Dagens shoot

Tross at det blir kaldere og kaldere ute, var dette en av de fineste høstdagene på lenge. Solen skinte og satte lys på høstens fine farger. Absolutt ingen dårlig start på en ny uke! 

Siden været var på vår side planla fotografen Petter Grindahl (HER) og jeg en shoot i Oslos gater. Vi skal jobbe en del sammen fremover - finne flere locations og ikke minst ta bilder i forskjellige antrekk. Utrolig gøy å samarbeide med noen som er dyktig og har god erfaring innenfor foto + film. Vi har jobbet sammen et par ganger før, har like tanker og ideer om hvordan vi vil bildene skal bli. Jeg er like fornøyd som alltid!

Det er morsomt å øve seg på posering og bruk av blikk. Man får aldri øvd nok, selv om jeg har vært ganske mye foran kameraet er det mye jeg kan lære og enda ikke kan! Ser frem til å bli flinkere, jobbe med forskjellige fotografer og skape noe nytt. 

Her får dere en liten titt på noen av bildene vi tok: 

 

Er du interessert i en fotoshoot eller vil være min samarbeidspartner? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.for en hyggelig prat

Mine sosiale medier:
Instagram - @anniefredriksn
Facebook - HER

Gi stjerner til dette innlegget:
Trondheim
Hvordan være med å støtte brystkreftforeningen
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på