fbpx

Hei,

Jeg heter Andrea Farias og er ei 20 år gammel jente fra Kristiansand.

Jeg har utdanning innen Fashion Business, Style Coaching og er nyutdannet Hudterapaut.

Jeg meldte meg på Miss Norway for å bevise at man kan få til akkurat det man vil om man jobber hardt for det. Min hjertesak er dyr og dyrevelferd. Jeg ønsker også å normalisere...

Hei,

Jeg heter Andrea Farias og er ei 20 år gammel jente fra Kristiansand.

Jeg har utdanning innen Fashion Business, Style Coaching og er nyutdannet Hudterapaut.

Jeg meldte meg på Miss Norway for å bevise at man kan få til akkurat det man vil om man jobber hardt for det. Min hjertesak er dyr og dyrevelferd. Jeg ønsker også å normalisere sonde og ta opp diverse tabubelagte temaer.

Jeg gleder meg til å se hvor denne reisen tar meg hen, og jeg håper du vil være en del av den.

Om du ønsker å jobbe med meg eller kjenner noen som kunne vært interessert så ta gjerne kontakt med meg på en sosiale media plattform  eller send meg en Mail.


Instagram:andrea_n_farias

Mail: anf03@icloud.com

More

Videoer til Miss World

Image-1

Foto: Tronn Hansen

Hår og Makeup: Emma Vehus

Kjole: Judy Hansen Atelier Brudesalong

 

Hei alle sammen!

Nå er det en stund siden sist jeg skrev et blogginnlegg. I mitt forrige innlegg skrev jeg om at jeg ble 1st runner up, og takket alle sammen.

Siden da har mye skjedd. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg kunne representere Norge i Miss World!!! 

Miss World

Om noen av dere ikke vet hva Miss World er, så skal jeg forklare det kort og enkelt. Det er den eldste skjønnhetskonkurransen, hvor rundt 130 land konkurrerer om vinnertittelen. Dette er også den lengste konkurransen og varer i en hel måned. I denne konkurransen er det flere små konkurranser. Det er deriblant sport, modell, hjertesak og talent konkurranse.

Årets Miss World holdes i India, og starter 17. November. Så selv om det er en stund til, kommer tiden til å fly. 

Miss World Videoer

I forbindelse med konkurransen skulle jeg lage to ulike videoer. Den første var en presentasjonsvideo. I denne videoen skulle jeg presentere meg selv, og ikke minst vise fram vårt vakre land Norge. 

I denne videoen hadde jeg på meg Åmli bunaden min, og nydelige kjoler av Judy Hansen. Sammen med videograf Anbjørg Birkedal, filmet vi ved sentrale og vakre lokasjoner rundt om i Kristiansand. 

Anbjørg fikk også andre klipp fra rundt om i Norge, og klarte å lage en utrolig bra video som virkelig får fram meg og vårt vakre land. 

Den andre videoen jeg skulle lage var en «Beauty with a purpose» video. I denne videoen skulle jeg fortelle og presentere hjertesaken min. 

Om du har fulgt reisen  min gjennom Miss Norway, så du nok at hjertesaken min da var sonde og sonde bruk. 

Under Miss World valgte jeg å ha en litt lik hjertesak, da dette er noe jeg brenner veldig for. Jeg valgte nemlig å ha «Gastroparese og Sonder». Dette er fordi jeg selv har Gastroparese og har hatt to sonder. Jeg vet derfor mye om dette, og har erfaringer som man ikke kan lese seg opp på. 

(Gastroparese er en kronisk sykdom, hvor magesekken er delvis lammet.)

Anbjørg var også videografen på denne videoen. Anbjørg var veldig opptatt av å visualisere hjertesaken min så godt som mulig. Vi fikk derfor (med hjelp av ei fantastisk dame, Cathrine) lov til å filme på Sørlandet sykehus. 

Vi filmet faktisk i et rom hvor jeg har vært flere ganger. Forskjellen var bare at sist gang jeg var der fikk jeg narkose😅

Etter en del filming og mye redigering fikk Anbjørg satt sammen en video. Dette er en video jeg er utrolig fornøyd med, og følte virkelig får fram hva jeg prøvde å formidle. 

Jeg vil derfor si tusen tusen takk til Anbjørg Birkedal. Hun er utrolig skjønn og dyktig, og det var en glede å jobbe med henne. 

Og tusen takk til Judy Hansen, Cathrine, Trond Moi, og alle andre som bidro til disse videoene. Jeg satt stor pris på det🩷

Om du ønsker å se videoene finner du dem under her. 


Presentasjon

https://m.youtube.com/watch?v=ekvQL666W_A 

Beauty with a purpose

https://m.youtube.com/watch?v=4NPKHTXzXdU&t=7s 


 

Anbjørg, Partiri Media: https://partirimedia.no 

Judy Hansen Atelier Brudesalong: https://www.judysatelier.no 

 

- Klem Andrea <3

133 Hits

1st runner up: Utrolig!

