fbpx

Mitt navn er Celestina, jeg er 24 år gammel og kommer fra Nesodden. Jeg er en positiv, aktiv og viljesterk jente som bryr meg veldig mye om andre. Mine interesser består blant annet av sminke, mote, skriving, dyr og trening. Jeg setter veldig stor pris på om du vil følge meg på min reise i Miss Norway! ♡Ønsker du å hjelpe meg og stemme på meg, send... sms med MISSU 5 til 1963 (kr20 per stemme)  More

Besøksvenn og ny avisartikkel!

Hei dere og god helg! ♡

Som jeg skrev om i forrige innlegg har jeg endelig fått tatt alle de obligatoriske kursene for å kunne begynne å jobbe som frivillig for Røde Kors. På grunn av Covid-19, og at kursene av den grunn ble utsatt, var jeg veldig usikker på om det i det hele tatt ble tid til å begynne å ta oppdrag før høsten. Jeg har virkelig lengtet etter å kunne begynne, og heldigvis ble det faktisk mulighet til det nå før ferien!

For et par dager siden var jeg da nemlig på mitt første oppdrag for Røde Kors, som besøksvenn! Å være besøksvenn betyr at man blir koblet til en person som av ulike grunner ønsker en person å få besøk av, som man kan snakke med og gjøre forskjellige aktiviteter med. Det kan være hvem som helst, men ofte eldre eller ensomme mennesker som ønsker en slik ordning. 
Grunnen til at jeg ønsker å være besøksvenn er fordi jeg er veldig opptatt av at mennesker ikke skal føle seg ensomme og alene, og at det er en utrolig hyggelig ting for begge parter. Jeg syntes også det er utrolig spennende og givende å møte nye mennesker, og å være besøksvenn er en perfekt måte å møte noen man kanskje aldri ville truffet ellers.
Jeg er jo da besøksvenn gjennom Røde Kors, og jeg tror det er en veldig viktig del for de som får besøk, å vite at besøksvennen er en person som virkelig vil være der, og ikke bare fordi det er noe man får betalt for eller at det er en jobb. For det er jo selvfølgelig helt frivillig, og noe jeg virkelig ønsker å bruke deler av fritiden min på!

Mitt første møte gikk veldig bra, og jeg er utrolig spent på tiden fremover, og å bli bedre kjent med personen jeg er så heldig å få besøke! Jeg tror virkelig på at dette kommer til å bli en utrolig hyggelig og givende opplevelse, og jeg skal virkelig gjøre mitt beste for at timene vi skal bruke sammen skal bli kjempebra for oss begge! Jeg skal tilbake igjen allerede til uken, og gleder meg veldig mye! 

Ellers har det også kommet en ny avisartikkel om meg, det er en helt ny artikkel i lokalavisen her på Nesodden, nemlig i Akershus Amtstidenene/Amta. Jeg syntes virkelig det er så gøy og hyggelig at de er interessert i å skrive så mye om meg, jeg har også fått masse fine tilbakemeldinger på artiklene i Amta fra folk her i lokalmiljøet. Artikkelen kom i gårsdagens utgave av papiravisen, og jeg fikk en og en halv siden som var veldig gøy!

Ha en fortsatt kjempefin helg videre! ♡

__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemmer teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/


  272 Hits
272 Hits

Førstehjelpskurs i Røde Kors

Hei dere :)

Som noen kanskje vet, og som jeg har blogget om litt her og der, meldte jeg meg som frivillig i Røde Kors Nesodden, allerede forrige høst. 
Jeg syntes det Røde Kors som organisasjon står for og det de gjør for å hjelpe ulike mennesker i hele verden, er utrolig bra og jeg har i mange år ønsket å være en del av det. 

Jeg er veldig opptatt av at mennesker ikke skal føle seg ensomme og alene, og ønsker derfor å bidra i Røde Kors Omsorg som besøksvenn. 
For å bli fullverdig frivillig i Røde Kors, og ha mulighet til å jobbe for organisasjonen trenger man å gå gjennom flere obligatoriske kurs, dette for å møte forventninger og ha ekstra kunnskap, for å kunne gjøre best mulig jobb som frivillig. 

Meg med Røde Kors bilen, og siste obligatoriske kursbevis!

