Jeg er Hege Lianne Williams og jeg er deltaker i Miss Norway 2017. Jeg er utdannet innenfor skjønnhetsbransjen og har startet læren av tatovering og piercing. I tillegg så skriver jeg mye for aviser og magasiner og jeg driver nettmagasinet Vouzmagasinet.com. Jeg har skrevet boken om naturlig skjønnhet "Natural Beauty for Belles." Utdanning er v...iktig og jeg starter på bachelor i visuell kommunikasjon. Jeg er også veldig glad i musikk og sang. Jeg lærte å spille gitar da jeg var 7 år og har siden vært gitarlærer for barn- og unge. På fritiden designer jeg og syr mye av mine egne klær. Følg meg på min reise her! More

Show them white pearls!

Sponset innlegg.

 «Til å begynne med vil jeg bare fortelle at jeg plukker bare sponsorer som har produkter jeg går god for. Jeg er ikke desperat etter å bli sponset på noen måte og håndplukker derfor mine sponsorer nøye, etter egne produkterfaringer. Jeg vil ikke reklamere for useriøse produkter og bedrifter. Derfor kan jeg med glede fortelle at jeg har inngått avtale med fantastiske BeConfident – Skandinavias beste tannblekings-produkter for hjemmebruk (jeg vil også si verdens beste).»

Jeg kan jo fortelle åpenhjertelig: Jeg har i mange år hatet smilet mitt. Det har ikke vært hvitt nok, tennene er skeive og små og i tillegg har jeg en massiv kalsiumskade på ene fortanna. Det har rett og slett vært flaut å smile, til tross for meget god tannhygiene. Lite hjelper det når blad etter blad, tv-serier og filmer er proppet fulle av vakre kjendiser med de perfekte smilene!

Etter hvert som jeg har vokst opp har også hjernen utviklet seg og jeg forstår mer av selvverd og hvor viktig det er å elske seg selv og sitt eget utseende; Ikke konstant sammenligne seg selv med andre! Og med denne tankegangen forelsket jeg meg i meg selv. Men én tanke forsvant aldri. Jeg hadde misfarging på tennene og jeg prøvde et drøss med såkalte DIY-oppskrifter. Bakepulver, sitron-juice, hydrogen peroksid – you name it. Da dette ikke virket gikk jeg over til produkter til hjemmebruk. Jeg har brukt mange kroner på amazon og vært borti de aller fleste tannblekings-produkter på markedet. Svei, sår på gummene, og ising i tenner var bare noen av bivirkningene, ikke minst var det side på side med instruksjoner og avanserte produkter. Det hvite smilet forble bare i tankene.

Som med alt annet av mine favorittprodukter kom jeg en sen kveld i sengen, over BeConfident. De hadde jo så sinnsykt mye positiv omtale. «Hmmm, kan jo ikke stemme... Hva er dette for noe?» Tenkte jeg, mens jeg scrollet meg nedover. Side etter side. «De er jo så billige OG de kan kjøpes direkte i Norge..» Jeg ble mer nysgjerrig og morgenen etter bestilte jeg min første pakke gitt. Tannbleking-gelé med melonsmak. Joda, noen kroner fattigere ble jeg, men rik på håp. Dagene gikk og plutselig lå pakken i postkassen. Jeg kjappet meg hjem og rev opp pakken og ut datt det 3 ting. Én tube 10 ml tannbleking-gelé, 1 pose med 3 tannskinner og et kortfattet instruksjonshefte.. «What, er dette alt?»

Samme kveld måtte jeg bare prøve. Jeg dro frem produktene og leste nøye gjennom en veldig kort instruksjonsbrosjyre. Tre enkle steg og 30 minutters behandlingstid OG geléen skulle holde til ca 20 behandlinger. Første gang sprutet jeg altfor mye gelé i tannskinnene, men den smakte veldig godt derimot. Etter 30 minutter løp jeg bort til badet og gliste til speilet. Forskjellen var ikke stor.. «Åneeei» tenkte jeg. «Ikke enda en bommert.» Litt småskuffet jeg gikk til sengs den kvelden. Jeg hadde planer om en ny behandling dagen etter og holdt håpet oppe. Ihvertfall litt til.

