fbpx

En dag med BUA Oppegård

En dag med BUA Oppegård Foto: Aj-angelsphotography

 

 I dag har jeg tatt meg turen innom BUA på Kolbotn. Dette er et sted hvor du kan leie alt av tur og idrettsutstyr. De har også startet å leie ut drillutstyr og verktøy om du skal ordne noe hjemme. Dette er en ordning som er startet for både fattige og rike, hvor du kan komme og leie utsyr du trenger på lik måte som du leier en bok på biblioteket.

 

Dette er en utrolig smart løsning og mulighet for både mennesker som ikke har så god økonomi, eller mennesker som ikke har plass eller kapasitet til å oppbevare masse utstyr i hjemmene sine. I tillegg er dette veldig miljøbevisst.

 

BUA er et samarbeid mellom fremtiden i våre hender og Oppegård kommune.

 

 

Tusen takk til alle som har hjulpet meg i folkets favoritt konkurranse med SMS-stemmer.

 

 

1714 Hits

Flott avisartikkel i Oppegård Avis

 

Om du vil se meg som den nye Miss Norway/Miss Universe Norway, kan du stemme på meg ved å sende "MISSU 4" til 1963. 

1411 Hits

Finaleforberedelser

Hei i går var jeg i Larvik hos vår fantastisk dyktige runway Coach Klara. Her øvde vi på alle de ulike typene catwalk som vi skal ta for oss under finaleshowet på fredag. Dette var kjempe gøy og lærerikt.

 

Vi hadde det supergøy! Å lære av en så dyktig coach er utrolig motiverende og spennende. Det å lære å gå catwalk er litt som å øve inn en koreografi i dans, det er de små detaljene som utgjør de store forskjellene for performancen. Jeg liker å være godt forberedt når jeg skal stå på scenen, så en stor takk til Klara som tok seg tid til å øve med meg.

 

Nå er det bare to dager igjen med forberedelser og jeg er skikkelig spent. Jeg gleder meg til finaledagen på fredag med trening og forberedelser, og ikke minst til selve showet på kvelden.

 

Foto: Aksel Jahre Mustaparta

 

Om du vil hjelpe meg til topps kan du stemme «MISSU 4» til 1963

 

 

1538 Hits

Spennende photoshoot for min sponsor

Spennende photoshoot for min sponsor Foto: Aj-angelsphotography. Blomster fra Flower Concept

Her om dagen var jeg på fotoshoot sammen med fotograf Anette. Denne gangen skulle vi ta bilder til bruk for min sponsor Flower Concept

 

Vi hadde vært innom hos sponsor på Langhus og hentet blomster dagen i forveien, og derfra gikk arbeidet i gang med å forberede og planlegge shooten.

Her ser vi noen backstage bilder fra shooten.

Foto: Privat

 

Anette hadde som alltid en plan og ideer ift både location og tilbehør. Det er mye jobb før man står klar foran kamera for å ta bilder, og denne gangen var fokuset i shooten å vise fram de nydelige blomstene fra Flower Concept.

 

Forberedelsene bestod blant annet av å få dekorert en huske og laget ulike dekorasjoner til de ulike antrekkene mine. Så skal antrekk, hår og sminke planlegges og forberedes. Siden bildene skulle bli tatt ute, var vi avhengige av å få kommet oss av gårde mens både vær og lysforhold var optimale.

 

Som location, valgte vi nok en gang et vakkert sted i Follo, Norges miljø-og biovitenskapelige universitet i Ås. Området har en lang historie og har vært et studiested siden 1859. Universitetsområdet ligger i landlige omgivelse og har et vakkert parkområde med nydelige planter, ærverdige gamle bygninger, og en flott dam- et perfekt sted for denne fotoshooten.

 

Det ble mange flotte bilder fra shooten, her skal dere få se noen smakebiter.

 

Foto: Aj-angelsphotography. Blomster fra Flower Concept

 

Flere bilder kommer etterhvert fra andre serier.

 

Om du vil se meg som den nye Miss Universe Norway, kan du stemme på meg ved å sende "MISSU 4" til 1963

 

 

1523 Hits

Bli med å holde Norge rent!

I dag har jeg vært ute og samlet søppel i strandsonen på Fagerstrand (Nesodden). Gjennom prosjektet Kystlotteriet fikk vi hos den lokale kjøpmannen utlevert sekk og hansker for å gjennomføre denne aktiviteten.

