Dessverre - Jeg velger å trekke meg og takk for meg.

 

 

God morgen alle sammen! Jeg har tenkt fram og tilbake på dette valget og jeg har kommet til en endelig beslutning om å trekke meg fra Miss Norge 2018. Det er fordi jeg ikke har kapasitet til å gjøre dette og være en fulltidstudent, gjøre arbeid og itillegg gjør jeg veldedighet på fritiden min. Jeg føler jeg har gjort en god innsats så langt og jeg er fornøyd av hva jeg har delt og skrevet. Jeg har vært genuin og ekte 100 prosent. Dette er ikke planlagt fordi lysten til å komme til toppen er der. Men jeg har desverre ikke nok tid eller kapasitet. Jeg har mere andre plikter og ting som opptar min tid. Dere vil nok høre og se mer fra meg i nærmeste tid. Mange varme klemmer og lykke til dere andre flotte, vakre som er Miss Norway kandidater 2018. God Jul og Godt Nyttår ! <3

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Julebord- Alkohol inntak

 

Endelig fredag og det er helg! Deilig og planen i dag er baking hos min bestevenninne! Det kommer til å bli så hyggelig og koselig.

Julebordsesong er fult i gang og da er det alkohol inni bildet. Jeg selv drikker sjeldent og er ikke noe spessielt avhengig av det. Men liker godt å drikke hvitvin eller champagne i helgene med god mat og dessert til. Min mamma drikker svært sjeldent , men min far som en mann unner seg en kald en om kveldene eller i helgene.

Jeg har ikke noe imot alkohol , det handler bare om mengde og begrensinger. Har du kontroll så kjør på , om ikke bør man være påpasselig. Husker godt da jeg var på julebord for noen år tilbake, det var så hyggelig og gøy. Mye dans, lek, fanteri og sprell. Jeg tåler bare 2 glass før jeg er innabords ."bank i bordet". Jeg blir fort beruset og derfor er jeg nøye på hvor mye jeg inntar. Man bør passe på hvem man får drikke av og man burdet være ops for dette. Man vet aldri hva som kan være liggene i glasset og man kan ikke stole på hvem som helst. Kjøp drikke selv ved bardisken eller om du blir spandert så følg godt etter. Fest med måte og drikk med måte.

 

Nå skal jeg se Jul i svingen og pakke opp min julekalender.

God helg alle sammen og her er noen bilder:

Det bildet av meg er fra ifjor og da hadde jeg nettopp klipt meg , men nå har det vokst helt ned til navelen. Vokser fort gitt. Varme klemmer fra Thanh-Thao <3

Gi stjerner til dette innlegget:

Tips og triks - Alt er ikke alltids ekte og realistisk

Hei og god Torsdag alle sammen! Har nettopp inntatt meg frokost som ble fiskekake og knekkebrød . Onkelig husmannskost. Det er alltid aktuelle ting om skjønnhet og presset om å se bra ut og skjønnhet vil alltid være i fokus .

Når jeg redigerer bildene mine så er det bare lys og og kvaliteten på bildet. Jeg gjør det fordi jeg skal være ærlig og jeg skal vise at man ikke trenger å fikse eller jukse noe .

Her er ting som ser ekte ut, men ikke er så fult så ekte :

Langt hår og fyldig : Exstensions

Lange vipper : Vippeforlengse

Lange ben: Høye sko, gjerne pumps og gjerne i nude farver. Feks støvletter med høy og og spiss tupp, såkalt pumps design .

Kamere: Tar man bilder fra siden eller nedenifra ser man høyere ut og slankere.

Såkalte thigh gap: Dette er en trend mange vil ha, enten fra natur eller noe dem trener for å ha. Dette er veldig etterbetraktet når man er en kjent modell. Man kan jukse seg til det. Stå med beinene samlet og skyv rompen bakover. Da får du mellomrom og du får tynnere midje.

Highwast: Høye midjebukser er mote nå og det kan skape et bildet av at man er høyere og slankere. Den fremhever midjen og formene. Og magetopper lager også en illusjon av en liten smal midje.

Bryster: Større bryst vil da lage en illusjon av en mindere midje.

