fbpx

Miss Universe dag for dag

cover-u
Rart og tenke på for litt over tre måneder siden satt jeg spent på flyet. Aleine og selvstendig skulle jeg reise til min livs største opplevelse. I 2,5 år hadde jeg jobbet hver eneste dag og forberedet meg til Miss Universe.
 
 
Jeg fikk ikke sove natten før jeg reiste. Spent pakket jeg baggen dagen før.
 
Jeg legger merke til ei jente på flyet som filmer litt. Det viste seg og være Miss Netherland. Vi fikk god kontakt og giret hverandre opp før vi skulle av flyet. Når vi skulle av flyet ser vi ei til jente ta på seg Sash (båndet vi går rundt med). Miss Angola var også med på flyet!
 
Vi tre fikk god kontakt på vei til hotellet. Med en gang vi gikk ut av flyet begynte det hele. Så mange flotte mennesker ønsket og ta av en prat og bilder. Det var utrolig gøy for det var veldig surrealistisk på mange måter. Jeg var helt i ekstase og mer enn jeg noen gang kunne forestilt meg.
 
Vi ble kjørt hen til det fineste hotellet i Atlanta, Morrison Hotell. Vi fikk full oppvertning av hotellet, noe vi alle satt veldig stor pris på.
 
 
Romien min hadde ikke kommet til Usa enda og jeg var superspent på hvem det skulle være. Jeg fikk senerere vite at jeg ble på rom med Danmark! Husker mamma spurte meg hvem jeg håpte og komme på rom med og da svarte jeg Danmark. Vi hadde snakket sammen i forveien og var blitt litt kjent med hverandre. Så vi tullet litt med hvor sykt det hadde vært om vi kom på samme rom.
 
Her er jeg med Miss Danmark og Spain. Miss Spain "Natalie" er også fra Norge, så vi tre fikk god kontakt under Miss Universe.
 
De første tre dagene var rolige, siden jeg kom en av de første som kom slapp jeg unna ventetid og kø. Vi skulle registrere oss, fikse bikini, kjoler og bli kjent med hverandre.
Dag 2
Opp klokken 6 og stelle seg og være klar til frokost klokken 8. Som man ser på Miss Universe finalen, får top 20 vist frem en liten inrofilm. Vi ble satt foran et kamera med et crew som fikset oss litt rett før vi ble filmet, tok på mikrofon og så ble vi stilt spørsmål om oss selv.
 
Vi skulle også gjøre direktesendt video med vår hovesponsor CHI, som har helt fantastiske produkter. Virkelig spennede og komme seg mer ut av komfortsonen. Deretter phootoshoot med flinkeste Fadil Berisha, for portrettbilde.
Vi skulle også gi en donasjonsgave som skulle gis videre i julegave til barn som kunne ha glede av det. Tusen takk til Ringo Sørlandssenteret for fin gave jeg kunne gi.
Dag 3
Vi startet alltid dagen med god sunn frokost og en rolig start. Så vi fikk slappet av en time før vi begynnte. Denne dagen hadde vi møte med alle jentene hvor vi gikk gjennom timeplan. Resten av dagen var aktiviteter alle skulle gjennom, så jeg fikk litt ekstra tid til å slappe av siden jeg var en av de som kom først og fikk unnagjort oppgavene tidlig.
Dette var en spesiell dag. Dagen vi fikk møte Miss Universe. Ikke ofte jeg blir startstruced, men det var veldig stort og møte Catriona. Hun er et stort forbilde for meg.
 
Vi hadde kampanje for Smiletrain, og skulle lage noen personlige speil til barn blir født med en "cleft". Som vil si at leppen er sprekt og kan få problemer med å spise, puste, høre og snakke. Vi lagde speil for at de kan se det fine smilet de har etter en opperasjon. Veldig gøy og givende å være med på. Om du ønsker å gi et bidrag eller lese mer om Smiletrail, kan du trykke HER.
 
