasong

* Retter opp ujevnheter i leppekonturen

* Gi form og frisk farge til leppene

 

Gå inn og se resultater, priser og informasjon om behandlinger:

Hjemmeside: www.utseende.no

Facebook: Linn Nguyen PMU

Instagram: Linn_Nguyen_pmu

 

Stor takk til Linn Nguyen!<3 Følg meg videre for å se hvordan fargen endres den nærmeste tiden:

SnapChat: MissN2017-kaja

Instagram: Missnorway2017_kaja

Gi stjerner til dette innlegget:
587 Hits

Miss Universe 2017 – Las Vegas

Da er jeg tilbake til Norge etter et eventyrlig opphold i Las Vegas for å deltatt i Miss Universe 2017. Mange lurer kanskje på hvordan opplegg vi har hatt, og hvordan opplevelsen var. Jeg har vært med på intervjuer, fotoshooter, eventer rundt om i byen, møtt 92 fantastiske kvinner fra hele verden og stått på scenen, Axisi forran over 500 millioner mennesker. 

Det hele startet med og bli tatt godt i mot av en super glad superviser som heter, Monie sammen med Miss Sør Afrika som hadde rom rett over meg. Min romkamerat var Miss Svergie. Vi kom hverandre nært og kommer til å holde god kontakt etter denne turen. Denne dagen gikk vi igjennom registrering fra helsekontroll, biografien våres, intervjuer, fotoshooter for merkevarer, styling av hår og makeup og prøving av kjole, smykker, bikini og sko. Jeg var heldig som klarte og bli ferdig med alt den første dagen, slik at jeg kunne hvile ut de to neste dagene, mens de andre deltagerne gjennomførte samme program. Vi var 92 deltagere som var delt opp i grupper, der hver gruppe hadde en superviser som hjalp oss med å gjennomgå program dag for dag. Min gruppe var Svergie, Sør Afrika, Namibia, Israel og Portugal. Det og møte kvinner fra hele verden er veldig interessant. Vi får mulighet til å lære hverandres språk, kultur og ikke minst bli kjent med hverandre og knytte bånd. Jeg merket med en gang da jeg møtte min gruppe at vi kom godt overens alle sammen. Vi var deltagere i fra 18-28 år, der mange av dem hadde gode utdannelser som lege, tannlege og har gjort store veldedeighetssaker. Jeg må si at jeg ikke merket så godt til den store aldersforskjellen, og vi alle var der for en grunn, som gjorde at det sosiale samværet gikk lett.  

Videre har jeg vært rundt om i den fine byen på besøk hos flere forskjellige restauranter og oftest dro vi direkte på show senere på kvelden.Vi har vært på utflukter og har gjort veldedighetsarbeid. Vi har pakket poser med mat som skulle deles rundt til skoler og familier. Vi tok parishjul for å se utsikten over Las Vegas. Under hele oppholdet tenkte jeg ofte på familien og venner hjemme i Norge og Vietnam som støttet meg på det sterkeste. Det ga en trygghet når jeg viste at bekjente fulgte meg, og ikke minst familien min som kom helt ned til Las Vegas for å se meg på scenen. 

Mange forestiller seg at det er veldig hardt og være med på denne konkurransen, og det er det. Når du først skal på et event, så må du prestere så godt som mulig, fordi det er den sjansen du har for at du kan skille deg ut for dommerene. Miss Universe vil ha en vinner som kan omgås med unger, hun skal være jordnær, sosial, hyggelig, ha god personlighet og smart. Jeg må si at alle 92 deltagerne var hyggelige, snille og smarte. Rett før finaledagen så hadde vi ingen aning om hvem som skulle bli trekt ut til top 16. Tiden bestod ofte av koreografi øving på scenen. Det var mye og øve inn, slik at det var viktig og skrive notater og følge nøye med under treningen. 

Noen dager før finaledagen hadde vi preliminery, der vi representerer oss selv og landet, viser bikiniwalk og aftenkjolen. Ut i fra dette og et intervju trekker dommerne ut topp 16. Vi fikk ikke vite hvem de topp 16 var før vi sto på scenen den 26.nov (finaledagen). Vi har vist våres nasjonalkostymer, noe som var veldig spennende og morsomt. Så utrolig mange forskjellige og giga store kostymer som er frakten jorden rundt. I år representerte jeg en is/viking gudinne, som er inpirert av våres historie og vinterstid.