 

Dette er noe jeg har lagt merke til og vært veldig bevisst på. Jeg streber ikke etter det idealet, tvert om. Man velger selv hva man legger ut , hva man viser og hva man følger på Sosiale medier. Blir du deprimert og føler deg mindere av dette så slutt å følg slike personer. Vær realitisk til deg selv og forstå at det er mye fiksering. Ikke la deg bli trukket inn i noe som er skadelig for deg selv.

Varme klemmer og ha en fin dag!

Hilsen TT<3

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:

I´M FEELING 22!

25346348_10213463225847473_317100707_o-2

I´M FEELING 22!!

Hvilken dag er det i dag? Hvilken dag er det i dag?
Det er min bursdag! Det er min bursdag!

Den 12. Desember 1995 ble jeg født, og nå er jeg hele 22 år gammel! Er nesten litt skummelt å bli voksen..
Men vi må jo alle det en gang?

Når en har bursdag så har man lov til å spoile seg selv til det fulle – det synes hvert fall jeg! Og man har jo gjerne ikke bursdag bare én dag heller, man har vel bursdag i en hel uke eller en måned? Hehe.. Jeg kaller hvert fall dette for bursdagsuka mi.

Uka startet på søndag; for ikke bare er det min bursdagsuke, men mamma sin også. Hun har nemlig bursdag dagen etter meg – så søndagen gikk på å feire meg og mamma sammen med familien vår. Vi spiste god mat og tonnevis med kake og digg! I går – mandag – dro jeg og venninne først på julemarkedet på Spikersuppa der vi fant julenissen! Senere dro vi på Aker Brygge for å spise god mat!

I dag - selve bursdagen min - startet jeg med å skrape flaxkalenderen min og vant 10 kr! Det er ikke så mye, men det er gøy for det :) I tradisjons tro får jeg alltid samme frokost av mamma hvert år; arme riddere. Så når jeg stod opp i dag så stod frokosten klar på spisestuebordet sammen med et bursdagskort og to gaver. Jeg pleier alltid å lage meg én ønskeliste som gjelder både jul og bursdag – og mamma ga meg to ting fra listen min, dagen kunne ikke startet bedre!

Som jeg sa på begynnelsen av innlegget så er det lov å spoile seg selv når man har bursdag, og det har jeg gjort. Jeg dro innom noen klesbutikker, fant masse tøy som jeg hadde lyst til å prøve, og så valgte jeg ut fem plagg jeg synes jeg fortjente. Litt senere i kveld skal jeg dra å spise pizza sammen med noen venner, gleder meg!Men bursdagsuka mi er jo ikke ferdig helt enda! I morgen går dagen til mamma – gleder meg til å gi henne bursdagsgaven hennes, kjøpte den i september og det har vært så vanskelig å holde den hemmelig! Torsdag og fredag går til forberedelser hjemme til bursdagsfesten min og på lørdag skal jeg feire med alle mine gode venner! Så dette har allerede og kommer til å bli en super uke!

Hvordan pleier du å feire bursdagen din?

Jeg ser fortsatt etter sponsorer/samarbeidspartnere, ta gjerne kontakt med meg på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine sider på sosiale medier for flere bilder:

Facebook: Official Nadia Helena

Instagram: Nadiahelena95

Kisses, Nadia Helena!

Gi stjerner til dette innlegget:

En deilig start på uka

Wow, for en bra start på uka! Deilig å være ferdig med min andre eksamen. Jeg hadde eksamen i byggfag og tror og håper at det gikk bra. Nå gjenstår det bare en eksamen og da kan man endelig nyte en velfortjent juleferie.

Samtidig er jeg med i denne månedens utgave av det samiske magasinet Š. De var her i Oslo og laget en reportasje om meg. Jeg synes artikkelen ble bra og synes de klarte å få fram hva jeg er opptatt av ved Miss Norway deltakelsen. Denne artikkelen er skrevet på samisk, og beklageligvis så er det vanskelig for mine norske lesere å forstå dette.

