Celine Herregården er deltaker i Miss Norway 2017

3 Tips for deg som deltar i Miss Norway 2018!

(Foto: Per Martin Grambo)

Hei igjen allesammen! Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg blogget på Miss Norway - sidene. Nå begynner det virkelig å nærme seg avreise til Kina, og jeg blir mer og mer spent for hver dag. Det er rart å tenke på at lille meg skal reise til en så stor og hard konkurranse. Det som gjør at Miss World skiller seg ut er alle de små konkurransene som flere velger å deltar på. Det er også utrolig mye som skal leveres inn, anntrekk som skal kjøpes og posting av bilder på sosiale medier. Flere ganger har jeg følt meg helt lost og redd for hvordan dette skal gå, men nå har jeg det meste på plass og klar for å reise. Etter tøffer perioder med forberedelser, ser jeg også nå hva fra Norge bør gjøre neste gang for at vi kanskje skal få en topp plassering. Dette vil jeg veldig gjerne hjelpe den neste Miss World Norway med for at vi skal sette Norge på misse kartet. 

Under oppholdet i Miss World er jeg nødt til å legge ut et bilde hver dag på alle mine sosiale medier, så dere vil hele tiden være oppdatert på hvordan jeg ligger ann. Konkurransen er beinhard, men jeg vil gjøre mitt beste for å komme på top 20 eller 40.

I går kom promovideon til Miss World, og jeg skal innrømme at det kom noen tårer første gang jeg så den. Det er en så annerledes konkurranse som jeg tror passer meg veldig godt. For noen år tilbake trodde jeg aldri dette skulle skje meg, det er helt uvirkelig..

Dere kan følge med på instagrammen min som er : Celineherregarden

Facebook siden min : Miss World Norway 2017 

Miss World : Miss World Norway 

 

Jeg tenkte jeg skulle bruke anledningen til å gi dere nye deltagere noen tips som alltid hjalp meg under fjorårets konkurranse.

 

Alltid ha troa på deg selv

Hver eneste dag sa jeg til meg selv at jeg kom til å klare dette, og at alt vil ordne seg med tid. En av mine bedre egenskaper er vel at jeg aldri gir opp det jeg vil, og når jeg har bestemt meg for noe så gir jeg meg ikke før jeg har det på plass. Du som deltager kommer til å føle flere ganger at andre er bedre enn deg på et eller flere områder, og det er helt greit. Du må aldri sammenligne deg med noen andre fordi du er du og du skal gjøre ditt beste for å kapre en av topp - plasseringene. 

(Foto: Kjell Rødhammer)

 

VÆR KREATIV!

Fra første stund var jeg helt klar med meg selv på at dette skulle jeg få til, men jeg møtte mye motstand og utfordringer. I starten var jeg allerede i god kontakt med pressen her i Drammen, men etterhvert ville ikke dette være bra nok. Jeg gravde frem gammel familiehistorie fra Midt Norge og kom i kontakt med aviser fra telemark for å få de ekstra pressepoengene. Jeg reiste også mye rundt i Norge med kjoledesigneren min, for å få med pressen rundt i landet. Tilsammen landet jeg rundt 40 presseoppslag og føler at jeg virkelig fikk spredd det gode budskap om Miss Norway til flere deler av Norge. 

Så hvis du noen gang føler at du ikke kommer deg noen sted og at du trenger litt ekstra inspirasjon, så send meg gjerne en melding så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan. Jeg er også helt sikker på at dere kan kontakte både Kaja og Vilde også, hvis dere trenger hjelp til noe.

 

(Foto: Silje Markussen Dale)

Finn din hjertesak

Veldedig arbeid er viktig i skjønnhetskonkurranser, og det er lurt å finne noe man trives å jobbe med. Jeg har alltid vært opptatt av andre mennesker så derfor ble jeg frivillig i Røde Kors. I starten var jeg utrolig usikker på dette feltet, men det viste seg å være noe av det mest spennende og givende jeg har vært med på. Jeg ble også mobbet på ungdomsskolen og jobbet mye med dette for å vise at man komme langt - selv etter en tøff periode. Om det er dyr's rettigheter, mobbing, barn o.l, så er det lurt å jobbe med noe man virkelig står for. 

