Min hudpleie rutine

IMG_0700

Sponset innlegg.

Som makeup artist og kosmetisk rådgiver er jeg veldig opptatt av å ha en fin og godt pleiet hud, jeg er veldig kresen på hva jeg bruker i ansiktet mitt, men er samtidig veldig åpen for anbefalinger. 

Da jeg deltok i Miss Norway ble vi introdusert til ett merke som heter Renu Advanced som jeg selvfølgelig var utrolig skeptisk til også dett i begynnelsen, men jeg måtte selvfølgelig prøve det om jeg skulle fortelle om dette produktet i senere tid. 

Den dag i dag er Renu Advanced i min daglige hudpleie rutine. Det er så lett som bare 3 steg for en fin hud, perfekt for meg som ikke har mye tålmodighet med huden min. 

1. Vask ansiktet med vann så det er vått før du påfører gentle refining cleanser. Jeg liker å bruke sirkel bevegelser for å starte blodsirkulasjonen i huden slik at produktet jobber seg skikkelig inn i huden. 

2. Vask av rensen og tørk ansiktet lett. 

3. Ta en liten dose Intensive Redox Serum i hånden, her liker jeg å varme produktet litt mellom hendene slik at det blir ca 38 grader for da trekker det best inn i huden. 

4. Vent gjerne ett par sekunder før du påfører Ultra Replenishing Moisturizer slik at serumet får jobbet seg skikkelig inn. 

5. Jobb så fuktighetskremen inn i huden, er du over 20 år vil jeg anbefale å jobbe det i oppoverbevegelser på huden for å ikke ta fra spenst fra huden til senere tid. 

Så lett er det å få en fin hud med masse glød og fukt. 


For å lese mer om produktene gå gjerne inn på Asea sin hjemmeside.   191 Hits
191 Hits

Miss World


:inneholder reklamenavn:

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg kom hjem fra Kina, og det har tatt litt tid å lande tilbake i hverdagen. Tiden hjemme har gått mye i jobb og etterarbeid av Miss World men for en reise det har vært. 

(Fest drakt fra Ludostore)
4 uker var jeg i Kina sammen med 117 andre land, og jentene jeg møtte der nede var så unik og enestående at reisen var en drøm. Helt fra jeg kom ned til jeg dro fikk jeg nye venner, og jeg bodde med Nederland som også ble en av mine beste venninner under mitt opphold. 

I oppholdet ble vi tatt med rundt i Sanya til hoteller, attraksjoner og forskjellige party (uten alkohol så klart). Vi fikk se de beste sidene av hele Sanya og jeg var til og med så heldig å få oppleve Sanya's beste zipline når jeg var der. 


(grønn kjole fra Inistyle)

Favorittuken min i Miss World var da vi var i Haikou som er hovedstaden i Hainan. Meg og romkameraten min fikk suite med ett uhell, så vi hadde dobbel balkong og kjøkken på rommet. Vi bodde på mission hills, og fikk muligheten til å trene hver dag, og spise god mat. 

(Fest drakt fra Ludostore)
Hva gjorde vi egentlig på 4 uker? 
Første uken var det mye auditions, registreringer, fotografering og intervjuer så de skulle bli kjent med alle deltakerene, vi begynte også med trening til finaleshowet aller første uken, og vi trente stortsett til 10 om kvelden eller slikt, så vi var ofte for opptatt til alt annet.

Det var også i første uken vi hadde head to head challengen vår, som var utrolig fint, fordi da fikk vi fortelle verden vår historie og hva som motiverer oss til å være Miss World fra vårt land. Jeg ble trukket ut med 5 andre land, og det var her jeg blant annet møtte Island for første gang, som endte opp med å bli en av mine beste venner i Miss World. 

Andre uken hadde vi en del utflukter, og det var blant annet da jeg opplevde zipline i Yanoda, og jeg møtte mye av befolkningen i Sanya. Vi hadde også en nydelig middag på Hyatt, og det kvalifiserer seg som en av de beste middagene jeg har hatt i hele mitt liv.


(Svart kjole fra Inistyle)
Om jeg ikke husker helt feil hadde vi også Top Model andre uken, og det var en av de gøyeste dagene i Miss World siden alle jentene var samlet, og vi hadde middag i en stor villa i nærområdet hvor alle jentene danset og spiste god mat. Selv om Norge ikke kom til topp i top model var det fantastisk gøy å gå på scenen.

Det var først i tredje uken at vi dro ut av Sanya for å dra til Haikou som var 5 timer med buss fra Sanya. I Haikou hadde vi ganske mye fritid så jeg brukte mye av tiden min med de andre jentene, og i treningsbassenget.

En av dagene i Haikou hadde vi også musikkvideo innspilling med Fernando, og middag med lokalbefolkningen på nattmarked, men da vi skulle gå var det så mange som hadde samlet seg at vi ikke kom oss ut igjen fra markedet, så vi ble stående i fler timer. 

En av mine beste dager var første gang vi skulle danse for publikum, dette skjedde på en skole i Haikou, og alle barna/ungdommene hadde fått flagg med landene våres som de skrek ut når vi danset. Det var sikkert 500 barn som var stilt opp i gangene, utenfor skolen, over alt for å hilse og heie på oss. 

Siste uken hadde vi Sport Challenge og jeg ble pisket opp klokken 4 av roomien min som mente søvn var oppskrytt før man skulle ut i sport. Hun begynte med treningsøkt og jeg trengte to timer på å få på meg treningstøyet i det hele tatt. Hun hadde selvfølgelig god grunn til å være så giret, for hun var den beste løperen av 118 jenter, og kvalifiserte seg som topp 3 i alle grenene ellers. Så jeg var utrolig stolt av henne. Og dagen etter sport hadde jeg absolutt ingen stemme igjen. 
Resten av siste uken hadde vi stortsett trening fra 10 til 22-23 på kvelden, så det var stortsett det vi gjorde før finalen. 