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Inviterer til shopping - Innsamling til "hekse barnene" i Nigeria

Skjermbilde-2017-12-11-kl.-20.11.46

Lørdag  den 16 desember skjer salget, fra klokken 12:00 - 17:00 i Det Hvite Hus  i Kristiansand sentrum. Adresse Markensgt.29, 3 etg.. Meg og mine fantastiske venner, har samlet sammen alle klærne vi ikke bruker for innsamling til vår hjertesak. Nemlig   en   organisasjon   som redder de barnene i Nigeria som blir utstøtt og sultet ihjel for å være anklaget for å være hekser. Danske «Anja» bekjemper for at overtroen om heksene skal ta slutt. Det vil bli solgt utrolig flotte og brukbare klær. Jeg håper virkelig dette kan være av stor interesse hos folk og jeg håper vi får samlet inn en del til organisasjonen.

 
Om organisasjonen DINNOEDHJAELP.DK
Dinnoedhjaelp.dk er en dansk organisasjon. Der Danske «Anja» legger hele sitt liv i å redde heksebarnene. Hun solgte alt hun hadde og eide, får å bruke sin tid og penger på sitt prosjekt. Jeg ser utrolig opp til Anja, og beundrer henne for arbeidet hun gjør. Etter at jeg så episoden «Life is hope» rant tårene, fordi jeg ble så rørt. Tenk at noen mennesker har et så stort hjerte, at de legger hele livet sitt i å hjelpe andre. På en annen side, blir jeg så provosert av at mennesker kan behandle barn på denne forferdelige måten. Overtroen om at hekser finnes må ta slutt, så derfor går innsamlingen til denne organisasjonen. I dag så er de et team på hele 12 personer som gjør denne fantastiske jobben.
 
 
Alle pengene som går til organisasjonen Dinnoedhjaelp.dk som går videre til å gi barnene barnehjem, undervisning, mat og noe de aldri har hatt. Nemlig kjærlighet og omsorg. Visjonen de har er å skape en trygg oppvekst for alle de nigerianske barnene, utrydde all overtro om og skape utvikling i Nigeria. Allerede nå har de reddet 54 barn, og bekjemper for at overtroen om heksene skal ta slutt. Når de har reddet et barn, tar de det med tilbake og beviser at barnet ikke var en heks. På denne måten slutter folkene å tro på at barnene deres er hekser.
 
 Bilde hentet fra: https://dinnoedhjaelp.dk
 
Dette er bilde av HOPE da han var kun to år gammel. Historien har gått verden rundt, men dette var ikke det første barnet som kom til barnehjemmet. Det er helt sykt at mennesker har hjerte til å behandle barn på denne forferdelige måten. Jeg klarer virkelig ikke forstå at noen mennesker kan gjøre disse handlingene, fordi de tror at et lite barn er en heks. Heldigvis har vi denne fantastiske organisasjonen, som gjør alt i sin makt for å redde disse barnene. HOPE har blitt godt tatt vare på og ble utskrevet i fra sykehuset 1 år senere. Slik så han ut etter 1 år.
 
Bilde hentet fra: https://dinnoedhjaelp.dk
 
Jeg håper så mange som mulig ønsker og komme. Det vil bli en hyggelig dag med salg av utrolig flotte klær, kaker og kaffi. Gjerne inviter venner og familie. Del innlegget og spre budskapet! Så gjør vi en innsamling som går til denne fantastiske organisasjonen. Har du noen klær du ønsker og donere vekk til saken? Så setter vi utrolig stor pris på dette. Du kan  kontakte meg på min facebookside (Link her)
 
Dersom du ønsker å større med et bidrag til organisasjonen. Kan du gjøre det på hjemmesiden https://dinnoedhjaelp.dk
Dere kan også kjøpe og støtte organisasjonen her https://dinnoedhjaelp.dk/koeb-og-stoet/
 
For å holde styr på hvor mange vi kan forvente skal komme, så har jeg laget en facebookgruppe. Dersom du ønsker og komme, så gjerne trykk «skal» og inviter venner. 
 
Håper alle har en fantastisk dag videre!
 
Bildene er hentet fra: https://dinnoedhjaelp.dk
Gi stjerner til dette innlegget:
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på