Dag 4
Så var det på tide og forberede oss til finalen med Sierra Lu. Vi fikk koregrafi og øvde inn plasseringene til finalen. Vi avsluttet dagen med å gå på resturang. Ferdig rundt 10 på kvelden. Da er det å bruke siste tiden til å forberede seg til eventuelle scene spørsmål og intervjuøving.
Dag 5
I dag var det fortsettelse på øving til finalen i noen timer. Vi ble oftest delt inn i grupper og gjorde forskjellige aktiviteter. Vi gikk hen til en nydelig park
 
Vi gikk ut og spiste etterpå og der fikk jeg god kontakt med Miss Venezuela. Det jeg syntes er gøyest med å konkurrere er å få nye venner og minner.
Dag 6
Vi started dagen som vanlig med frokost klokken 8. Da spiste jeg med disse koselige jentene. Vi startet øving etterpå. Nå er det kun 2 dager til dommedagen og alle begynner å kjenne ekstra på spenningen. Etter øving ble alle delt inn i grupper igjen og vi skulle besøke atlantas akvarium. Her gikk jeg ekstra med Miss Mongola og miss Malta. 
Vi gikk deretter hjem og fikset oss litt før vi gikk rett over på sirkus. Sirkus med akrobatikk! Dette var en av de gøyeste dagene. Jeg elsker og se på akrobatikk. Mest minnerike var og møte denne herlige jenta på 4 år!
Hun spurte om hun kunne ta bilde og vi hadde ikke tid til og ta bilder så vi måtte gå videre. Så jeg håpte jeg ville møte henne igjen når vi var inne. Det viste seg at hun hadde fått plass rett ved siden av meg! Hun løp hen og klemte meg og sa « I LOVE YOU» og satt jeg ved siden av meg og vi snakket sammen så lenge vi kunne. Dette gjorde meg så glad, og er et øyeblikk jeg kommer til og huske for resten av livet mitt.
 
Vi var hjemme 10 på kvelden, så var det tid for å planlegge neste dag. Vi skulle ha intervju med dommerne, Intervju med pressen og øve i lokalet som finalen skulle være på.
Dag 7
I dag sov jeg en time lengre enn jeg pleide fordi jeg trengte og sove ut litt. Så jeg hadde kun en time og fikse meg på før vi skulle spise frokost og ha intervju med pressen. Hjertet dunket og jeg var veldig nærvøs, men dette gikk fort over etter det første intervjuet. Jeg tenkte «dette er muligheten min til og nå ut om miljøet».
 
Jeg fikk virkelig snakket ut om hva vi som enkeltpersoner kan gjøre for i vår livstil for å gjøre vår del for å miljøet. Noe som er veldig gøy var at en av disse intevjuene fikk viral på sosiale medier. Den ble lagt ut på flere plattformer og bare på Miss Universe sin instragram med nesten 200 000 visninger og til og med delt videre i Norsk avis!
 
Dette fikk meg virkelig til å innse at en enkeltperson kan virkelig gjøre en forskjell i samfunnet og det er bare og fortsette uansett hvor mange man når ut til!
 
Før intervjuet med dommerne skulle vi også ha presse rundt den nye kronen!
Jeg er veldig glad for at presse intevjuet var før intervjuet med dommerne, for det roet nærvene veldig. Likevel er nærvene der. Det som hjelper meg er å tenke « Jeg har gjort alt jeg kan, nå er det ikke mer å gjøre og det går som det går» . Jeg satt på meditasjonsmusikk og mediterte så mye jeg kunne før jeg skulle inn til dommerne.
Så var det øving til premanary som var dagen etter. veldig fulle dager, men veldig gøy! Vi var hjemme klokken 11 på kvelden og fikk vite at vi måtte være klare med scene sminke til klokken 6 på morraen.
 
Dag 8
Opp klokka 4 og rett på sminking og hår og frokost klokken 6. Vi gikk og øvde hele dagen til finalen og hadde primanary på kvelden. Vi kom til hotellet som showet skulle være på rundt en time før showet begynnte. Da var det å gjøre seg klar med sminke og hår.
 
Heldigvis hadde vi fantastiske hjelpere som holdt styr på klærne våres og hjalp til med sminking og skifting. Det var så gøy å ut på scenen. Det gikk så fort, og nøyt hvert eneste sekund.
Her går jeg i Nasjonal kostymet mitt designet og skreddersydd av flinkeste Judy Hansen! Kjolen skal representere alle fire årstider vi har i Norge.
 
