Yasmin Osee Aakre er deltaker i Miss Norway

Oslo S magasinet

Oslo S magasinet

Oppslag i Oslo S Magsinet's neste utgave!

Veldig stolt over oppslaget og gleder meg til magasinet kommer ut!

Kjempe stolt av min jobb og arbeidsplass, Østbanehallen er et fantastisk flott sted å jobbe på og å besøke som kunde!

Vil blogge mer og vise flere bilder når magasinet er ute. 

Kjærlighetsbrudd og Finalist i Miss Norway

Akkurat nå ligger jeg på en strandstol i herlige Algarve, Portugal og nyter livet! Siste månedene har vært vanvittig stressende, med kjæreste brudd og krangling. Så denne lille ferien er noe jeg trengte kjært! Jeg tenker livet går videre og gresset er kanskje grønnere på den andre siden, i mitt tilfelle så stremmer nok i hvert fall det! Livet er fort kort til å sture over, Algarve er fantastisk og jeg er med i Miss Norway finalen. Denne oppturen har jeg tenkt til å flyte på så lenge jeg kan ;) 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
229 Hits
0 kommentarer

Videopresentasjon 2017

Videopresentasjon 2017

Videopresentasjon - Miss Norway Universe 2017

Da er det tid for å vise en liten videosnutt av meg! Presentasjonsvideoen min er nokså annerledes fra i fjor. Fjor årets vido var en typisk/tradisjonell Miss Norway video, som handlet om meg som person, bla mine verdier, hva jeg gjorde på fritiden og hva som drev meg i hverdagen og ikke minst hva som motiverte meg i konkurransen.

Årets video presentasjon handler kort å gått om hvorfor jeg har meldt meg på, aftenkjoler og catwalk.

Filming ble gjort på et koselig og lyst lokale på Frogner:) hvor jeg var så heldig å få låne deres lokaler i 3 timer. Min lille søster stod for filming, regi ble gjort av søster av meg, og redigeringen gjorde vi samme kveld.

Den svarte krystall kjolen har jeg fått spesial sydd, den er Couture og One of a kind!

Den rød kjolen er en design av ANAZ, en svært dyktig og ettertraktet Indonesisk kjole designer. Den rød kjolen har jeg også brukt i finalen i Miss Grand International 2016.

Takk til min lillesøster Emily Akos Aakre og ANAZ.

Miss Norway Universe 2017

Miss Norway Universe 2016

Gi stjerner til dette innlegget:
376 Hits
0 kommentarer

Photoshoot

Photoshoot

Shoot med Alexander K 

For noen uker siden hadde jeg en kjempekul og bra shoot med Alexander K. Det ble 4 instense og morsomme timer på studio i Sandefjord.

Dagen startet med å spise lett, pakke sammen sminke og outfits. Ut på tur med voffer, så en tur innom Ordentlig Radio, for så å hoppe direkte på toget. 

Par timer etterpå var jeg fremme i Sandefjord, hvor A. K. stod klar til å ta meg imot. Vi tok en kjapp liten prat hvor vi planla shoot og skift, mens jeg helte innpå med kaffe, energidrikk og shake :P

Så startet vi, han knipset og jeg poset og dette ble resultatet

"Shoot nr 1" Sporty og aktiv

"Shoot nr 2" Fashion

Bilde som egner seg til mote og fashion. Sterk og sikker pose, prøver å selge stylingen og klærne.

"Shoot nr 3" Dyrisk

Her er det bare å innrømme med en gang at jeg og A.K moret oss noe veldig og følte for å teste ut et litt crazy outfit. Vinterstøvler og body.....ja hvorfor ikke! Og det funket jo som bare det, hehe

"Shoot nr 4" Yndig og angelic. Dette bilde var Alexander K sin favoritt!!!!

"Shoot nr 5" Babydoll, dykke, qute, sweet, girly, feminine, playful var det vi gikk får på dette bilde.

Totalt var det 11 shoots, eller looks vi gjorde på 4 timer. Resten av looksa får bli i neste Photoshoot blogg.

1000 takk Alexander K for en dritbra dag i Sandefjord! Du er bare helt super! 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
139 Hits
0 kommentarer

Trening, yoga og pilates

Trening, yoga og pilates

I dag var jeg med på en yoga video og shoot. Må si det var veldig stas og kjempe gøy! 

For noen uker tilbake var jeg på en annen sports shoot for treningstøy. Veldig gøy å se at når jeg trener og holder meg i form gir det positive følger andre steder i livet mitt, sånn som trenings oppdrag. Gleder meg masse til flere sporty oppdrag!

Ikke bare ble det filming og fotografering, fikk også en liten yoga workout. Og det ga mersmak, kan ikke mye om yoga. Men det er noe jeg nå kommer til å persue. Synes det er viktig å kunne litt av alt og hele tiden være oppdatert på nye effektive og spreke treningsmetoder.

Jeg har nå trent og spist sunt i to måneder og tatt det til det ekstreme de to siste ukene. Lever på shakes og grønnsaker. Par uker til nå, så er "sommer kroppen" klar :P

Det er lettere enn man tror, er du motivert så er det bare å sette i gang. Lurt å begynne med en gang, fordi motivasjon kommer og går. Skal skrive et blogg innlegg litt senere som skal handle om motivasjon og hvor viktig dette for kropp, helse og sjel. 

Sett deg del mål og et "hårete" mål! 

