Min opplevelse som deltager i Miss Norway 2017 & fremtiden

20882033_10211965671035323_3774500717888662807__20170818-084127_1

Denne konkurransen her startet for meg i november 2016. Siden det har jeg gjort det som krevdes, tatt i mot lærdom og fulgt tipsene fra managementet i organisasjonen. Jeg har jobbet hardt og har alltid ligget blant topp 10 i aktivitetspoeng. På SMS-listen har jeg ligget på 1.plass helt frem til den siste dagen, da jeg datt ned til 2.plass. Med tanke på sponsorer, som utgjør en stor del av aktivitetene i konkurransen, har jeg også alltid ligget på 1. eller 2.plass. Om jeg ikke hadde fått noen plassering under finalen som var den 29.07.2017, så hadde det ikke vært verdens ende. Jeg vet selv at jeg har jobbet beinhardt, og jeg vet med meg selv at jeg ikke kunne gjort noe bedre. Uansett så har vi alle deltagere fått vært med på et eventyr, da Miss Norway har stått for fine opplevelser, samvær, og veiledning hele veien.

Alle deltagerne har vært på flotte sammenkomster, der vi blant annet har øvd på catwalk, sett på show og spist flotte middager sammen. Mange utenforstående tror og tenker at det er mye bitching mellom oss deltagere, bare fordi det er en "missekonkurranse", noe det absolutt ikke har vært. Denne gjengen, som jeg har fått møte, har alltid inkludert andre, pushet hverandre opp og videre, og ikke minst støttet hverandre under litt tunge og sårbare tider for noen.

Etter min opplevelse og erfaring så er denne konkurransen, for det første helt frivillig. For det andre, så bygges det på hva hver eneste deltager velger å gjøre innenfor konkurransen. Hva man velger å legge sin innsats på, etter hvor langt man vil nå.

Er du en person som liker utfordringer, er sterk psykisk, veltrent og er sosial, meld deg på som deltager i 2018! Bare det å ha vært deltager og deltatt i denne konkurransen kan gi deg store fortrinn i fremtiden. Sosiale medier og markedsføring er noe som fortsatt kommer til å være viktig, og dette er noe du lærer utrolig mye om i Miss Norway. Jeg syntes det er en profesjonell og fremgangsrik konkurranse, som jeg mener mange flotte personer der ute er egnet til. Så hva venter du på? Meld deg på <3

Videre jobber jeg litt i hjemmesykepleien, samarbeider med mine flotte sponsorer, og gjør en rekke forberedelser til Miss Universe. Som blant annet å handle inn og planlegger klær og sko, nasjonalkostymet skal designes og lages, nye skreddersydde kjoler, øve masse på catwalk, fotoshooter og tilslutt skal det bestilles fly og pakke.

Etter finalen har jeg fått en rekke presseoppslag. Mange i Norge, men både internasjonalt i aviser og på tv.

Tv i Vietnam:

https://www.youtube.com/watch?v=tKlDBlVKTq8

Bilde video fra fotoshoot:

https://www.youtube.com/watch?v=Izvv9sCJYQk&feature=youtu.be

Avis i utlandet:

http://english.vietnamnet.vn/fms/art-entertainment/183249/a-half-vietnamese-beauty-wins-miss-universe-norway.html

http://scandasia.com/half-vietnamese-beauty-wins-miss-universe-norway/

http://giaitri.vnexpress.net/tin-tuc/gioi-sao/quoc-te/nhan-sa-c-nguo-i-de-p-go-c-vie-t-dang-quang-hoa-ha-u-na-uy-2017-3622223.html

Radio Kongsvinger:

http://www.radiokongsvinger.no/nyheter/kaja-19-fra-kongsvinger-er-miss-norway

Glomdalen:

https://www.glomdalen.no/skjonnhet/miss-norway/konkurranse/kaja-vant-miss-norway-veldig-sjokkert/s/5-19-347637

Mitt Kongsvinger:

http://mittkongsvinger.no/samfunn/kaja-kojan-representerer-kongsvinger-norge-miss-universe/

 

Don't forget to follow me on instagram:

 

Snapchat: missn2017-kaja

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
632 Hits

Hvordan få en sunn helse & livsstil?

Hei alle mine lesere!