Neste dag gjentok jeg en behandling, men denne gangen etter 30 minutter så vi alle i hustanden tydelige resultater. Jeg hadde utrolig nok fått hvitere tenner og denne gang også uten sære og vonde bivirkninger. Jeg fortsatte behandlingen én gang i uka fremover og tennene ble hvitere. Dog gradvis, men hvitere ble de.  Jeg begynte å få igjen selvtilliten og følte at jeg kunne smile mer. Jeg fikk også komplimenter på hvor hvite tenner jeg hadde, av fremmede på butikken og på gaten. Jeg var helt i himmels! Dette var i 2014 og jeg har fortsatt behandlinger med BeConfident siden. Jeg gjør ikke behandlinger så ofte nå, men når jeg føler at de har «blasset litt» i fargen, tar jeg en runde eller to med geléen og vipps er tennene tilbake!

Da jeg meldte meg på Miss Norway og lærte om sponsor-avtaler måtte jeg bare ta kontakt med BeConfident og dele denne gode erfaringen. De ville så klart være med på laget! Jeg har fått et drøss med forskjellige BeConfident produkter og kommer til å gå igjennom dem i et annet innlegg. Bruksanvisning, resultater etc, men her er bildene av produktene så langt. I tillegg legger jeg ved bilde av tennene mine, før- og etter 3 behandlinger. Se forskjellen da dere!

Så med dette sier en fornøyd misse-frøken farvel til neste gang. Og jeg kunne ikke ha anbefalt BeConfident sterkere!

 Produkter og informasjon finner du her: http://www.beconfident.no/

 

 

  843 Hits
843 Hits

The power of pink

Hei dere - nå har det vært stilt lenge og da er jeg så klart nødt til å bryte muren med en rosa "bombe"! :) 

Miss Norway handler så klart om andre prinsipper enn skjønnhet.. Amen! ;) Det handler også om å gi til folket, dette i form av veldedighet, arbeid og støtte. Man trenger heller ikke å holde seg innenfor én nisje, noe som er bra for et hjerte som brenner for MYE! 

For nå har jeg fokusert på brystkreft. En ufyselig sykdom som rammer ca 3300 kvinner i året. Jeg har mistet altfor mange nære og kjære til kreft og brystkreft og ønsker å bidra i kampen mot denne ufyseligheten! Jeg elsker bryster jeg, i alle former og farger, jeg er stolt av mine og vil ikke at noe vondt skal skje kroppen min. Det unner jeg ingen - derfor vil jeg ha med flere i kampen. Kreftforeningen forteller at 1 av 12 kvinner vil rammes av brystkreft i løpet av livet og i følge Kreftregisteret lever nesten 90% av alle kvinner som får brystkreft, fem år etter at de fikk diagnosen. Det er en god prosent, men ikke nok! Ved hjelp av forskning kan vi få raskere diagnose, mer effektive undersøkelser og ikke minst mer effektiv behandling! Bare de siste 10 årene har kreftforskning kommet langt og jeg håper at innen jeg får egne barn, kanskje også døtre, at vi slipper å frykte denne forferdelige sykdommen. 

Jeg har sammen med Rosa Sløyfe-aksjonen startet min egen innsamling til forskning for brystkreft, kalt #pinkpower17. Det er ikke satt et spesielt mål om hvor mye ønsker å få inn, men heller det å få inn så mye vi klarer. Litt er bedre enn ingenting! Innsamlingsaksjonen vil vare i 365 dager, frem til oktober 2017. For å komme til den offisielle siden for #pinkpower17 kan du klikke her! Å bidra trenger ikke å være mye, det kan være alt fra én krone - til å hjelpe med og spre ordet! 

Jeg har laget en video for innsamlingsaksjonen:

 

Hjelp meg i kampen mot brystkreft. Vi er kvinner, vi er sterke og vi kan stå sammen! 

