Oppslag i byavisa Tønsberg

Hei og god helg!

På Onsdag kom ukens byavis i Tønsberg ut, og der fant jeg et oppslag om meg! Byavisa er en lokal avis, som går ut gratis til de fleste husstander i Tønsberg-området.  Den fine artikkelen er skrevet av Hilde Lorentzen, og jeg må si meg meget fornøyd med utfallet! Hvis dere vil lese artikkelen kan dere gå inn på denne linken: http://www.byavisatonsberg.no/utgaver/589-2017/

Noe som var litt ekstra gøy, var at man kunne se bilde av meg på forsiden også. Juhuuu.
Ellers går mye av tiden min til skolearbeid, det er eksamensperiode, så det er en del hektiske dager. Det tar jo litt ekstra tid med mitt studie, da en av mine eksamener går ut på å lage en dokumentar. Så det blir spennende å se hvordan jeg får til å mikse både skole, jobb og Miss Norway. Jeg har troa!

Kos dere videre i helgen, husk å slappe litt ekstra av :-)

Instagram: Vilde.bo

Gi stjerner til dette innlegget:

Sommerkroppen 20..?

Sommerkroppen 20..?

//Sponset

Konseptet om "sommerkroppen" er noe jeg aldri har likt. Det handler om at like før sommeren skal alle begynne å trene slik at man ser bra ut på standa. Det er et kroppspress uten like. Ikke bare blant vennegjenger, men det er noe media spiller stort på. Bare ved å søke "sommerkroppen" på google, rant det inn med overskrifter som "Slik oppnår du sommerkroppen på bare x uker" "x tips som sikrer sommerkroppen" "Øvelsene som får fart på sommerkroppen". Misforstå meg rett, det er viktig å trene og spise sunt, men det er selve konseptet som plager meg. Det er som å si at den kroppen du lever i resten av året ikke er bra nok for sommeren.

Det er viktig å skille mellom sunn og god livsstil, og kroppspress. Media kan veldig gjerne fremme en sunn og god livsstil (og det er selvfølgelig lov å skeie litt ut en gang i blant) men trening er ikke noe man bare skal gjøre like etter nyttår og like før bikinisesongen. Man får ikke "sommerkroppen" bare på noen måneder med hard trening, og å tro dette fører til kroppspress.

Til syvende og sist handler alt om selvtillit. Er du tynn av natur er det enklere å overse alle overskriftene, mens de som kanskje ikke er det vil føle seg mer truffet. Tanker som at man ikke er bra nok er det media ønsker å få deg til å tro. Personlig syntes jeg det er absurd at vi skal være så harde mot hverandre! Det eneste vi kan gjøre er å finne ting som gir oss selvtillit og være stolte av det vi har å tilby.

AromaSol Nittedal har spesialisert seg på forskjellige tjenester, slik at du kan finne din favoritt, som styrker din selvtillit!
Personlig får jeg alltid mer selvtillit når jeg har ordnet neglene mine. Det trenger ikke være store greiene, bare gelelakk (en lakk som sitter 2-3 uker) for å føle meg litt ekstra. For meg setter prikker over i-en på hvilket som helst antrekk. Velstelte negler er akkurat det jeg trenger når jeg skal ut med venner, gjøre "misse-business", daffe rundt hjemme eller gå i bikini på stranda. Ikke alle vil legge merke til det, men poenget er at du skal føle deg bra, og det vil andre merke!


For meg er det også veldig gøy å bli brun. Jeg elsker å se på utviklingen av skille mitt! AromaSol Nittedal tilbyr flere måter å oppnå en brunfarge til sommeren. Det er selvfølgelig solarium, en enkel måte å legge grunnlaget, eller opprettholde den fine brunfargen. Om du er en av de som blir lett solbrent, og av den grunn ikke kan bruke solarium, så tilbyr AromaSol Nittedal både spraytan og selvbruningskremer.