 

Foto: Privat

 

Hva er kystlotteriet;

«Kystlotteriet skal motivere folk til å rydde søppel i skjærgården ved hjelp av premiering. På denne måten ønsker Kystlotteriet å øke bevisstheten rundt marin forsøpling, og å tilby folk en mulighet til å gjøre en innsats for miljøet gjennom noe som minner litt om en skattejakt. Når alle bidrar litt, blir resultatet stort.»

 

Det er utrolig hva folk slenger fra seg i skjærgården, i utgangspunktet trodde jeg at det var plast, fiskegarn og lignende jeg skulle finne, men jeg fant til og med en rusten gammel campingstol.

Foto: Privat

Foto: Privat

Jeg fikk samlet sammen en stor sekk med plastartikler og tilsvarende, noe som er bra for å unngå at søppelet havner i havet.  Det er flott å være ute i naturen og på stranda,  og jeg oppfordrer alle til å ta med seg gode venner eller familie ned i fjæra for en liten dugnadsjobb for vårt miljø!  

 

Nå er det bare en uke igjen før finalen! om du vil se meg som den nye Miss Universe Norway 2019 kan du stemme "MISSU 4" til 1963

 

Foto: Privat

 

1281 Hits

Sterke kvinner som rollemodeller

Flere og flere kvinner tar høyere utdanning i Norge, og de siste årene har kvinners utdanningsnivå blitt høyere enn menn i alle landets kommuner. Vi ser det også i år på søkermassen til høyere utdanning, der rekordmange kvinner søker på høyere utdanning (59.2% er kvinner og 40.8% er menn).

 

I år er jeg en av de som har søkt på høyere utdanning, og for meg har det vært et mål jeg har jobbet for og tenkt på som naturlig helt siden jeg startet på skolen. Jeg har hatt et ønske om at når jeg var ferdig med videregående skole, skulle jeg ha kvalifikasjoner som gjorde meg i stand til å kunne velge mellom aktuelle utdanninger jeg kunne ønske meg.

 

Foto: Aj-angelsphotography i samarbeid med min sponsor Flower Consept

 

Det er tøffe krav for oss ungdommer som fullfører videregående med mål om å studere videre, og det betyr at man må sette seg mål og gi alt! Fra min bakgrunn som idrettsutøver innen dans og kampsport, har jeg lært at hardt arbeid betaler seg i form av resultater. Jeg tenker at mine erfaringer fra idretten har hjulpet meg til å være både strukturert og jobbe målrettet på skolen.

 

 

Å velge utdanning er en av de viktigste hendelsene i livet. Utdanning gir oss kunnskaper og kvalifikasjoner til å velge yrker og jobber, og i Norge er det nå vanlig at både menn og kvinner er ute i arbeidslivet. Jeg er veldig glad for at jeg bor i et land hvor vi kvinner har denne muligheten. Hadde jeg vokst opp i en annen kultur, hadde jeg kanskje ikke fått denne muligheten selv om jeg hadde ønsket å studere.

 

 

Selv om jeg er opptatt av utdanning, og at jeg tenker at det bidrar til å styrke meg som kvinne ute i arbeidslivet og som person, er det viktig at man også har respekt og anerkjenner de kvinner som ikke velger å studere. Utdannelse alene betyr ikke at du nødvendigvis er en sterk kvinne. Man kan både være en smart, ressurssterk og en flott rollemodell uten at man for eksempel har en mastergrad på høyskolenivå. Det er ikke alle kvinner som ønsker å studere, og det er viktig at man ikke definerer kvinners styrke ut fra hvilken utdannelse de har, men ut fra en større helhet. Stikkord som reflektert, engasjert, smart, empatisk, trygg, mot og egne meninger, lojal, livsglede, sosial kompetanse og ikke minst å være jordnær, bør være viktige egenskaper når man ser etter gode kvinner som rollemodeller. Vi trenger forbilder av kvinner på alle samfunnsnivå!

Foto: Aj-angelsphotography i samarbeid med min Sponsor Flower Consept 

 

Nå er det bare en uke igjen til finalen, om du vil se meg som den nye Miss Universe Norway 2019 kan du hjelpe meg ved å stemme "MISSU 4" til 1963

 

1467 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på