Det er også utrolig viktig å komme fort i gang med sponsorjakten. Jeg var litt treg på det og satset mer på presse, men Kaja og Vilde var helt RÅ på å skaffe samarbeidspartnere. Disse tre tipsene funket hvertfall veldig godt for meg igjennom hele perioden, og jeg håper noe av det kan hjelpe dere også. Uansett hva det gjelder, så vil jeg alltid være tilgjengelig for de nye deltagere hvis det er noe. Stå på og aldri gi opp!

Nå må jeg fortsette med Miss World forbredelsene, og jeg skal prøve å blogge litt når jeg er der nede. Ellers så er det bare å følge med, stemme og heie på Norge!

 

 

- Celine Herregården, Miss World Norway 2017

 

 

 

 

  906 Hits
906 Hits

Miss World Norway 2017

Foto: DRM24

Hei igjen alle sammen! Nå har det gått en stund siden siste jeg blogget og det er rart å ikke være en finalist lenger. Den 29.Juli vant jeg tittelen Miss World Norway 2017. Jeg er utrolig stolt over å få sjansen til å vise frem Norge i en av verdens største skjønnhetskonkurranser. Med en slik tittel følger det utrolig mye med som er veldig krevende. Med tanke på at jeg reiser 15 oktober og blir borte i 5 uker(!) så er det mye som skal på plass. Jeg skal gjerne ha 1 og kanskje to antrekk hver eneste dag og det mest spesielle er nasjonalkostymet. Jeg har en utrolig god ide og jeg er veldig spent på å vise dere hvordan resultatet blir, det er ingen tvil om at Norge skal på kartet i år. 

 

Miss World er absolutt alt annet enn jeg forventet. Jeg regnet med at den skulle være mer lik Miss International og Miss Universe, men på en måte så er den stikk motsatt. Det er flere ''konkurranser'' i en konkurranse, som jeg liker å si. Under legger jeg til et bilde for at det skal bli lettere å forstå. I år gir de muligheten til flere enn 20 personer å vise seg frem. Det er noe som heter fast track som gjør at du kvalifiserer deg rett til top 20 og 40. Det er blant annet talentkonkurranse, veldedighetskonkurranse, modell og sportskonkurranse som er en av fast track kvalifiseringene. I år har de også lagt til head to head challenge som gjør at det er 6 land som blir delt opp i 20 grupper for å velge 20 personer ekstra i tillegg til top 20 som blir ropt opp på finaledagen.

 

 

I en av de første ukene er det åpnings sermonien hvor alle landene får presentere seg for dommerne og fans. Under sermonien vil det være mulig å stemme på Norge for at jeg skal være en av de 20 som vinner head to head challenge. Stemmene av HTH challenge utgjør en stor del av avgjørelsen men også hvordan jeg presenterer meg. I gruppene vil det være diskusjoner og store spørsmål vi må svare på for å overbevise seerne og dommerne. I år er Mobstar hovedsponsoren til Miss World, og på denne appen skal vi poste bilder og videoer i løpet av oppholdet. Den som får flest stemmer på appen går rett til top 20. Du stemmer på bildene på samme måte som man gjør på tinder ''sveip til høyre'' for yes og ''sveip til venstre'' for no. Jeg håper alle som har mulighet laster ned Mobstar for at vi i Norge skal komme lengst mulig frem! Det er allerede mulig å begynne å stemme nå!

 

 

 

Etter finalen så er det sikkert flere at dere som har sett at det har vært litt spekulasjoner når det kommer til viafree episoden og dommeravgjørelsen. Jeg vil gjerne dele min opplevelse av året konkurranse med dere. Jeg fant tidlig ut at dette var noe jeg ville satse 110% på og det er mange som har spurt meg ''er du ikke skuffet når du har ligget på 1. plass på aktivitetspoengene siden dag en?''. Og det er vanskelig for meg å svare på det fordi jeg kan ikke si at jeg er skuffet over å bli sendt til Miss World, men jeg brukte mye energi på å stresse over poengene for å holde meg på toppen, noe jeg kanskje ikke hadde trengt fordi poengene telte ikke like mye som jeg trodde. Uansett utfallet har jeg lært utrolig mye, og jeg er veldig taknemmelig for at dommerene har troen på at jeg kan vise frem Norge på en best mulig måte i Miss World. 

