Selvlært makeup artist!

19401591_1757606784264628_1984064347_o

Steg for steg - Hvordan man jobber seg frem til den perfekte

Eveninglook!

 

''Fokus på øyne''

Start med et rent og usminket ansikt. Modellen fikk en facial scrub før jeg begynte på sminken. Modellen har litt oljete hud, så denne gangen ble det ikke brukt noen form for ansiktkrem. Kun skrubb og på med en matt foundation.

 

Makeup

Fondation 

Øyenskygge The NUDES

Flytende Eyeliner

Blyant eyeliner

Mascara (The chock)

Solpudder

Countouring palette

Matt lip paint

Lip liner

Wonderbrow

Øyebryn gel

Makeup stay on spray

Start med en foundation som er lik din asniktsfarge. Ikke velg en for mørk, det er derfor vi har solpudder og countouring teknikker. Men velg en farge som matcher ansiktet ditt. Test gjerne t på halsen for å finne riktig farge, ansiktet har nemlig flere toner, men halsen har stort sett en jevn hud tone og farge. Ta to pumpe trykk med foundation og fordel det jevnt uttover hele ansiktet, også på øyenlokk og øverste delen av halsen.

Neste steg er solpudder, bruk en stor og myk børste når du påfører solpudder. Legg solpudderet på kinnene, midt på pannen, øverst ved tinningen og litt på haken. Nå skal ansiktet ditt ha fått en form, med en gylden og frisk farge.

For å unngå å få øyenskygge på ansiktet, legger vi øyenskyggen nå, før vi går på countouringen. Legg en lys øyenskygge over hele øyelokket, deretter legger du en litt mørkere øyenskygge på nedre del av øyelokket. Til slutt velger du den mørkeste skyggen og denne legger du over "øyeeplet", langs gropen rundt øyet. 

Etter øyenskyggen legger du på resten av øyesminken, flytende eyeliner, blyant eyeliner, og mascaraa. Start med å legge våt eyelineren over øyet. Legg den langs og så nær øyevippene du kommer, påfør lineren fra midten av øyet og trekk den ut. Neste liner tar du fra innerst ved øyet og mot midten. Nå har du altså påført to linjer som har møttes på midten. Dette er den enkleste metoden istedenfor å legge en lang linje. Deretter legger du blyant lineren under øyet og den påfører du på våtkanten. Legg på mascara.

På tide med å fokusere på øyenbryn. Før jeg sminket øyenbrynene, nappet og stusset jeg de. Deretter la jeg på wonder brow, lot det sitte på et par minutter og deretter børstet jeg brynene med en gel. Gelen fungerer som som både en øyebryns shaper, men også som en gloss som holder brynene på plass.

Nest siste steg er countouring, på denne modellen valgte jeg en pudder variant, men man kan også bruke en kremet countouring palette. Legg en medium mørk skygge på kinnbenet, deretter tar du å legger en mørkere farge under kinnbenet. Til slutt legger du en lys farge eller lys chimmer over og under kinnet, med andre ord på hver sider av de mørke fargene du har lagt på kinnbenet. 

For de som ikke helt vet hva countouring er, så går det ut på å fremheve det man liker og minimere det man vil skjule. Legg det lyse på eller over det du vil ha og den mørke fargen hvor du vil at ansiktet skal virke mindre. På den måten får du kinnbenet til å poppe ut.

Helt til slutt legger du på litt leppefarge. Jeg har valgt en nude lyse rosa farge, fordi denne gangen ville jeg fokusere mer på mørk øyensminke. Bruk en lipliner som ligner den egen leppefarge, påfør den på leppekanten og litt utenfor. Nå er leppen rammet inn og litt forstørret, så nå er det bare å legge på den matte lip painten.

Spray spray spray!!!!! Voila du er klar for fest.

Modell: Emily Akos Aakre

Glad i å sminke meg selv også!

 

 

 

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Ordentlig radio

bilde-fin

Radio intervju med Tor Andersen

For de som har lyst å lytte til intervjuet så blir det sendt på nytt halv seks i kveld.