En storfavoritt hos de som ønsker å bli kvitt litt overflødig fett og cellulitter er Cyro21. Se facebooksidene til AromaSol Nittedal/TL Salongene Nittedal her for å se hvordan Cyro21 virker, og kan hjelpe deg med dine usikkerheter.
Sist men ikke minst så tilbyr AromaSol Nittedal vippeextensions. Den mega populære trenden, og det nye store hos alle beautysalonger Norge rundt. Du får de i forskjellige varianter, og det gir den en mindre ting å tenke på hver morgen. Med fantastiske vipper vil øynene dine poppe litt ekstra! Selv har jeg ikke prøvd det enda, men til finalen skal vippene være på plass. Det kommer til å gjøre det lille ekstra (i tillegg til neglene selvfølgelig) som gjør at selvtilliten min er på topp.

Sommerkroppen eller ikke, jeg har funnet ting som gjør meg selvsikker nok til å takle alle sommerens utfordringer! Jeg vil virkelig anbefale deg det samme.

-Stine

Gi stjerner til dette innlegget:

Hvordan påvirker tankens kraft din selvtillit? ♕

 

Jeg har fått flere henvendelser fra folk som lurer på hvordan de kan få en bedre selvtillit, og tiltroen til sin egen evne til å prestere. Derfor tenkte jeg skrive litt kort om hva som fungerer for meg og som kanskje kan være til hjelp for deg. 

 

Det finnes dessverre ingen universal oppskrift på hvordan man kan få en bedre selvtillit, og dersom noe fungerer for meg, kan det hende det ikke fungerer for deg. Det å bygge opp en selvtillit mener jeg er en livslang prosess. I perioder kan vi mennesker ha oppturer og nedturer som virker inn på selvtilliten. Dette opplever man gjennom hele livet, og det er derfor man også hele veien må jobbe med seg selv.

 

Jeg har skrevet ned 5 tips, om tankens kraft. Dersom man sier en ting til seg selv nok ganger, vil man til slutt tro på det. Om det er negativt eller positivt er opp til deg selv. 

 

1. Vær deg selv

 

Først og fremt må du slutte å sammenligne deg selv med andre. Vi alle må innse at det ikke finnes et eneste «perfekt» menneske her i verden. Det har seg slik at alle har en unik kombinasjon av kvaliteter, og en egen fasit på hva som er «perfekt». Derfor er det ingen vits å sammenligne seg med andre.

 

Selv om en Instagramprofil kan se så overdrevent flott og fin ut med roseaglade bilder hele tiden, skal man aldri sammenligne seg med dette. Personen har garantert dager som ikke er like ”happy” og like mange oppturer og nedturer som en selv.

 

Vi mennesker har en tendens til å legge ut det mest ”perfekte” bildet fra vårt liv, og dette er jo ingen synd, men du som ”følger” eller ”fan” må aldri sammenligne deg selv med dette. Flere ganger tar jeg meg selv i å sammenligne meg med andre, noe som er svært vanskelig å unngå, og typisk blant oss jenter. Men hvem er det som siter igjen med en dårlig selvfølelse fordi man ikke har det ”fine” bildet eller de ”kule” tingene?  Det er en selv.

 

 Hvordan man føler og ser på seg selv, blir et resultat av hvordan man lever livet sitt. Derfor er selvfølelsen viktig å jobbe med. Dersom du har en tendens til å sammenligne deg med andre, bør du slutte å oppsøke slike situasjoner. Jobb med hva som er dine standarder og deretter følg dem.

 

 

2. Skriv ned dine kvaliteter og styrke

 

Det kan virke litt rart, og kanskje litt vanskelig også. Hva er egentlig dine kvaliteter og hva er din styrke?

Når du først selv blir klar over dine kvaliteter er du på god vei mot selvutvikling. Nøkkelen til selvtillit er å bygge videre på hvem du allerede er. 

