Litt meg meg selv - Reeah Mode

Reeah

Litt om meg selv og hva jeg driver med, 

jeg heter Reeah Mode. 

Jeg vokste opp i Hamar, men bor nå  i Oslo hvor jeg jobber som sykepleier.

Jeg trives veldig godt i sykepleier yrket.  Fra egene erfaringer kan jeg fortelle at det er en svært givende og lærerik jobb. Hver dag møter jeg  mennesker i alle aldersgrupper,  ulike bakgrunner, livssituasjoner og sykehistorier. Dette er både spennende,  utfordrende, krevende og interessant. 

 

Jeg jobber med veldig mange forskjellige passientgrupper, alt fra kreftsyke, transplantasjonspasienter, hjertesyke, psykiatriske passientgrupper, akuttmedisin, barn og eldre for å nevne noe.

 

Etter å ha jobbet i 2 år som sykepleier, og flere år før dette i andre helseinstitusjoner,  har det lært meg utrolig mange  viktige sider og perspektiver av livet. 

 

Det har forandret  mange av mine personlige oppfattninger,  samtidig satt sitt preg på hvordan jeg oppfatter virkeligheten og takkler problemer. 

Det er ofte så lett å sammenligne seg med alt man ikke har,  og jeg merker at jeg setter større pris på  ting jeg ofte har tatt for gitt. Etter å ha sett mye nød og sykdom, merker jeg at jeg blir mer oppmerksom på alt jeg kan være takknemlig for.

Jeg har virkelig fått erfart at det er en større glede å gi enn å få. Som sykepleier gir man mye av seg selv,  og grunnprinsipper som kjærlighet, barmhjertighet, omsorg og respekt for andre mennesker er svært grunnleggende, og kommer sterkt til uttrykk i de fleste situasjoner og sammenhenger. Din karakter blir regelmessig utfordret, noe man vokser enormt på.

Jeg møter mange triste situasjoner på jobb. Noen ganger kan det være veldig tøft og vanskelig. Særlig med tanke på å klare å sette seg inn i deres situasjon og tilstand. For det er jo nesten helt umulig å helt forstå, dersom man ikke har vært der selv. Daglig møter jeg mennesker som får livet snudd på hodet pga sykdom og uforventet forløp. 

Heldigvis  får jeg være til oppmuntring og glede også,   ved å stå sammen og støtte  passienten i det vanskelige.

Aktiviteter jeg ellers driver med er blandt annet musikk, video-produksjon og fotografering. Jeg elsker å lage videoer, så vel som å produsere musikk og skrive sanger. 

 

Dette gjør jeg mer for lidenskapens skyld. Men jeg  håper på å drive mer med dokumentarfilmer i fremtiden for å skape awareness på saker jeg syntes er av betydning, som foreksempel human trafficking eller omstridte temaer og dillemaer i samfunnet. 

 

Mer om mine hjertesaker i neste innlegg :) 

 

Social Media 

https://www.facebook.com/reeahmode/

https://www.instagram.com/reeahfashionmode/

www.reeahmode.com

 

 

 

 

 
 
 
 
Gi stjerner til dette innlegget:
Julesammenkomst
Miss Norway tar sterk avstand fra sosial kontroll
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på