 

  

 

  746 Hits
746 Hits

Min gode hjelper!

Sponset innlegg. 

 Vi kan vel si oss enige i at ytre skjønnhet er en grunnleggende faktor for å være skjønnhetsutøver. For å kunne opprettholde den ytre skjønnheten er det viktig at kroppen fungerer godt og får alle næringsstoffene den trenger for å yte og prestere bedre - ikke minst for å kunne lage nye -og reparere celler og holde immunforsvaret sterkt.

Jeg har vært uheldig med noen av kortene jeg fikk utdelt som menneske. Jeg har hatt en del helseproblemer opp gjennom årene; noen hører fortiden til, mens andre (uheldigvis) er med meg den dag i dag. De tidligere årene av livet mitt var så absolutt ingen dans på roser, kanskje torner, men ikke roser. Den mest pregende av plagene er Menieres Sykdom, som jeg har hatt siden jeg var 12 år. Tenk det da! 10 år allerede! Menieres sykdom er en indre-øre sykdom som leder til kraftige svimmelhetsanfall, hørseltap, tinnitus og mye dårlig balanse. I noen år satte dette meg sterkt tilbake, da den er meget uforutsigbar og anfallene kan inntreffe når som helst. Et typisk anfall gjør meg sengeliggende i dager eller uker - avhengig av anfallets styrke. Det finnes ingen kur, men det er visse ting man kan eksperimentere med, både medisinsk og ved endring av livsstil. Jeg skal være ærlig.. Jeg er livredd og har fått mye angst pga. sykdommen. Men sommeren 2015 fikk jeg et lite kick ut av det blå. Nå var det slutt på sytingen og sykdommen skulle IKKE få styre livet mitt mer. Etter flere år ut-og-inn i NAV-systemet, mye tapt skolegang og ikke minst sosialliv, hadde jeg fått nok! 

Det er her min kjære hovedsponsor kommer inn :) 

I 2013 fikk jeg flere anfall i uka og dette satte meg sterkt tilbake. Jeg ble sengeliggende 24/7, klarte ikke å gå, bevege hodet, kunne bare ligge i en posisjon og jeg trengte hjelp til alt. Absolutt ALT! Jeg har en engel av en kjæreste som har hjulpet meg på do, i dusjen, laget middag og alle måltider, kjørt rundt på meg, hjulpet meg å gå etc. i et helt år dere! Han var blitt sykepleieren min stakkars!

Kroppen vår har et avansert og unikt system og et imponerende overlevelsesinstinkt. Naturligvis ved lavere aktivitetsnivå, vil fordøyelsen og forbrenningen i kroppen roe ned. Dette skjedde meg. Jeg la på meg nesten 20 kg i løpet av året, til tross for utrolig dårlig matlyst og lite med næring. Da skjønner dere kanskje hvor lite aktivitet jeg faktisk gjorde. Etter et par måneder med tankesvirring, begynte jeg og få nok. Jeg følte meg forferdelig og var slapp, dårlig og helt utmattet. Legene kom ikke med noe svar, jeg følte meg fortapt og jeg følte at jeg hadde helt mistet kontrollen. 

Siden matlysten var så dårlig tenkte jeg at måltidserstattere som shakes eller barer, kunne være aktuelt i min situasjon. Bare for å få i meg næringen, ikke for vekttapet sin skyld. Sakte prøvde jeg meg frem og de første jeg prøvde gjorde vondt verre (jeg vil ikke nevne de her, for jeg har ingen ønsker om å snakke de ned). Nå hadde jeg konstant lavt blodsukker og følte meg helt grusom. I tillegg til balanse-sykdommen har jeg cøliaki og flere av produktene hadde så klart gluten i seg. Så en dag, helt tilfeldig kom jeg over Noka. Jeg hadde gjort mye research, smakt på mye rart og sjekket omtaler. Noka hadde så lite negativ omtale og da ble jeg nysgjerrig. Etter å ha sjekket ut innholdslista i produktene deres, fant jeg ut at Milkshakes, visse barer og en middagsrett (tacogryten) var glutenfri. Jeg sendte raskt kjæresten en sms: "Stikk innom vita og kjøp med noka sjokolade shake!!" Han kom hjem og jeg smakte på min aller første shake. "Fy fader, så god den var!" var min aller første tanke. Jeg begynte å drikke en shake daglig i starten, for jeg hadde ikke matlyst til mer. Jeg merket lite i starten og begynte å bli skeptisk... 