 

Her er det noen kvaliteter som kan hjelpe deg med å komme i gang:

Spontan, utadvendt, omsorgsfull, inspirerende, disiplinert, kunstnerisk, bestemt, visjonær, flink, fleksibel, optimistisk, varm, viljestyrke, nysgjerrig, atletisk, utdannet, fokusert.. 

 

 

3. Kunsten å kunne gi

 

Det å dele og gi til andre er en god følelse, og som gagner deg. Men husk å finne en middels!

 

4. Tørr å ta utfordringen! 

 

Selvutvikling er viktig, derfor bør du tørre å ta nye utfordringer! Vi kommer ingen vei om vi trekker oss unna nye utfordringer. Det kan virke både ubehagelig og guffent, men endring er bra for deg. Hvis du for eksempel frykter offentlige taler, overkom frykten og gjør ditt neste foredrag på skolen/jobb til noe som er verdt å sette i historiebøkene.

 

5. Vær positiv

 

Loven om tiltrekning. Til dere som har lest boken «Hemmeligheten/The Secret» forstår hva jeg snakker om. Til dere som ikke har en minste anelse, handler «loven om tiltrekning» om hvordan vi mennesker tenker og hvor stor påvirkningskraft det har. Mennesker med lav selvfølelse har en tendens til å ha negative tanker og som da betyr at negative hendelser automatisk blir trukket mot dem.

 

Kjenner du deg igjen om noen sier til deg «Du har gjort en grei jobb» og du umiddelbart tenker ”kke perfekt? ”

Husk at enkle ord som for eksempel «greit» er bra nok! Lær det å tilgi deg selv for ikke å være perfekt 24/7 og jobb videre med å tolke ting på en mer positiv måte. 

 

La oss se tilbake på de kvalitetene du har skrevet ned. Lær deg å elske deg selv, og fokuser på de gode kvalitetene du har fått. Hvis du ikke kan sette pris på kvalitetene dine, kan du heller ikke forvente at andre skal gjøre det heller.

 

Aldri la noen fortelle deg hvem du er eller får deg til å føle deg mindre verdt. Jobb med deg selv, og finn ut hvem DU er. 

- Miss Norway 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:

På tur med kjoledesigner Nina Thorsø!

Hei igjen allesammen!

For lenge lenge siden hadde jeg et stort ønske om å samarbeide med Nina Thorsø, ei dame jeg har fulgt med på siden 2015. Når jeg gikk inn i denne konkurransen var jeg bestemt på at hun skulle jeg ha, og jeg klarte det. Det jeg elsker med Nina er ikke bare det fine smilet og den morsomme latteren, men også at hun får frem Norge i kjolene sine. Dette syntes jeg er et utrolig viktig budskap å ta med seg inn i en Miss Norway konkurranse. 

På tirsdag dro jeg opp til Trondheim for å ta noen bilder. Det var hektisk fra det første minuttet jeg satte beina mine i den vakre byen Trondheim. Det var rett på shoot i minusgrader og vind ved Korsvika. Siden jeg aldri har vært i Trondheim før så var det ekstra spennende å få oppleve naturen og menneskene.

Vi fikk også med oss pressen på turen;

http://rorosnytt.no/miss-norge-finalist-til-roros/

http://rorosnytt.no/celine-leder-topp-10-listen/ 

http://nearadio.no/roros-holtalen/kultur/miss-celine-besokte-nea-radio/19.16364

 

http://rorosnytt.no/photoshoot-i-bergmannsgata/

Her er det et bildedryss fra photoshooten vi hadde i Korsvika, vi fikk med oss kjempesøte Silje Markussen Dale som fotograf. 

 

 

Etter shooten i Trondheim så var det rett hjem og legge seg fordi vi skulle opp klokken 3 for å rekke blåtimen på Rørosvidda.

