Klar-ferdig-Japan!

Hallo hallo alle sammen!

Endelig var det min tur til å reise utenlands for å representere Norge i årets Miss International konkurranse. Dette er noe jeg har gledet meg utrolig mye til, og det ligger mye hardt arbeid og planlegging bak. Etter Miss Norway 2017-finalen fikk jeg jo beskjeden om at organisasjonen ville ha meg til å bære tittelen "Miss International Norway 2017". En utrolig ære var det. 

Nå sitter jeg på flyplassen i Helsinki, og venter på at boardingen skal starte på flyet som tar meg videre til Tokyo. Og jeg må si, at til å være første gangen jeg flyr helt alene, klarer jeg meg dødsbra:)))) 

Så nå er det bare å finne frem sudoku'en, gjøre litt japansk hjernetrim, og nyte flyturen til Miss International 2017! 

To be continued... 

Gi stjerner til dette innlegget:
578 Hits

Miss International Norway - Jeg skal til Japan!

Hei igjen alle mine gode lesere!

Det har gått en stund siden finalen, og det er mye som har skjedd den siste tiden. Ikke nok med at Norge i år skal sende deltakere ut til Miss Universe og Miss World, nå skal jeg også få lov til å bli med "landslaget" som vi kaller det, som representant for Norge i Miss International 2017! 


Foto: Cesar Arturo

Jeg reiser nedover til Tokyo 25. Oktober, og skal være der frem til finalen 14. November! Jeg kan ikke beskrive hvor glad og ikke minst heldig jeg er. Det er ekstremt mange som følger med på Miss International, da dette er én av de fire største skjønnhetskonkurransene i verden. Vi som deltakere forventes å fremstå som ambassadører for "fred og skjønnhet". Hvor hovedtanken er at vi skal vise ømhet, velvilje, vennskap, skjønnhet, intelligens, evnen til å handle, og viktigst av alt, ha en god internasjonal følsomhet. 

  
Foto: Cesar Arturo

Jeg vil så gjerne takke alle mine sponsorer som har vært med meg gjennom reisen i Miss Norway;

Våg Frisør Tønsberg

Suser i Sivet 

Aesthetica Tønsberg

Gullsmed Ragnar Rønning A/S

Villajoyosa Apartments 


Jeg hadde ikke klart dette uten deres støtte og hjelpsomhet!


Foto: Armand Dommer

Nå går snart reisen videre, og jeg vil også gjerne takke Miss Norway Organisasjonen som har troen på meg, og valgte å sende meg til årets Miss International konkurranse!


Foto: Drammen Live24
Fra venstre; Miss Universe Norway, Kaja Kojan. Miss World Norway, Celine Herregården. Miss International Norway, Vilde Andresen Bø. 

 

OG SELVFØLGELIG Tusen takk til min flotte familie og mine flotte venner som har støttet meg hele veien!


Foto: Armand Dommer

Neste stopp -----> JAPAN!

-Vilde Andresen Bø, Miss International Norway

Gi stjerner til dette innlegget:
2970 Hits

Morgenstund – er «gull» i grunn!

*Sponset*

Har du husket alt til sommerbryllupet?

Morgengave er en gammel tradisjon som går ut på at brudgommen gir en gave til bruden morgenen etter bryllupet.

Det kan for eksempel dreie seg om et smykke, som for eksempel denne vakre håndlagde allianseringen med 5 diamanter, som er svakt buet, laget av gullsmed Herman Rønning.
En gave til henne som gjør verden litt bedre!

Håndverk av ypperste kvalitet!

Gullsmeden Herman og Siseløren Cathrine er begge opptatt av at gamle tradisjoner som godt håndverk vedlikeholdes. Begge to jobber på verkstedet som er selve «hjertet» i butikken.

Her lager de smykker etter kundes ønsker om eget design, i tillegg til å utføre alt av reparasjoner, omsmelting, gravering og innsetting av steiner.

Siselering er et sjeldent, gammelt håndverk, som går ut på å lage mønstre i metall ved å slå dem inn, i motsetning til gravering, der mønstrene risses inn.

Går du med gifteplaner, eller skal ha bryllup i sommer, og vil ha ringer som oser av tradisjon, varme og sjel, vil jeg anbefale dere på det varmeste å legge turen innom Gullsmedbutikken Ragnar Rønning som ligger på Tønsberg Torv. 

