fbpx

Hei og velkommen til my journey to Miss Norway 2022.

Jeg heter Hosna Qassim, jeg er 21 år, fra Krokstadelva. Jeg har Afghanske gener, men flyttet til Norge når jeg var 3 år. For øyeblikket så studerer jeg internasjonale relasjoner i Sør-Korea. 

Jeg ser frem til å starte min reise til Miss Norway 2022, og bringe dere med meg fra min side. Jeg...

Hei og velkommen til my journey to Miss Norway 2022.

Jeg heter Hosna Qassim, jeg er 21 år, fra Krokstadelva. Jeg har Afghanske gener, men flyttet til Norge når jeg var 3 år. For øyeblikket så studerer jeg internasjonale relasjoner i Sør-Korea. 

Jeg ser frem til å starte min reise til Miss Norway 2022, og bringe dere med meg fra min side. Jeg håper dere vil like mine innlegg, og kommenterer hvis det er noe som er uenig med eller hvis jeg burde rett på noe. Jeg er alltid klar for å lære noe nytt. 

 


Ønsker du eller kjenner du noen som vil samarbeide med meg, er det bare å ta kontakt på min e-mail:

hosqas20@gmail.com

 

Link til mine sosiale medier:

Instagram

Tiktok

More

21 ting jeg har lært av 2021, del 1

21 ting jeg har lært av 2021, del 1

2021 er nesten over, og rart nok så er dette det året jeg har lært mest. Så jeg tenkte at det kunne vært morsomt å dele det med dere her, men jeg tenkte å dele det opp ved å skrive 2 ganger i uken. Slik at det ikke blir for mye lesing på en gang, men det kan også ses på som en egen liten julekalender. 

1. Jeg kan starte med det som sjokkerte meg mest. Alle du møter på har forskjellige bilder av deg som person, og det er ikke noe du kan gjøre for å endre på det. Noen kan se på deg som den beste og snilleste personen i hele verden, mens andre kan se på deg som satans favoritt førstefødt barn. Det kan føles ganske så urettferdig at folk ser på deg som en skurk, men man kan alltid være skurken i ens liv og helten i en annens. 

2. Sett grenser for hva du tolererer! Det kan virke som at det å si nei til noe kan være slemt, og du vil kanskje virke som den "chille" og kule vennen men det er ikke alltid du blir sett på den måten. Folk vil heller se på deg som en matte de kan tråkke over, og gjøre hva enn med og du vil fortsatt si ja til dem. Hvis du fortsetter å si ja til hver ting folk ber deg om å gjøre, så vil folk bare fortsette å bruke din snillhet. Verden er brutal og vi må bare lære oss hvem som bruker deg og hvem som setter pris på hjelpen din. Ville den personen gjort det du blir bedt om? Ingen er forpliktet til å gi deg samme de får fra deg. Det er noe som mange jeg kjenner sliter med, og er vanskelig å bli vandt med den tankegangen. 

3. Hver person er midt punktet i sitt eget liv, og folk bryr seg egentlig ikke så mye om hvert minste steg du tar. Vi er alle opptatt med våre egne liv, og fokuserer for det meste på oss selv. Så hvis du gjør noe feil, så kommer ingen til å huske det for resten av livet sitt. Vi kan ta en titt på andres liv til tider, men det er det. Jeg kan for eksempel ikke huske siste ting ansiktet til siste person som snublet på gate eller når det var. Men den personen tenkte nok på det i hele dagen, kanskje til og med i flere dager. Så hvis du føler for å gå rundt å synge eller løpe på en rar måte, så gå for det. Så lenge du ikke ødelegger for noen andre eller deg selv, så ser jeg ikke poenget i å bry seg om hva andre sier. Det kan kanskje være litt flaut, men du er sterkere enn andres ord. Hvis folk vil ta sin tid til å snakke om deg, så er det deres valg. Ta valg slik at du ikke angrer når du er gammel. I værste fall så gjør du noe feil, men det lærer du fortere av. Så sett deg selv først og vær litt egoistisk! Du fortjener det!

403 Hits

Bli kjent med meg

Cover-phot_20211122-140311_1

 

Da var det på tide å introdusere meg selv som en av de nye deltakerne i Miss Norway 2022. Jeg heter Hosna Qassim, 21 år og er fra Krokstadelva. For øyeblikket tar jeg bachelor graden min i Seoul, Sør-Korea, hvor jeg studerer internasjonale relasjoner. I fritiden min så liker jeg å være med venner i kafeer, karaoke og i tillegg trives jeg veldig godt med å tegne. Så mine blogginnlegg kommer nok til å ha en del bilder av kafeer og mitt liv her. Hvis det er noe steder eller aktiviteter dere anbefaler meg om å besøke så er det bare å ta kontakt med meg på mine sosiale medier. Jeg er alltid klar for å hjelpe, om jeg kan.

 

Grunnen til jeg meldte meg på er fordi jeg ville vise at det er skjønnhet i flere farger. Jeg er vokst opp i en Afghansk miljø, så ble oppvokst med tankegangen at jo lysere hud man har jo penere er man. Derfor strevet jeg med å være komfortabel i min egen hudfarge. Så jeg vil være et godt forbilde for andre yngre Sørasiatiske jenter som søker på Youtube "hvordan bli lysere", for jeg var den jenta før. Hvis jeg kunne gå tilbake i tid og snakket med yngre meg, ville jeg sagt til meg selv at brunt er fint på deg og, men det har jeg ikke muligheten til å gjøre. Men med Miss Norway får jeg nådd flere som strevde, eller fortsatt strever, med selvbildet ved et enkelt innlegg. Samt får jeg representert en annen andel av det norske folket. Så mine blogginnlegg kommer til å handle en del om hvordan få et mer positivt selv bildet og hva jeg gjorde for å finne meg selv. Så blir nok en del «online store søster råd».

 

Tusen takk for at dere leste innlegget mitt, ta kontakt og følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Tiktok

Instagram

Hvis du vil jobb med meg er det bare å kontakte meg på min email:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

359 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på