Jeg vil takke igjen for alle de fine gratulasjonene mine etter kåringen av Miss Universe Norway 2017. Det blir en spennende tid fremover. Før finalen var jeg så heldig at jeg fikk en sponsor som heter Kongsvinger Helse og Livsstil. Dette er en klinikk som holder til her i Kongsvinger, i glasshuset.

Kongsvinger Helse og Livsstil er tilsluttet kjeden Norsk Helse og Livsstil, og har fokus på kosthold, trening og sunn livsstil.

Metodene som blir brukt er basert på god kunnskap og gir en effektiv og skånsom vei til bedre helse og livskvalitet.

Kongsvinger Helse og Livsstil kan tilby:

* Vektreduksjon og vektkontroll.

* Oppstramming av figur.

* Ansiktsbehandling.

* Lymfedrenasje.

* Kostholds undervisning.

* Smertelindring, ofte relatert til revmatiske plager

* Norske, organiske kosttilskudd.

* Fysisk trening for bevegelseshemmede.

Dette er en nyåpnet klinikk som tilbyr terapi, som er så moderne og effektiv at mange velger å være kunde, fordi dette gir betydelig, bedre og raskere resultater.

De tilbyr noe som heter, terapeutiske tilbud som er først og fremst fysisk trening ved hjelp av elektroterapi der musklene stimuleres samtidig som kroppen kvitter seg med avfallsstoffer. Hver enkelte kunde kan få riktige og hensiktsmessige råd når det gjelder kosthold og livsstil. Sammen med deg lager dem en målsetting og jobber aktivt med motivasjon underveis.

Denne metodene er så effektive og velprøvde, at Kongsvinger Helse og Livsstil de tilbyr gratis og uforpliktende prøvetime til alle personer (må være over 18år). Da får du en mulighet til å prøve og kjenne etter om dette er noe å fortsette med. De aller fleste blir faste kunder etter prøvetimer, noe som forteller sitt!

Kongsvinger Helse og Livsstil har skrevet om det gamle ordtaket "Den som intet våger, intet vinner" til "Vi våger sammen og vinner sammen»!

Du finner vår salong i gågata i Kongsvinger.

Ta gjerne kontakt for å høre mer om dette eller bestille prøvetime:

Kongsvinger Helse og Livsstil:

Tlf: 902 80 779

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adr: Gågata 27, 2211 Kongsvinger

Kommentar fra Helse og Livsstil til meg etter sponsing:

Skjønnhet kommer innenfra og gjenspeiles i det ytre. Derfor er vi stolt sponsor av Kaja som gjør det så bra i Miss Norway konkurransen. Vi heier på henne, slik hun heier på oss! <3

Sjekk ut nettsiden:

https://kongsvingerhl.no/om-norsk-helse-og-livsstil/

Kongsvinger Helse og Livsstil tilbyr også kosttilskudd som skal være med på å bidra til en sunn helse.

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
570 Hits

Finaledagen av Miss Norway 2017

P1620844

Heei!

Nå er det akkurat en uke siden jeg vant Miss Norway 2017, som betyr at jeg får representere Norge i verdens største skjønnhetskonkurranse, med 500 millioner seere. Forrige lørdag (29/7) var helt fantastisk, med et stort minne som kommer til å sitte resten av livet. Jeg IGJEN er så takknemlig for alle dere som har støttet meg og stemt på meg hele veien! Ikke minst en stor takk til mine sponsorer Ben & Jennys, Kongsvinger Helse og livsstil, Lia Maskin og Transport, Kathyda og quickstopp Kalbakken. Og alle de lokalavisene som har gitt meg presseoppslag – Mitt Kongsvinger, Kongsvinger guiden, Glomdalen og radioinnslag fra Radio Kongsvinger. Vi/Kongsvinger klarte å sette denne lille byen på kartet, og nå går toget videre for at jeg skal representerer HELE Norge.