Her vil du få den helt spesielle «morgengaven» til din utkårede, eller dere kan være med i prosessen med å designe deres egne gifteringer, både med og uten diamanter, av ypperste håndlagede kvalitet <3

Herman og Cathrine oppfordrer dere til å gi de utfordringer, da de begge elsker faget sitt <3

Butikken og verkstedet finner dere øverst på torvet i Tønsberg

Tlf:333 12345

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.gullsmeld-rr.no

Gi stjerner til dette innlegget:
568 Hits

Fretex i mitt hjerteMitt bidrag for å gi støtte slik at mennesker beholder arbeid, samtidig som miljøet spares er å resirkulere klær.
Visjonen til Fretex er å bidra til et bedre miljø gjennom blant annet gjenbruk og gjenvinning samt å gi folk grunn til å tro på framtiden!

Fretex er eid av Frelsesarmeen i Norge. Det er ingen som tar utbytte. Ti prosent av bruktomsetningen går til Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid. Dette utgjør ca. 28 millioner kroner årlig.
Hos Fretex Tønsberg finner du klær med tilbehør, dilldall, bøker, småmøbler og fine gaveartikler fra Fretex Redesign.

Butikkleder Ann-Torill Mykkelgård hos Fretex Tønsberg sier at de tar imot alle kvaliteter av tøy og tekstiler, også de som er ødelagte og slitte. De er takknemlig for å få bøker, CD-er, filmer, pynteting, sports- og fritidsartikler, bilder, møbler osv. - egentlig alt det du ikke trenger lenger, som du tror andre kan få glede av.

Normalt pleier jeg å pakke klær i lukkede poser eller sekker og legge det i tekstilcontainere som står utplassert i nærområde, men i dag tok jeg likeså godt turen innom Fretex Tønsberg for å gi bort noen av klærne jeg ikke lenger brukte. Noen av klærne var nesten helt nye, etter noen rene impulskjøp, og da er det jo greit å vite at andre kan få muligheten til å bruke de, samtidig som jeg sparer miljøet.Hva skjer med klærne som gis til Fretex? 78 % går til gjenbruk, 20 % til materialgjenvinning og 2 % til energigjenvinning. Klærne blir solgt i Fretex butikkene, eller eksportert og delt ut via Frelsesarmeens sosiale arbeid.

Så oppfordringen til dere alle for å bidra til bedre miljø er å rydde i skuffer, skap og overfylte loft for å se om det er noe dere ikke bruker lenger og som kan gis til Fretex!

Andre tips til gjenbruk:
- Kjøp brukt eller redesignet, besøk bruktbutikker og loppemarkeder -
- Arranger byttekveld med venner -
- Sy om, puss opp eller trekk om -
- Selg og kjøp på nett -
- Gjenbruk er ikke bare miljøvennlig, men også bra for lommeboken! -
(som fattig student er jo det også viktig)

Du finner Fretex over hele landet. Gå inn på hjemmesiden deres og les mer: https://www.fretex.no/

Fretex i Tønsberg finner du her:

Adresse: Nedre Langgate 19

Telefon: 33 31 35 49

Åpningstider:

Man – f re: 10:00 – 17:00

Tor: 10:00 – 18:00

Lør: 10:00 – 16:00

 

Gi stjerner til dette innlegget:
382 Hits

Presseoppslag i Tønsberg blad!

Heisann heisann!Dagene fremover mot finalen går så det suser, skulle nesten hatt et par ekstra timer i døgnet for å få tid til alt som skal gjøres. Men siden jeg ikke har kraften til å få det til å skje, har jeg ikke annet valg enn å jobbe i full speed fremover! 

Tønsberg blad har laget en artikkel om meg, og om blogginnlegget jeg la ut angående "janteloven". Det er fint å vite at folk leser innleggene mine, og at det faktisk går inn og skaper oppmerksomhet i samfunnet! Jeg syntes selv artikkelen ble veldig fin, og fikk frem alt jeg står for og mener. 

Dere kan lese innlegget ved å trykke på denne linken; https://www.tb.no/nyheter/tonsberg/konkurranse/miss-universe-vilde-20-janteloven-kan-ta-seg-en-bolle/s/5-76-593978Fremover mot finalen blir jeg superglad hvis du vil ta deg 20 sekunder, for å stemme på meg. Dette gjør du ved å sende MISSU 15 til 1963 <3

Gi stjerner til dette innlegget:
378 Hits

THE FINAL COUNTDOWN


Foto: Daniel Millan

Hei alle sammen!
Nå er det kun seks dager igjen til den store finalen på Wallmans i Oslo, så da passer det jo bra å gi dere alle en liten oppsummering av dette eventyret som jeg har vært en del av det siste halvåret.