Jeg hadde mitt første kurs i februar, det var Introduksjonskurs i Røde Kors som jeg også blogget om, men etter det ble dessverre resten av kursene utsatt på grunn av covid-19. 
For noen uker siden fikk jeg derimot hatt et av kursene på Teams, det var Temakurs om det å være besøksvenn/telefonvenn. Og tidligere denne måneden var det endelig forsvarlig å holde fysiske kurs igjen (selvfølgelig ved å følge smittevernstiltakene), og jeg fikk tatt kurs i Psykososial førstehjelp

Det har vært utrolig lærerikt å være med på alle disse kursene og jeg har virkelig lært så mye om Røde Kors, og om hvordan å møte mennesker i krisesituasjoner og vite hvordan jeg skal kunne håndtere det på rett måte.
Forrige helg var det da endelig klart for det siste, og kanskje absolutt viktigste kurset, før jeg endelig kan begynne å jobbe som frivillig. Nemlig Førstehjelpskurs.
 
De andre kursene har vært rundt 3 timer, mens dette var på 6 og en halv time, og så utrolig lærerikt, og noe jeg virkelig er så takknemlig for at jeg fikk være med på! 
Førstehjelp er virkelig så viktig å kunne, og tanken på at man med den kunnskapen potensielt kan redde liv, er helt utrolig. Jeg håper selvfølgelig jeg aldri behøver å bruke det vi lærte, men det er en veldig god følelse å vite at hvis jeg skulle trenge å utføre førstehjelp, eller er i en situasjon hvor noen trenger hjelp, så er jeg sikker på at jeg vet hva jeg skal gjøre, og hvordan jeg skal kunne håndtere en slik situasjon!
Kursholderen var utrolig dyktig og gjorde alt veldig interessant å høre på, og han hjalp godt til med de praktiske oppgavene også. De andre deltagerne var også veldig hyggelig, så det var gøy å bli litt bedre kjent med de også! Alt i alt var dagen bare utrolig lærerik og koselig. 

Jeg er så glad for å nå endelig være fullverdig frivillig i Røde Kors og jeg gleder meg masse til å begynne å jobbe! Jeg har faktisk første oppdrag allerede i morgen tidlig, så det blir veldig, veldig spennende. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere om det så fort jeg kan!

Ha en fortsatt fin kveld videre, og ta vare på hverandre! 
__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemmer teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

  157 Hits
157 Hits

Beautycamp 2020, med MASSE bilder!

Hei alle sammen! :)

Nå kommer endelig blogginnlegget mitt om årets beautycamp! En av de morsomste delene av hele Miss Norway konkurransen er nemlig den dagen alle finalistene, noen tidligere vinnere, catwalk coachen, dommere og noen av lederne, møtes for en utrolig spennende og innholdsrik dag. Og gjett om det ble nettopp det! 

Foto: Daniel Millan

Beautycampen er virkelig noe jeg har sett frem til helt siden jeg fikk vite at jeg var med i Miss Norway, og jeg håpet virkelig på å gå videre til finalen for å ha muligheten til å bli med på campen. Og jeg må virkelig si at dagen ikke skuffet!
Formålet med beautycampen er å gå gjennom hva som skal skje på finalen og lære de ulike walkene vi skal gjøre, og selvfølgelig terpe på catwalk teknikken! Det ble også tatt utrolig mange fine bilder av hver enkelt, og alle sammen.

Foto: Daniel Millan 

Årets beautycamp ble holdt på Ibsens Scene i Oslo 7. juni, og det er virkelig en av de koseligste, morsomste og mest lærerike dagene jeg har vært med på! Alle var i godt humør, og selvom vi gikk gjennom mye og det kunne bli slitsomt til tider, vil jeg si vi hadde det utrolig gøy gjennom absolutt hele dagen. 

Etter lunsj fikk vi tid til å freshe oss opp litt og skifte til finere klær før fotograferingen, mot slutten av dagen gikk vi også ut for å ta bilder på Youngstorget, der var det veldig mange som stoppet, så på og tok bilder av oss. Man følte seg ganske spesiell da!
En annen veldig morsom ting var at vi også fikk finale-sashene våre!! Sash er det båndet vi har rundt oss på flere av bildene, og jeg må virkelig si det føles utrolig ekte nå etter at vi har fått de! 

