fbpx

Mitt navn er Ina Kollset, jeg er 20 år gammel og går 2. året på sykepleien. Planen min er å videreutdanne meg til å bli jordmor. Jeg har en stor ambisjon om å jobbe for leger uten grenser, som ferdig utdannet sykepleier og jordmor. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker og er glad i utfordringer. Følg meg gjerne på reisen min i Miss Norway 2020.

Positivitet

Hei fine dere!

Positivitet er noe som er en stor del av livet mitt. Jeg er en person som ser på glasset som halvfullt istedenfor halvtomt. Å være positiv har gjort at jeg ser ting på en helt annen måte, og uansett situasjonen så prøver jeg å finne en positiv ting ved det. Positivitet gir positivitet, og negativitet gir negativitet. Vi kan påvirke og bli påvirket av andre mennesker, og dersom du selv er en positiv person, vil det kunne bidra til at andre også blir det. Er ikke det fantastisk?

Neste gangdu opplever å få en negativ tanke, prøv så godt det lar seg gjøre å vri om den tanken til noe positivt. Selv om det kanskje er 10 negative ting, og bare en positiv, så fokuser kun på den positive. 

Det å tenke positivt kan forandre livet ditt, og du kan bidra til at mennesker rundt deg også får kjenne på denne positiviteten. Du har selv potensialet til å gjøre noe med det! Ha troen på deg selv, vær optimistisk og ha en positiv holdning.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SMS stemmene i Miss Norway 2020 har starter, og dersom jeg er din favoritt til å vinne kan du sende SMS "MISSU 8" til 1963.(20kr)

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

  59 Hits
59 Hits

2/3 sykepleier

Hei fine dere!

Nå er jeg endelig ferdig med 2. året mitt på sykepleiestudiet, og er altså 2/3 sykepleier. Dette studieåret har vært utrolig spennende og lærerikt, og jeg er så glad for å ha funnet et yrke jeg trives godt med. Nå er det sommerferie(fra høyskolen), men ikke fra jobb derimot. Like før dette semesteret var ferdig, var jeg i praksis i hjemmesykepleien, noe jeg syntes var utrolig kjekt! Jeg har også fått meg jobb der nå i ettertid, og skal jobbe der i hele sommer. Hjemmesykepleien har vært en av de mest lærerike praksisperiodene jeg har vært borte i så langt, så jeg gleder meg masse til å tilegne meg mer kunnskap i løpet av sommeren. 

Miss Norway finalen nærmer seg med stormskritt, og jeg er så utrolig spent på veien videre! Kunne du tenke deg å hjelpe meg på veien mot å bli Miss Norway 2020? Da kan du stemme ved å sende SMS "MISSU 8" til 1963. (20kr). Setter så utrolig stor pris på hver eneste stemme!

Trenger du eller din bedrift markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

  143 Hits
143 Hits

TV intervju

Amine-og-Ina

Hei fine dere!

Forrige uke var jeg og Amine som også er finalist i Miss Norway på TV intervju. Det var en utrolig spennende opplevelse, og til tross for litt nerver gikk det veldig fint! Vi var på intervju med TV Østfold som lager et sommerprogram som skal gå i Juli og August. Under intervjuet snakket vi litt om oss selv, og vår deltagelse i Miss Norway 2020. 

Han som intervjuet oss heter Kai Robert Johansen og var utrolig hyggelig og lett å snakke med. Det blir så spennende når intervjuet kommer på TV, og jeg skal selvfølgelig dele det så fort jeg ser det. Alt i alt en veldig fin opplevelse!

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier: 

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

Vil du hjelpe meg å oppnå drømmen min om å bli Miss Norway 2020? Da kan du stemme ved å sende "MISSU 8" til 1963 (20kr). Er så utrolig takknemlig for hver enkelt stemme!

 

  152 Hits
152 Hits

Beautycamp

dmww

Foto: Daniel Millan

Hei fine dere!

Forrige helg var alle finalistene på en beautycamp i Oslo, noe som var utrolig gøy! Dette var en treningsdag for å lære koreografi, trene på gange, vendinger, holdning og presentasjon på scenen. Utrolig gøy og lærerikt kurs, og det var så koselig å møte de andre finalistene igjen. 

Vår catwalkcoach i Miss Norway er Klara Szalai, og hun er utrolig dyktig og flink til å lære bort! Vi øvde på koreografi til de forskjellige antrekkene vi skal vise frem: Casual, Bikini, treningstøy, cocktailkjole og aftenkjole. Det kreves mye trening å gå på 13cm høye hæler, men Klara er utrolig flink til å lære bort, og gi gode tilbakemeldinger. 

 

Foto/klipp: Christina Waage / Miss Norway 2016

Gjennom dagen ble det tatt flere bilder, og vi fikk også hilse på noen av dommerne. Miss Norway 2019 Helene Abildsnes og Miss International Norway 2019 Henriette J. Hauge var også tilstede under beautycampen, og ga gode tips og tilbakemeldinger til alle finalistene.

 

 Foto: Daniel Millan

SMS stemmingen i Miss Norway er i gang, og jeg setter så utrolig stor pris på alle som stemmer på meg. det kan du gjøre ved å sende "Missu 8" til 1963(20kr per stemme).

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Facebook: Ina kollset - Veien til Miss Norway 2020

Instagram: Inakollsetb

 

 

  187 Hits
187 Hits

Catwalk øving

83544144_606477626578580_2813863736828231680_n

Hei fine dere!

Forrige helg var jeg i Kristiansand hvor jeg, Sunniva og Victoria øvde på catwalk sammen med regjerende Miss Norway 2019, Helene Abildsnes. Dette var utrolig gøy og ikke minst lærerikt! Helene er kjempedyktig, og flink til å lære bort. Vi hadde det så hyggelig, og øvde i omtrent 4 timer! Jeg syntes det er så snilt av Helene å ta seg tid til å øve med oss jentene!

Nå gleder jeg meg utrolig mye til beautycampen som er til helgen! Det er så lenge siden alle jentene var samlet, så det blir koselig å se de igjen!

SMS stemmingen har startet, kunne du tenke deg å gi meg din stemme? Send "MISSU 8" til196. 20kr per stemme. Setter utrolig stor pris på hver enkelt stemme.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

  330 Hits
330 Hits

Svinndalposten

Daniel-M

Hei fine dere!

Som jeg tidligere har fortalt, kommer jeg fra et lite tettsted som heter Svinndal. Og en tradisjon i nesten 40 år er at avgangselevene på Svinndal skole gir ut Svinndalposten. Jeg selv gikk på Svinndal skole, og var med på å lage denne avisen da jeg var avgangselev. Jeg synes det var utrolig kult da jeg ble spurt om å stille for intervju, i avisen som jeg en gang selv var med på å lage. 

Intervjuet mitt er det to jenter fra 7. klasse som har skrevet, og er jo ikke et klassiskt "avisintervju". Her ble det både spørsmål om Miss Norway, og litt om mine favoritt tv serier, mat osv. 

Avisen selges vanligvis på 17. mai, noe som dessverre ikke ble mulig i år. Elevene var derimot kjempeflinke til å annonsere avisen, og de gikk dør til dør for å selge.

 

SMS stemmingen har startet, kunne du tenke deg å gi meg din stemme? Send "MISSU 8" til196. 20kr per stemme. Setter utrolig stor pris på hver enkelt stemme.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

 

 

  192 Hits
192 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på