Fremover nå skal jeg oppdatere dere jevnlig på hva som som skjer på veien videre. Har flere kommende photoshoots fremover og reiser rundt i Norge så bare å følge med.

Jeg oppfordrer alle jenter som ønsker en utfordring å melde seg på Miss Norway 2018. Jeg har lært så utrolig mye, og dette har vært et helt sinnsykt eventyr jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve. 

 

Dere kan følge meg på sosiale medier her;

Instagram - https://www.instagram.com/celineherregarden/

Facebook - https://www.facebook.com/OfficialCelineHerregarden/

 

- Miss World Norway 

  2875 Hits
2875 Hits

Min siste tur før finalen - Bodø

Foto: Kjell Rødhammer

Hei igjen godtfolk, nå er det ikke lenge igjen til finalen! Jeg er veldig spent og nervøs for lørdagen, og jeg er akkurat ferdig med å pakke kofferten. Morgendagen starter med siste finish på negler og bryn hos min sponsor før jeg drar videre til Oslo. Senere går turen innom Wallmans for å øve med resten av jentene. Dette blir så gøy!

Selv midt oppi finaleuka var jeg fast bestemt på at jeg måtte tilbake til Bodø. Bodø var stedet som virkelig fikk meg til å se hvor sterk jeg har blitt. Det har vært tøft, men det viktigste er å alltid ha troen på seg selv. Finalekjolen min for meg symboliserer styrke og store drømmer. Uansett hva som skjer på lørdag tar jeg med meg all kunnskap videre i livet. Jeg føler meg klar til å ta steget videre og vise hva vi i Norge har å by på!

Jeg har lagd en video som egner seg til mobil og ikke pc, men legger den ved uansett. Kvaliteten er ikke til å skryte av så jeg anbefaler alle til å gå inn på min instagram konto HER for å se videoen i HD kvalitet.

 

Det er fortsatt mulig å stemme meg til topps ved å sende Missu 4 til 1963! Setter pris på alle stemmer og all støtte jeg har fått hittil i konkurransen. Ellers håper jeg dere får en fin kveld videre!

- Celine Herregården

  951 Hits
951 Hits

Jeg er klar til å blomstre!

Foto: Kjell Rødhammer

Hei igjen! Nå er det kun 6 dager igjen til den store finalen som foregår på Wallmans den 29.juli. Det er utrolig at tiden har gått så fort, men nå er dagen snart kommet. Da jeg først hørte om Miss Norge ble jeg veldig skeptisk, for handler ikke en skjønnhetskonkurranse om utseendet? Svaret er definitivt nei! Det krever styrke, motivasjon og mye tid. Jeg skal prøve å lage et kort sammendrag av eventyret mitt fra start til slutt.

 

Det startet i 2016

E-mailen dukket plutselig opp i innboksen og der satt en 17 år gammel jente å gråt av glede. Dessverre var jeg for ung, men jeg gav meg ikke. Jeg stillte opp på catwalk-kurs og jobbet allerede da med å forbrede meg til 2017. I fjor på denne tiden var jeg nervøs, nesten like nervøs som det jeg er nå. Jeg følte virkelig på hvor stresset og nervøse de andre jentene var og jeg tenke '' tenk om jeg får denne muligheten neste år''. Det fikk jeg, et år senere sitter jeg her 6 dager før finalen.

Denne konkurransen har gitt meg muligheter jeg aldri hadde fått uten. Jeg har lært alt fra å stå i kulde til å takle ting på egenhånd. Jeg kan ikke beskrive hvor takknemmelig jeg er for å ha fått muligheten til å vise det jeg er god for og mine verdier. Jeg har jobbet beinhardt siden dag en for å gjøre mitt aller beste for å nå målet mitt om å bli Miss Norway 2017. 

I starten av konkurransen gikk jeg ut med en historie som er veldig vanskelig for meg. Jeg var utrolig redd for hva de rundt meg skulle si, og allerede da merket jeg styrken jeg fikk av å gå ut av min komfortsone. Artikkelen kan du lese HER. Like etter kom jeg i kontakt med MOT og Oss mot mobbing. Mitt aller første veldedige arbeid var å holde et foredrag om mobbing på en skole i Drammen. Det var så godt å se de unge tok til seg det jeg nevnte i foredraget, det er så lite som skal til for å gjøre en liten forskjell.