 

Tilslutt var det Sør Afrika, Demi som gikk av med kronen. Jeg er så glad på hennes veiene, da jeg og hun ble ganske godt kjent under dette oppholdet. Det gir meg en helhetlig god følelse når jeg vet at en god person går av med seieren. Det var virkelig velfortjent . Jeg vet selv at jeg har jobbet hardt og gitt alt jeg kunne hele veien, noe som gjør at jeg er fornøyd. Jeg har vært meg selv, lært utrolig mye og vokst stort på denne reisen. Dette gir meg en ny start og nye dører vil åpne seg. Ser frem til å møte Demi og de andre jentene igjen. 

Når jeg sitter på flyet og er klar for hjemreisen sitter man igjen med en veldig rar og litt tom følelse. Etter å være med 92 kvinner hver dag i to uker, til og være alene på rommet og kan gå rundt hvor jeg vil alene, var en stor overgang. Det kjennes litt tomt, men tenker på at nå har fått venner nesten over hele verden som jeg kan reise til og lære enda mer. Noe som har utfordret meg på denne turen er engelsken, fordi tidligere har jeg ikke vært så god i engelsk. Under oppholder har jeg pushet meg til å prate engelsk under intervjuer og i det sosiale samværet. Jeg føler jeg har vokst mye på denne reisen. Dette er også min første reise helt alene, så nå føler jeg at jeg kan reise over alt på egenhånd.

Det var godt og komme hjem til snø og julefølelse. Samle familien igjen og forberede enda en fin julekveld med gaver og familiekos. Nå skal jeg lande litt, jobbe med det jeg har og ta en liten ferie før neste reise står for tur. Videre skal jeg jobbe med organisasjonen Miss Norway. Veilede og støtte de nye deltagerne til 2018. Starten av januar reiser jeg til Los Angeles, fordi jeg har en hovedrolle i en kortfilm som skal publiseres verden rundt, gjennom en filmfestival. Jeg må også ta en tur til New York for å møte prinsessen Demi som nå er kåret til Miss Universe 2017. Fremover har jeg planer om å studere markedsføring, ettersom dette året her virkelig har inspirert meg innenfor det. Etter Miss Norway og Miss Universe, så har jeg funnet ut hva jeg brenner for og vil jobbe med i fremtiden. Den store fremtidige planen blir da  forhåpentligvis å reise rundt på oppdrag som modell og jobbe med markedsføring for store sponsorer. Det blir spennende å se hvilke dører som åpner seg fremover. Følg med videre, dette er bare starten. Følg med på presseoppslagene og videobloggingen min gjennom Glomdalen her jeg forteller litt mer (link nederst).

Har du vært innom min:

Instagram:Missnorway2017_kaja

Snapchat:MissN2017-kaja

Glomdalen:https://www.glomdalen.no/sok?query=kaja&tags= 

P4: http://www.p4.no/det-gode-liv/her-har-hun-nettopp-blitt-karet-til-verdens-vakreste-kvinne-i-2017/artikkel/718459/

 

Tusen takk for en fantastisk opplevelse Miss Universe og Miss Norway organisasjon! 

Gi stjerner til dette innlegget:
564 Hits

Starten av Miss Universe

23585375_1668138476539806_1025501460__20171113-234624_1

Hei igjen folkens! Nå er det noen dager siden jeg har blogget, og beklager for det. Det er mye som foregår om dagene her nede i Las Vegas. Det er helt utrolig at alt har startet nå! Disse tre dagene har jeg vært igjennom registrering og oppdrag, møtt jentene og blitt litt kjent med hotellet.