Avsluttet kvelden med masse Pizza og meg og Miss Danmark så igjennom sceneopptrednen før vi gjorde oss klare for å legge oss
 
Dag 9 var bare øving til finalen så hopper over til dag 10.
 
Dag 10
 
Den store dagen var her, og alle var spente. Jeg gledet meg på alles vegne. Dagen gikk ekstremt fort og plutselig skulle alle fra Europa ut på scenen. Jeg har jobbet det jeg kunne for å gjøre mitt beste. Nå hadde jeg gjort mitt og det gjenstod og se hvem som stakk av som neste Miss Universe.
Jeg koste meg hvert eneste sekund og det og se finalen fra scenne når fineste Zoey ble kåret, er et øyeblikk jeg aldri glemmer. South Africa vant og jeg er stolt og glad på hennes vegne! Zoey er en verdig vinner i mine øyne og vi fikk god kontakt under konkurransen.
Konklusjon - Alt dette startet med en facebook anonse om å melde meg på Miss Norway. Det ente opp med mitt livs største opplevelse. Jeg håper at jeg har klart og fått frem under hele prosessen hvor mye glede man kan få ut av livet om man tørr og satse litt, og gå ut av komfortsonen sin.

Jeg er super takknemlig for alt det gøye jeg har opplevd og fine folk som har støttet meg under hele konkurransen. Dere har gjort reisen min komplett! Tusen takk til Miss Norway organisasjonen og dommerne som har gjort det mulig for meg og fått denne fine opplevelsen.

Kjolen du ser under er designet og skreddersydd av Judy Hansen.

Om du vil følge meg videre i reisen, kan du følge meg på instagrammen min:

https://www.instagram.com/helene_abildsnes/?hl=nb

 

1922 Hits

Vlog - Hvordan jeg fikset håret før Miss Universe

asalon_20200120-193910_1
Hei fine dere! Håper det går bra med dere. Nå er det fullt i gang med ny runde med Miss Norway og jeg er superspent på alle deltakernes vegne. Gleder meg til å møte alle sammen. Hvis du har lyst til å være med i årets konkurranse kan du melde deg på hjemmesiden missnorway.org.
 
Før jeg reiste til Miss Universe tok jeg med meg kameraet inntil frisøralongen A-Salong, for å vise dere hvordan jeg fikset håret. Jeg har også filmet hvordan håret ser ut etter at jeg har hatt det på i 6 uker, uten at jeg styler håret, for å vise hvordan extesioene til Hairtalk ser ut naturlig i håret. Håper dere liker videoen!
 
 
Forrige uke tok jeg av extensioene etter 7 uker. Jeg turte ikke ta av tape extensioene hjemme, så jeg gikk til A-salong og tok dem av der. Jeg ble overraskende fornøyd med at ingenting av mitt hår falt av under prosessen. Det kan jo hende at noe hår faller av, men normalt sett skal det ikke falle av hår. ​(fikk høre det på salongen).Det brukes en spesiell spray som gjør at tape exstenstioene faller lett av.
 
 
Kort fortalt om Hairtalk
 • Extentioene varer minst 1 år
 • Tape extentioene burde heises hver 6-8 uke
 • Tar rundt 1 time og sette på håret
 • Hairtalk produktene er spesielt utviklet til extensions, men kan selvfølgelig brukes på vanlig hår også
 
 
Hvis du har lyst til å forlenge, ha mer volum, gi håret mer hold, eller en skånsom fargeforandring, kan du kontakte A-salong på tlf. 959 60 600 eller ta turen innom Sørlandssenteret. A-salong finner du i 2.etasje. Du kan også bestille direkte frisørtime fra deres hjemmeside ved å trykke HER.
 
Ha en fin dag videre!
Mvh Helene Abildsnes
 
Fotograf: Tobias Rysstad
2039 Hits

Mine Beste Hårtips

IMG_2241
Hei alle sammen! Håper alle har hatt en utrolig fin julefeiring og en god start på det nye året. Jeg har i hvert fall hatt en koselig jul hjemme med venner og familie.
 