Slik som dette:

Trene to ganger i uken og få six pack til sommeren

Trene en gang i uken og løpe birken

Spise godteri kun i helgene og konkurrere i triatlon 

Man må sette seg mål for å holde fokus! Dette er alfa omega! Noe av et som gjør oss lykkelige er nemlig selvralisering. Vi setter oss mål, vi strever for å nå dem og når vi når målet vil mange av oss føle glede, lykke og tilfredshet. 

Ta gjerne kontakt på face, eller skriv i blogg kommentar feltet hvis du lurer på noe ang kosthold eller trening. Jeg har både tid og lyst til å gi råd og motivere. 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
330 Hits
0 kommentarer

Ordentlig Radio

Ordentlig Radio

Intervju med Ordentlig Radio og Tor Andersen

I dag fikk jeg et hyggelig gjensyn med Telenor Fornebu som var min arbeidsplass i fjor, men denne gangen var det ikke på Point Kiosk, men på flytårnet på Fornebu.

Vi snakket om alt og ingenting! Vi snakket om min deltagelse i Miss Norway og min 4 årig lange videreutdanning.

Jeg fikk spørsmål som

- Tar folk deg for å være blond og dum?

- Fortell meg om trappetrinnsystemet?

- Hva må til for å vinne, er det bare poeng som teller?

- Hvorfor har du meldt deg på?

- Du er smart og har lang utdanning, hvorfor jobber du i butikk?

Jeg tror ingen oppfatter meg som uintelligent, men jeg tror misse konkurranser kan gi en litt feil oppfatning når det kommer til våre tanker om oss selv. Jeg ser på meg selv som en smart og jordnær jente, med mange gode kvaliteter, men målet er ikke å bli kalt Norges vakreste. Men jeg vil bli årets inspirasjon eller rollemodell. 

Trappetrinnposessen, består bla. av blogging, sponsorjobbing, presseoppslag og frivillig arbeid.

Poeng teller veldig mye, noen vil si kanskje for mye. Men det finnes andre faktorer som også spiller inn.

Har meldt meg på konkurransen pga mamma og bestemor, det har vært deres ønske og i dag er det også min drøm!

Jeg har lyst til å prøve igjen, beauty pageant show er vanvittig morsomt og en drøm i seg selv!

Jeg jobber i butikk fordi det er det jeg vil, jeg trives i butikkyrket. Men jeg har mye mye større dømmer enn det. Og en dag vil jeg leve ut den drømmen.

Intervjuet gikk med andre ord veldig bra og ser frem imot flere turer til flytårnet eller Comfort hotel Karl Johan med Ordentlig Radio.

Etter intervjuet snakket jeg og programleder om mye mer, kommende eventer og spons. Så vi får se hva det blir til :)

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
239 Hits
0 kommentarer

Fitness blogg

Fitness blogg

Formen er på topp og jeg har aldri følt meg bedre

På min fitness blogg vil dere kunne lese om mat, helse og trening. Kommer til å dele med dere hvordan jeg kom i form og hvordan jeg opprettholder den gode formen. 

Hvordan komme i gang tips

1.Du har satt deg et mål om å komme i from, del dette med en venn, skriv ned målet. Sjansene for at du klarer å holde målet øker betraktelig etter du har sagt målet høyt for deg selv og delt det med en annen eller på nett. Mye vanskeligere å gå tilbake på sitt ord når man har fortalt det til en annen, hvorfor er det slik? Jo det er fordi vi ønsker å virke troverdige og til å stole på.

2. Planlegg hverdagen, hva du skal spise og hvordan du har tenkt til å holde deg aktiv gjennom dagen

3. Meld deg inn i et treningssenter, og helst et som ikke er for langt unna

4. Finne en venn å trene med

5. Tøm kjøleskapet/leiligheten for usunn mat

6. Sett deg korte mål

7. Sett deg et langt mål.

Hvordan kom jeg i gang?

For å være ærlig så har det vært en lang prosess, har vært støtte medlem til treningssentere i årevis. Nå i 2017 ble det nok, jeg tok oppgjør med meg selv og den fornuftige Yasmin vant. Jeg satte meg et mål og jeg delte det til venner og bekjente. Og målet var å komme i eksepsjonelt bra form, slik at jeg kunne føle det på innsiden og at det syntes på utsiden at jeg var i super form. Jeg begynte å trene neste dag, og jeg trente 5 ganger den uken, det motiverte meg videre til å kutte ut alt usunt. Men jeg tillater meg på søndager/en dag i helgen til å kose meg med is eller pizza hvis jeg skulle ønske det. Men nå er jeg på en reise, my journey og inntil videre kommer ikke jeg til å spise noe usunt selv om jeg kan. Isen og pizzaen kan vente. 

Videre for å motivere meg selv går jeg på "badevekten", tar mål av meg selv for å se økte muskler og nedgang i fett og jeg tar bilder. 

Selv om jeg er i super form nå, jobber jeg videre med meg selv, det er alltid rom for forbedringer. 

Jeg sier ikke at det er lett og trene masse og alltid spise sunt, men det handler om å gjøre alt med måte og passe på at man tar vare på seg selv. Viktig å ikke overdrive heller, får da kommer man til å gå på en smell.

Begynn på målet ditt i dag, men husk at dette ikke er et Race to the finish line, men en livsstil

Bilde tatt for to uker siden

Ovnstekte grønnskaker, uten olje, med litt salt.  Nam Nam :)

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
202 Hits
0 kommentarer
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til 2017-sesongen er over. Fortvil ikke! Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. Uttaket skjer fortløpende etter finalen i slutten av juli 2017. Du blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på