IMG_091_20230807-152447_1

(Foto: Jakob Braaten)

Kjole: Judy Hansens Atelier Brudesalong

 

Da er det et par dager siden Miss Norway finalen 2023. I denne finalen ble jeg kåret til 1st runner up (2.plass). 

Å få denne plasseringen er helt utrolig. For bare noen måneder siden, trodde jeg det var et "longshot"  å satse på 4st runner up. Så å bli 1st var fantastisk. 

Jeg er utrolig glad, stolt og takknemlig over innsatsen min og utfallet. Jeg har fått til ting denne sesongen, jeg aldri hadde trodd jeg ville klare. Jeg har også møtt flere utrolige mennesker, og fått en opplevelse jeg aldri vil glemme. 

Selv om Miss Norway 2023 er over for denne gang, er ikke reisen min ferdig. Jeg planlegger nemlig å konkurrere internasjonalt, og vil få mer informasjon om dette i løpet av uken. Så nå har jeg noen dager på å slappe av, før det er fullt kjør igjen. 

Jeg gleder meg masse til å komme ut i en større konkurranse, oppleve nye ting, møte flere nye mennesker, lære masse og ikke minst få minner for livet.

Jeg vil også si tusen takk til alle som har stemt, støttet eller hjulpet meg i denne konkurransen. Jeg setter stor pris på det, og ville ikke klart å komme hit uten dere. 

Til slutt vil jeg bare si gratulerer til vinneren av Miss Norway 2023, Julie. Hun har jobbet super hardt, er et fantastisk menneske, og har en helt spesiell utstråling. Jeg har derfor stor tro på at hun kommer til å gjøre det bra i Miss Univers. Så, gratulerer Julie og masse lykke til❤️

 

(Foto: Jakob Braaten)

- Klem Andrea <3

454 Hits

Dagen før dagen

IMG_0832

(Foto: Janicke Vestheim Sørensen)

I dag er det fredag og dagen før Miss Norway finalen 2023! Tenk at i morra på denne tiden sitter vi alle finalister, spente og gjør oss klare for kvelden.  

Det har enda ikke gått helt opp for meg, hvor nærme vi er. Men jeg ser for meg at i morra, når vi får sminke og hår på plass, så kommer jeg virkelig til å kjenne på det. 

Jeg er en person som klarer å holde roen stort sett, og sjelden blir stresset. Når det er sagt tror jeg at morra er et unntak. Bare tanken på å skulle gå på scenen foran alle menneskene, høre musikken spille og snakke om min hjertesak, gir meg masse sommerfugler. 

Slik jeg ser det fins det gode og dårlige sommerfugler, og mine denne gang er absolutt gode. Jeg har sommerfugler i magen fordi dette er noe jeg har jobbet masse og hardt med, og jeg synes det er veldig gøy og spennende. Jeg gleder meg dermed ubeskiveldig mye til i morra, og kan ikke vente med å ta på meg de fine kjolene og gå på catwalken. Så nå er det bare å krysse fingrene for å håpe på at jeg får litt søvn i natt, og at morgendagen går perfekt. 

 

- Klem Andrea <3

 

Vil du stemme på meg? Send “MISSU 2” til 2401. Du kan stemme så mange ganger du vil, og jeg setter stor pris på hver eneste stemme. Så tusen takk til alle som stemmer på meg. (Hver stemme koster 20kr) 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.

241 Hits

Tusen takk til mine samarbeidspartnere

IMG_0828

(Peder Carlsen)

Kjole Judy Hansen Atelier Brudesalong

Sponset innlegg

Nå går Miss Norway sesongen mot slutten, og jeg ville bare ta meg tid til å takke alle samarbeidspartnerne mine. 

Jeg husker da jeg startet jakten på samarbeidspartnere, og gikk innom hver eneste butikk i Kristiansand sentrum og på Sørlandssenteret, ringte til mange ulike bedrifter og sendte mange mail. Etter mye arbeid, fikk jeg endelig noen ja. 

Min første samarbeidspartner var Miabell Undertøysalong. Sjefen, Sofie, er veldig hyggelig og var like giret som meg. Det å få denne samarbeidspartneren betydde mye, viste meg at jeg får igjen for all tiden jeg legger ned. 

Videre fikk jeg flere samarbeidspartnere, hvor alle er helt vidunderlige. Flere av samarbeidspartnerne mine er merker eller bedrifter jeg har vært kjent med før konkurransen, og oppriktig elsker. 

 

Nye opplevelser

Ikke nok med at samarbeidspartnerne mine har hjulpet meg med å finansiere konkurransen, men de har også gitt meg mange nye opplevelser og lært meg masse. 

For eksempel fikk jeg være med å se på Bikuber hos Vehus Bigård, jeg fikk være turist i egen by takke være Ernst Hotel, jeg fikk testet ut tannbleking (White Bright), og lært mye mer om hudpleie/kroppspleie/sminke takke være Vakker Hud og Bioline. Jeg har også opplevd og lært så mye mer, og hatt så mye gøy.