For de som liker å lese bloggen min mer enn radio :p

Så handlet intervjuet om meg og min deltagelse i Miss Norway.

Jeg fortalte han at vi er 15 finalister, finalen er 29 juli. Fortalte Tor om trappetrinnssytemet, min deltagelse i Miss Norway i fjor og min flotte opplevelse som skjønnhetsutøver i Miss Grand International 2017.

Videre snakket vi om kroppspress. Ble ikke tid til å gå i dybden på det temaet, men jeg svarte at jeg får ikke noe kroppspress fra de andre deltagerne eller Miss Norway. Den eneste som jeg føler kroppspress fra er meg selv. Jeg vil alltid bli bedre og presse meg til høyere nivåer og bli den beste meg!

Programleder.....meg? Ja hvorfor ikke

Hver mandag frem til finalen skal jeg holde mine egne radiosendinger.

Hvor jeg skal spille norsk musikk my choice og samtidig snakke om bloggen min.

Radiosendingene vil gå fra kl: 14.00-15.00 og det vil totalt ble 6 sendinger. 19 juni blir første sendingsdag.

Jeg og Tor gleder oss masse. Håper dere slår på radioen hver mandag fremover kl 14.00 :D

Finnes det artister som ønsker intervju med meg eller Tor, så er det bare å ta kontakt!

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Meg og trening

18721342_1720468141311826_736916914_o

Oppturer og nedturer

Siste ukene har  vært tøffe både mentalt og fysisk. Har vært sykemeldt den siste tiden og det er vanskelig å si når jeg blir frisk igjen. For å være helt ærlig er det vanskelig å komme seg ut av sengen til tider. Er fornøyd bare jeg får tatt hundene ut. Men inni mellom har jeg funnet styrken til å komme meg på trening og det gjør underverker der og da!

Jeg vil allikevel holde dere oppdatert og vise dere min progresjon. Selv om det har blitt mye sengeligging på meg, har jeg klart å spise sunt hver dag. Vel å merke utenom 17 mai og min bursdag. Bestemor ble hele 92 år på vår nasjonaldag og dager etter fylte jeg 28 år. De dagene har vært små oppturer tilbrakt sammen med min familie!

Jeg har klart å trene en gang i uken og spist sunt og fornuftig hver dag. Så det har gitt resultater. Heftig intens styrketrening , sammen med mange mindre måltider jevnt utover dagen, som frukt, bær, riskjeks, grønnsaker, fisk,egg, protein shakes og puddinger. Har som sagt fungert bra på kroppen og formen er enda litt bedre.

For de som skulle ha en hverdag som min, husk at det er viktig å komme seg ut litt. Så om det er med venner, en tur i butikken, en gåtur, eller trening, så er det kjempe viktig og godt for deg! Små baby steps, er bedre enn ingen, så lenge det er i riktig retning;)

Hver stolt av alt du klarer og bidrar med, for det du gjør er vært masse for deg selv og de rundt deg!

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Holde seg frisk og sunn er ikke en sprint, men en livslang livsstil!

Holde seg frisk og sunn er ikke en sprint, men en livslang livsstil!

Kosthold og trening

Mye har skjedd siden sist jeg blogget! Fortsatt singel og selv om det er uvant så liker jeg det. Har hatt mer tid til venner, familie, mine hunder og ikke minst meg selv. Jeg var en uke i Portugal, da ble det null trening og mye usunne drikker og matretter. Og når jeg kom hjem fortsatte det, var vanskelig å komme inn i det gode rutinen igjen.