Det hele eventyret startet da jeg tok mitt første steg inn i dette hotellet Planet Hollywood Resort & Casino. Jeg sjekket inn lørdag (11.11.2017) klokken 11.00. Jeg klarte først å gå meg bort i 9'ende etasje til jeg fikk hjelp opp til den riktige etasjen. Her ble jeg tatt godt i mot av min «mamma» som skal passe på meg disse dagene.Jeg var en av de første som hadde ankommet, noe som var veldig positivt. Jeg fikk kommet i gang med en hel liste av oppdrag som skulle gjennomføres. Planen var å komme igjennom hele listen den kvelden på en effektiv og bra måte, samtidig å prestere så godt som mulig. Alle her var veldig overrasket at jeg kunne engelsk, så da var det bare å lytte på de som jobbet her og følge veien videre til neste oppdrag. Jeg var en av de første som var ferdig med oppdragene, som gjorde at jeg fikk tid til gode dagen etter. 

Dag nummer to fikk jeg hvile, spise middag og møte de andre deltagerne. Nå er jeg i dag tre og jeg har et oppdrag, ellers så har jeg pratet og hjulpet de andre utøverne. Alle jentene er så hyggelige og snille, så jeg føler at jeg kan gå å prate med hvem som helst og bli tatt godt i mot. Det blir spennende fremover og håper vi jentene bare blir enda mere spleiset og skape enda bedre miljø, selvom det allerede er det. Følg med videre, og jeg er sååå takknemlig for dere som støtter, følger, liker og kommenterer alt jeg er inkludert i <3

Husk og følg meg på:

SnapChat: MissN2017-kaja

Insta: Missnorway2017_kaja    

https://www.glomdalen.no/sok?query=kaja&tags=

Gi stjerner til dette innlegget:
611 Hits

Avreise fra Norge til Las Vegas

23468269_1664152843605036_1497667491_o

Det er helt utrolig og tenke på at tiden har gått så fort og at jeg er på vei til Miss Universe 2017 i Las Vegas. For meg starter hele konkurransen den 11.nov, da alle utøvere møtes, vi skal øve på koreograf, ut på eventer og ikke minst intervjuer og presse. Finalen er 26.nov på FOX da det hele avgjøres. Mange lurer kanskje på hvorfor jeg reiser ned tre dager før det begynner. Jeg ønsker og ha lit tid til å komme inn i riktig døgnrytme, bli kjent med byen og få vært med på noen attraksjoner før det hele starter, så jeg får fult utnytte av turen.

Nå har jeg kommet frem og jeg skal nå bo tre dager i en leilighet. Flyreisen startet med to timer og tretti minutter til London. Deretter ti timer og førti minutter fra London til Las Vegas. Dette er min første reise helt alene og jeg tror hvem som helst vokser stort på det. Jeg får virkelig testet ut retningssansen min, hvor selvstendig jeg kan være og det og måtte ta initiativ med andre personer. Allerede nå merker jeg at folkene her nede er kjempe koselige og hvem som helst tar kontakt med deg bare for å være hyggelig. 

Videre gleder jeg meg masse til å møte de andre deltagerene, komme i gang med alt vi skal av eventer og møte den fantastiske coachen for å gå catwalk. Under hele oppholdet sender jeg inn videoer til Glomdalen slik at alle kan være med på dette eventyret.

https://www.glomdalen.no/sok?query=kaja&tags=

Jeg skal prøve å blogge så ofte som mulig, også har jeg dagbok som jeg skriver alt om opplevelser, inntrykk og hva jeg lærer, som skal gå videre til neste Miss Universe Norway. Så følg meg på sosiale medier:

Glomdalen:https://www.glomdalen.no/sok?query=kaja&tags=

Instagram: Missnorway2017_kaja

Snapp: MissN2017-kaja

Ikke minst denne bloggen!

Nå er sjansen inne for å stemme! Så la Norge erobre verden, ved å legge inn din stemme på disse nettsidene. Det er også mulig å stemme så MANGE ganger du ønsker helt GRATIS<3 Finalen vil gå på FOX den 26. nov på natterstid i Norge. 

https://fans.vote/v/ACrRekDdnaw

https://tkop.org/2017/10/15/vote-now-win-miss-universe-2017/

https://thegreatpageantcommunity.com/2017/10/14/vote-miss-universe-2017-win/

Se mitt nasjonal kostyme i denne bloggen:  

http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/viking-gudinne-til-miss-universe.html