Noen uker senere hadde utrolig nok energinivået steget. Dette var tydelig merkbart og jeg fungerte bittelitt bedre om dagen. Jeg var litt mindre sliten og grinete. Svimmelheten var fremdeles sterk og jeg slet med å gå, men jeg merket at jeg var mer "tilstede" og hadde litt mer kontroll enn tidligere. Jeg fortsatte å spise Noka i ukene som kom og formen ble stadig forbedret. Ikke minst holdt blodsukkeret seg stabilt dagen lang og forbrenningen satte i gang. Kiloene gikk gradvis nedover igjen og det skadet jo ikke :) Jeg fortsatte å spise Noka og ble overraskende mye bedre! 

Etter å ha følgt med noen år på Miss Norway, men ikke kunne deltatt på grunn av den dårlige helsa, bestemte jeg meg for å endelig melde meg på sommeren 2016. Dagen etter årets finale faktisk! Noka ga meg "nok krutt" til å hjelpe meg opp og ga meg kroppen og kontrollen tilbake! Jeg spiser fremdeles en Noka-shake eller bar daglig, ikke for vektens skyld, men for å holde stabilt blodsukker og det er lettvint å ha med seg når man er ute. Idet jeg forsto sponsor-opplegget i Miss Norway sendte jeg umiddelbart en e-post til Noka og fortalte denne gode erfaringen og vi ble raskt samarbeidspartnere. Jeg er utrolig stolt over å representere dem, for de har hjulpet meg i så stor grad! 

 

Kort om Noka:

Noka er gode, kalorikontrollerte, måltidserstattere som har høyt proteininnhold og inneholder alle de essensielle vitaminene, mineralene og fettsyrene kroppen trenger daglig. De tilbyr alt fra Milkshakes, barer, middagsretter og frokostblandinger. Noka anses å tilby de beste produktene på markedet i Skandinavia og de har masse positiv omtale og de er seriøse. De bryr seg om kundene sine! De har hjulpet mange mennesker landet rundt, med både vekttap, vektoppgang og mennesker med helseproblemer (slik som meg selv). Mennesker med diabetes kan også trygt spise Noka. Det beste med Noka-produktene er at de er fulle av næringog gir det lille overskuddet en trenger i hverdagen. 

For dere med cøliaki er disse glutenfri: Milkshake (sjokolade, vanilje, jordbær) - bland med soyamelk om du er laktoseintolerant. Caramel og Cappucino Bar. Tacogryte. 

      

NB! Jeg prøver ikke å fortelle i innlegget at Noka er på noen måte en mirakelkur på Menieres sykdom; dette er ikke et medisinsk innlegg! Men hvor viktig det er å få i seg den rette næringen for å kunne bli sterkere. For meg og i tilstanden jeg var i, fungerte virkelig Noka som en livredder og ga meg kroppen tilbake! 

  1036 Hits
1036 Hits

Miss Geek?

Hei dere! 

I mellom alt misse-arbeidet og skolearbeidet ønsker å fortelle litt mer om meg selv :) Dette innlegget skal handle om mine interesser; Jeg ser på meg selv som en skap-nerd og har alltid vært det. 

13 nerde-fakta du ikke visste om meg:

1. Jeg elsker blant annet komi-serier og sci-fi serier. Alt fra My Name is Earl, til Battlestar Galactica, Buffy, Supernatural, Ghost Whisperer til Klovn, Freaks and Geeks, The Tribe, Helt Perfekt. 