 
Tenkte jeg ville fortelle dere om en ny produktserie jeg har testet ut i samarbeid meg A-salong Sørlandssenteret og Hairtalk. I lang tid har jeg slitt med tørt og ødelagt hår. Noe som har ført til at håret floker seg og at jeg må rette håret for at det skal se mindre krusete ut. Da ender man opp med å bare ødelegge håret enda mer. Hairtalk produktene er spesielt utviklet til extensions, men kan selvfølgelig brukes på vanlig hår også!
 
Her er en liten video vi lagde på A-salong, håper dere liker den! Tusen takk til Tobias Rysstad som har filmet og redigert videoen!
 
 
Derfor er det viktig for meg med ordentlige produkter til min hårtype, slik at håret holder seg friskt, sunt og får en mulighet til å bli lengre. Jeg har nå tape extentions fra Hairtalk, som jeg tok på før jeg reiste til Miss Universe.
 
Nå har jeg vært så heldig og fått prøvd ut en rekke produkter fra Hairtalk og har fått testet produktene rundt seks ukes tid mens jeg har på deres Extentions. Resultatet føles ut som om jeg nettopp har kommet fra frisørsalongen etter hver vask og lett og style. Håret mitt har fått en ny glød og holder seg mykt og fint.
 
Jeg har tidligere vært på frisørkurs og på utplassering hos frisørsalong, fordi jeg egentlig ville bli frisør i ungdomstiden. Jeg fant fort ut at dette ikke var noe jeg har tålmodighet til (etter at jeg skulle føne et langt hår og det aldri ble tørt). Jeg fikk lært meg en god del om hvordan man skal behandle håret. Jeg kan ærlig si at Hairtalk er et av de beste hår produktene jeg noen gang har prøvd!
  
Her er mine beste tips for sunnere hår:
 
 • Ikke vask håret hver eneste dag. Det å vaske håret veldig ofte tørker ut håret. Hvis man sliter med fettete hår, så kan det være at håret har vendt seg til å bli vasket for ofte. Hvis man begynner å vaske det hver andre eller tredje dag, blir håret mindre fettete enn om man vasker det hver dag. Den første gangen man går noen dager uten å vaske håret, vil man merke at det blir mer fettete, men etterhvert så går det over. Jeg pleier og vaske håret en gang i uken, men i perioder hvor jeg styler håret mye vasker jeg det etter behov.
 • Unngå varmebehandling. Rettetang, krølltang og hårføner sliter veldig på håret, unngå dette så ofte som mulig. Det er mye bedre og heller la håret luft tørke. Om man bruker varmebehandling er det viktig å huske varmebeskyttende. Her har jeg også fått prøvd Hairtalk Conditioner Spray, en fuktgivende og varme beskyttende  spray som med fordel kan benyttes daglig. Kan sprayes i både vått og tørt hår. Siden denne inneholder varmebeskyttende, unngår man mer slitasje på håret.
 
 • Hvis du retter håret bruk maks 200 grader og ta rettetangen sent gjennom håret en gang fremfor å dra tanga mange ganger for at det skal bli rett. Dette sliter mindre.

 

 
Shamponer to ganger. Den første gangen man tar i shampo så tar man bare vekk det skitne, mens andre gangen vasker man håret. For å slite mindre på håret, har jeg hørt at man kan skumme shampoen i hendene før man tar det å håret. Jeg bruker også ca en femkroning med shampo. Produktene til Hairtalk er veldig drøye i bruk, så man trenger ikke bruke så mye av gangen.
 
 • La balsamen virke! Balsamen har sin effekt. Hairtalk Balsam er et leave-in produkt som tilføres i lengdene etter vask og ikke skylles ut!

 • Massere hodebunnen 5 minutter daglig. Dette stimulere blodsirkulasjone og gjør at håret vokser fortere. 

 • Bruk hårkur minst gang i uka. For dere som er som meg og har veldig krusete/tørt hår vil jeg absolutt anbefale å prøve Hairtalk sin Repair Creame. En fuktighetsgivende kur som skaper magi i tørt hår! Kuren skal virke i minimum 15 - 30 minutter minimum 1 gang i uken. Husk å avslutte med Hairtalk Balsam for optimal effekt.
   
