fbpx

Tusen takk til mine sponsorer!

Lars Oslo lift utleie. https://www.osloliftutleie.no/om-oss/ 

Først må jeg si tusen tusen takk til Lars og firmaet hans Oslo lift utleie for at dem er med og sponser meg i denne store reisen. Jeg er så glad og rørt for at du har tro på meg! Det betyr mye for meg. 

Tina og jentene på Beauty Allé https://www.instagram.com/beautyalle_oslo/ 

Hvor skal jeg starte. Tina du er ett av mine forbilder, jeg har gått i salongen din siden jeg var 18år. Du har ikke bare hjulpet meg med og få en finere hud, eller fått meg til og bli enda finere som jeg syns jeg er idag<3 Men du har alltid vært der, en mentor og coach for meg. Du er alltid der og dytter meg frem.  Jeg kan alltid ringe deg hvis det er noe og det unike vennskapet vi har fått setter jeg så pris på. 

Tusen takk for alt du gjør for meg <3 

Grete Kvålen Negledesigner! https://www.facebook.com/grete.kvalen 

Først og fremst min venninne!!! Tusen takk igjen for nokk en gang fine negler. Har dere ikke vært hos Grete så anbefaler jeg dere henne på det sterkeste. Ikke er hun på Instagram men hun er og finne på Facebook haha! 

Jeg sier det ikke nokk til deg, men jeg er veldig glad i deg. Tusen takk for at du passer på meg <3 

Haargrosisten Truls og Trine! https://haargrossisten.no

Ingen dere ingen meg, haha! Kunne ikke levd uten håret deres. Jeg er evig takknemlig for at dere heier på meg, å for at dere er med meg på denne reisen. Dette er jo bare starten av alt det morsomme vi skal gjøre sammen! Så jeg gleder meg.  Igjen tusen tusen takk <3 

Kathrine Nørgård. https://www.instagram.com/kathrinenorgardofficial/

Hvor skal jeg starte. Først må jeg bare si at kjolen min er en drøm av en kjole. Jeg elsker både deg og kjolen! Jeg ser ut som en prinsesse takket være deg! Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med deg, å få oppleve din kompetanse og kreativitet innen mote bransjen. Jeg er veldig stolt over at finale kjolen min er det du som har laget. Jeg gleder meg til og vise alle hvor vakker jeg er i den! <3

Kristian Jøraandstad. https://www.instagram.com/kristianjoeraandstad/

Kristian min snille gode venn men også verdens beste fotograf. Dette er jo verken vårt første eller siste samarbeid, tusen takk igjen for at du klarer og få frem det beste i meg på bildene dine. Jeg har det alltid gøy når vi to er sammen, å at du ser så mye potensiale i meg setter jeg pris på. Det betyr så mye for meg. 

Almankås. https://www.almankas.no

Tusen tusen takk for at dere heier på meg. Og for alle fine tilbakemeldinger. Det betyr veldig mye for meg at dere har hjulpet meg. Jeg har jo springet ut og inn dørene hos dere siden jeg var liten. haha <3 Så igjen, mange tusen takk <3 

 

Tusen tusen takk igjen til dere alle sammen fra en lykkelig jente <3 

 

 

199 Hits

FINALEKJOLEN MIN!

Endelig kan jeg rope høyt til dere hvem som er min designer av finalekjolen. 

Kathrine Nørgård!!! 

Jeg husker det som det var i går, da jeg sendte Kathrine mail om hun var intrerissert i et samarbeid om drømmekjolen min til finalen. Jeg har lenge fulgt med på kolleksjonene til Kathrine og elsker hva hun får til. 

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort hvis hun ikke var interessert.  Du tenker sikkert at , - Jammen det fins jo flere designere i Norge. Å ja det er det. Men jeg ville ikke ha noen vanlig kjole, jeg vil ha en kjole som representerer meg. Jeg vil også ha en kjole som ikke er helt det vanlige, one of a kind og som dere vet er jo denne jenta mye. Så det skal jo så klart gjenspeiles i kjolen min.

Når jeg fikk svar på mailen min om at hun var interissert i å møtes var jeg så glad, men også spent og nervøs. 

Dette var en dag jeg virkelig så frem til! 

Når jeg ankom Kathrine Nørgård sitt showroom på Frogner i Oslo fikk jeg tårer i øynene. Endelig skal jeg få være med og designe min egen drømme kjole. 

Det morsomme var at vi var enige i alt!. Hun klarte og lese meg veldig godt og skjønte hva jeg ville ha. Kjolen min har vi designet sammen og tatt etter mine mål. Kjolen min er laget av italienske paljetter og 100% silkefór. 

Jeg må også si jeg elsker lidenskapen hennes for mote! Jeg får så mye energi selv av og se folk som elsker jobben sin. Å her var alt mulig til at jeg skulle få en drøm av en kjole. 