 

Mine samarbeidspartnere

Dette har vært en helt fantastisk reise, og jeg er opprinnelig veldig takknemlig og glad for mine samarbeidspartnere, og kan anbefale dem på det sterkeste. 

Under vil du finne mine samarbeidspartnere, og link til hjemmesiden eller instagram siden dems. Så om du er interessert i produktene de selger, bør du absolutt teste dem ut. Jeg har ikke prøvd noe jeg er misfornøyd med så langt, og kommer til å fortsette å benytte og anbefale disse bedriftene.

 

Judy Hansen Atelier Brudesalong: https://www.judysatelier.no/gallery/ 

Sørlandets Hudpleieskole: https://www.hudpleieskole.no 

Miabell Undertøysalong: https://miabellundertoysalong.no 

Kjøkkenskapet: http://www.kjokkenskapet.no 

Vehus Bigård: vehusbigaard

White Bright: https://whitebright.no/?elementor_library=kommer-snart 

Vakker Hud: https://vakkerhud.no 

Ernst Hotel: https://www.strawberry.no/hotell/norge/kristiansand/clarion-hotel-ernst/ 

Bioline: https://bioline.no 

Folk: https://www.folk.no 

 

- Klem Andrea <3

 

Vil du stemme på meg? Send “MISSU 2” til 2401. Du kan stemme så mange ganger du vil, og jeg setter stor pris på hver eneste stemme. Så tusen takk til alle som stemmer på meg. (Hver stemme koster 20kr) 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.

 

180 Hits

På vei til Oslo

IMG_0798

(Foto: privat)

Da var koffertene pakket, bilen fylt opp, og jeg er klar for å kjøre inn til Oslo. Foreldrene mine, søstrene mine og jeg, kjører nå inn til Oslo. 

For å gi deg et lite bilde av hvordan bilturen kommer til å gå, så er vi tre som blir lett bilsyke, ei som liker stillhet, to med ADHD, og en pappa som må ha fullt fokus på veien. Så dette kommer til å gå supert. Hahaha.

Selv om dette kanskje høres ut som en tung tur, tror jeg at det kommer til å gå veldig greit. Med årene har vi lært litt om hvordan vi forskjellige må sitte, og oppføre oss for at ingen skal bli bilsyke, og at alle skal være fornøyde. 

Når vi kommer inn til Oslo er planen å være by-turister på torsdagen og fredagen, og på lørdagen er det FINALE! 

Jeg gleder meg til “byferien” vi skal ha, og selvfølgelig gleder jeg meg innmari mye til finalen. Dette kommer derfor til å bli en helt super langhelg, med minner for livet. 

Så nå er det bare å prøve å slappe av, kose seg og virkelig nyte dagene. 

Og til alle dere andre finalister, jeg gleder meg masse til å treffe dere igjen og tror vi lage en fantastisk finale. (Med masse hjelp fra Klara selvsagt).

 

- Klem Andrea <3

 

Vil du stemme på meg? Send “MISSU 2” til 2401. Du kan stemme så mange ganger du vil, og jeg setter stor pris på hver eneste stemme. Så tusen takk til alle som stemmer på meg. (Hver stemme koster 20kr) 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.

247 Hits

Fantastiske fotografer

IMG_0742

(Foto: Janicke Vestheim Sørensen)


Disse månedene har jeg vært så heldig å fått jobbe med flere dyktige fotografer. 

Som barn var jeg modell fram til 12 års alderen. Etter at jeg sluttet som modell, begynte jeg å bli ukomfortabel foran kameraet, det var derfor veldig utenfor komfortsonen min å plutselig stå foran kameraet igjen. Jeg visste ikke hvor jeg skulle se, om jeg skulle smile, hvor jeg skulle ha hendene mine, osv.

Litt etter litt lærte jeg, og ble mer og mer komfortabel foran kameraet. Fotografene jeg har jobbet med har lært meg masse, og vært med på å gjøre meg både trygg og komfortabel foran kameraet igjen. Ikke minst så har de også gitt meg mange fine bilder, og vist meg nydelige plasser her på sørlandet, som jeg ikke hadde sett uten. 

Jeg vil derfor si tusen takk til dere fotografer som har tatt dere tid til å ta bilder med meg. Som har lært meg så mye og gitt meg flere gode lattere. Jeg har hatt det veldig gøy, og kommer ikke til å glemme opplevelsene.

 

Her er noen av bildene jeg har hatt disse månedene:

 

Tronn Hansen
Janicke Vestheim Sørensen
Espen Gundersen 
Peder Carlsen (Kjole: Judy Hansen Atelier Brudesalong) 
Anette Tyler 
David Farias (Kjole: Judy Hansen Atelier Brudesalong) 
Halvor Tandberg 
Elena Ytrestøyl 
Benjamin J. Vikesland

 
Karina Aanonsen

 

- Klem Andrea <3

 

Vil du stemme på meg? Send “MISSU 2” til 2401. Du kan stemme så mange ganger du vil, og jeg setter stor pris på hver eneste stemme. Så tusen takk til alle som stemmer på meg. (Hver stemme koster 20kr) 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.

133 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på