For noen dager siden ble det nok og jeg bestemte meg for å ta meg sammen. Nå er det fullt fokus på trening og sunt kosthold igjen. Som noen av dere kanskje vet har jeg i årevis slitt med spiseforstyrrelser, min "overlevelses mekanisme", for å unngå reel aps, er nemlig å være streng mot meg selv. Sette opp mål og regler for meg selv er helt nødvendig og avgjørende hvis jeg skal fortsette å være snill mot meg selv og behandle kropp og sjel fint. Godteri og chips er ut av vinduet, literlilly kastet ut av vinduet :p og så i søppel kassen of course. Som en erstatning tar jeg sukkerfri pastiller, tyggegummi og sunne drikker. For andre gang i år er jeg på shakes. Og det funker drit bra. Du kan lage din egen shake, eller kjøpe fra apoteket eller helsekostbutikker. Hvis du ikke helt vet hva du driver på med anbefaler jeg å ta turen innom en butikk. Egentlig så skal man kutte ut all mat og leve på 5 shakes om dagen i fire uker. Jeg liker å gjøre det gradvis. Tre shakes og to måltider på en dag og etter hvert erstatte alle måltider med shakes. Dette vil gi resultater. Og kombinerer man dette med trening vil resultatene kunne bli store til ekstreme.

En siste anbefaling er å trene 4 ganger i uken. Er man virkelig ute etter en

!!Change!! Ønsker å bli fit, sunn og sterk. Må man satse. Fullt og helt og ikke noe mindre.

Kommer snart til å legge ut treningsbilder og og filmklipp, gleder meg masse til den dagen!!!!Følg meg videre på min vei. Kommenter gjerne vil gjerne høre fra dere og lese dine inspirerende historier og unike bilder!

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Oslo S magasinet

Oslo S magasinet

Oppslag i Oslo S Magsinet's neste utgave!

Veldig stolt over oppslaget og gleder meg til magasinet kommer ut!

Kjempe stolt av min jobb og arbeidsplass, Østbanehallen er et fantastisk flott sted å jobbe på og å besøke som kunde!

Vil blogge mer og vise flere bilder når magasinet er ute. 

Kjærlighetsbrudd og Finalist i Miss Norway

Akkurat nå ligger jeg på en strandstol i herlige Algarve, Portugal og nyter livet! Siste månedene har vært vanvittig stressende, med kjæreste brudd og krangling. Så denne lille ferien er noe jeg trengte kjært! Jeg tenker livet går videre og gresset er kanskje grønnere på den andre siden, i mitt tilfelle så stremmer nok i hvert fall det! Livet er fort kort til å sture over, Algarve er fantastisk og jeg er med i Miss Norway finalen. Denne oppturen har jeg tenkt til å flyte på så lenge jeg kan ;) 

 

Gi stjerner til dette innlegget:

Videopresentasjon 2017

Videopresentasjon 2017

Videopresentasjon - Miss Norway Universe 2017

Da er det tid for å vise en liten videosnutt av meg! Presentasjonsvideoen min er nokså annerledes fra i fjor. Fjor årets vido var en typisk/tradisjonell Miss Norway video, som handlet om meg som person, bla mine verdier, hva jeg gjorde på fritiden og hva som drev meg i hverdagen og ikke minst hva som motiverte meg i konkurransen.

Årets video presentasjon handler kort å gått om hvorfor jeg har meldt meg på, aftenkjoler og catwalk.

Filming ble gjort på et koselig og lyst lokale på Frogner:) hvor jeg var så heldig å få låne deres lokaler i 3 timer. Min lille søster stod for filming, regi ble gjort av søster av meg, og redigeringen gjorde vi samme kveld.

Den svarte krystall kjolen har jeg fått spesial sydd, den er Couture og One of a kind!

Den rød kjolen er en design av ANAZ, en svært dyktig og ettertraktet Indonesisk kjole designer. Den rød kjolen har jeg også brukt i finalen i Miss Grand International 2016.

Takk til min lillesøster Emily Akos Aakre og ANAZ.

Miss Norway Universe 2017

Miss Norway Universe 2016

Gi stjerner til dette innlegget:
Påmelding for 2018 er i gang

Påmelding til 2017-sesongen er over. Fortvil ikke! Påmelding til Miss Norway 2018 er full igang. Uttaket skjer fortløpende etter finalen i slutten av juli 2017. Du blir invitert til obligatorisk kurs til høsten. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Christina Waage, Miss Norway 2016

Logg inn

Meld deg på