fbpx

Les om RØFF i extraavisen

Hei og god kveld alle sammen!

Nå nærmer lørdagen seg med stormskritt. Antrekkene er klare og det er jeg og. Dette blir gøy!

Nå på tampen ble det publisert en artikkel om meg i extraavisen der jeg snakker om RØFF (Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp). Artikkelen finner du her.

Ha en fin kveld!

  425 Hits
425 Hits

Fotoshoot i hjembyen

Hei og god kveld! 

For en liten uke siden var jeg så heldig å bli kontaktet av en fotograf som var hjemme på feire i Harstad. Han lurte på om jeg kunne tenkt å stille opp på en fotoshoot mens vi begge var i området. Han var utrolig dyktig, og sammen fikk vi til noen bra bilder.

Her er noen av bildene fra shooten. Alle bildene er tatt av fotograf Roger Myrland. 

 

  329 Hits
329 Hits

Catwalk, finale og ferie

foto-3-rm-

Hei og god kveld alle sammen!
I skrivende stund sitter jeg på sofaen hjemme hos mamma i Harstad. Jeg har vært hjemme å ladet batteriene etter et intensivt år med skole og jobb de siste ukene. Dette året har for meg, som i likhet med de fleste andre, vært et år med lite reising noe som innebærer at jeg har sett familien minimalt. Det var dermed ekstra godt å komme hjem igjen nå. 

Men over til det som er i alles tanker for tiden, i allefall for oss finalistene... Nå nærmer finalen i Miss Norway 2021 seg med stormskritt. Om bare én uke vil Miss Universe Norway 2020 Sunniva Frigstad krone årets vinner. Dette er en dag jeg ser frem til, men før den tid er det en hel del med forberedelser som må gjøres. Antrekkene til finaledagen må på plass, hælene må gåes inn og nervene må holdes i sjakk - iallfall forsøke på det. 

Mye av tiden de siste ukene har jeg forsøkt å holdt meg 12cm over bakken. Jeg har tidligere hatt lite erfaring med slike hæler så for meg var nødvendig med litt tilvenning. Gangen begynner å bli bra, men det gjenstår fremdeles litt øving før førstkommende lørdag. 

Tiden hjemme har bydd på mer enn bare hæler. Jeg har blant annet hatt noen fantastiske dager på havet sammen med familien og møtt igjen gamle venner. I tillegg har jeg også gjennomført en fotoshoot i byen sammen med fotograf Roger Myrland. Nedenfor kan dere se noen av bildene fra shooten. Flere bilder kommer i morgen!

Her er jeg på tur med min fantastiske mor. 

F
Foto: Roger Myrland 


Foto: Roger Myrland 


Foto: Roger Myrland

Du har fremdeles mulighet til å stemme på din favoritt i Miss Norway 2021. Jeg hadde satt utrolig stor pris på en stemme fra deg. 
Ha en fin kveld videre! 

 

  343 Hits
343 Hits

Intervju med Harstad Tidende

 

Hei og god kveld alle sammen. For noen dager siden ble jeg ringt opp av en journalist fra Harstad Tidende, trykk her for å lese artikkelen. Jeg ønsker dere alle ei fin uke! 

 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

  534 Hits
534 Hits

Kjolen jeg bare måtte ha

kjole-hh-ny-3

Riktig god kveld alle sammen! 

For noen helger siden var det beautycamp med finalistene i Oslo. I den anledningen var jeg innom hjelpende henders bruktbutikk å fikk låne en helt nydelig kjole! For ja, i tillegg til å ha en bruktbutikk fylt med brukte, og nye, skatter har de også kjoleutleie. 

Beautycampen var en innholdsrik dag med både catwalktrening og photoshoots. Til bildene skulle finalistene ha med seg noen pene antrekk som vi skulle skifte til etter treningen. Da tenkte jeg hvilken bedre anledning til å bruke kjole på enn nå? Men det jeg raskt innså var jeg ikke hadde noen kjoler som gjorde seg i denne sammenhengen. Men heldigvis for meg kom jeg til å huske at damene på hjelpende hender hadde sagt at de hadde kjoleutleie.

Isteden for å kjøpe en kjole som bare blir hengende i skapet, var det et mye bedre alternativ for meg å leie en kjole, og ikke minst et mer miljøvennlig valg. Hos hjelpende hender kan du leie kjoler for en billig penge og samtidig vite at inntekten går til å hjelpe mennesker som står i en vanskelig situasjon. Les mer om hjelpende hender her

Hjelpende henders bruktbutikk holder til på Hvamstubben 14, 2013 Skjetten, like bak Olavsgård Hotell. 
Dette er en butikk jeg anbefaler alle å ta turen innom. Her har jeg funnet flere skatter til en billig penge. 

Her er jeg på "kjolerommet" til hjelpende hender. Som dere ser på bildet har de et stort utvalg av kjoler, de har korte, lange, brudekjoler, selskapskjoler og mye mer. Så her er det noe til enhver anledning. 