Etter vi ankom Røros rundt 05.00 så var det rett til makeup så opp til fjellet. Det var -13 grader og kjempekaldt, men bildene ble helt magiske.

Foto: Silje Markussen Dale

Foto: Silje Markussen Dale

Foto: Nina Thorsø

 

Når den første shooten på fjellet var ferdig var det duket for radio og avisintervjuer. Radio er noe jeg aldri har vært med på før og det var utrolig morsomt. Nea Radio i røros ønsket også å ha en liten shoot med oss og da var det foran Røros sin fantastiske Kirke.

 

Like etterpå var det intervju med Rørosnytt i Bergmannsgata i Røros. Jeg fikk også æren av å bruke den flotte kjolen som er oppkalt etter gaten.

Foto; Nina Thorsø

 

Jeg har hatt en uforglemmelig tur med Nina og Silje og jeg gleder meg utrolig mye til neste. Dette har vært kjempegøy men veldig veldig kaldt. Nå er det bare å se frem til flere turer og mye hard jobbing fremover. Tusen takk for at jeg fikk denne muligheten.

Dere kan følge både meg og Nina på facebook for flere bilder og oppdateringer.

https://www.facebook.com/VeientilMissNorway2017/

https://www.facebook.com/ninathorsocouture/

Hvis dere ønsker å avgi deres stemme til meg så send Missu 4 til 1963.

 

- Celine Herregården

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Til slutt sovner jeg...

Til slutt sovner jeg...

Foto: Ketil Sætnan.

 

Da satt jeg her igjen. Hjertet i halsen. Svetter i henda. Vet ikke om jeg er kald eller varm. Bena skjelver så mye at hvis jeg prøver å reise meg opp så detter jeg sammen. Jeg holder tilbake tårene så godt jeg kan, og prøver å puste rolig. Kjenner jeg blir varm og kaldsvett i hele ansiktet, så mye at brillene nesten glir av nesen. Prøver å riste løs spenningene i kroppen, få stenen ut av magen. Alt til ingen nytte…. 

 

Så måtte jeg gi slipp for angsten denne gangen. Jeg hadde en utrolig hyggelig kveld med to gode venner, helt til den dystre onde skyggen kom inn i rommet. Ja, for det er akkurat det angst føles som. En ond dyster skygge som prøver å ta over følelsene dine og kontrollen din. Til slutt ble det så ille at jeg ikke klarte å skjule det mer. Heldigvis så har jeg en ganske åpen dialog med vennene mine angående det å slite med angst, og de fleste forstår. Så hvorfor følte jeg slik skam når jeg sa at jeg trengte å være alene? Hvorfor føler man skam for noe man ikke kan kontrollere? 

 

Min redning denne kvelden ble samboeren min. Føle nærhet og noen som holder rundt deg. Trøster og forstår, uten at man trenger å si noe. Stillhet. Late som man ikke er i rommet, og at den dystre skyggen ikke skal finne meg, og dra sin vei. Jeg sitter der og har det helt grusomt, men samtidig klarer jeg ikke stoppe å tenke på alle de som opplever det samme som meg, men ikke har noen som holder rundt dem. Ingen som trøster, ingen som vet. Hvordan skal man klare å komme seg igjennom dette alene? Det gjør meg så vondt å vite at så mange sitter der dag etter dag med anfall, uten at de tør å spørre om hjelp eller fortelle det til noen.

 

Magen vrenger seg, og jeg føler meg fysisk uvel. Plutselig kommer det en høy lyd fra vinduet, et slags smell. Jeg blir så fryktelig redd og skvetter sikkelig til. Jeg er ikke en person som til vanlig reagerer så sterkt på lyder, men når jeg har anfall så blir alle lyder tusen ganger sterkere. Tankene fyker rundt i hodet mitt, og jeg blir helt sikker på at nå skal det skje noe. Noe forferdelig. Noe utenfor min kontroll. Noe som kommer til å få store konsekvenser for meg selv eller noen jeg er glad i. Det går fra panikkangst til dødsangst. Jeg begynner å tenke på hvordan det blir når jeg ikke er her lenger. Det gjør så vondt, i både magen og hodet. Jeg prøver å fortelle meg selv at dette kun sitter i hodet. Jeg prøver å få fram et lite smil for å føle meg bedre, men smilet går over til å bli en grimase. Det føles ut som den dystre skyggen har herjet med kroppen min i flere døgn,  i virkeligheten har det bare gått et par timer...

