fbpx

Hei!

Velkommen til min reise om å bli Miss Norway 2021!

Jeg ser frem til å bli med på denne spennende, læringsrike og utrolige turen.

Dette gleder jeg meg kjempe mye til og skal stå på hele veien og dele med dere underveis.

Ønsker alle som er med lykke til!

 
Følg meg gjerne:

Instagram - Klikk her 

Facebook - Klikk her 

Bildene til semifinaleuttaket!

Hei<3

For to uker siden hadde jeg en fotoshoot med min gode venninne og fotograf Ragnhild. Vi tok både bildene ute og inne og ble kjempe fornøyd med de. Hun er så flink og sjekk gjerne ut hennes side her: Fotograf. Det er tatt følgende bilder; portrettbilder, idrettsantrekk, fritidsantrekk og cocktailkjole. Håper dere liker bildene! 

Vil fortelle dere kjære lesere at jeg har besluttet å avslutte min reise i Miss Norway 2021. Det er forskjellige grunner til dette. Ville si ifra nå før semifinaleuttaket slik at det er noen av dere som får sjangsen til å få en plass i semifinalen som virkelig fortjener det. Jeg ønsker alle lykke til og det har vært en utrolig hyggelig opplevelse! 

Takk for meg!

Cocktailkjole:

 

Portrett:

 

Fritidsantrekk:

 

Idrettsantrekk:

 

Klikk her - Instagram 

Vil du eller vet du om noen som ønsker et samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt:) Setter stor pris på om du legger igjen noen stjerner nederst i innlegget!

Klikk her - Facebook 

 

 

  171 Hits
171 Hits

Snart semifinaleuttak!

Hei<3

Forberedelser: I dag har jeg skrevet under oppdragsavtale med min fotograf. Hun skal ta bildene av meg til semifinalen. Jeg kjenner henne veldig godt fra før og er er kjempe flink! Denne uken har jeg egentlig kun tenkt på forberedelser til semifinalen. Så nå har jeg funnet ut hvilke antrekk, sko og tilbehør jeg skal ha. Hår og sminke er noe jeg finner ut hvordan skal være når alt det andre jeg nevnte er på. Jeg er veldig spent på hvordan det går, ser andre er også spente. Synes alle gjør en god innsats og er så flinke!

Reiselyst: Det har mye regn og storm de siste dagene her og i dag kom det snø igjen. Jeg vet sola gjør godt i disse dager, men uansett kommer jeg alltid til å like snø like godt! Folk begynner vel sikkert å tenke på å reise eller til og med planlegge det etterhvert. En ting som er sikkert er at Norge er det beste landet jeg har vært i og trives godt her. Hvorfor reise til et annet land når Norge har det man trenger? Det er ihvertfall min mening. Sola kommer etterhvert hit å, så vær tålmodig. En ferie til sydligere strøk tenker kanskje noen nå, men jeg tenker heller det kan man også ha her i Norge i sommer. Jeg har ikke noe imot folk som reiser innenlands eller utenlands, folk er forskjellige. Ville bare påpeke at Norge er mitt favorittland og når jeg er på ferie i andre land tenker jeg alltid; borte bra, hjemme best! Kjekt å få oppleve andre land selvfølgelig å hva de har å by på, men kjenner det er hjemme her jeg liker meg best. Nå skal jeg nyte det grå, snø/overskyete været og slappe av med en film i sofaen. Lykke til alle som har hatt, startet eller skal ta bildene til semifinalen =D Ha en fin dag videre!

Klikk her - Instagram 

Vil du eller vet du om noen som ønsker et samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt. Setter stor pris på om du legger igjen noen stjerner nederst i innlegget.

Klikk her - Facebook 

  255 Hits
255 Hits

New photoshoot ->

Hei<3

Hyttetur og musikk: Siden sist har jeg vært en del på hytta og slappet av med familie. Vi bakte kake, spiste gode middager, så på filmer, gikk turer ute med hunden, spilte keyboard og trekkspill. Det er kanskje noe dere ikke visste, men jeg har faktisk spilt trekkspill i ca 7-8 år. Det startet jeg med i 1.klassen da vi fikk trekkspilllærere hjem til oss på ettermiddagen for å lære meg det. Jeg framførte noen ganger på scene med publikum og har også sunget og vært i teater. Jeg har danset blant annet ballett, jazz og hiphop i flere år også, så er litt vant med å stå på scene. Det er som sagt mange år siden nå, men interessen er der fremdeles!

 

Photoshoot: Forrige helg hadde jeg en ny photoshoot jeg gjerne vil dele med dere. Legger også ved det nyeste bilde jeg har tatt. Håper dere liker det og er det noe dere lurer på, er det bare å spørre meg! :)

Klikk her - Instagram

Vil du eller kjenner du noen som ønsker et samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt =) Setter stor pris på om du legger igjen noen stjerner nederst i innlegget. Takk for at du stakk innom! 