Hvordan finaledagen foregikk for oss misser:

Finaledagen var tung, med lite mat og søvn. Mange tror det er bare å se bra ut og gå pent på scenen. Nå skal jeg prøve å beskrive hvordan realiteten er for dyktige skjønnhetsutøvere. Natt til finaledagen våknet jeg nesten annenhver time, men sto opp 07.00. Jeg begynte å gjøre meg litt klar til avreise fra hotellet ved å pakke de skreddersydde kjolene i en koffert og sminket meg litt. Jeg vet også at flere av finalistene sov dårlig denne natten på grunn av spenning og nerver. Sammen med Celine Herregården som nå skal representere Norge i Miss World, dro vi fra hotellet til Wallmans, der finalen skulle foregå. Der var det bare å hoppe i de 15cm høye hælene og øve med vår fantastiske coach Klara Szalai, klokken 09.30. Øvingen holdt på til 16.00 og generalprøven var 16.30. Jeg er glad for at jeg har øvd å gå mye i så høye sko. Men smertefritt var det ikke da klokken nærmet seg 16.30. Vi spiste også god mat underveis av forberedelsene. Når man er nervøs og spent så spiser man som regel veldig lite, har dårlig matlyst og glemmer å drikke, vertfall jeg.

Videre etter generalprøven, så åpnet dørene seg ca 18.00. Vi finalistene var stresset og spente. Hår, make-up, klær og sko skulle være i orden, ikke minst hode. Senere på scenen blir vi blant annet stilt spørsmål fra forventninger fremover til politikk og oljeboring.

Tanker og følelser før og etter finalen:

Dagen før finalen var jeg helt sikker på at jeg ikke skulle få noen plassering i Miss Norway 2017, fordi jeg ikke vant SMS stemmene (kom på 2.plass). Så jeg innstilte meg på at denne dagen skulle jeg nyte sammen med flotte andre finalister, og tok dette som mitt siste ”event”. Kåringen var ca 22.00. Og 6 personer hadde blitt ropt opp og bedt om å ta et skritt frem. De roper opp navnet mitt som vinner av Miss Norway 2017, som nå ble til Miss Universe Norway 2017. Hele meg var i sjokk. Viste ikke om jeg skulle gråte, le eller smile. Så det ble en god blanding der jeg sto og ble tatt bilder av. Etter kåringen ble jeg igjen til fotoshoot med dommere, coach og runner ups. Kvelden avsluttet ca.01.00. Endelig kunne jeg ta av meg disse høye helene. Beina var røde, hovene og huden rundt føttene hadde sprukket opp. Men smerten tok ikke overhånd når tanken på jeg er så utrolig heldig som får  jobbe med noe som jeg elsker er en drøm i oppfyllelse! Nå kan jeg konsentrere meg om å samarbeide med mange flotte folk i denne organisasjonen fremover, samtidig som jeg får et eventyr med minner for livet.

Til alle finalister av Miss Norway 2017: Tusen takk for dere er de dere er! Har blitt så utrolig glad i dere, og noen av dere har jeg skapt vennebånd for livet. Vi stilte opp for hverandre, støtter hverandre og alle ble inkludert hele veien. Snart blir det reunion. Takk for en fin slutt på finaledagen, glad i dere<3

Se hele finalefilmen på Viafree (Klikk på lenken):

https://www.viafree.no/programmer/underholdning/miss-norway-2017

Nå starter forberedelsene mot Miss Universe så følg med videre! Heia Norge

Gi stjerner til dette innlegget:
754 Hits

Fra en tilfeldig påmelding til å stå i finalen

Skjermbilde-2017-07-26-kl.-13.53.40

Denne konkurransen her startet for meg da jeg fikk en mail at jeg har blitt trukket ut som deltager til Miss Norway 2017. Jeg skjønte ganske fort at dette går på eget initiativ og at jeg må jobbe hardt for å nå langt. Jeg som mange andre trodde at det bare var å være med på fotoshooter og ting som miss norway ordnet for oss. Men det er tvert om, det har vært en lang reise hvor jeg virkelig har vokst som person.

Gjennom disse få månedene har jeg lært utrolig mye. Jeg har nå endt opp med å få 6 oppdragsgivere. Disse samarbeider jeg med for å få i gang markedsføring på best mulig måte. Jeg har vært med på et moteevent der jeg var representant for kjolebutikken Kathyda. Der skulle jeg prestere profesjonell på catwalken, møte mange hyggelige folk og samarbeide med andre modeller.

Her er noen av dem sine logoer:

Noe som betyr veldig mye for meg er veldedighetsarbeid. Jeg har gjort til sammen tre veldedighetssaker. Blitt blodgiver, veiledet barn under ponnileir og gått bøssebærer for kreftforeningen.