2. Jeg spiller Sims og har alle tilleggspakkene O:) Ser på meg selv om en meget erfaren Sims-spiller! Spiller også CS GO med noen kompiser, men har blitt mindre av det i det siste. Ellers så spiller jeg også Prison Architect, det er dritgøy!

3. Jeg ELSKER tegneserier og grafiske noveller. Jeg begynte å samle Donald Duck pocketer og blader da jeg var 8 år og har samlet siden. Jeg hadde en giga-kolleksjon, men nylig (med tungt hjerte) donerte jeg vekk 3/4 av den da vi har så liten plass i leiligheten. Favorittgjengen er så klart "The Avengers", men favorittheltinnen er Wonder Woman! Hun ble i utgangspunktet skapt for å matche supermanns egenskaper og styrke,  bare i kvinnelig form, men ble raskt noe for seg selv. Visste du at hun egentlig skulle hete Suprema, men ble hetende Wonder Woman rett før det første bladet kom ut? Nå vet du det! 

4. Jeg har Collector's Edition bøker fra Buffy the Vampire Slayer. The yearbook, The monster book og The Watcher's guide i 2 volum! 

5. Jeg ELSKER Trailer Park Boys serien og filmene. Har sett alt fleeeeere ganger og gleder meg vilt til siste sesongen kommer ut. Jeg dauer hver gang jeg ser serien! Følger også med på Swearnet (som er deres nyeste prosjekt), men foretrekker heller Julian, Ricky, Randy og Mr.Lahey :P 

6. "Slapass" er min absolutte favoritt-sketch på hele world-wide-web! Key & Peele er hysterisk morsomme og "Slapass 1 og 2" er absolutt til å daue av. 

7.Jeg har en meget spesiell form for humor og har funnet ut at appen face-in-hole + meg = 200% match. Jeg har laget et svært interessant album på facebook (som jeg bare deler med familiemedlemmer), men jeg kunne helt klart ha åpnet et humoristisk kunst-galleri basert på mine vakre kunstverk. 

8. Jeg er veldig glad i Samsung-produkter. Var en tid da alt jeg eide av eletronikk var bare Samsung. Jeg har ALDRI likt Apple og kommer aldri til å hverken kjøpe eller bruke iphone/ipad etc. Men jeg er veldig fascinert over Steve Jobs, mannen bak Apple. Han var en meget spesiell og imponerende mann. 

9. Jeg elsker movie-scores, altså film-musikk komponert av ekte komponister. Jeg hører på film-scores daglig og det går mye i Hans Zimmer, Steve Jablonsky, Alan Silverstri, Alan Menken, Howard Shore, Danny Elfman. Min absolutt FAVORITT-komponist er avdøde James Horner. Jeg kan fremdeles ikke tro at han er borte og at han aldri vil lage mer musikk :( :( Til å aldri ha møtt ham, savner jeg ham hver dag!

10. Favorittfilmene er blant annet Braveheart, Top Gun, Dumb and Dumber, Sixth Sense, Ace Ventura.

11. Jeg har sett alt av Ringenes Herre og har ringen selv. Den ligger i en svart fløyelspose, for jeg kan jo ikke bruke den ;) haha!  

12. Jeg eier en ORDENTLIG Top Gun jakke som jeg bruker om vinteren. I tillegg til den fikk jeg kjøpt Top Gun Collector's edition mini-jakke til vinflaske :) 

13. Jeg er altfor overtroisk og naiv. Etter å ha sett Supernatural har jeg alltid salt stående klart hahaha. Den skjønner bare dere som har sett det!

 

Nå vet dere litt mer om meg! Jeg er meg selv og meget stolt av det :o) Under ser dere litt av hva jeg mener, har tatt noen bilder :)

Jeg har til og med laget meg selv og hunden min Lily, i legoform :) 

  891 Hits
891 Hits

Presse, kjoler og det å være annerledes! ;)

Williams-oppdatering dere :-) 

 Her skjer det skummelt mye, har mange avtaler med mulige sponsorer fremover og har fått to nye presseoppslag: 

Malvikbladet - klikk her!