Gi stjerner til dette innlegget:
355 Hits

Opplevelsene i Vietnam

23314386_1660076354012685_698829202_o

Ettersom jeg er halvt vietnamesisk, så ble det skrevet stort om meg i Vietnam etter kroningen på Wallmans i Oslo. Etter publiseringen på TV, aviser og Youtube, fikk jeg et publikum der også. Etter 14 timer med fly, med mellomlanding i Doha, blir jeg møtt av fotografer, fans, vakter og familie (til og med en fetter helt i fra LA) med blomster på flyplassen. Etter velkomsten dro vi til hotellet for å legge i fra oss baggasje. Deretter rett til en restaurant å spise med familie, bodyguarder, sponsor og assistent. En del av familien min bor i Ho Chi Minh, så de ønsket å vise meg rundt på de beste stedene. Jeg ble tatt med på en cafe i den største bygningen, der det var panoramautsikt over hele byen. Til slutt var det hjem og hvile ut. Så heldig at jeg fikk sove i hele 5 timer før vi skulle ut på første veldedeighetsformål. 

De tre første dagene bestod av veldedeighetsutflukter (onsdag til lørdag), og senere på kvelden spiste vi ute og slappet av. Den ene kvelden skulle Kathy ta meg med på en kjolebutikk, der vi skulle finne den perfekte finalekjolen til Miss Universe. Denne designeren er populær i Kathyda's butikker. Det er morsomt å vite at jeg får bære en så fantastisk kjole som ingen andre har. Kjolen er håndlaget og er i rød tråd med mitt nasjonalkostyme, så følg med den 26.nov på FOX, så avslører jeg produktene av hva jeg har jobbet hardt for å finne. 

Bilde tatt i en restaurant 

Lørdag våknet vi opp tidlig for å bli stylet av vietnamesiske stylister, fordi vi skulle på fotoshoot med Kathy og Miss Afrika Norway. På kvelden feiret vi bursdagen til Kathy sammen med dyktige artister, fotografer og skuespillere. Natt til søndag fikk jeg sove to timer, da jeg videre skulle ta flyet til Nha Trang for å besøke en hel del av familien min, som jeg aldri har møtt før. Veldig rart å tenke på at jeg har en så stor familie som jeg ikke kjenner eller har møtt før, men jeg ble tatt i mot med åpne armer og følte meg som hjemme. Sammen feiret vi, spiste god mat og tok MASSE bilder. Under oppholdet skulle jeg overnatte hos min bestemor som er 80år. Senere på dagen fikk jeg designe min egen vietnamesisk nasjonalkjole fra min tante og onkel. På kvelden kjørte jeg og mine kusiner rundt i byen på moped for å lete etter en passende kjole til dagen etter, da jeg skulle møte Miss Universe Vietnam. 

Mandag morgen fløy jeg tilbake til Ho Chi Minh. Vi dro en rask tur innom hotellet for å dusje og style meg litt før jeg og fetteren min skulle møte Miss Vietnam, Loan Nguyen på en cafe. Loan er en fantastisk dame, som har ambisjoner og mål. Hun ønsket og designe og skreddersy en vietnamesisk nasjonalkjole som jeg skal få når vi møtes igjen, samtidig som vi fikk tre presseoppslag i Vietnam. Gleder meg masse til å møte hun igjen i Las Vegas.

 

Presseoppslagene i Vietnam:

https://thanhnien.vn/van-hoa/a-hau-nguyen-thi-loan-tang-ao-dai-viet-nam-cho-hoa-hau-hoan-vu-na-uy-895591.html

http://congly.vn/giai-tri/hoa-hau/nguyen-thi-loan-tang-ao-dai-viet-nam-cho-hoa-hau-hoan-vu-na-uy-231864.html

https://ngoisao.net/tin-tuc/hau-truong/showbiz-viet/hoa-hau-hoan-vu-nguoi-na-uy-goc-viet-hoi-ngo-nguyen-thi-loan-o-viet-nam-3663881.html

Til slutt sitter jeg på flyet mandag kveld på vei hjem igjen til Norge. Når jeg endelig fikk tid til å la alle inntrykkene synke inn, var det bare å slå opp mac'en for å skrive ut noen av tankene fra hode. Dette har virkelig vært en minnefull tur som kommer til å bli med meg for evig. En som virkelig har gjort turen min lettere er fetteren min Daren Dien som har vært min tolk (engelsk - vietnamesisk) og fotograf gjennom turen. Målet nå er å dra tilbake til Nha Trang for å besøke familien igjen. Tusen takk for en fin tur alle sammen, og spesielt til pappa og Kathy som har gjort i stand hele opplegget.

