fbpx

Hei!

Jeg er Amine, 21 år og jeg er Miss World Norway 2021!

Dette er ikke bare en tittel for meg, Jeg vil få frem de gode verdiene jeg har, være en god rollemodell for både unge og eldre. Jeg vil vise hvor lett det kan være å spre glede og hjelpe andre. Jeg vil jobbe for min hjertesak, og fortelle videre at det alltids finnes noen du kan snakke med.

Her på min blogg så kan du lese hva jeg har opplevd, og følge meg videre på min reise!

Denne fantastiske reisen har gitt meg mulighet til å vokse som et menneske! ❤️

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kontakte meg? 
Send meg en Mail! 

Amine00@live.no

Ha en fortsatt fin dag❤️

 

https://www.facebook.com/Amine-Storrød-Veien-til-Miss-World-2021 

Følg meg gjerne også på min instagram: nstagram.com/aminestorrod

 

Kun 5 dager igjen til jeg skal representere Norge i Miss World

Hei dere!

For en reise dette har vært, og dette er kun begynnelsen❤️

Foto: Inge Strømseng

Om 5 dager så reiser jeg til Puerto Rico for å representere Norge i en av verdens største skjønnhetskonkurranser! Jeg skal konkurrere i hele 7 aktiviteter og jeg skal bo der i en hel måned! Dette er noe jeg har sett frem til lenge!

Jeg er så stolt over det jeg har fått til, og jeg er så æret av å få tildelt denne tittelen! Alt det jeg har lært i denne reisen med Miss Norway! Det har vært utrolig krevende, men så veldig verdt det! Alle her jobber mot det samme målet. Målet er å spre det budskapet du har, bruke din stemme, og motivere unge og eldre til å være positive og hjelpe andre! 

Jeg har opplevd så utrolig mye på denne reisen i Miss Norway. Jeg har hjulpet rusavhengige med varme klær, barn med leksearbeid, plukket søppel på offentlige plasser, pantet flasker og samlet inn penger til idrettsorganisasjoner og veldedighetsorganisasjoner, jobbet som frivillig på kjøkken for kirkens bymisjon, frivillig på barnasaktivitetsdag, samlet inn redskaper til det hjelpende hjertet. Dette er bare noe av det fantastiske arbeidet jeg har fått lov til å være med på. Jeg har møtt så utrolig mange flotte mennesker med hjertet på rett sted! 

I tillegg har jeg nådd ut med hjertesaken min til utrolig mange! Intervjuet av godkveldNorge på TV2, dagbladet, Se og hør og flere aviser! Jeg har vist at jeg ønsker å engasjere meg i samfunnet og være en god rollemodell. At man skal stå opp for seg selv, og ikke skamme seg over ting man har gått igjennom. At det alltid finnes noen du kan prate med der ute! Og husk alltid, at NEI ER NEI! Det er dette det handler om! Det å kunne hjelpe andre, motivere og gjøre andre glad. Du har lyst til å gjøre en forskjell❤️ 

Samtidig så jobbet jeg på og slo Norsk rekord i antall sponsorer! 16 Sponsorer. Med så mange sponsorer så lærte jeg utrolig mye om markedsføring og forskjellig type bedrifter. Jeg er så utrolig takknemlig for alle bedriftene som ønsket og inngå et samarbeid med meg! Det har gitt meg både rom for læring og at jeg har kunnet kommet hit jeg er idag☺️ 

Foto: Inge strømseng

Jeg skulle ha laget dette innlegget for kjempe lenge siden, men som dere sikkert skjønner så er der MASSE som skal gjøres før en slik stor konkurranse. Og for dere som  har kommet videre til Miss Norway 22 så er det det dere driver med nå☺️ Dere forbereder dere til å eventuelt kunne få sjansen til å representere Norge utenlands.

Jeg er igang med å pakke til denne store reisen jeg har foran meg, men jeg skal poppe innom når jeg får tid og oppdatere dere hvordan jeg har det og hva som skjer?

Følg meg gjerne på mine sosialemedier:

instagram Facebook 

MISSWORLD

Med beste hilsner 

Miss World Norway Amine

640 Hits

Jeg skal intervjues av GodkveldNorge!!