 

Noe som jeg har vært med på mest av, er fotoshooter. Jeg har til sammen vært med på ca 13 fotoshooter. Jeg har vært en rekke ganger i media (aviser, blader og radio).

Under denne perioden der finalen nærmer seg, så har jeg jobbet hardt for å få stemmer. Jeg har laget en egen plakat hvordan folk kan stemme på meg, og hengt opp i storbyer, gater, butikker og busstasjoner. Noe som var veldig flaut, å henge opp plakater av seg selv. Tusen takk til IllusionPhotography som hjalp meg med å ta bilde til dette, og laget en profesjonell video som ble sendt inn til finaleuttaket.

Til dere som har stemt på meg – dere aner ikke hvor mye det betyr for meg! Hver eneste stemme og støtte jeg kan få betyr mye. Jeg er kanskje fra en liten by og det er vanskelig å få kontakter. Men de som er her i fra har støttet meg helt i fra starten av denne konkurransen.

Det er først nå det virkelig går opp for meg hvor nære finalen er, og hva sjansen er for å vinne. Jeg kommer virkelig til å savne de oppmøtene vi misser har hatt. Alt i fra kursing, sosialiteten og båndet vi sammen har.

Er du en person som vil oppnå et fantastisk minne for livet, så meld deg på til 2018! Husk: Alle er perfekte

 

Vi sees i finalen på lørdag,

klem Kaja Kojan

Gi stjerner til dette innlegget:
598 Hits

Eventyret med fotoshooter i Miss Norway 2017

Gjennom denne fantastiske reisen av Miss Norway 2017, så har jeg vært med på en rekke fotoshooter. Dette er noe jeg syntes er veldig morsomt å være med på, og vil fortsette med. Jeg har lært så mye om meg selv, og mine sider. Takket være en herlig person, Per-Martin Grambo så har vi samarbeidet, kommet med sprøe ideer og satt oss selv uten for komfortsonen. Vi begge har lært så utrolig mye! Uten deg hadde jeg ikke kommet så lang! En stor takk til en flott og meget dyktig fotograf!

For en liten stund siden så valgte jeg å gå på fotoshoot med fotografen Daniel Millan, som også er en dyktig fotograf, og holder til i Oslo. Her tok jeg virkelig en utfordring på strak arm, med å stille opp på en bikini/badedrakt fotoshoot. Vi startet først med kjolebilder i studio deretter gikk vi på stranden, der det var sykt mye folk. Dette var kanskje min siste fotoshoot i konkurransen av Miss Norway 2017. Tusen takk til Daniel Millan!

Hjelp meg med å leve drømmen som en skjønnhetsutøver ved å stemme på meg til finalen den 29.07 (Lørdag). Send MISSU 9 til 1963 (10kr pr stemme). Er du et firma som trenger markedsføring, la meg hjelpe deg. Kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.<3 Vinneren av Miss Norway 2017 får representere Norge i Miss Universe, som er verdens største skjønnhetskonkurranse.

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
443 Hits

Se opp til barn/ungdommer

Tirsdagen den (18/07) var jeg med på ponnileir, med mange fine barn/ungdommer. Kongsvinger kommune tilbyr barn og ungdom en rekke aktiviteter som kommunen står for. Her drar de blant annet på en Sverige tur, har ponni/hesteleir osv. Ikke alle familier har råd til å reise på dyre turer og leve luksus. Her kan de uansett få en luksus av sosialitet og forskjellige små utflukter rundt om i distriktet.

Noe jeg fikk erfare ut i fra denne fine dagen, er hvor strek stå på-vilje disse ungdommene har. De har klart og fikset opp en ponniklubb, solgt lodd og kjøpt to egne ponnier som brukes i klubben. De samler inn penger for at hestene skal få mat, vaksineringer og ormekurer. De står på for å kunne holde på med sin hobby. Dette er et eksempel på at hvem som helst, uansett alder kan nå drømmene sine.

Denne dagen sluttet med at barna var i ekstase over at jeg var med i missekonkurranse. Vi tok bilder sammen og de fikk autografer. Det gledet meg så veldig, å se hvor mye det betydde for dem at jeg stilte opp og veiledet litt denne dagen.

Tusen takk for en herlig dag.

 

Gi stjerner til dette innlegget:
348 Hits
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på