Husk å bli med på reisen ved å følge meg på:

https://www.glomdalen.no/sok?query=kaja&tags=

SnapChat: MissN2017-kaja

Instagram: Missnorway2017_kaja

Det er åpent for å stemme på din favoritt deltager i miss universe 2017, gå inn og stem!

https://thegreatpageantcommunity.com/2017/10/14/vote-miss-universe-2017-win/

https://tkop.org/2017/10/15/vote-now-win-miss-universe-2017/

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
945 Hits

NORGE! FÅ OPP ØYNENE

23262121_1657926184227702_1658630435_o

Da er jeg tilbake i Norge, etter å ha vært med på en fantastisk reise i Vietnam. Her har jeg deltatt i tre forskjellige veldedeighetsoppdrag, møtt Miss Universe Vietnam 2017 og besøkt en ny del av familien. Før jeg starter med å fortelle om det, må jeg si at jeg er helt målløs. Etter å fått oppleve noe som dette, så har det virkelig endret synet på livet. Jeg må få sagt at vi i Norge er utrolig heldige. Under dette oppholdet har jeg både, vært lei meg (på bra og dårlig måte), glad og sjokkert. Denne turen kommer til å fordeles på to blogginnlegg. Ett innlegg som viser veldedeighetsformålene (i Ho Chi Minh), og ett som vil vise det personlige i de andre opplevelsene med familien (i Ho Chi Minh & Nah Trang). Jeg starter med det som satte mest inntrykk - veldedeighetsutfluktene:     

120 fattige samlet på ett sted

Taxien hentet oss 09.00 for å kjøre oss en time  til Kathy's (min kjolesponsor) gamle hus, der foreldrene hennes fortsatt bor. Når jeg kom inn i huset å fikk sett hvor mye penger og hvor hardt arbeid hun har lagt i dette formålet sjokkerte meg! Det at Kathy har bodd her tidligere, viser også hvor sterk og selvstendig hun er. 

Helt ærlig så trodde jeg at vi skulle dele ut penger til fattige barn. Men det var så mye mer vi skulle gjøre. Penger hjelper ikke på disse oppdragene. Hun hadde handlet inn massevis av mat, bleier og drikke som var fordelt i poser, i tillegg til at resterende av pengene blir fordelt og donert bort til hvert besøk.

Videre kjørte vi enda en time, til vi havnet i en bakgate. Her bor det tilsammen 120 eldre under ett tak. Vi møter først to buddhister som blant annet  har tatt til seg en unge som nylig ble kastet på gaten (som vil si at den var foreldreløs). Selv har dem knapt brød og vann. Disse prøver hver dag og få tak i mat (ris eller grønnsaker) til disse eldre. Rommene de bor på består av alt i fra 20-45 senger. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det senger (vurder selv ut i fra videoen som er lagt til under). Vi delte ut poser med kaker og melk. Det er helt utrolig hvor takknemlig og glade de ble. 

Ungene sover på gulvet og er innestengt i ett rom

Dagen etter, kjørte vi ca 2 timer en vei. Vi tok båt for å krysse en sjø, slik at vi kunne kjøre videre for å møte foreldreløse og fattige barn som bor på et «barnehjem». Det første jeg ser når jeg kommer inn er to-tre barn som ligger og sover rett på gulvet, uten pute. De har ikke senger så de må sove på det harde gulvet som er laget av fliser. Inne her bodde det tilsammen 100 barn. Alt i fra ca 1 år til 13 år. De som var 13år tok ansvar og vare på de andre. Alle gikk kledd i «uniformer», de som var buddhister brukte en annen farge på «uniformen».

Når vi skulle bære og dele ut mat, kaker og godis, eksploderte barna av glede. De løp ut for å hjelpe oss og var super glade. Før de fikk lov og få det vi hadde med, måtte de sitte på rekke og vente pent, som dem har blitt oppdratt til.