Som jeg jeg skrev i forrige blogginnlegg så har jeg merket presset fra omgivelsene, både «positivt og negativt», og derfor så jeg meg nødt til å ta et oppgjør med «janteloven» slik at jeg kunne bevare «troen» på meg selv og det jeg står for som person.

Da jeg fikk vite at jeg var videre i Miss Universe Norway 2017 konkurransen, etter første uttak, ble jeg litt «satt ut», og jeg skjønte nok ikke helt hva jeg hadde begitt meg ut på. Hva er egentlig en «skjønnhetsutøver»? og hva var egentlig forventet av meg?

Jo  - det er dette jeg skal fortelle litt om.

Jeg må ærlig innrømme at jeg, i likhet med mange andre, hadde fordommer mot skjønnhetskonkurranser generelt. Det var mye basert på rykter jeg hadde hørt, og feministiske uttalelser som har formet disse fordommene. Men etter å ha satt meg inn i konkurransereglene og hva dette egentlig gikk ut på, åpnet en helt ny verden seg for meg i forhold til hvordan jeg så på faget «markedsføring».

Jeg bestemte meg da for å utfordre meg selv på er nytt område som jeg var nysgjerrig på. Nemlig det å gå ut av anonymiteten og bli en offentlig person. Med det mener jeg at å bli en offentlig person så kunne jeg bruke min stemme for saker jeg brenner for, spesielt det at barn og unge skulle få en trygg og god oppvekst, akkurat som meg og mine søstre, uten vold og overgrep, og at barn som store deler av livet må oppholde seg på sykehus skulle få en lystigere hverdag. Jeg visste jo at jeg ikke kunne redde alle barn i verden, men det å få muligheten til å promotere stiftelser som ga denne omsorgen for barn og unge, kunne være mitt bidrag.

Jeg var ekstremt ivrig de første ukene, og jeg jobbet natt og dag (føltes det ut som), med å lage en presentasjon for å skaffe både sponsorer og presseoppslag. Jeg var en av de siste deltakerne som kom inn i konkurransen, så jeg «stresset» nok en del i starten, da jeg visste at de andre deltakerne hadde vært med siden august måned. Må innrømme at det skremte meg litt. Men «takk og lov» for at dommerne tar hensyn til hvor lenge man har vært med for det roet nervene mine bittelitt. Etter en iherdig jobbing, strømmet aktivitetspoengene mine inn etter noen måneder, og plutselig lå jeg på topp 10 listen. For en fantastisk følelse….Phiuu!

Presseoppslag er noe som alltid kan være litt skummelt, spesielt når man (i mitt tilfelle) aldri har fått det før. Jeg har hatt alt i alt åtte presseoppslag så langt, og siden jeg kommer fra sommerbyen Tønsberg, ville den lokale avisen gjerne skrive om meg. Jeg fikk presseoppslag i både Tønsberg blad og i byavisa som gikk gratis hjem til de fleste husstander i byen. Alle presseoppslagene jeg fikk var positive, og jeg følte jeg klarte å nå ut til de jeg ville, ved å få frem hva konkurransen egentlig gikk ut på. Jeg har også vært på to radiokanaler, en studentradio i Oslo, og en i Volda. De to presseoppslagene jeg er mest fornøyd med, som jeg følte fikk frem meg og hva jeg står for legger jeg link til nedenfor.http://www.byavisatonsberg.no/utgaver/589-2017/#21/z

http://www.byavisatonsberg.no/utgaver/596-2017/#24


I sponsormøtene mine var jeg nok litt «høy og mørk» da jeg solgte inn at jeg hadde spesialisert meg innen foto på skolen, og at jeg holdt på med Bachelorutdannelsen min innen media og kommunikasjon ved HiOA – og det tok ikke lang tid før jeg forsto hva det krevde av meg. Jeg var derfor nødt til å lage en markedsplan for å strukturere de ulike blogginnleggene for de ulike sponsorene, ellers hadde det gått helt i surr.

Men er glad for at jeg er god på å kommunisere i sosiale medier for det er noe som jeg har holdt på med siden jeg var fjorten.

Det var sponsorenes behov og ønsker som var hovedmålet mitt da jeg skulle blogge for de, og jeg lyttet oppmerksomt på hva de ønsket av meg og hva de ville at jeg skulle skrive om.