 

Finaleuttak periode

Etter mye hard jobbing med photoshoots, presse og sponsorer var det endelig klart for finaleuttaket! Jeg kapret Drammen's flinkeste videoprodusent Marius Eie til å lage min finalevideo. I videoen fikk vi med Drammen's perler som vi er stolte av, nemlig Ypsilon brua, Drammenselva og Drammensteateret. Jeg følte meg som en prinsesse når jeg fikk æren av å stå på scenen i lang aftenkjole. Mitt hovedbudskap med videoen var å få frem en vanlig jente med store drømmer. Videoen ser du under;

 

 

 

 

Mine reiser i Norge

Helt siden Martine sto på scenen i 2015 var jeg bestemt på at jeg skulle ha Nina Thorsø som kjoledesigner. Jeg ville gjøre noe helt sprøtt og uvanlig og da var denne dama perfekt. Vi fant tidlig ut at jeg gjorde hva som helst uavhengig av kulde og egne grenser. I April dro vi til en nydelig by kalt Røros. Det startet klokken 5 om morgenen fordi vi skulle ha med oss soloppgangen og blåtimen som stedet er kjent for. 

Jeg har aldri kjent på en slik kuldefølelse noen gang! Det var -15 og vind på kalde Rørosvidda i April. I noen øyeblikk der tenkte jeg '' hva har jeg blitt med på nå''. 

Foto: Silje Markussen Dale

Etter de kalde photoshootsene på fjellet dro vi ned til sentrum for å bli med lokalavisen og radioen på tur. Intervjuene kan du lese HER og HER. Dette var også veldig rart siden jeg aldri hadde vært med på radio før. Men jeg klarte det!

 

Turen min gikk hjem igjen etter 2 tøffe dager med lite søvn og kulde. Men dette skulle jeg gjøre igjen! Vi bestemte oss fort for å gjøre noe helt spesielt, paragliding i kjole. En måned senere tok jeg turen opp til stedet som fikk meg til å stråle. Første dagen jeg kom opp var det rett i et test hopp med Rolf Arne Borgen som er en ekstremt dyktig tandemhopper. Når jeg sto på Keiservarden var det veldig emosjonelt. Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at organisasjonen hadde gjort meg så sterk til å fly paragliding i en så ung alder. Dette er det Norge har å by på som ingen andre land kan måle seg med:

Dagen etter flygningen var det tett timeplan og mye å gjøre. Vi tok seilbåten til en magisk strand hvor jeg skulle fly i designerkjole. Vi fikk med oss en journalist på turen. Under reisen fikk designeren min en tanke om bilder i mastaen på en seilbåt. Sikkerheten slo meg ikke engang før jeg sa ja til å gjøre noe så ekstremt. I det jeg ble heist opp var jeg utrolig redd og nervøs. Det var kjempekaldt og tårene rant. Mens Nina roper til meg ''aldri gi opp, dette klarer du'' tok jeg meg sammen og gjorde min oppgave. 

Foto: Silje Markussen Dale 

 

 

 

Frivillig arbeid

I tillegg til mange flottet turer har jeg også jobbet mye veldedig. Jeg ble tidlig en del av Røde Kors og jobbet mye mot mobbing. I februar var det stor nyåpning av ungdomshuset i Drammen ''Fellesverket, hvor jeg fikk en stor rolle som frivillig. Det er så utrolig godt å hjelpe, og det skal ikke mye til for å gjøre en forskjell. Når jeg var yngre slet jeg mye med lekser hjemme og derfor har dette vært en stor del av mine frivillige timer på blant annet ungdomshuset. Jeg har også bidratt til norsktrening for flyktninger som er noe ''litt annerledes''. Norsk - kursene var noe av det morsomste jeg har vært med på av frivillig arbeid og det var alltid god stemning med vafler og noe godt å drikke på. Har blitt kjent med så mange gode mennesker jeg fortsatt ønsker å ha i livet mitt selv etter konkurransen.