Heiii❤️

For noen uker siden så kom jeg i kontakt med TV2 og godkveldNorge! De synes det jeg hadde vært igjennom var en tøff historie og at budskapet jeg hadde bak var utrolig viktig. Det ble jeg utrolig glad for å høre! Vi hadde avtalt å møtes nå på fredag, men de ringte nå og spurte om vi kunne møtes klokka 10:00 på det hotellet jeg skal sove på. Kan jo ikke si nei til TV2 og godkveldNorge, så jeg sa selvsagt at det passet perfekt og ringte til det hotellet og måtte booke en natt til. Jeg var på catwalk trening når dette skjedde, og måtte hive meg i bilen for å dra hjem å pakke. 

Nå pakker jeg for harde livet og skal snart ta toget inn til oslo! Imorgen klokka 10:00 skal jeg bli intervjuet og de skal følge meg med forberedelsene til finalen! Det blir utrolig gøy!! 

Men nå må jeg pakke ferdig og forsikre meg om at jeg har fått med alt! Jeg har satt av to store relsekofferter, så håper det holder?☺️

Husk at du kan fremdeles stemme på meg? Stemmene avsluttes klokka 24:00 idag!!

Vi snakkes! Klem❤️

 

766 Hits

Finaleklart hår

Hei dere❤️

//Sponset//

Som dere leste sist så er jeg så heldig og har kommet inn i et samarbeid med Skjærgårdsfrisøren? Flinkeste Marita fikset håret mitt klart til finalen. Og jeg ble så UTROLIG fornøyd! Altså håret mitt er silkemykt og floker seg ikke i det hele tatt?

Se resultatet? Jeg har hele livet hatt kjempe langt hår. Jeg klipte meg kort 2 ganger, og jeg synes jeg kler det veldig godt det også, men jeg føler meg som "meg" med langt hår? Så jeg spurte Marita om hun kun klippet det slitte, og det gjorde hun selvsagt! Det ble litt å klippe, siden jeg har ikke vært hos frisøren på noen år?Men sjekk dette resultatet?WOW

Jeg ble kjempe fornøyd selvom jeg merker at det er kortere. Det er mye lettere å gre, og det ser skikkelig sundt og friskt ut!

Vi startet med å kure og behandle håret. Noen av produktene vi brukte var alterna- my hair my canvas. Det er 100% vegansk og bygd opp på bergamott og botanisk kaviar. Vi brukte også produkter som four risens som er et nedbrytbart materiale. Ingen av produktene som Marita selger i salongen sin er testet på dyr, alt er naturlig og miljøvennlig. 

Mens Marita jobbet med produktene i håret mitt, fikk jeg den deiligste hodemassasjen. Det var like før jeg sovnet? Dette hadde hun gjort lenge!

Etter håret var kuret, klippet og fønet så stylet vi det litt. Jeg pleier som regel og fikse håret mitt selv når jeg har konkurrert osv, men skal ærlig si det var helt magisk å sitte i den stolen der og bli dollet med? 

Her kan du se litt av salongen?Jeg synes den er utrolig iøyefallende innredet! Marita har stil og klasse både i arbeide hun driver med og hvordan hun velger å ha det rundt seg. 

Disse strikkene er utrolig populære fortiden. De sliter ikke på håret og er like fine som armebånd som i håret? Nede hos Skjærgårdsfrisøren får du også kjøpt pynt til håret! Jeg skal faktisk bruke noe fra salongen på finalen?

Marita har selvfølgelig Smittevernskurs bevis hengende synlig i salongen?

Mens du sitter å nyter behandlingen nede hos Skjærgårdsfrisøren kan du høre bølgene skvulpe og saltvanns-lukta inn gjennom vinduet. Utrolig behagelig og rolig tilværelse. 

Frister det å bestille en time hos frisøren i Norges Ferieparadis? Klikk på lenken under så kan du booke deg en time? Jeg har bare varmt å si om salongen til Marita! Du blir tatt imot som en venn og en hyggelig prat! Blid og glad og elsker jobben sin.

https://sgfrisoren.onlinebooq.net 

Håper du fikk like lyst til å booke en time som det jeg fikk etter å ha skrevet dette innlegget! All ros til flinke Marita? Nå er jeg klar for finalen, og har fått med meg masse produkter fra salongen for at håret skal være finest som mulig? Dette blir spennenes!