Jeg kan ikke takke deg nok Kathrine, først å fremst for at du kom inn i livet mitt og har hjulpet meg med det som har betydd aller mest for meg. 

Du er virkelig fantastisk! <3 

Her har dere litt bilder av prosessen. Å verdens fineste Kathrine <3 

 

Kjolen får dere se til lørdag! Men det jeg kan si er at jeg føler meg som verdens heldigste og vakreste prinsesse i kjolen min!  Hihihi 

 

Instagrammen til Kathrine finner dere her - https://www.instagram.com/kathrinenorgardofficial/ 

Showroom Frogner og nettsiden her - www.kathrinenorgard.no

Facebook - https://www.facebook.com/KathrineNorgard 

 

Mange klemmer fra meg <3 

785 Hits

For evig og alltid

Hei fininger <3 

 

Jeg har egentlig veldig mye på hjerte som jeg vil skrive til dere, så jeg får prøve og starte i ene enden. Haha

Jeg vil først og fremst takke dere alle som har stemt på meg, jeg setter så utrolig stor pris på det. Jeg er veldig glad for at dere er så snille med meg. 

Jeg har begynt og pakke til jeg reiser til Oslo på Onsdag, finalekjolen min er ferdig sydd så denne skal jeg få se og prøve for første gang. Jeg har så mye sommerfugler i magen!! 

Jeg føler meg som verdens heldigste jente, som har så mange fine mennesker rundt meg som hjelper meg frem mot finalen. 

Sponsorer, familie, venner og ikke minst kjæresten min<3 

Jeg er så takknemlig! 

Jeg tenkte jeg ville skrive et siste innlegg om hjertesaken min til dere. 

Som jeg skrev i siste innlegg så fortalte jeg om hvordan mitt forhold er i dag. 

Å at jeg kan med hånden på hjerte kan si at jeg kunne ikke hatt det bedre. 

Om jeg kommer til og fortelle han alt som har skjedd.. Helt ærlig, det tror jeg ikke. For det er noe å komme seg ut av fortiden, legge den bak seg og lage en framtid med han jeg elsker. Du vil få det mye bedre med deg selv også. 

Men ting du syns fortsatt er vanskelig å som kan ha en innvirkning på hvordan ting er i dag eller nå, det er lurt og snakke om. 

 

Jeg tror på kjærligheten, å uansett hvor klisje det høres ut så tror jeg man også kan være forelsket hele livet. Jeg tror jeg kan være det, og hverfall når man har vært igjennom mye her i livet. 

 

Klem fra meg <3 

331 Hits

Min reise

Hei og velkommen innom min blogg. <3 Mitt navn er Amanda Isabella Arnesen. Jeg er en 27 år gammel jente som kommer fra Bø i Telemark. Men er bosatt i Kristiansand. 

Jeg vil med dette innlegget dele med dere hvordan reisen min i Miss Norway 2023 har vært så langt! Hvordan opplevelsene mine under konkurransen har vært, og hvordan konkurransen har utviklet meg som person. 

Først og fremst vil jeg gi litt skryt til meg selv. Av over 140 påmeldte i år. ( Som har vært det året med mest søkere ) Har jeg klart og komme meg helt til finalen. WII!!  Jeg er veldig stolt av meg selv. 

Jeg har hele mitt liv vært en person som alle har snakket om. Noe som ikke alltid har vært positivt. Men som den positive jenta jeg er så har jeg prøvd så godt jeg kan å snu ting om til det positive. Det anbefaler jeg egentlig alle og prøve, snu det negative om til det positive, bruk det for det det er verdt. Istedenfor Why me så si, Try me !  

Jeg har alltid hatt store drømmer i livet og fortsatt mange igjen som jeg skal nå. Jeg er en jente som er livredd for ett A4 liv, det er noe jeg ikke er laget for. Det har jeg skjønt på mitt 27 år gamle liv. Haha. Med en kjæreste, gode venner og ikke minst en familie som støtter meg 100% i det jeg gjør så vet jeg at jeg klarer alt. 

Vi har jo vært igjennom en del kurs, og i starten var vi også igjennom misseskolen, catwalk- kurs, vi hadde også en beauty camp, denne fikk ikke jeg blitt med på av private grunner som dommerene vet. Men jeg var så heldig og fikk en egen beauty camp med Klara så jeg fikk øvd inn koreografien til finalen osv. Jeg er så glad jeg har truffet henne, jeg har faktisk bilde av forskjellige misse-poser Klara står i på tlf. Haha <3 Tusen takk for alt du gjør for meg Klara. Du er best i test <3 

Jeg må også nevne min fantastiske venn og fotograf Kristian Jøraandstad for at du alltid tar fine bilder av meg! Planene fremover med deg blir bare fantastisk! DU er god som gull. 

Min Hjertesak. 

Det er jo ikke slik at livet er en dans på roser.  Å det er mange stier som man skal prøve og velge mellom. En av dem stiene jeg tråkket feil er det jeg forteller om i hjertesaken min. Psykisk og fysisk vold mot kvinner. 