 

 

Sponsorjobbing

Sponsorer er noe som legges mye vekt på i Miss Norway fordi en skal vise at man klarer å markedsføre seg selv og andre i media. Fordelen min når det kom til sponsorer var at jeg alltid har vært veldig kreativ. Å finne en god løsning slik at begge parter får igjen for samarbeidet var hovedmålet mitt med hver sponsor. Det har vært en spennende utfordring når man samarbeider med en dyrebutikk og vannleverandør. Det er kun kreativiteten som setter grenser. 

 

Foto: Kjell Rødhammer  

Å Reise er det beste jeg vet, og hvis jeg hadde fått æren av å bli Miss Norge vil jeg fortsette eventyret. Jeg vil vise at vi i Norge har noe spesielt ingen andre land har og derfor er vi nordmenn unike. Jeg vil vise at man kan komme langt ved å bare være seg selv og jobbe hardt for drømmene sine. Året som kommer vil jeg bruke på å besøke skoler rundt i Norge og motivere andre til å skille seg ut samt å inspirere det norske folk til å bidra frivillig.

Jeg er så takknemmelig for alt som har skjedd meg dette året og en spesiell takk til organisasjonen. Dere har gitt meg muligheten til å vise mine virkelige verdier og en enorm lærdom jeg kan dra nytte av senere i livet. Jeg er klar til å blomstre! Til deltagerne som skal konkurrere til høst; Aldri mist troen på deg selv og vær sterk!

 

Nå er det under en uke igjen til finalen og uansett hva som skjer vil jeg avslutte et kapittel med mange gode erfaringer og nye gode venner!

 

En siste takk til;

Eivind Nilsen, Kjell Rødhammer, Nina Thorsø, IPet, Konnerud trafikkskole, SnåsavannAS og Diamant klinikk.

 

Foto: Kjell Rødhammer 

 

- Celine Herregården

 

 

  1629 Hits
1629 Hits

Min reise er ikke over enda!

Foto: Silje Markussen Dale

 

Hei igjen alle sammen! Dere leste riktig, min reise er nemlig ikke over enda. I løpet av min periode i Miss Norway har jeg reist rundt i landet for å vise frem våre magiske steder. Vi har fått med oss radio, presse og TV på turene og nå begynner det å gå mot slutt. Jeg har opplevd og lært så utrolig mye jeg aldri kommer til å glemme. Jeg trodde aldri jeg skulle kommer så langt i konkurransen som det jeg har gjort hittil. Det har vært beinhardt og alt handler om å aldri gi opp drømmene sine. Nå er det snart en uke igjen av konkurransen og ting begynner å spisse seg til. Det jeg skal fortelle nå har jeg ventet lenge med å si. Neste uke skal jeg nemlig opp til stedet som virkelig fikk meg til å forstå at dette er det jeg har lyst til. Og jeg er absolutt ikke ferdig med å reise etter finalen. Om dette skulle gått min vei vil jeg fortsette å vise at vi i Norge har noe helt spesielt. Men denne gangen skal jeg opp med kjolen som betyr alt for meg. Det er bare å følge med videre for mer spenning!

Jeg gleder meg til å vise dere de neste bildene som kommer!

 

- Celine Herregården

  833 Hits
833 Hits

Ny sponsor - Diamant klinikk

//Sponset innlegg

Hei igjen! Denne uken var jeg så heldig å få med Diamant Klinikk som sponsor i konkurransen. Jeg har lenge lengtet etter noen som kan ordne bryn, vipper og negler. Det var ingen tvil om at jeg ønsket disse fordi de er utrolig flinke på alt de tilbyr. På fredag fikk jeg sponset negler, vipper og bryn til finalen og jeg er super fornøyd. Anbefaler alle å ta en titt på facebook siden deres ved å klikke HER for å se tilbud og bilder.

Det er en drøm å våkne opp og ikke tenke på å sminke seg lenger!

Senere vil jeg legge til før og etter bilder på min facebook side, så det er bare å følge med videre!

https://www.facebook.com/VeientilMissNorway2017/

 

 

Håper dere fortsatt får en fin dag videre!

Husk å stemme på meg ved å sende Missu 4 til 1963 10kr per stemme.

 

-Celine Herregården

  1576 Hits
1576 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på