Røyken og Hurum Avis - klikk her!

 

Ellers har jeg fått med meg 3 profesjonelle fotografer i "Williams-teamet", samt et profesjonelt film-team :) Har to overraskelser jeg gleder meg til å avsløre, men det blir ikke helt enda! Kanskje til og med 3 overraskelser, det får vi se iløpet av uken. Men bare følg med!

Bortsett fra det går det mye tid til planlegging av shoots, presentasjonsfilmen, SPA-dager, mye skolearbeid og trening. Må jo få formet kroppen litt :) Øver også hver dag på hæler og vil påstå at det er blitt noe fremgang. Hele neste uke er proppfull av møter med både fotografer, sponsoravtaler, skole og trening. Har nesten ikke tid til å sove, haha!

Jeg blir mye omtalt i media som en "annerledes missedeltaker / missedronning / skjønnhetsutøver og det er jeg bare stolt over. Veien hit har langt ifra vært lett og jeg er så stolt over å ha nådd så langt. Jeg har fått en enorm støtte fra såååå mange snille, utrolige mennesker. Det er helt overveldende! 

Nedtellingen til misseskolen fortsetter.. Nå er det bare 6 dager til jeg skal møte jentene. Gleder meg og håper på å få venner for livet :) Skal ta bilder og lage et innlegg om skolen :)

 

 

  840 Hits
840 Hits

For en dag folkens! Radio, tv og MYE MER!

Hei dere!

Imorges i pyjamas ble jeg oppringt av NRK som forteller at "Hei Hege, vi er på vei til deg for å lage en liten reportasje som skal på tv i kveld. Er der om en time. Går det bra?" Eeeeeeeeeh, jada, bare kom dere :) Jeg løp rundt i huset med sminken i ene hånda, hår og vaskemidler i den andre. Jeg rakk og bli ferdig gitt og en time senere sto de utafor døra gitt. Det var en skikkelig spennende dag - vi hadde det så gøy! Utrolig morsomt! Jeg fikk vise frem meg, mine beste moves og livet mitt. Elsket det! :) Rett før de dro sa de: Ønsker du å komme på radio NRK? Møt opp i Drammen mellom kl 15 og 16 idag du. De vil ha intervju med deg der. Phew! Jeg rakk akkurat å komme meg ut av aftenkjolen, før jeg råkjørte til Drammen. Har nå hatt intervjuet og det var også kjempemorsomt! 

Intervjuet hører du her: 

https://radio.nrk.no/direkte/p1_buskerud Klikk på 15:05 - 16:00. Jeg kommer inn ca 15:17! :) 

NB! Oppdatert Radio-side: Klikk her! Klikk på "6. Vil bli Miss Norway". Jeg kommer inn rundt 1:08:30 i avspillingen av program 6 :)  

 

Reportasjen ser du på NRK Østafjells kl 18:45 ikveld, 05.09.16!! Eller....

Du kan se den ved å klikke her! Jeg er i kategori nr. 7, trykk på den så kommer du rett til mitt innslag :)

 Artikkel på NRK Buskerud og reportasje MED LYD kan sees ved å klikke her!

 

Ellers står jeg på så det holder og avtaler sponsormøter. Nå begynner det å bli mange! :) Hele greia er så utrolig morsomt :) Har også hatt flere presseoppslag: 

Drammens tidende: klikk her!

Røyken og Hurum Avis: Klikk her!

 

Har idag i pausen hatt et intervju med Malvikbladet som kommer ut de neste dagene. Ellers så har jeg også en ny artikkel i Røyken og Hurum avis som kommer i slutten av uka :) Fagbladet Din Hørsel har blitt veldig inspirert av min historie og ønsker å publisere en artikkel i deres neste medlemsblad! :) Det vil jeg legge ut når det kommer digitalt. 

 

Følg med videre da dere

 

   

  847 Hits
847 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på