fbpx

Mitt navn er Amine Victoria, og jeg kommer i fra vakre Fredrikstad. Jeg er frivillig i røde kors hjelpekorps. Der utøver jeg førstehjelp, og er med på leteaksjoner. Så hvis noen du er glad i er blitt borte, er det jeg som er ute å leter. Jeg er veldig utadvendt, og lett å bli kjent med. Ellers er jeg glad i å stå foran kamera, og vil at mine sosial...e medier skal vokse. Håper du vil følge min reise igjennom Miss Norway 2020! More

Beauty camp 2020

Hei dere! Det er så utrolig mye gøy som har hendt i det siste.

I helgen dro jeg til Oslo med to venninner å shoppet og koste oss. På kvelden møtte vi også Natalie som også er finalist, det var utrolig koselig å bli bedre kjent med henne! På søndagen møtte alle finalistene på IBSEN scene i Oslo. Der var vi hele dagen og øvde på koreografi, var sosiale og tok en del bilder. Mastercoach Klara Szalai terpa oss, og lærte oss koreografi og teknikker. Miss Universe Norway 2019 Helene, og Miss International Norway 2019 Henriette var også der og gav oss mange fine råd. Jeg er faktisk så heldig at jeg får starte showet på finalen. Det er veldig gøy, men også litt skummelt.  

Vi fikk også hilst på noen av dommerene, og de som sitter i ledelsen i Miss Norway. Det ble tatt mange fine bilder og videoer, mange av de kan dere se på Miss Norway sin facebookside eller Instagram.

Vi fikk også sash, noe som var veldig gøy. Med engang jeg tok på meg det føltes det mye mer ekte.

Foto - Knut Yrvin

 

Foto - Knuts Yrvin

 Hvis DU eller DIn bedrift trenger markedsføring, send meg gjerne en mail til "Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." for å høre hva jeg har å tilby!

Insta - @aminevictoriaa

 

 

 

 

 

 

  314 Hits
314 Hits

Fotoshoot - Den Lille Fotografen

Hei dere - og god mandag

Ikke nok med at det er en ny uke nå, men det er også mandag. Vi jentene i Miss Norway har sammen med fjorårets Miss Norway vinner begynt med "meatless monday". Det er en dag i uken hvor vi ikke spiser kjøtt.

I går var jeg så heldig å ta bilder sammen med Ina Therese Kjøita. Hun er så utrolig flink, og det var kjempe gøy. Jeg ble så fornøyd med resultatet, og gleder meg allerede til neste prosjekt vi skal gjøre sammen. Vi tok bilder i skogen, og under utrolig fine trær. 

Foto - Ina Therese Kjøita

Foto - Ina Therese Kjøita

Foto - Ina Therese Kjøita

Følg gjerne Facebook siden hennes også " Den Lille Fotografen" . Vi tok også flere bilder som jeg gleder meg til å vise dere! 

Insta - @aminevictoriaa

  221 Hits
221 Hits

Håper du vil stemme på meg!

Hei dere, og god mai!

For noen dager siden begynte sms stemmene i konkurransen, og jeg setter så utrolig stor pris på alle som har stemt på meg. Det kommer til å gå an å stemme helt til september da finalen er. For å stemme skriver du inn 1963 i telefonnummerfeltet, og MISSU 1 i tekstfeltet. Det koster 20 kr å stemme engang, og du kan stemme så mange ganger du vil. For å stemme må du ha norsk nummer, og et mobil abbonement som går for slike tjenester.

Håper du vil stemme på meg! 

Hvis du eller din bedrift vil samarbeide med meg, send meg gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

- Amine

  220 Hits
220 Hits

Tusen takk!!

Hei dere <3

Dagene går så utrolig fort om dagen at jeg så vidt vet hvilken dag det er. Det er mye som har skjedd i det siste. Jeg er finalist i Miss Norway 2020!! Det er helt uvirkelig, og veldig spennende. Jeg gleder meg veldig mye til tiden fremover. Jeg har fått så utrolig mange gode og snille tilbakemeldinger, og jeg er takknemlig for hver og en. Tusen takk!! Nå om dagen er det trening, gå i høye heler, jobb og venner som tar mye av tiden. 