En av sponsorene mine Ragnar Rønning ønsket smykkebilder og da stilte jeg opp og tok bilder og skrev om dette i et innlegg, og jeg endte også opp med å lage en film for  Villajoyosa Apartments (Coming soon).


I tillegg til å ha et samarbeid med sponsorer, har en stor del av hverdagen min gått til veldedig arbeid. Jeg har vært frivillig på et av Røde Kors’ sine hjelpesenter hver eneste torsdag, hvor jeg har snakket med ungdommer som ikke har noen steder å være om kvelden og. Da har jeg pratet med de eller spilt ulike brettspill, eller bare lyttet til de hvis de skulle ha behov for det.

Stiftelsen Sykehusbarn er også et sted jeg har vært aktiv frivillig. Her har dagene gått fra å sortere leker på lageret til å dra på sykehus og glede små, syke barn. Da hun jeg arbeidet mest med skadet beinet sitt, endte jeg opp med Sykehusbarn-bilen, så jeg meldte meg til å ta over noen av hennes oppgaver også.

Stine Sofie stiftelsen er også en stiftelse jeg har arbeidet med, men ikke i like høy grad. Her var det mer å få flere til å melde seg inn som barnerettsfaddere. Som jeg  nevnte tidligere i innlegget, så er dette saker jeg brenner for. Barn og ungdom er den målgruppen jeg har arbeidet for igjennom denne konkurranseperioden. Jeg har et sterkt ønske om å hjelpe barn og ungdom i samfunnet vårt, og prøver å inspirere mange andre til å gjøre det samme. Barn og unge er framtiden, og vi må ta vare på disse små menneskene!
Jeg kan si med et smil om munnen, og et hjerte fylt med kjærlighet, at jeg ikke ville vært foruten opplevelsene disse barna har gitt meg. 

Alt har jo ikke vært ”arbeid” i denne konkurransen. Alle de tingene vi har vært med på, har vært helt utrolig! Når hadde jeg noen gang trodd at jeg skulle lære å gå catwalk? Når hadde jeg noen gang trodd at jeg skulle stå modell, ikke bare for en fotograf, men flere? Når hadde jeg noen gang trodd at jeg skulle prøve de fineste prinsessekjolene? Det er jo en helt utrolig opplevelse bare dette.


Foto: Kaja Kojan

MEN i tillegg fikk jeg altså muligheten til å skape vennskap med de andre finalistene, noe jeg ikke ville byttet ut mot noe i hele verden. Jeg er i hvert fall utrolig takknemlig for alle nye vennskap jeg har fått, og tror disse kommer til å vare livet ut!

Fotoshoots er jo også noe som har stått på agendaen. Jeg har jo som sagt studer foto og medier og kommunikasjon, noe som gjorde det litt rart med tanke på at jeg nå skulle stå foran kameraet, istedenfor bak. Men jeg vet alltid hva jeg forventer av mine fotomodeller, så det var ganske lett å følge instruksene fotografene ga meg. Jeg vil gjerne takke alle fotografene som har tatt seg tid til å samarbeide med meg, Andreas Eriksson, AlexanderK, Ramona Kamfjord, Daniel Millan og Yvonne Andresen (min kjære mor som øver seg som hobbyfotografJ). Jeg vil også gjerne takke Helene Spanthus og Anette Gramer som hjalp til med presentasjonsvideoen min, hadde ikke klart det uten de!

Link til presentasjonsvideo: https://vimeo.com/210807756


Foto: Ramona Kamfjord

Jeg har lært uendelig mye av å være deltaker i denne konkurransen, alt fra å steppe ut av komfortsonen min, til å opptre som en positiv markedsfører for bedrifter, til å bli en offentlig person, til å hjelpe noen som trenger det, til å få venner for livet. Dette har gitt meg økt selvinnsikt og trygghet i forhold til hvem jeg er som person og hva jeg ønsker å gjøre med mine ressurser.

Og som jeg sa i det tidligere blogginnlegget mitt; Jeg prøver alltid å ha en positiv innstilling til meg selv, livet, studiene og jobben, og jeg har alltid i bakhodet at det aldri kan bli så galt at jeg ikke kan lære noe av det. Det er av motgang man lærer mest, ikke av sine suksesser. Mitt råd er å ha et åpent sinn - og husk at vi alle har noe å lære av absolutt alle man møter i sin hverdag.


Foto: AlexanderK

Gi stjerner til dette innlegget:
935 Hits
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. De som blir tatt ut til førsteuttaket blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på