Senere ønsket vi å hilse på de minste ungene som viste seg ble stengt inne på et rom fordi det var sykdom. Om det var kontaktsmitte eller i luften var ubevist. De viste heller ikke hvilken unge som berte på sykdommen, så alle måtte holdes innesperret. Her sov også alle ungene rett på gulvet og rutinene før matservering var å samles og synge eller utføre pliktene som den 13år gamle jenta bestemte. (se videoen under). Vi fikk lov til å se på ungene i døråpningen. I det den døren åpnet seg ble du slått i ansiktet med en innesperret tett luft som aldeles ikke kan være bra for ungene og være i.

Snapchat filter var veldig morsomt og nytt

De kunne ikke gå, spise eller prate

Etter to dager på rad, hadde jeg igjen et siste oppdrag. Ca 1 time og 30 min unna byen besøkte vi et lite hus med barn og noen voksne personer som jobber der. Disse ungene har blitt rammet av en dødelig gass, som skader funksjonen i hjernen som gjør at dem har nedsatt prestasjonsevne. Nede i den første etasjen var det et rom med ca 10 barn. Noen var bundet fast i sengene, fordi om de hadde reist seg opp så hadde de falt og skadet seg. For meg var det helt forferdelig og se og vite at disse ikke kan bevege seg som ønskelig. Å se de inn i øynene og tenke på at du skulle så gjerne ha hjulpet dem, sårer meg. Dette kunne vært hvem som helst. Jeg matet flere med kaker fra mine egne hender, fordi dem ikke selv har forståelse hvordan dem spiser. De spise som at de aldri hadde spist mat eller noe lignende før. 

Videre flytter vi oss opp i andre etasje. Før jeg rekker og komme opp trappen ser jeg barn ligge på små senger på gulvet. Det er veldig vanskelig og forklare, men disse ungene forandrer sin kroppsbygning etter hvor eldre de blir. Beinene i kroppen stivner og det blir umulig for dem å bevege seg. De kan se og høre deg, men dem har ikke forståelse eller evne til å respondere. Disse stakkarslige ungene ligger døgnet rundt. Det sterkeste inntrykket var når jeg fikk møte en guttunge som ikke kunne puste gjennom nesen eller munnen, og dermed hadde store vanskeligheter for å spise. Flere ganger i døgnet måtte han få hjelp til å puste ved å suge ut og opp slim  gjennom et rør for å åpne luftveiene.

Tanken på at dette kunne vært meg selv eller hvem som helst er forferdelig. Under dette besøket gråt jeg veldig, fordi det er helt uskyldige barn som fortjener å oppleve verden like mye som alle oss andre. Skulle så ønske at disse hadde nok midler slik at alle kunne fått medisiner, senger og mat. Jeg ser opp til disse personene som jobbet på dette stedet, for å ta vare på ungene. De har tidligere skrevet under på at de ikke tilhører noen familie, eller er bundet til noen (med andre ord, at de ikke eksisterer), fordi de skal gi all sin tid til disse ungene. Hvordan disse ungene har havnet her fra tidligere av, er fordi foreldrene etterlot dem, og aldri hentet dem igjen.

Etter disse tre veldedeighetsutfluktene har jeg virkelig endret perspektiv på livet. I Norge lever vi i egne bobler og jobber for å få utdanning, mens der nede er målene å skaffe mat og rent vann. Jeg kommer videre til å prioritere turer som dette. Det å se andre mennesker sette så stor pris på små ting som gjør dem glade, gleder meg også. I fremtiden ønsker jeg å bli en representant for mine utflukter rundt om i verden, slik at jeg kan være med på å gjøre en endring og løfte opp andres hverdag. Denne turen har satte spor og kommer til å passe på så jeg alltid har beina plantet på jorden.

Stor takk for en minnerik tur Kathy

Husk å bli med på reisen ved å følge meg på:

https://www.glomdalen.no/sok?query=kaja&tags=

SnapChat: MissN2017-kaja

Instagram: Missnorway2017_kaja

 

Det er åpent for å stemme på din favoritt deltager i miss universe 2017, gå inn og stem!

https://thegreatpageantcommunity.com/2017/10/14/vote-miss-universe-2017-win/

https://tkop.org/2017/10/15/vote-now-win-miss-universe-2017/

 

Tusen takk for alle dere som følger meg <3

Gi stjerner til dette innlegget:
884 Hits
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på