Foto: Daniel Millan

Alt i alt var dagen utrolig fin! Klara Szailai er en utrolig flink coach, og med god hjelp fra både Henriette J. Hauge, Miss International Norway 2019 og Helene Abildsnes, Miss Universe Norway 2019, fikk vi utrolig god hjelp!
Det ble tatt så mange fine bilder og videoer blant annet av Daniel Millan, Knut Yrvin og Aksel Jahre Mustaparta, og vi fikk også møte to av dommerene. Christina Waage, Miss Universe Norway 2016, som nå også er dommer, filmet under dagen og laget filmen som ligger nederst i innlegget. Den andre dommeren vi møtte var Linn Nguyen! Det var veldig spennende å møte de, og de var utrolig hyggelige begge to! 
Må jo også nevne de andre fantastiske jentene i konkurransen, selvom vi er konkurrenter er alle så utrolig støttende og snille med hverandre, og jeg er så utrolig stolt av å få være en del av en så fin gjeng. Så mye girlpower og støtte skal man virkelig lete lenge etter!

Foto: Knut Yrvin
Foto: Daniel Millan

Nå etter beautycampen vet jeg akkurat hva jeg behøver å jobbe med fremover, og jeg gleder meg virkelig så mye til finalen nå som vi har fått en smakebit på hvordan det kommer til å bli! 
Og til alle fremtidige Miss Norway deltagere, gled deg masse til beautycampen, det er en helt utrolig morsom opplevelse! 

Foto: Daniel Millan__________________________
Ønsker du å hjelpe meg i konkurransen, stem gjerne på meg via SMS.
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

  309 Hits
309 Hits

I Nettavisen!

Hei dere, og god søndag! :)

Håper alle nyter sommerværet og har en kjempefin juni så langt! For meg har denne måneden hittil vært utrolig fin, med mye spennende som har skjedd! 


En av de spennende tingene er at jeg nylig hadde et intervju med Nettavisen! Jeg ble nemlig for ca. en uke siden oppringt av en veldig hyggelig journalist derfra, som ønsket å intervjue meg angående MS og selvfølgelig deltagelsen min i Miss Norway.
Vi snakket sammen i rundt 45 minutter, og jeg må si det er et av de koseligste intervjuene jeg har hatt så langt! Jeg fikk en del spørsmål jeg ikke har fått før også, som var utrolig spennende, og jeg fikk virkelig tenkt litt ekstra. 

I dag kom artikkelen ut, og jeg syntes det ble utrolig bra! Det er virkelig så morsomt å få oppslag i nasjonale aviser som når ut til veldig mange, og spesielt denne artikkelen satte en del fokus på hva MS er, og også hvordan jeg ikke har latt en slik sykdom stå i veien for drømmen min om å bli Miss Norway!  
Håper virkelig du har lyst til å lese det :)

Trykk her for å lese hele artikkelen i Nettavisen.no


Veldig snart kommer det foresten også et blogginnlegg om beautycampen som var forrige helg! Det kommer også da masse fine bilder fra den dagen, så det er bare å følge med her på bloggen og glede seg :) 

Ha en kjempefin søndag videre! 
___________________________
Ønsker du å hjelpe meg i konkurransen, stem gjerne på meg via SMS.
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

  238 Hits
238 Hits

Vi må snakke om det!

Hei alle sammen!

Nå er det en liten stund siden jeg har oppdatert dere her, det som har foregått den siste tiden har rett og slett gjort at jeg ikke har følt for å skrive noe her, men heller virkelig lese opp og lære om det som skjer og prøve, så godt jeg kan, å forstå. 

Jeg snakker selvfølgelig om Black lives matter. Rasisme er noe som alltid har vært her, i alle land, det er absolutt ikke noe nytt, men det er virkelig på tide at det stopper! 
Jeg ønsker nå å bruke stemmen og plattformen, som finalist i Miss Norway, til å spre budskapet videre og holde samtalen gående. 

Jeg kommer aldri til å forstå hva mennesker med mørk hudfarge må gå gjennom hver dag, jeg har aldri og kommer aldri til å trenge å føle på redsel for livet mitt på grunn av fargen på huden min, men det betyr ikke at jeg skal sitte stille å ikke gjøre noe! 

