Juliana Martinsen er 'Dagens Navn' i Tønsbergs Blad

Juliana Martinsen er 'Dagens Navn' i Tønsbergs Blad

God morgen alle sammen ♣

I dag våknet jeg til en hyggelig overraskelse! Jeg er 'Dagens Navn' i Tønsbergs Blad. De ringte meg forrige uke og gjorde et lite intervju hvor jeg svarte på noen faste spørsmål som de har i den spalten. Det er veldig artig å gjøre slike intervjuer. Jeg tror også at mitt nærmiljø hjemme og generelt lokalbefolkningen i Vestfold blir bedre kjent med meg gjennom slike intervjuer. Jeg setter så stor pris for å ha fått enda et oppslag i Tønsbergs Blad ♥ Det er en avis som jeg er oppvokst med og som jeg er veldig glad i! 

I skrivende stund er klokken 07 på morgenen og jeg gjør meg klar til en dag med trening og semesteroppgaveskriving. Selv om de fleste har ferie nå, så har vi studenter litt å gjør nå som eksamen er rett rundt hjørnet! Og forresten... så snør det i Trondheim  nå (big time!). Så her brukes anledningen til å fyre opp i peisen og drikke kakao ♥ *Påskestemning*

Ønsker alle en fortryllende påskeuke!
Juliana ♥ 


Foto som er brukt i presseoppslaget i Tønsbergs Blad i dag er tatt av den flinke fotografen Jørgen Kvam. 

Gi stjerner til dette innlegget:
Det Suser i Sivet!
Shoe Heaven? Store Sko!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på