Fotoshoot med Miss Norge

Bare en uke før jeg reiste til Miss Universe hadde jeg en fotosoot med Haust Collection. I dag etterspurte jeg bildene som ble tatt for Haust Collections nye vinterjakker for høsten 2017.

Påskeferien min er alt godt i gang, og mine planer for denne ferien er å gjøre absolutt ingen ting. Jeg skal simpelthen bare slappe helt av. Jeg hadde håpet på at tiden etter Miss Universe skulle være mindre stressende, men slik har det ikke blitt. Jeg har vært opptatt med flere oppdrag og møter, samt skole, praksis, jobb og en liten % av den lille fritiden jeg har igjen til å slappe av. Midt oppi alt dette har jeg til og med sett etter en hund som jeg har lyst til å kjøpe.

Det å kjøpe en hund er en lang prosess. Det å finne den rette rasen og den rette kennelen viser seg ikke å være så enkelt som jeg skulle tro, hvertfall ikke når jeg klarer å finne en Kennel helt nord i Norge.. Planen min var å reise med fly, men billettene kostet over 3500 kr, og jeg skulle i tillegg kjøpe hunden som kostet trippelt av den summen. Det ble da langt over mitt budsjettet og som student måtte jeg være litt realistisk.. Ingen hund så langt i løpet, men jeg tar tiden til hjelp. Har du kanskje en kennel du kan anbefale? 

I dag trakk vi også en vinner av påskekonkurransen på min Facebookside hvor man kunne vinne 3 nydelige luer fra Haust. Gratulere så mye til Tina Torp og hennes 2 venner som får tilsendt luene i posten i dag!

Ønsker alle en god påske og nyt disse nydelige fridagene som er i vente! 

- Miss Norge 

 

Fotograf: Cathrine Nedberg

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Det Suser i Sivet!
Juliana Martinsen er 'Dagens Navn' i Tønsbergs Bla...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til 2017-sesongen er over. Fortvil ikke! Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. Uttaket skjer fortløpende etter finalen i slutten av juli 2017. Du blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på