fbpx

Miss Norway 2021

Miss Norway 2021

Hei.

Siden dette er mitt første blogginnlegg tenkte jeg at jeg kunne starte med å introdusere meg selv litt. Jeg heter Hosna Qassim, er 20 år og til våren skal jeg starte mitt Bachelorgrad i internasjonale relasjoner i Seoul, Sør-Korea. Fjerde januar fikk jeg et e-mail om at jeg var et av de heldige uttakene til Miss Norway konkurransen. Dette var et bra start på året 2021, og jeg gleder meg veldig videre for dette kapittelet av livet mitt. Jeg gleder meg til å møte de andre deltakerne, skape nye vennskaper, og lære en god del om hvordan Miss konkurransen er. Dette er et unikt mulighet, som jeg igjen er veldig glad for at jeg får oppleve. Hittil har dette året vært et ganske bra år for meg og jeg krysser fingrene for at det kommer til å være like bra fremover, for meg og for resten av verden. 

Jeg har lite erfaring, når det kommer til å skrive blogginnlegg, men jeg skal prøve mitt beste for å vise hvordan jeg er som en person, hva jeg brenner for og hvorfor jeg valgte å melde meg på Miss Norway.

Dere kan gjerne følge meg på min instagram, som er qassimhosna :)

  2083 Hits
Emneord:
2083 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på