Hvordan nå dine mål

Tidligere har jeg skrevet om min veldedighet der jeg gikk for kreftforeningen. Jeg nevnte blant annet at jeg har et nært forhold til en som har blitt rammet av denne forferdelige sykdommen. I dette presseoppslaget kommer det frem om min bakgrunn og oppvekst, som har en stor betydning for hvorfor jeg står her jeg gjør  i dag.

http://mittkongsvinger.no/byliv/kaja-kongsvinger-miss-norway-finalist-vant-a-klare/

Med tanke på at jeg nå er finalist, så er det også sponsorer som er med på denne reisen. Uten disse fine sponsorene så hadde jeg kanskje ikke kommet så langt. Nå innser jeg at man virkelig kan få til det man vil, bare man setter seg mål og jobber for de. Jeg startet i denne konkurransen uten å vite  hva det gikk ut på, hvordan jeg skulle blogge eller om jeg skulle satse og gi alt. Men jeg satte meg et mål. Nå er det et steg til, som kan avgjøre om jeg gjør når målet eller ikke, nemlig å vinne Miss Norway 2017.

I dette presseoppslaget kan du lese om fremtidige planer, sponsorer og hvordan jeg jobber meg videre i konkurransen.

https://www.glomdalen.no/miss-norway/miss-universe/kongsvinger/kaja-fra-kongsvinger-grep-finaleplassen/s/5-19-300687?ns_campaign=editorial.article&amp%3Bns_mchannel=editorial.facebook&amp%3Bns_source=editorial.facebook&amp%3Bns_linkname=editorial.share.article&amp%3Bns_fee=0

 

Minner dere på at det er mulig å stemme på meg ved å sende MISSU 9 til 1963!!!! koster 10kr pr stemme

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Pure beauty - Aesthetica Tønsberg
Det Suser i Sivet!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på