Jeg har jo delt en del i tidligere innlegg om hvordan jeg hadde det i mitt tidligere forhold, om hva jeg skulle ønske jeg viste og hvordan man blir som person etterpå blant annet. Jeg skal være ærlig og si at jeg har hatt hjerte i halsen av og til når jeg har postet noen av innleggene. Men det er viktig for meg og vise at man ikke er alene. Vi er faktisk mange som havner i slike forhold eller er i den dag idag. 

Vi står sammen jenter <3 

 

Under to uker igjen. 

Det er som sagt under to uker igjen til finalen. Jeg har allerede begynt og forberede meg, Om ikke lenge kan jeg røpe min kjoledesigneren til dere. Denne kjolen blir akk i dette øyeblikk sydd med dem flotteste italienske stoffer. Så jeg bare gleder meg. Hår, negler, bryn og alt som har innenfor skjønnhet må også fikses. Så jeg er fullbooket hele uken før finalen. Dette blir en skikkelig skjønnhets uke. <3 

Tusen takk for at dere heier på meg, stemmer på meg og ikke minst så gleder jeg meg veldig til og se dere i salen 5 August i Oslo! <3 

https://www.deltager.no/.../miss_norway_finale_5_august...

https://www.varden.no/nyheter/i/pQ9VQw/amanda-27-droemte-om-dette-som-liten-naa-er-hun-deltaker-selv

https://www.pressreader.com/norway/varden/20230314/281814288091294

https://boblad.no/2023/03/08/amanda-27-til-semifinale-i-missekonkurranse-dette-har-vore-ein-stor-draum/

217 Hits

IKKE LENGE IGJEN!

Hei fininger! <3 

Det er ikke lenge igjen til jeg skal gå på senen i Oslo, finalen av Miss Norway.  

Dette er helt utrolig. Jeg er veldig stolt og rørt over meg selv av og ha kommet så langt som jeg har gjort. Å skal jeg være helt ærlig med dere så er dette bare en seier i seg selv for meg. 

For noen uker siden fikk jeg bikinien jeg skal bruke i finalen. Denne fikk jeg av kjæresten min. Han var med og bestemte fasong, farge osv. Noe som gjør det litt ekstra spesielt for meg. 

Den satt helt perfekt å jeg gleder meg til og vise dere den. 

Jeg gleder meg egentlig bare til og stå på senen. Jeg er jo veldig glad i og vise meg frem, snakke høyt og se fin ut. Så dette er bare midt i blinken for meg. Haha <3

Jeg håper dere fortsatt får en super søndag. Gjerne følg meg på instagram for der er jeg veldig aktiv. 

  • AmandaIsabellaArnesen 

Husk og stemme, man kan stemme så mange ganger man vil <3 

Vi blogges snupper! 

Klemmer <3 

252 Hits

Det fineste og flotteste plagget jeg eier!

348384964_668572235099252_4717260762098464620_n

Hei fininger! 

Tiden min strekker ikke alltid til så jeg må bare beklage det, derfor har jeg ikke fått blogget så mye i det siste. 

 

Det er jo ikke mange dagene siden vi feiret nasjonaldagen våres. Noe jeg gleder meg like mye til hvert år. For da kan jeg gå i bunaden min fra Telemark. Bunaden min heter Beltestakk. 

Jeg elsker virkelig bunaden min å en ting jeg og er veldig stolt av er at det er mammaen min som har laget den til meg. 

Mamma jobber med bunader til vanlig på Almankaas i Bø i Telemark. 

Jeg legger ved link her-> https://www.almankas.no så kan dere se alle dem fine bunadene dem kan lage. 

Jeg liker godt denne bunaden for du kan velge så mye du vil til den selv. Fargene du vil ha, mønster i beltet, på skjorta og om du vil ha bånd eller broderi på forklet. 

Jeg brukte 1,5 år på og bestemme meg for hvordan jeg ville ha bunaden min, det er faktisk første gang i mitt liv jeg har vært usikker på hvordan jeg vil ha noe. Haha

Til vanlig er jeg veldig sikker på hvordan jeg vil gå kledd, både når det gjelder klær, sminke og håret mitt. Jeg har alltid hatt øye for detaljer og få ting til og se gjennomført ut. 

Som dere ser har dem mye stoff, bånd og broderi man kan velge. Dette er virkelig en opplevelse i seg selv. 

Jeg feiret 17 Mai i Kristiansand og jeg må faktisk si jeg hadde den fineste bunaden.  Stolt telemarks jente, med stakken sin! <3 

I år kjøpte jeg nytt silketørkle til bunaden, det er flere forskjellige måter man kan ha disse på. Og som dere vet er denne jenta glad i når det er mye ;) hihi

 

Håper deres 17 Mai også var fin! <3 Mange klemmer fra meg :*

 

 

 

396 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på