INGEN skal behøve å oppleve rasisme, INGEN skal behøve å være redd for sitt eget liv på grunn av fargen på huden, det handler ikke om politikk, det handler om menneskerettigheter, og all lives can’t matter, until black lives matter!

Som jeg skrev over har jeg de siste dagene lest meg opp på dette tema, delt relevante linker og bilder på sosiale medier, blitt med på underskriftskampanjer, donert penger og spredt budskapet videre! Jeg oppfordrer virkelig ALLE til å gjøre det samme! 

Selvom rasisme ikke er det samme her i Norge som i USA, finnes det her også, men det er kanskje vanskelig å vite hva vi som enkeltpersoner kan gjøre. Jeg linker noen relevante sider under, men noe av det viktigste er å ikke bare sitte å se på og ignorere det! Vi må snakke om det, med venner og familie, se filmer og dokumentarer, lese og lære om det, høre på de som går gjennom det, og vi MÅ STÅ SAMMEN! 

Her er noen linker med bra informasjon om tema, og om hva akkurat DU kan gjøre,  vær så snill å ta tiden til å gå gjennom de!:

https://blacklivesmatter.com/

https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/BROOoE/hva-kan-du-som-ikke-opplever-rasisme-gjoere-ingrid-ciakudia

https://blacklivesmatters.carrd.co/

https://amnesty.no/aksjon/krev-rettferdighet-george-floyd

https://amnesty.no/politivold

Bilder: Amnesty International 

Over til noe annet, jeg har denne uken endelig fått deltatt på et nytt Røde Kors kurs, det var utrolig spennende og lærerikt, og jeg er veldig glad for at det endelig var mulig igjen! Jeg har enda et nytt kurs neste uke og gleder meg allerede masse til det!
I morgen er det også en utrolig spennende dag, det er nemlig endelig klart for Beautycamp i Oslo for alle finalistene! Jeg er utrolig spent, og har brukt dagen i dag på å forberede meg så godt jeg kan. Det blir utrolig gøy å se de andre jentene igjen og gå gjennom alt som skal skje på den store finalen i september! Jeg ser virkelig frem til det og gleder meg til å poste masse fine bilder fra dagen! 

Ha en fortsatt fin kveld videre, og ta vare på hverandre! ♡ 

_________________________
Ønsker du å hjelpe meg i konkurransen, stem gjerne på meg via SMS.
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

  226 Hits
226 Hits

#MSConnections. WORLD MS DAY

Hei alle sammen :)

I morgen, 30. mai, er den store dagen, da er endelig klart for den Internasjonale MS dagen, eller World MS day! Jeg tenkte derfor i dag å skrive litt om årets tema og hvordan du kan involvere deg om du ønsker å gjøre en forskjell på årets MS dag! 

Årets tema, #MSConnections: 

I år er temaet for MS dagen #MSConnections. Denne kampanjen handler om å bygge samhold og et samfunn for personer som lever med MS (community-connection), forbindelse til seg selv (self-connections) og mulighet til kvalitetsbehandling (connection to quality care)

MS er en sykdom som for mange kan føles utrolig isolerende, og mange kjenner seg veldig ensomme med sykdommen. Det er en tung diagnose å bære på, og ofte kan det være veldig vanskelig å forklare hvordan man har det, fordi det kan være vanskelig for andre å forstå.
Å bli kronisk syk, eller syk generelt, kan ofte gjøre at man ikke lenger fungerer på samme måte som før, kanskje må man slutte i jobb/skole, man kan ikke lenger være like sosial som før, kanskje har man ikke fysisk mulighet til å være med på fritidsaktiviteter eller treningsgrupper man pleide osv. Listen er uendelig over ting som folk med MS kanskje må gi opp. 