Hele oppholdet mitt i Miss World har gjort meg mer reflektert, og lært meg så mye både om meg selv og andre, og jeg kunne aldri vært foruten. Jeg er så takknemlig for muligheten. Selvom alt ikke kan komme i ett innlegg så var det utrolig mye som skjedde på disse ukene, og jeg er svært takknemlig for alt sammen.


  682 Hits
682 Hits

En morgendag for alle

44509146_749980098674528_8144920729675104256_n

I dag har vært en av de dagene jeg setter mest pris på i året, nemlig dagen hvor hele Norges land står sammen om å hjelpe andre. Dagens innsats fører til at Norge er ett skritt nærmere ett likestilt og rettferdig samfunn, og ingenting i denne verden gleder meg mer. 

For det har seg dessverre slik at ikke alle har det like fint, selv i Norge. Vi har mennesker som sulter, sover på gaten, eller som føler seg ensom og forlatt. Vi har flotte, verdifulle mennesker som trenger litt ekstra drahjelp, som ikke alltid får det på grunn av mangel på ressurser. I dag skal dette endres, og det er takket være oss/ dere. 

Som mange sikkert allerede vet har jeg jobbet frivillig hos hjelperne i mange år. Vi jobber for at alle skal få mat, klær og respekt hver uke. Vi jobber for rettferdighet blandt mennesker. Vår visjon er at alle skal få tilhørighet i vårt fantastiske samfunn, og at alle skal få en bedre morgendag. Det er nettopp derfor det gleder hjertet mitt så mye å se hva vi kan gjøre for dem sammen.

I dag har hele Norge stått sammen og donert slik at alle får en morgen dag, en soveplass, ett liv verdt å leve. I dag har hele Norge vist hva vi kan oppnå ved å stå sammen. Tusen takk til alle de fantastiske menneskene jeg har møtt i dag som har bidratt både med donasjoner og fine ord. En regnværs dag som denne (Bergen har vel ikke annet) blir nydelig med deres varme velkomster. 

Tusen takk for en fin dag, dere gleder meg- og mange andre.

  726 Hits
726 Hits

Miss World er rett rundt hjørnet

IMG_5953

: Inneholder annonser
Nå er det kun uker igjen til min reise til Kina tar sted, og jeg kjenner sommerfuglene i magen skikkelig. Det har vært mye å gjøre med forberedelser, men nå nærmer det seg avgang. 

Det er ganske mye å gjennomføre før avreise til Miss World, dokumenter som skal skrives, videoer skal lages, dans skal koreograferes og klær skal designes. Jeg er utrolig heldig som har hatt ett fantastisk team med meg hele veien og allerede på torsdag denne uken skal jeg prøve finale-kjolen min for første gang hos Judy's atelier i Kristiansand, noe jeg gleder meg så mye til. Jeg har foreløpig kun sett ett bilde av kjolen jeg skal ha, så det blir kjempe spennende. 


Snart skal jeg også plukke den offisielle garderoben min til Miss World hos Inistyle, ettersom det er mye klær og slikt vi må ha med. Jeg gleder meg masse til å vise dere hva som skal bli med til Kina i år.

Forrige uke hadde jeg en tur til Paris hvor jeg gjennomførte litt sponsor oppdrag og hentet inspirasjon, så nå er jeg klar for å stå på de siste ukene før Kina. 

Tusen takk til alle som følger meg på denne fantastiske reisen! 

Antrekk fra Inistyle

  1076 Hits
1076 Hits

Bryllup og selskapsmesse - nattåpent Sartor

IMG_8400

//annonse
På fredag er endelig dagen her, det skal være selskap og bryllupsmesse SAMTIDIG som nattåpent på Sartor Storsenter.

Dette er ett perfekt event å gå på uansett om du er brud, brudgom, forlover eller gjest, for å finne inspirasjon til den store dagen. Det vil bli show med helt unik inspirasjon med alt fra hår til tilbehør og kjoler/dresser, og fantastiske tilbud man ikke vil gå glipp av. 

På Sartor har de ett bredt utvalg av butikker, og de har butikker med perfekt ekspertise som står helt frem til klokken 00:00 for å hjelpe deg å planlegge den store dagen din (og selvfølgelig ellers også). Så ta gjerne med deg venner, og familie som kan hjelpe deg å samle inspirasjon. 

Jeg vil være til stedet og snakke om min deltakelse i Miss Norway, og mitt år som Miss World Norway, og slår gjerne av en hyggelig prat med dere. Det vil også bli loddet ut gaver, og som gjest på arrangementet kan man vinne makeover for FIRE personer, til en verdi av 24.000 kroner. 

Messen varer fra 18:00-23:00, med moteshow klokken 21:00. 


Trykk skal på eventet under og vær med i trekningen av flotte premier. Jeg håper vi ses der! 
https://www.facebook.com/events/316720402525047/?active_tab=discussion 

(alle vedlagte bilder inneholder kjoler fra inistyle) 

  858 Hits
858 Hits

My presentation video Miss World Norway 2018

DSC0103_20180917-220921_1

// There are some ads in this blog

Today is the day I have been waiting for, my presentation video has been published. The video is based on my life as well as representing the beauty of Norway. This video will be my official presentation for myself in Miss World 2018. 

I just want to say thank you so much to Endre Igland, not only for filming this video, but working with me in these busy days. I am really grateful for all the work you have put into this video, and for the outcome of the hard work. 

I would also say thank you to Inistyle for the dresses I wore in this video. They where amazing, so thank you. 
Video and sound by Endre Igland
Clothing by Inistyle

  4110 Hits
4110 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på