 • Ofte pleier jeg bare å ta i hårkur og la den virke i noen timer før jeg tar den ut. Da blir håret virkelig mykt! Det er ikke nødvendig, men selv liker jeg i ny å ne og la en god hårkur være i håret en god stund før jeg tar den ut.

 • Ikke grei håret mens det er vått. Når håret er vått er det veldig elastisk, derfor sliter det veldig på håret og man kan lettere greie det av. Vent derfor til det blir helt tørt. Hvis jeg for eksempel har i hårkur, så bruker jeg en stor kam og greier gjennom etter jeg har tatt i kuren. I tillegg til dette greier jeg håret før jeg går i dusjen, slik at det ikke skal bli mindre flokete.


 • Hårolje er jeg helt avhengig av for at håret skal bli mykere. Den jeg prøvde fra Hairtalk, er bare helt fantastisk. Vanligvis så kan håroljer ofte se veldig fettete ut, men det gjorde ikke denne! Den ga mer et silke mykt resultat på håret, som resten av produktene.

 • Før man går ut av dusjen, kan man skylle håret i kaldt vann. Slik at håret bruker mindre tid på å kjøle seg ned. Er kanskje ikke så veldig behagelig, men om man for eksempel vasker håret på morgenen kan man veksle mellom varmt og kaldt vann før man går ut av dusjen. Dette gjør at man blir mere våken og stimulerer blodsirkulasjonen.

 

Hairtalk serien består av:

Shampoo

- Fuktighetsgivende shampoo utviklet for å rengjøre hairtalks fester.
- Shampooen er rengjørende og gjør at tapen holder seg fin måned etter måned.
- Masser inn mellom og på alle fester for å være forsikret om at alt er rengjort. Gjenta 2 ganger - skyll med rikelig vann slik at ingen shampoorester blir igjen.

Balsam

- Et leave-in produkt som tilføres i lengdene etter vask og ikke skylles ut!
- Som sagt, ikke skuyll ut, tilfører rikelig med fukt.

Conditioner spray

- En fuktgivende og varme beskyttende spray som med fordel kan benyttes daglig
- Kan sprayes i både vått og tørt hår

Detangler spray

- En flokeløsende spray som sprayes direkte på problemområdet.
- Et bra produkt for reiser og på sommeren når håret trenger ekstra mye pleie.

Treatment fluid

- En mykgjørende og fuktighetsgivende olje som gir ekstra glow til håret.
- Varmebeskyttende.

Repair creame

- En fuktighetsgivende kur som skaper magi i tørre hår!
- Kuren skal virke i minimum 15 - 30 minutter minimum 1 gang i uken. Husk å alltid avslutte med Hairtalk Balsam.


For flere tips og råd - spør din frisør som er autorisert hairtalk stylist, som A-salong på Sørlandssenteret.

 
Jeg vil anbefale deg å bruke disse produktene om du fortsatt ønsker et flott, mykt og friskt utseende på ditt hår. Du kan gå innom A-Salong Sørlandssenteret eller booke time på nettside (her) for mere info, eller ta ta gjerne kontakt på telefon 959 60 600. A-salong finner du i 2.etasje.
Her får du hjelp med å få de rette produktene til ditt hår.
 
Har dere noen gode hårtips? Gjerne kommenter under!
 
Håper dere har en fantastisk dag videre!
3563 Hits

Hvordan jeg fikk Miss Universe håret

UNI2019_01405

Hei fine dere! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra min livs største opplevelse Miss Universe. Jeg har hatt det så gøy og gleder meg til å dele historien min med dere.

Mange av dere har spurt meg om hvordan jeg fikk så fint hår til finalen, og jeg blir så glad for de fine kommentarene deres. Dere er fantastiske!foto: Alex Mertz

Nå har jeg testet ut Hairtalk extensions i en måned og jeg er overaskende fornøyd med kvaliteten. Etter tidligere skrekkhistorier med misser hvor extensionsene faller av rett før finalen, var håret mitt i trygge hender hos A- salong før avreise. 