Dette kan da åpenbart føre til at man føler seg veldig alene. Da jeg ble syk følte jeg det akkurat sånn, vennene mine visste lite eller ingenting om sykdommen, folk behandlet meg annerledes og det føltes nesten som de var redde rundt meg. Redd for å spørre, redd for å si noe feil? Jeg vet ikke, men jeg følte meg veldig annerledes helt plutselig, og fordi jeg fikk mye fravær fra skole og måtte gi opp sosiale fritidsaktiviteter, følte jeg meg utrolig isolert. 
Det var en veldig vanskelig tid, men det som hjalp meg var å snakke om det, forklare andre hva sykdommen egentlig er, snakke om hvordan jeg hadde det, bryte misoppfatninger og ikke minst snakke med sykepleiere og andre med MS om symptomer for å kunne forstå meg selv bedre. Da jeg ble mer åpen for andre, ble andre mer åpen til meg og det brøt de sosiale barrierene som var bygget opp.


Hva kan du bidra med?

Det som jeg nevnte over er akkurat det #MSConnection kampanjen fremmer! Å bryte sosiale barrierer og hjelpe mennesker med MS å føle seg mindre isolert og ensomme. Men hvordan kan vi gjøre det? Hvordan kan DU være med å bidra for å gjøre det? 

Her kommer noen enkle ting du kan gjøre, både for syke, pårørende og andre som ønsker å hjelpe, og gjøre en forskjell: 

- Les og lær om MS, man trenger ikke vite alt eller bli en ekspert, men å vite hva sykdommen er, og litt om symptomene og utfordringene. Dette vil hjelpe med å forstå sykdommen og de rammede bedre, og kan i tillegg bli med på å bryte misoppfatninger.

- Engasjere seg i organisasjoner som bidrar til sosiale aktiviteter blant de med MS. I Norge finnes blant annet MS forbundet som har flere lokallag rundt i hele landet som har aktiviteter for de som ønsker å være med. Dette vil hjelpe med å møte andre med sykdommen, og høre andres historier og erfaring.

- Snakke med folk som har det, stille spørsmål om de er komfortable med det, vise at man er interessert i hvordan de har det, og hva de går gjennom. Å føle at andre bryr seg hjelper MASSE og gjør virkelig at man ikke kjenner seg så alene.

- Bruke leger og sykepleiere for hva de er verdt, lære mer om behandlinger og alternativ, høre om de vet om arrangementer hvor man kan møte andre med MS, få brosjyrer med informasjon osv.

- Nå som MS dagen er i morgen, dele #MSConnections kampanjen, bruke hashtaggen i sosiale medier, og lese og like andre som deler bilder om tema! Dette vil spre kampanjen enda mer, som igjen kan hjelpe enda flere.

- Dele MS hjertet, slik som jeg har gjort på bildene, del bilde i sosiale medier med #MSConnection og #WorldMSDay hashtaggen og oppfordre andre til å gjøre det samme. (står mer om dette lenger ned i innlegget)

- Tipse presse og media om World MS day, og lese og engasjere seg for artiklene som skriver om det.

- Donere penger til MS organisasjoner man liker, MS forbundet i Norge anbefaler jeg!

Dette er bare noe man kan gjøre, det finnes så mye, så det er bare å være kreativ. En ting er hvertfall sikkert, og det er at du vil være med på å gjøre en utrolig positiv forskjell for så mange mennesker som hver dag må leve med denne sykdommen.

MS Hjertet:

Som jeg nevnte i et av punktene kan du være med på å dele MS hjertet i sosiale medier, dette er en superenkel måte å spre ordet om MS, MS dagen og kampanjen. Legg ved hashtaggene #MSConnections og #WorldMSDay.
Hjertet er et symbol på solidaritet for alle som er rammet av MS, og symboliserer også håp for fremtiden!
Så bli med du også, og post et bilde av deg selv, venner og familie med MS hjertet, og hjelp å spre budskapet ♡
Tag gjerne meg også om dere ønsker, så jeg kan se og dele bildene også! ♡


Så I morgen er altså dagen, håper dette innlegget inspirerte noen til å ville bidra!
Ellers ønsker jeg dere alle en super fredags kveld videre, og takker for at du har tatt tiden til å lese dette! ♡ 

For mer informasjon om MS, den internasjonale MS dagen og #MSConnections kampanjen på: 
MS.no og WorldMSDay.com

Foto/Bilder: Privat, WorldMSDay.com 

_________________________
Ønsker du å hjelpe meg i konkurransen, stem gjerne på meg via SMS.
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

  626 Hits
626 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på