En morgendag for alle

44509146_749980098674528_8144920729675104256_n

I dag har vært en av de dagene jeg setter mest pris på i året, nemlig dagen hvor hele Norges land står sammen om å hjelpe andre. Dagens innsats fører til at Norge er ett skritt nærmere ett likestilt og rettferdig samfunn, og ingenting i denne verden gleder meg mer. 

For det har seg dessverre slik at ikke alle har det like fint, selv i Norge. Vi har mennesker som sulter, sover på gaten, eller som føler seg ensom og forlatt. Vi har flotte, verdifulle mennesker som trenger litt ekstra drahjelp, som ikke alltid får det på grunn av mangel på ressurser. I dag skal dette endres, og det er takket være oss/ dere. 

Som mange sikkert allerede vet har jeg jobbet frivillig hos hjelperne i mange år. Vi jobber for at alle skal få mat, klær og respekt hver uke. Vi jobber for rettferdighet blandt mennesker. Vår visjon er at alle skal få tilhørighet i vårt fantastiske samfunn, og at alle skal få en bedre morgendag. Det er nettopp derfor det gleder hjertet mitt så mye å se hva vi kan gjøre for dem sammen.

I dag har hele Norge stått sammen og donert slik at alle får en morgen dag, en soveplass, ett liv verdt å leve. I dag har hele Norge vist hva vi kan oppnå ved å stå sammen. Tusen takk til alle de fantastiske menneskene jeg har møtt i dag som har bidratt både med donasjoner og fine ord. En regnværs dag som denne (Bergen har vel ikke annet) blir nydelig med deres varme velkomster. 

Tusen takk for en fin dag, dere gleder meg- og mange andre.

Gi stjerner til dette innlegget:
496 Hits

Miss World er rett rundt hjørnet

IMG_5953

: Inneholder annonser
Nå er det kun uker igjen til min reise til Kina tar sted, og jeg kjenner sommerfuglene i magen skikkelig. Det har vært mye å gjøre med forberedelser, men nå nærmer det seg avgang. 

Det er ganske mye å gjennomføre før avreise til Miss World, dokumenter som skal skrives, videoer skal lages, dans skal koreograferes og klær skal designes. Jeg er utrolig heldig som har hatt ett fantastisk team med meg hele veien og allerede på torsdag denne uken skal jeg prøve finale-kjolen min for første gang hos Judy's atelier i Kristiansand, noe jeg gleder meg så mye til. Jeg har foreløpig kun sett ett bilde av kjolen jeg skal ha, så det blir kjempe spennende. 


Snart skal jeg også plukke den offisielle garderoben min til Miss World hos Inistyle, ettersom det er mye klær og slikt vi må ha med. Jeg gleder meg masse til å vise dere hva som skal bli med til Kina i år.

Forrige uke hadde jeg en tur til Paris hvor jeg gjennomførte litt sponsor oppdrag og hentet inspirasjon, så nå er jeg klar for å stå på de siste ukene før Kina. 

Tusen takk til alle som følger meg på denne fantastiske reisen! 

Antrekk fra Inistyle

Gi stjerner til dette innlegget:
828 Hits

Bryllup og selskapsmesse - nattåpent Sartor

IMG_8400

//annonse
På fredag er endelig dagen her, det skal være selskap og bryllupsmesse SAMTIDIG som nattåpent på Sartor Storsenter.

Dette er ett perfekt event å gå på uansett om du er brud, brudgom, forlover eller gjest, for å finne inspirasjon til den store dagen. Det vil bli show med helt unik inspirasjon med alt fra hår til tilbehør og kjoler/dresser, og fantastiske tilbud man ikke vil gå glipp av. 

På Sartor har de ett bredt utvalg av butikker, og de har butikker med perfekt ekspertise som står helt frem til klokken 00:00 for å hjelpe deg å planlegge den store dagen din (og selvfølgelig ellers også). Så ta gjerne med deg venner, og familie som kan hjelpe deg å samle inspirasjon. 

Jeg vil være til stedet og snakke om min deltakelse i Miss Norway, og mitt år som Miss World Norway, og slår gjerne av en hyggelig prat med dere. Det vil også bli loddet ut gaver, og som gjest på arrangementet kan man vinne makeover for FIRE personer, til en verdi av 24.000 kroner. 

Messen varer fra 18:00-23:00, med moteshow klokken 21:00. 


Trykk skal på eventet under og vær med i trekningen av flotte premier. Jeg håper vi ses der! 
https://www.facebook.com/events/316720402525047/?active_tab=discussion 

(alle vedlagte bilder inneholder kjoler fra inistyle) 

Gi stjerner til dette innlegget:
620 Hits

My presentation video Miss World Norway 2018

DSC0103_20180917-220921_1

// There are some ads in this blog

Today is the day I have been waiting for, my presentation video has been published. The video is based on my life as well as representing the beauty of Norway. This video will be my official presentation for myself in Miss World 2018. 

I just want to say thank you so much to Endre Igland, not only for filming this video, but working with me in these busy days. I am really grateful for all the work you have put into this video, and for the outcome of the hard work. 

