fbpx

Hei! Mitt navn er Julie Tollefsen, og jeg er finalist i Miss Universe Norway 2023. 

Jeg er født og oppvokst i Oslo, hvor jeg nå også jobber som klesdesigner. Det viktigste med min deltagelse er hjertesaken min mental helse, og jeg ønsker å bruke denne plattformen til å gjøre en forskjell for andre. 

Hadde du og din bedrift vært interessert i...

Hei! Mitt navn er Julie Tollefsen, og jeg er finalist i Miss Universe Norway 2023. 

Jeg er født og oppvokst i Oslo, hvor jeg nå også jobber som klesdesigner. Det viktigste med min deltagelse er hjertesaken min mental helse, og jeg ønsker å bruke denne plattformen til å gjøre en forskjell for andre. 

Hadde du og din bedrift vært interessert i et samarbeid med meg? Ikke nøl med å sende meg en melding! Jeg kan nås på juliemtollefsen@gmail.com eller på instagram @julietollefsen_

Smil, Julie

More

Intervju på Larisa Gabu Show

(Photo: Larisa Gabu show/ Stian Møller)

 

Intervju på Larisa Gabu Show!


Hei alle sammen! For noen uker siden ble jeg invitert på Larisa Gabu Show for andre gang, og det er som vanlig en fornøyelse å være gjest på showet hennes!

Vi pratet om opplevelsen før den store finaledagen, og tiden før, og hvordan preppen går nå mot reisen til Miss Universe. Nå er det ikke lenge til jeg reiser ned til El Salvador, og det er mye som skal ordnes. Men, jeg er utrolig heldig som har et sterkt team rundt meg, og får mye støtte på veien. 

Selv om jeg hadde Covid og ikke var helt i toppform, var det som vanlig en super opplevelse å bli intervjuet av Larisa. Larisa intervjuer også andre Misser fra Norge som skal ut i verden på forskjellige konkurranser - så sjekk henne ut på youtube for mer innblikk i "Misseverden"! 

Det Norske intervjuet er rett rundt hjørnet, men dere kan se det på engelsk her:

Stort smil, Julie

130 Hits

Den siste tiden


(Foto: Stian Møller)

Tenk at det nå har gått 5 uker siden Miss Norway 2023! Tiden har virkelig flydd av gårde, og vi er nå i full gang med alt av forberedelser til Miss Universe 2023 som holdes den 18 november i selveste El Salvador!

Det er mange skjemaer, bilder og videoer som skal sendes inn. Samt kjoler, og annen prepp som skal ordnes. Den siste tiden har også vært preget av mye jobb med reising til både Tyrkia og London, så det er viktig å holde en tett plan for fremdrift!

Vi er i full gang med planlegging og de siste formalitetene rundt nasjonal-kostyme, og jeg kan også nå meddele at jeg er i full gang med å lage min egen aftenkjole! Det er spennende tider med mye som skjer, og jeg er heldig som har et såpass godt team rundt meg. 

Nå er det ca 7 uker til avreise, og for noen virker det kanskje som god tid, men jeg skal love deg at før vi vet ord av det sitter jeg på flyet ned til mellom-amerika! 

Den knappe tiden før avreise blir også brukt til catwalk og øving av koreografi med hjelp av selveste Kaja Kojan som vant Miss Universe Norway 2017. Kaja er normalt også en del av juryen under Miss Norway.

Nå skal jeg strakt delta på et intervju med Larisa Gabu som er host på "Larisa Gabu Show" Larisa intervjuet årets Miss Norway finalister i forkant av finalen, så det blir veldig hyggelig å ha en chat med henne igjen.

Dere kan de mitt tidlige intervju her:

Gleder meg til å dele resten av reisen med dere, og ikke minst se semifinalistene for Miss Norway 2024 om ikke så alt for lenge her inne på bloggen! 

Smil, Julie

 

83 Hits

TUSEN TAKK!

 


(Til høyre: Miss Norway 2022 - Ida Anette Hauan. Foto: Jakob Braaten)


TUSEN TAKK!


Jeg er så overveldet og takknemlig for å kunne stå her i dag som vinner av Miss Universe Norway 2023. Dette øyeblikket er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, og jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for denne utrolige muligheten.

