20 Mai trekker vi en heldig vinner av Fremtidens Drikkeflasken H2FUEL.

20 Mai trekker vi en heldig vinner av Fremtidens Drikkeflasken H2FUEL.

 

Den 20 mai skal vi trekke en heldig vinner som får H2FUEL drikkeflaske tilsendt i posten.

Verdi på 1750,- kr.

Alt dere trenger å gjøre:

H2FUEL drikkeflaske tilfører vannet elektroner og gjør det om til hydrogenrikt vann. Hydrogen er en av våre beste antioksidanter. Når vi har mangel på antioksidanter fører det ofte til oksidativt stress, noe som er årsaken til de fleste kroniske sykdommer. Hydrogenvann fjerner skadelige frie radikaler fra kroppen. Det vil også øke din blodsirkulasjon i kroppen. På grunn av kjemikalsk behandlet vann som vi drikker fra kranvannet vårt hjemme. Produserer ikke kroppen hydrogen som den skal normalt vis.

Klikk på linken for å lese om H2FUEL drikkeflasken:

http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/drikker-du-riktig-vann-sponset.htm

Skjønnhetstips: Den beste skjønnhets tispen er å drikke masse venn når du står opp. Vanligvis drikker jeg en liter vann før frokost. H2FUEL drikkeflasken er med på å gjør rutinen min lettere og nærings givende med hydrogen. Drikker jeg litt over to flasker av H2FUEL, når jeg målet mitt. Denne vanen burde vi all legge til oss, det er en enkel måte å ta vare på kroppen og helsen. Riktig vann er huden og organenes bestevenn. Ved å drikke vann på tom mage om morgenen, vil huden beholde sin elastisitet og glød. Det forebygger også rynker.

 

Gå ned i vekt: Å drikke vann på tom mage hver morgen er ideelt dersom du vil ned i vekt. I tillegg til å fjerne giftstoffer fra kroppen vil vannet hjelpe deg med å forbrenne fett og kalorier. Vann gir også metthetsfølelse, slik at du unngår overspising og få i deg unødvendige ekstra kalorier. 

Om natten jobber kroppen med å reparere celler og rense seg selv. Ved å drikke vann på tom mage om morgenen være svært fordelaktig. Dette vil få kroppen i gang og hjelpe den med å kvitte seg med alle avfallsstoffene via urinen.
Det bidrar også til å reduser de skadelige effektene av enkelte substanser, som forurensning, hurtigmat, alkohol, tobakk og mye mer. Start med 1 H2FUEL flaske på tom mage og øk gradvis.

Det gir en god start på kroppen og dagen din :D Vi har bare en kropp og et live.

Ta et bedre valg og meld deg på trekningen av fremtidens drikkeflaske H2FUEL drikkeflasken.

Klikk på linken får å besøke helsemuligheterhttp://helsemuligheter.no/

Husk å stem på meg i Miss Norway 2017, ved å sende MISSU 1 TIL 1963 (10.- kr per stemme). 

Følg meg på mine sosiale medier:

Instagramhttps://www.instagram.com/bethelhaile/

Facebookhttps://www.facebook.com/Bethel-Hailegiorgis-Miss-Norway-2017-1793329547608384/

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

""

Gi stjerner til dette innlegget:
Du vokser av å utfordre deg selv
Hvorfor gjør du det ?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til 2017-sesongen er over. Fortvil ikke! Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. Uttaket skjer fortløpende etter finalen i slutten av juli 2017. Du blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på