Foto - Daniel Millan 

Foto - Privat

Håper alt er bra med dere <3 

Hvis du eller din bedrift vil sponse meg, ta gjerne kontakt på mail ; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Klem

 

 

 

  262 Hits
262 Hits

Dette er meg - Presentasjonsblogg

Amine Victoria Fjeldberg Arntzen - Dette er meg 

Foto - Daniel Millan

Jeg er en positiv, og utadvendt jente

Mitt navn er Amine Victoria, og jeg er deltaker i Miss Norway 2020. Jeg er 19 år, og bor i verdens nydeligste by, Fredrikstad. Her har jeg gått en linje som heter helse-tek. Det er en linje hvor vi har hatt realfag og helsefag. Jeg valgte den linja for å ha et godt grunnlag nå når jeg skal studere sykepleie. Jeg skal studere her i Fredrikstad, sånn at jeg bor nærme venner og familien min. Når jeg er ferdig å ha studert sykepleie, vil jeg videreutdanne meg til helsesykepleier. Det vil jeg for å hjelpe unge og barn som sliter med psyken. Det er ikke lett å vokse opp i den verden vi lever i dag, og vi bør være mer åpen om psykisk helse. 

Foto - Christoffer Dahle

Jeg elsker bestemor og bestefar

18.Februar 2015 ble jeg frivillig. Jeg var 14 år og ville hjelpe alle som hadde det vondt.

For over 5 år siden meldte jeg meg på et førstehjelpskurs hos røde kors. Det gjorde jeg siden mammaen min har hatt 5 hjerteinfarkt, og jeg ville lære hva jeg skulle gjøre hvis hun fikk et infarkt til. Jeg lærte så mye, og ble helt oppslukt. Uansett hvor jeg var eller hva jeg gjorde, tenkte jeg førstehjelp. Jeg ville bare lære mer og hjelpe så mange som mulig. Helgene mine bestod av masse kurs, og at jeg la lillebroren min i sideleie om og om igjen.

De første årene var jeg under opplæring, og ble lært kjempe mye. På 17 årsdagen min fikk jeg endelig uniformen min. Man må være over 17 år for å være operativ, og 18 år for å være med på leteaksjoner. Jeg har aldri vært så glad som da jeg fikk på uniformen for første gang. Nå i de siste årene har jeg undervist litt i førstehjelp, vært med på mange vakter, vært hospitant på ambulansen, og vært med på mange leteaksjoner. Vi i Røde kors er et helt fantastisk nettverk, og man blir så glad i hverandre. 

Foto - Privat

Verdens beste hobby

Foto - Privat

Min reise i Miss Norway til nå har vært helt fantastisk. Jeg har fått flere avisoppslag, og bare positive tilbakemeldinger. Det å gå i høye heler er noe jeg virkelig liker, og jeg synes det var så gøy å være med på catwalkkurs. Der lærte vi av Klara Szalai, og jeg øver litt hjemme i stua hver dag. Jeg har alltid elsket å være foran kamera, og jeg har fått være med på flere fotoshooter. Jeg krysser fingrene for at dette eventyret ikke tar slutt. Jeg har fått gode venner, og en opplevelse for livet

Foto - Finn Rune Christiansen

 

Min presentasjonsvideo - https://www.youtube.com/watch?v=3wDKiDvLckA&t=17s

Foto - Privat

Mine sosialemedier

https://www.facebook.com/aminemissnorway2020/?modal=admin_todo_tour

https://www.instagram.com/aminevictoriaa/?hl=nb

 

  548 Hits
548 Hits

Min presentasjonsvideo

Hei dere! 

Nå nærmer det seg finaleuttaket, og som dere har sett har jeg allerede publisert bikinibildene. Tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger, det har jeg satt stor pris på! Til uttaket skal man levere en presentasjonsvideo, der dere skal bli litt bedre kjent med meg. Nå er min presentasjonsvideo klar, og jeg gleder meg til å vise dere den! Jeg har vært så heldig å fått hjelp av to kompiser som er kjempe flinke! 

Nå er det bare å krysse fingrene, å håpe på at dette går veien! Her er lenken til videoen min <3 

https://www.youtube.com/watch?v=3wDKiDvLckA

Ha en fin helg <3

  516 Hits
516 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på