Denne kjolen falt jeg for første gang jeg så den på en av hjelpende henders liveshopping, så valget var enkelt når jeg skulle velge ut en kjole til helgens festligheter. Som dere ser er det en kort kjole bestående av flere lag med stoff. Det som er så spesielt med denne kjolen er at det innerste laget har et blomsterliknende mønster med alle regnbuens farger. Dette er med på å gi enormt mye liv til kjolen, og gjør at man kan ha tilbehør med bortimot alle farger. I tillegg er det også et belte med paljetter rundt livet, samt en paljettdekt halsstroppe. 

Ønsker du å se flere bilder fra Beautycampen kan du trykke her for å lese innlegget jeg skrev om dagen. 


Foto: Freydis 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  409 Hits
409 Hits

Sidene man ikke ser på sosiale medier

kp6

Hei alle sammen! 

I dag har jeg valgt å skrive et innlegg om kropp, hvordan den kan fremstå på sosiale medier og de sidene som ofte ikke blir vist. 

Det er naturlig at mennesker påvirkes av omgivelsene vi omgir oss i. Vi påvirkes av de menneskene vi er sammen med, og følger med på. Musikken vi hører på, og bøkene og nettsidene vi leser. Det samme gjelder sosiale medier, noe vi i dag bruker mer tid på enn tidligere. Mange kan oppleve urealistiske forventninger til egen kropp og utseende, noe som kan føre til at eget kroppsbilde og selvfølelse påvirkes, ofte i negativ retning. Dette gjelder alle, kvinner og menn, jenter og gutter og mennesker i alle aldre. 

Men hva er sosiale mediers rolle i dette? 

På de fleste bildene som legges ut på sosiale medier, som Instagram og Facebook, velger personen som deler bildet hvordan han/hun ønsker å fremstille seg selv. Det er naturlig å ville vise frem de beste sidene ved seg selv, og man velger derfor ut de bildene hvor man selv mener man ser mest flatterende ut. 

Når unge mennesker hele tiden ser på bilder av personer som tilsynelatende virker "perfekte", kan dette etterhvert være med på å påvirke hvordan vedkommende tenker om seg selv og egen kropp og utseende. Man bruker mye tid på å sammenlikne seg selv med "de perfekte" andre. Mens realiteten er at ingen mennesker er perfekte. Og ingen kropper er like. En sunn og frisk kropp ser ulik ut, fordi vi mennesker er ulike fra naturens side. Derfor er det så dumt at vi skal bruke tid på å sammenlikne oss med andre. Alle mennesker har sine usikkerheter, uavhengig om de viser de frem eller ikke, og uavhengig av hvordan de ser ut. 

Ofte er det mye utseende orientert innhold på sosiale medier, noe som kan være med på å gi en vrangforestilling om hva som er "normalt". Noen retusjerer bildene sine, mens andre bruker filter som endrer på utseendet. Hvordan skal man kunne måle seg opp mot, og sammenlikne seg selv med noe som ikke engang er ekte? Det går ikke. Det blir satt urealistiske forventninger som de færreste klarer å oppnå. 

Jeg synes derfor det er viktig å vise alle sider, ikke bare den "perfekte". For livet er ikke perfekt, det er fullt av kontraster, oppturer og nedturer. Både når det kommer til kroppslige endringer, men også psykiske. Man har ikke bare gode dager, noen dager er tyngre enn andre, mens andre dager føler man at man kan klarer alt. 


Her er et eksempel på hva jeg mener:

Dette bildet ble tatt mens jeg ligger utstrakt på gresset. Jeg gjør kroppen lang og utstrakt. Dette er med på å gi meg en mer definert mage, jeg ser slankere ut og beina smalere. Bildet er ikke redigert, så dette er fremdeles slik jeg kan se ut. Men her velger jeg en positur jeg vet vil gjøre meg mer lik det vi i dag ser på som kroppsidealet.  

Fra ulike kanter i samfunnet får vi stadig prakket på oss at det å ha en slank, veltrent og definert kropp med plettfri hud er det som ansees å være idealet, det "riktige". Det er fåtallet som har dette: en hud som ikke bærer preg av hverdagens stress og matvaner, en kropp som hele tiden er i toppform og fett plassert på de "riktige" plassene. Derfor tyr mange til "knep og triks", slik at man kan oppnå dette kroppsidealet - gjennom f.eks. en godt gjennomtenkt positur. Det er ingenting galt i å ville vise frem de fine sidene ved seg selv, men det er viktig å huske på det også er rom for den mindre "perfekte" versjonen av deg.

Dette er også meg, men fra en annen vinkel. Her kan man tydelig se at den "definerte" magen ikke lengre er like definert og at beina ikke ser like slank ut. Dette er ikke et typisk Instagram bilde, muligens fordi jeg ikke oppnår standaren om kroppsidealet som er satt av samfunnet. Bildet viser ikke meg fra min mest flatterende side, men dette er fremdeles meg, på lik linje som bildet over. 

Det er viktig å ha i tankene når du ser et bilde på Instagram/Facebook som tilsynelatende ser perfekt ut, at det er flere sider ved et bilde. 

For mange er det en livslang prosess å lære seg å akseptere seg selv, men husk at du er du og du er god nok akkurat slik du er! 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

 

  391 Hits
391 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på