Først og fremst vil jeg takke mine fantastiske støttespillere – familie, venner, og alle som har stått ved min side gjennom denne reisen. Deres kjærlighet, støtte og tro på meg har vært min største motivasjon, og jeg kunne ikke ha gjort det uten dere.

En stor takk går også til hele teamet bak Miss Universe Norway, de som jobber utrettelig bak kulissene for å gjøre denne konkurransen mulig. Deres dedikasjon og harde arbeid har virkelig gjort denne opplevelsen spesiell, og jeg er stolt av å være en del av dette samfunnet.

Årets finalister - Foto: Jakob Braaten

Jeg vil også rette en hjertelig takk til mine medfinalister. Dere er utrolig talentfulle og inspirerende kvinner, og det har vært en ære å dele denne reisen med dere. Vi har vokst sammen gjennom denne opplevelsen, og jeg ser frem til å fortsette å støtte hverandre i fremtiden.

Min dype takknemlighet går til dommerpanelet for å se potensialet i hver av oss og for å gi meg denne utrolige muligheten. Jeg er ydmyk over å kunne representere Norge på den internasjonale scenen og håper å gjøre dere stolte.

Til slutt vil jeg rette en spesiell takk til fansen og følgerne mine. Deres støtte har vært overveldende, og jeg lover å bruke denne plattformen til å jobbe for positive endringer og inspirere andre til å forfølge sine drømmer.

Sammen med tidligere dronninger og utøver I Miss Earth

Dette er bare begynnelsen på en ny reise, og jeg ser frem til å bruke tiden min som Miss Universe Norway 2023 til å skape positive endringer, løfte viktige spørsmål og representere Norge med stolthet. 

Arbeidet mot Miss Universe 2023 som holdes i El Salvador begynte allerede i dag tidlig, så dette blir en spennende reise fremover!

Tusen takk alle sammen!!

Med kjærlighet og takknemlighet, (smil) Julie

362 Hits

Dagen før dagen


Dagen før dagen


Hei alle sammen! Da var finalistene hjemme fra øving til show! Det var skikkelig gøy å se alt som var stelt i stand, og virkelig få en følelse av hvordan morgendagen kommer til å bli!

Vi gikk igjennom alle de forskjellige catwalkene og fikk øvd inn litt ekstra koreografi. Kanskje får dere se litt dansing i morgen?

Nå pakkes sakene ned og de siste tingene gjøres klart for den store store dagen i morgen. Alle finalistene er nok like spente som meg, og jeg er sikker på at vi vil levere et fantastisk show!

Gleder meg til å se dere alle i morgen <3

Smil, Julie

257 Hits

Et stort takk

(Foto: Sebastian Kvaleng)

Jeg må virkelig takke alle som har støttet meg på veien. Miss Norway har vært en fantastisk reise, og jeg er så glad for at jeg tok steget og meldte meg på.

Tusen takk til alle fotografer, samarbeidspartnere, familie, venner  og alle i managementet som har vært med meg på dette!

Jeg er så utrolig takknemlig for støtten gjennom hele prosessen, og kommer til å huske det hele som en fantastisk opplevelse. 

Alle finalistene er vinnere i mine øyne, og jeg er virkelig imponert over alle sammen! 

Gleder meg utrolig mye til i morgen!

Nå må jeg løpe, for nå er det duket for generalprøve av finalen!

Stort smil, Julie

303 Hits

I morgen er den store dagen!


Hei alle sammen!


Straks skal alle finalistene møtes for gjennomgang av finalen! I morgen er jo den store dagen vi alle har ventet på, selveste finalen i Miss Norway 2023 <3

Det har vært en veldig spennende reise, og jeg kan nesten ikke tro at det hele skjer i morgen. Jeg er så stolt over alt de flotte finalistene har fått til på veien. 

I dag skal vi gå igjennom showet som vises i morgen, og jeg gleder meg skikkelig til å se de andre finalistene igjen! Det blir også veldig gøy å se lokalet satt i stand, med scene og lys. 

Dagen så langt har gått til finpuss at koreografi, tale også har jeg jo mitt helt på slutten sy-prosjekt hehe! Men alt ser ut til å bli ferdig og klart i tide.

Gleder meg til i morgen!

Smil, Julie 

222 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på