Imorgen 12. August klokka 24:00 så stenger de for publikumstemmer! Så jeg hadde satt pris på om du ville være med på å stemme meg frem❤️

Klemmer fra Hvalers Miss

1102 Hits

En liten pause

Hei❤️

De siste månedene har gått i ett, og jeg har ikke hatt tid til å besøke klubben min. Som jeg har sagt tidligere så satt jeg kunstløp "karieren" på pause fram til finalen, og så skal finalen avgjøre hva som vil skje fremover☺️ Men etter jobb idag så dro jeg til venninna mi med masse kjoler! Hun har kjøpt billett til finalen og jeg er små glad for det! 2 av skøyte venninnene mine kommer, og jeg er såå glad for det! Men hun trengte å låne en kjole, og jeg har MER ENN NOK å låne bort? Etter det så kjørte jeg henne opp til trening, og varmet opp med henne❤️

Jeg ELSKER jo å danse og trene til musikk, så var utrolig deilig å komme opp til "mitt andre hjem" (Stjernehallen/Ishallen) og få sluppet seg litt løs.

Måtte selvsagt teste om jeg hadde triksene inne enda? Hihi de er der de, bare litt rusten. Men det kommer seg☺️ Var kjempe gøy!

Etter jeg var med venninna mi å varme opp så satt jeg å så på jentene trene❤️ Det var utrolig koselig men kjempe rart. Jeg pleier jo alltid å være på hver eneste trening, så var kjempe uvant å sitte på tribunen og ikke være på isen. Jeg ville bare løpe inn å knyte p meg skøytene, men valgte å se på denne gang. Det var viktigere idag å passe på at jeg ikke får noen blåmerker eller skader meg til finalen.

Men det å få være med min bestevenninne igjen var utrolig godt. Vi er så gode venner at uansett hvor lang tid det er mellom vi ser hverandre, så er vi like gode venner❤️ Hun er som min lillesøster, og hun betyr så mye for meg, og det at hun sitter i salen og støtter meg til lørdag betyr alt❤️ Det er viktig å ta vare på vennskap, og jeg setter vennskap over alt☺️ Det å ta vare på de rundt deg er en del av arbeidsoppgavene til oss mennesker mener jeg☺️ Hvis alle har litt omsorg for de rundt seg, så tror jeg alle får det mye bedre! Venninna mi er min gledesspreder og vi finner på så mye gøy sammen! Dette er en venninne som får meg til å le!

Så det var dagen min idag! Imorgen så blir det øving på catwalk og pakke til avreise? Nå begynner det virkelig å nærme seg!!

Klemmer fra meg❤️

Sponsor:

639 Hits

Støtt Hvaler IL med pantelappen

Hei❤️

I flere uker nå så har jeg samlet opp, plukket og funnet panteflasker, spurt naboen om litt pant og fikk samlet opp en hel Bil med panteflasker!

Måtte til og med få hjelp av Hvaler Taxi, en av mine sponsorer til å få hjelp til å frakte alle panteflaskene til butikken (Da bilen min ikke er den største?).

Men i samarbeid med Hvaler IL så samlet jeg sammen masse flasker som jeg pantet. Og pantelappen la jeg i kassa med Hvaler IL på. Det gjør at alle de pengene som folk velger å legge der går til Hvaler IL organisasjonen. 

Jeg synes det er en utrolig fin sak å gi bort pantepengene til! Hvaler IL er et idrettslag her på Hvaler som driver med fotball og håndball. Jeg klarte å samle inn over 220 flasker! Jeg er kjempe fornøyd med det, og håper det inspirerer andre til å også gjøre det samme☺️ Det tar kjempe kort tid, og du trenger ikke samle inn så mange som meg, men hvis du er på butikken på Bunnpris på Hvaler så henger hvertfall postkassa ved panteautomaten?

Nå er det kun 2 dager igjen at man kan stemme, så hadde satt virkelig stor pris på om du ville sendt inn en stemme ❤️ MISSU 1 til 2401

Mange klemmer fra meg❤️

928 Hits

Deilig fotbehandling

Hei❤️

Nå har jeg vært på en deilig fotbehandling fra en av mine sponsorer, og det trengtes skikkelig? Føttene blir utsatt for skikkelig hardkjør med disse høye hælene og trange sko. Så det var ubeskrivelig godt. 

Nå skal jeg videre for å fikse mine negler, så skal jeg til min frisør sponsor og fikse klart håret mitt ? Gleder meg kjempe masse! Har faktisk ikke vært hos frisøren på flere år? Jeg har jo drevet aktivt med idrett, og gått på idrettsskole, så håret på hode har ikke vært så i rampelyset? Bare det var langt nok til å flettes og gjøre frisyrer, så var det i orden. 

Men dette er små gøy å fikse seg klar til finalen. Man merker at det liksom skal skje noe?

Ønsker dere uansett en nydelig dag videre! Så skal jeg oppdatere dere på hvordan det gikk hos frisøren?

Klem fra meg❤️

565 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på