I would also say thank you to Inistyle for the dresses I wore in this video. They where amazing, so thank you. 
Video and sound by Endre Igland
Clothing by Inistyle

Gi stjerner til dette innlegget:
3132 Hits

One month anniversary

IMG_1074

Today it has been one month since the crowning happened in Oslo. I have been so busy this past month trying to plan everything out, work and travel. 

I am very happy to announce that I am traveling to Uganda first of October with some other amazing people to work with fistula. We need to unite to stop the problem of this natural and normal problem among the people around the world. No one should be abandoned or left out because of an health issue. We will work with this women and speak up for woman from all over the world. I am really excited about this, and I am looking forward to tell you more about it when we are getting closer to department. 

Other than this I have been travelling to Oslo to discuss and order some dresses before my journey to China. I will be working with great Norwegian brands and designers like Judy Hansen, and I think the dresses are going to be stunning and breathtaking, I really can not wait to see the rest of the dresses. 

I just sent in the documents for Miss World today, and I will be working with my contestant video the next few weeks, and I am soon leaving for Larvik to meet with Susanne (Miss Universe Norway) and Helene (1st runner up) for coaching lessons with Klara, as well as some lovely events and friendly chats. 

Thank you for your support and love everyone. 

Gi stjerner til dette innlegget:
921 Hits

Miss World Norway 2018

DSC_5125

Inneholder annonser.
Bare det å skrive overskriften er enda uvirkelig. Nå har det gått en uke siden jeg ble kronet som Miss World Norway 2018, og den første uken har vært mer enn jeg noen gang kunne ønsket meg. Det har vært mye å gjøre både før og etter finalen, men jeg tenkte jeg gjerne kunne fortelle dere litt mer om det som er den mest fantastiske og minnerike dagen i mitt liv. 

Forberedelsene til finalen:
Det var mye å gjøre før finalen, men jeg var veldig heldig som hadde ett fantastisk team som hjalp meg hele veien. Både klær, sko, negler, vipper, hårklipp og så mye annet måtte være klart til finalen.

Det var veldig fint kunne fikse negler og vipper hos WellMed før finalen ettersom de har en veldig rolig og avslappende salong, så jeg fikk tid til å samle tanker dagene før finalen (og ikke minst sove litt da jeg tok vipper, hehe). Ikke bare fikk jeg slappet av, men jeg fikk også nydelige vipper og nelger. 


Når det kom til antrekk var det mye frem og tilbake hva jeg skulle ha til hverdags antrekk. Jeg ønsket å finne noe unikt, men som enda var min stil. Jeg var så heldig at jeg fikk hjelp av inistyle til å trikse sammen dette søte antrekket ved at jeg fant meg dette fine skjørtet hos dem, og jeg følte det passet meg og min stil helt utmerket. Tusen takk! 

Lørdag 28. Juli stod jeg på scenen med 7 andre nydelige jenter. Vi begynte finaledagen halv 9 om morningen, og allerede klokken 9 var vi i gang med øvinger, hår, sminke og annet som måtte fikses. Jeg følte ikke det tok 2 sekunder engang før sminkøren fortalte meg at klokken var passert ett, og jeg innså hvor fort finale dagen egentlig gikk. 

Hele dagen gikk i å være med de andre jentene og øve egentlig, men jeg synes det var mest viktig å ta seg tid til de andre deltakerene da dette var slutten på ett helt fantastisk år og samhold, selvom vi enda har kontakt og kan møtes. Da klokken slo 7 kjente jeg alle nervene samtidig, men jeg var så klar for å vise alle hva jeg har jobbet med dette året og vise hvor mye man faktisk kan få til på ett år. 

Da showet var i gang koste jeg meg så mye på scenen, og jeg gledet meg alltid til det var min tur. Bak scenen ble jeg fort litt ivrig på å komme meg utpå igjen, så jeg klarte å rive kjolen min i stykker, men det løste seg utmerket med det flotte teamet vi hadde som hjalp meg. 

Det jeg husker aller best fra finaledagen er rett før vi skulle ut på scenen og jeg satt i vinduet med to andre deltakere mens vi snakket om hvor fantastisk året hadde vært, og våre fremtidsplaner dersom vi vant eller ikke vant. I de minuttene mistet jeg alle nerver, og det var den beste avslutningen jeg kunne ha på konkurransen

... trodde jeg. Vi stod på linje og hørte navn etter navn bli ropt opp, og jeg ble ingen runner up i år. Så når det var tid for å høre årets vinnere kom navnet mitt, og den lykkefølelsen jeg kjente da var helt ubeskrivelig. Jeg gikk frem på scenen og jeg kan ikke huske hva jeg følte for det var så fint. Familie, venner og andre jublet. Jeg gråt, og jeg kan nok sette det på listen over ett av mine lykkeligste øyeblikk gjennom livet mitt. 

Tiden etter finalen:
Etter finalen har tiden gått i presse og svare på gratulasjoner, samt møter og planlegging. Det er mye spennende i vente og jeg gleder meg masse til å oppdatere dere videre. Tusen takk for alle gratulasjoner, dere har vært og er fantastisk. Dette er slutten på min reise som Miss Norway finalist, men starten på min reise som Miss World Norway. 

Bildene fra finaledagen er tatt av Daniel Millan. Forsidebilde er tatt av Max Igland

Gi stjerner til dette innlegget:
1401 Hits
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på