Under Miss universe har håret mitt blitt stylet flere ganger om dagen og noen ganger opp til tre stylister på en gang. Håret har blitt revet rundt i alle kanter, likevel holdt tape extensionsene. Håret ser i dag like fint ut og ingen fester har falt av! Det er helt utrolig. Hvorfor jeg sier det er utrolig er fordi håret virkelig har blitt satt på prøve på Miss Universe og må si det bestod. Det tar rundt en timer og sette på festene, så klippes håret til. Jeg gikk til flinkeste Line på A-salong Sørlandssenteret. Her fikk jeg stript håret først. Jeg har lenge gått til forskjellige frisører som fører til at håret mitt var flekkete, så det var godt å legge ansvaret i profesjonelle hender og endelig få en fin og jevn farge på hele håret.  Deretter ble jeg satt i en god massasje stol! Hvor digg er ikke det etter en lang og slitsom dag og så full spa feeling med massasjestol og massasje i hode? Hvis det er noe man skal se etter når man går til frisørsalong er det massasjestol, haha. 

Etter en god hodebunns -og ryggmassasje, var påsetting av extensions. Jeg brukte fargen nr25, som frisøren farget med colour plus silver dråper, for at fargen skulle passe perfekt. Frisørene er dyktige å hjelper deg med hvor mye gram extentions man trenger og hvilken farge. 

foto: Tobias Rysstad

Håret blander seg perfekt inn i håret og gir ekstremt naturlig resultat. Jeg kan verken se eller kjenne at jeg har på håret, annet enn at de er lengre enn jeg er vant med. 

Det som gjør Hairtalk helt unikt i tillegg til at håret er en av den beste kvaliteten, er den unike løsningen rundt festesystemet. Håret ivaretar brukerens eget hår og sørger for optimal beskyttelse og minimal slitasje. Hairtalk varer i rundt 1 år, alt avhengig av hvordan man behandler dem. Om man er flink med å bruke riktige produkter som følger med som Hairtalk og fletter det om natten, kan det vare lengre. Extentioene bør heises opp etter 6-8 uker. Det er fordi håret gror og da kommer festene lengre ned. Nå skal jeg nyte å ha langt hår i hele 4 uker til, så blir det nok og sette de på med en gang igjen.foto: Tobias Rysstad

Om du har lyst til å prøve ut Hairtalk extenetions eller ønsker og freshe opp håret i jula, kan du kontakte A-salong på tlf. 959 60 600 eller ta turen innom Sørlandssenteret. A-salong finner du i 2.etasje. Du kan også bestille direkte frisørtime fra deres hjemmeside ved å trykke HER. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært mer fornøyd med en frisørsalong!

Det er jo også en veldig fin julegave med et gavekort på ny klipp eller hårprodukter, til dere som er som meg og enda ikke har kjøpt en eneste julegave. foto: Tobias Rysstad

Hva synes du om Miss Universe håret? Gjerne legg igjen en kommentar om hva du synes.

Ha en fin kveld videre!

Gjerne følg meg på instagram: helene_abildsnes

Eller min facebookside: https://www.facebook.com/Helene-Abildsnes-Veien-til-Miss-Norway-2018-171002526786394/ For og følge meg underveis i konkurransen :)
 
Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Foto coverbilde- Patrick Prather

 

1952 Hits

Dette må du ha på din bucketlist!

preike-1
Hei fine dere! håper det går bra med dere. Akkurat nå sitter jeg å ser på Norske talenter med mamma. I det siste har det gått i ett på jobben og med forberedelser til Miss Universe. Jeg elsker å ha en hektisk hverdag, men også ha tid for meg selv i blant til å slappe av og koble ut. Da pleier jeg å slappe av med en serie, trene eller gjøre yoga. Jeg slapper vel ikke akkurat ut når jeg trener, men hører på musikk og får koblet ut og tid med meg selv. Det er en verdi jeg setter veldig høyt og ta seg en liten pause i blant. Det er både godt og sunt for kropp og sjel.
 
