It is now or never

IMG_20170731_201238_012

// Sponset innlegg //

Hei alle sporty mennesker der ute! 

Nå er sommeren over før vi vet ordet av det og det er på tide å fornye treningsgarderoben sin. Neroking Sportswear har startet sommersalget på sin fantastiske kleskolleksjon og jeg tenkte å tipse dere om noen av mine favorittplagg. Som jeg skrev i et tidligere innlegg så digger jeg bodysuiten fra NK Sportswear og har denne i svart og lilla. Nå har den også kommet i nude noe som er skikkelig fint til sommerbrun hud! Du kan også få en treningstights i samme farge, noe som jeg synes er veldig originalt og kult.

 

 

Det jeg liker så godt med NK Sportswear er at de er så nytenkende og unike. De lager klær som passer kroppen perfekt, og som får oss til å skille oss ut på en positiv måte i treningsmiljøet, enten på treningssenteret eller når vi jogger på gata. De lager klær til både menn og kvinner, og jeg kan også anbefale de gode kosedressene deres. Etter en treningsøkt så er det så deilig å krype inn i noe varmt, løst og 'komfy'.

 

 

Visste du forresten av NK Sportswear er på utkikk etter nye merkeambassadører nå? Hvis du er like gira på disse klærne som meg så kan du ta kontakt med dem enten gjennom Facebook eller Instagram og høre om mulighetene dine til å spre det gode buskap om dette hippe treningstøyet. De er en flott gjeng mennesker som det er en fryd å jobbe sammen med. 

 

 

I dag renger det her i Vestfold og da er det ikke annet enn å trene inne, med mindre man er en skikkelig tøffing og ikke bryr seg om litt regn... Jeg har planer om å hoppe inn i en av treningstightsene min fra NK Sportswear nå, rulle ut matten og gjøre først litt yoga og så litt styrke. Jeg digger hvordan yoga vekker opp kroppen og alle musklene samtidig som jeg finner indre ro og balanse. Jeg pleier å kjøre en styrkeøkt med www.livegym.no etterpå for å variere øvelsene mine og utfordre musklene på nye måter. For meg er det viktig med variasjon og da er det bra å ha noen å lene seg på for inspirasjon. 

 

NK SPORTSWEAR. GET IN. GET FIT. 

 

Bildene i dette innlegget er tatt av Knut Aage Dahl Photography. 

 

Sporty hilsner fra Juliana  ♥

 

ps. NK Sportswear er et norsk merke designet i Norge. 

Gi stjerner til dette innlegget:
Hvordan få en sunn helse & livsstil?
Finaledagen av Miss Norway 2017
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på