 

Til slutt sovner jeg.  

 

Gi stjerner til dette innlegget:

God som gull - Gullsmed Ragnar Rønning AS

*Sponset*

Tenk at jeg har vært så heldig å fått Gullsmed Ragnar Rønning AS som en av mine sponsorer. Den eies og drives av søskenparet Cathrine Sømme og Herman Rønning.

  

Gullsmed Ragnar Rønning hadde 80-års jubileum ifjor og har satt sitt preg på bybildet  i Tønsberg i tre generasjoner.

 

Avisutklipp fra butikken fra 1. juni 1960 i gamle lokaler i Torggata.

 


Tre generasjoner

Det var "farfar" Ragnar Rønning som startet opp forretningen og verkstedet i 1936 øverst på torvet i Tønsberg.

Foreldrene Reidar og Inger Johanne drev forretningen i henholdsvis 45 og 43 år før de valgte å trappe ned og overlate driften til barna Cathrine og Herman i 2014, som er utdannet henholdsvis som siselør og gullsmed.

 

Etter at de overtok driften i 2014 har de et klart mål - og det er å gå for gull!

 


Eiere Cathrine Sømme og Herman Rønning

 

Håndverk av topp kvalitet!

De jobber begge to i butikken, og de er opptatt av at gamle tradisjoner som godt håndverk vedlikeholdes. Herman er gullsmed og Cathrine er siselør.

Siselering er et sjeldent, gammelt håndverk, som går ut på å lage mønstre i metall ved å slå dem inn, i motsetning til gravering, der mønstrene risses inn.

Verkstedet til butikken er bare avdelt med en glassvegg, så har kan man se håndverket i praksis hvis man ønsker det.

På verkstedet utføres alt mulig av reparasjoner, omsmelting, taksering, gravering, innsetting av steiner, og de lager også smykker etter kundes ønsker om eget design.

Søskenparet har også valgt å holde seg utenfor gullsmedkjedene, og de har fortsatt ingen planer om å endre på det.

 

Bilde fra verkstedet bak glassveggen i butikkenButikken ligger øverst på torvet i Tønsberg i en gammel bygård. Tømmerveggene vitner om at bygningen har nådd en ærverdig alder. Eierne har klart å spore husets historie tilbake til 1850, men tror den kan gå enda lenger bakover i tid.

 

 

Kontaktinformasjon til Gullsmed Ragnar Rønning AS

Telefon 333 12345

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Øvre Langgate 55, 3110 Tønsberg

 

Hjemmeside

www.gullsmed-rr.no (under oppføring)

 

Det nærmer seg tiden for både konfirmasjoner og 17.mai feiring nå, og hvis dere tar turen til Tønsberg anbefaler jeg dere på det sterkeste til å legge turen innom Gullsmed Ragnar Rønning AS som har alt av bunadssølv, diamanter og nydelige håndlagde smykker som oser av tradisjon, varme og sjel <3

 

Herman og Cathrine ønsker velkommen til sin kreative verden!

 

Normal 0 21 false false false NO-BOK X-NONE X-NONE

Påskeklemmer fra Vilde <3
Husk å stemme, MISSU 15 til 1963!

Gi stjerner til dette innlegget:
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til 2017-sesongen er over. Fortvil ikke! Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. Uttaket skjer fortløpende etter finalen i slutten av juli 2017. Du blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på