Falske konkurranser og svindel

pose-_20180105-154126_1

I går kveld dukket det opp en litt merkelig melding i innboksen min på instagram. Senere fikk jeg også en email fra disse. Dette var fra en såkalt skjønnhetskonkurranse, som kaller seg Miss Tourisme World. De ønsket å invitere meg til Tanzania for å delta i deres skjønnhetskonkurransen. Det virker jo veldig rart at de kontakter meg direkte, og ikke går gjennom Miss Norway organisasjonen. Det første jeg gjorde var å kontakte pressekontakten i Miss Norway, for å høre om hva det her faktisk var. Det viser seg at som utøvere i skjønnhetskonkurranser, er det mange som møter på lureri og svindel som dette.

Ved å sjekke litt nærmere rundt denne såkalte konkurransen, så ser det veldig mistenkelig ut alt sammen. De har en facebookside til konkurransen som ser veldig mistenkelig ut, ettersom det er veldig lite informasjon lagt ut. De har også en blogg som virker veldig useriøs, med to innlegg fra flere måneder tilbake. På sine sider har de også brukt bilder fra andre skjønnhetskonkurranser, og fremstilt de som sine egne. Her har jeg altså funnet en falsk konkurranse, og jeg syntes det er ufattelig at mennesker i det hele tatt finner på sånt.

Ikke la dere lure!

Vil du bli min sponsor/samarbeidspartner i Miss Norway, kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. :) 

Gi stjerner til dette innlegget:
Er du for liten?
2018
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på