Nå har jeg vært å filmet en god del og tatt bilder med min fantastiske fotograf - Frode Vestgarden som alltid stiller opp, selv på korte varsler. Og er utrolig flink til å forstå ideene mine, slik at videoene som filmes blir akkurat som i hodet mitt. Utrolig takknemlig for å ha han med på teamet! Filmen skal sendes inn til Miss Universe.
I går var litt av en dag! Jeg har lenge hatt lyst til å gå opp på preikestolen, men aldri tatt meg tid til å faktisk gjøre det. Jeg vil få med det fine stedet for å representere Norge med vår unike natur. Derfor valgte jeg å Frode ta turen til Stavanger og opp på preikestolen. Det var en fantastisk tur og virkelig tungt haha, men etter to timer var vi på toppen og klar for å ta på bunad. Hvis du har bunad selv, vet du kanskje hvor vanskelig det er å ta den på? Her måtte jeg ta den på uten speil på et trangt sted bak en stein haha med 10 grader, kaldt!
 
Jeg var veldig stolt da jeg kunne stå der i min bunad som Poppo (Bestemor) sydde til min komfirmasjon. Den er bare helt nydelig og hun har virkelig lagt sjelen sin i denne bunaden. Kunne ønske jeg kunne fortelle henne at bunaden hennes skal vises foran hele verden gjennom Miss Universe. Hun hadde syntes det hadde vært så gøy og stolt!
 
Om ikke du har vært på prekestolen må du ha dette på din bucketlist. Jeg følte jeg var litt tilbake på backpaking da jeg gikk opp der med sekken. Det var bare helt nydelig å gå opp dit og veien til prekestolen er virkelig noe for seg selv.
Planer i helgen
I kveld skal jeg få unnagjort litt hjemmelekser til Miss Universe, mens jeg ser på Norske talenter. Ellers skal jeg opp på høyt og lavt, klatret litt og kjøre zip lines! Forrige gang jeg var der syntes jeg det var så skummelt og turte ikke gå opp i den høyeste løypen de hadde. Jeg har jo siden da vært i noen klatre parker i Thailand og kjørt zip line i jungelen på Costa Rika. Angrer på at jeg ikke fikk filmet det, for det hadde vært så kult. Nå skal jeg opp dit og filme litt så jeg kan få vist en annen side av meg selv på Miss Universe.
Ha en fantastisk helg dere!
1909 Hits

Vlog fra kåringen i Miss Norway

cover-vlog

Hei fine dere! Håper det går bra med dere alle. Det har skjedd utrolig mye de siste tre ukene. Jeg har det så gøy og hatt en skikkelig intervjurunde og det gøyeste må være å snakke med ordføreren her i Søgne! Dette var virkelig stas og Hilde er virkelig et fantastisk og jordnært menneske, så det var veldig hyggelig. På toppen av det hele fikk jeg disse nydelige blomstene som tok seg godt ut her hjemme. Du kan lese intervjuet her.

Nå har jeg endelig begynt og komme litt i «rute» og fått planene mer på plass. Jeg vil virkelig forberede meg best mulig før Miss Universe. Det er så rart og tenke på at jeg skal være med og konkurrere mot 93 andre jenter fra hele verden. Jeg gleder meg så mye og har begynt og fått litt kontakt med noen av deltakerne. Mange har spurt hvor Miss Universe skal være og når, det er ikke bestem enda, men jeg skal si ifra så fort det blir annonsert. Jeg har laget en vlog fra finalen som jeg håper dere liker.
 
 
Nå har det vært første uttak i Miss Norway og gratulerer så mye til alle nye deltakere! Gleder meg til å bli kjent med dere og coache dere. Husk at om du vil være med så er det fullt mulig og melde seg på fremdeles og om noen skulle lure på noe er det bare og ta kontakt med meg eller Miss Norway styret.
 
Jeg må gi en stor takk til Helge Heyerdahl som filmet deler av finalen som jeg fikk bruke til vlogen og tusen takk til makeupbylaibah som gjorde at jeg så smashing ut på finalen. Anbefaler henne virkelig om noen trenger å bli stylet til en spesiell anledning. Kjolen jeg bruker i videoen er designet av flinkeste Judy Hansen som også skal lage kjolene mine i Miss Universe.
 
Ha en fantastisk uke!
 
Gjerne følg meg på instagram: helene_abildsnes
 
Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Foto coverbilde Frode Vestgarden
Foto resten av bildene hentet fra fritidsnytt
2180 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på