Min spreke nye sponsor er www.livegym.no!

Min spreke nye sponsor er www.livegym.no!

Hei alle sammen! 
I dag så har jeg gleden av å presentere min nye sponsor LiveGym! LiveGym er Norges største online treningssenter med stort utvalg av treningstimer. Jeg har allerede begynt som instruktør hos de og spilt inn et par treningsøkter, som det vil være mulig for medlemmene å trene til. Jeg gleder meg så mye til å fortsette treningen på LiveGym og komme i knall god form til sommeren! Jeg har alltid vært glad i å trene og å være i bevegelse, men har ikke alltid hatt tid til å være medlem av et tradisjonelt treningssenter. Men med LiveGym kan jeg være med på alle slags gruppetimer når det måtte passe meg. Det er helt genialt for oss som har mye å gjøre og som må gjøre plass til trening i en allerede fullpakket timeplan. Det er så lett å bare åpne Mac'n, logge inn på www.livegym.no, og så er man i gang med treningen!

Jeg vil takke LiveGym for tilliten som deres nye ambassadør og instruktør! Det er et spennende samarbeid vi har foran oss, og jeg storkoser meg med treningen på www.livegym.no allerede! 

 

Sporty hilsener fra Juliana ♥


 

Gi stjerner til dette innlegget:
Presseoppslag på Tb.no og i Tønsbergs Blad
Heads Up Hårstudio-når du ønsker noe bedre
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på