Klikk her - Facebook

  826 Hits
826 Hits

Planer for helgen?

Hei<3

Denne helgen er det både morsdag, valentinsdag og fastelavn. I denne anledningen ville jeg bake noe søtt og godt. Jeg valgte å lage noe enkelt, som jeg egentlig skulle lage i romjula. Det rakk jeg aldri, så da ble det heller nå. " Jula varer helt til påske" som de sier! Jeg hentet inspirasjonen fra en reklame jeg så i desember. Oppskriften skriver jeg lengre ned. Dette er noe raskt og godt og anbefales å prøve! Legger ved et par bilder fra uken som var. Har vært helt strålende vær i det siste, masse snø og sol! Ellers har jeg vært en del på shopping, vært med familien og slappet av. Man setter mye mer pris på familietid og rolige stunder i disse tider mtp corona. Det får man utnytte så mye man kan og nyte. 

Oppskrift på disse "småkakene":

Ingredienser: Philadelphia lett eller vanlig, oreokjeks, melis og jordbær. 

Du starter med å legge ut alle oreokjeksene på et fat. Så finner du en bolle hvor du tar philadelphia osten oppi og litt melis. Du smaker deg frem til hvor søt du vil ha den med melis. Bruk en slikkepott eller noe å røre dette godt sammen. Når du har fått en kremet konsistens er den ferdig. Da kan du begynne med å skylle jordbærene og kutte av det grønne. Pass på å kutte rett av slik at de blir helt flate under. Antall jordbær kommer an på antall oreokjeks, du trenger 1 jordbær på 1 oreokjeks. Deretter finner du frem en sprøytepose, om du ikke har kan du bruke en skje. Du putter philadelphia osten oppi posen og sprøyter på en liten "dæsj" på hver oreokjeks. Så tar du en jordbær å putter den oppå, bruk et jevnt trykk til du ser osten kommer litt frem. Når dette er gjort på alle, sprøyter du en liten "dæsj" på toppen av jordbærene. Da har du et ferdig resultat og de ser ut som små nisseluer :D Ps: Anbefaler å lage de rett før de skal spises.

Klikk her - Instagram 

Ta kontakt om du eller noen du kjenner ønsker et samarbeid med meg! Setter stor pris på om du legger igjen noen stjerner nederst i innlegget =)

Klikk her - Facebook 

  240 Hits
240 Hits

Kosthold & trening

Hei <3

Denne uken vil jeg gjerne prate litt om kosthold og trening. Som nevnt tidligere er det noe som interesserer meg mye. Jeg forteller litt om mine rutiner og generelle tips!

Mat: Når det kommer til mat, lager jeg alltid noe spennende. Jeg spiser som regel fisk 4-5 ganger i uken, svin/storfe 1-2 ganger og ellers minst 1 dag uten kjøtt. Jeg er allergisk mot rått egg og fugl, så dette begrenser jeg så mye det går an. Jeg har som utgangspunkt at halve tallerkenen skal være 50/50 med kjøtt og grønnsaker. Dette er mine vanlige middager, til frokost spiser jeg 1-2 timer etter å ha stått opp. Starter alltid dagen med å drikke et par glass vann uansett. Til frokost er det havregryn eller annen sunn frokostblanding med lettmelk, gjerne ferske blåbær til. Til lunsj er det ikke ofte jeg er sulten, men til kvelds hender det jeg spiser enten frukt eller lager en sunn smoothie.

 

Jeg velger alltid fullkorn i alt jeg kjøper og heller ferske grønnsaker enn frosne. Det har blitt en vane å se på ingrediensene og innholdet i alt fra krydderposer til drikke. Slike rutiner kan ha mye å si på kostholdet. Det å gå for det som har minst mettet fett, lite tilsatt sukker og salt til tross for at noen ganger disse produktene ikke smaker like godt som andre ting. Å velge det som er mest mulig naturlig produkt og gjerne økologisk er kjempe lurt. Så hvis du kjenner på kroppen at du har lyst på noe søtt for eksempel, ta en banan eller noe sunt istedet for skjokolade eller noe usunt. Til vanlig drikker jeg ca 2 liter vann om dagen. Kostholdet mitt har vært slik de siste årene da jeg begynte å inn for å trene skikkelig. Nå er det kjempe enkelt og godt for kroppen å ha slike rutiner. Jeg unner meg likevel noe usunt til tider, men balanserer det med noe skikkelig sunt etterpå. I tillegg tar jeg kosttilskudd som multivitamin og collagen daglig, selolje de dagene jeg ikke spiser fisk og d-vitamin i vinterhalvåret. 

Trening: Den treningsformen jeg gjør nå er pilates. Tidligere trena jeg kun styrketrening og kondisjon. Pilates er noe jeg starta med da corona kom og treningssenter ble stengt også fordi jeg flytta til bygda. Da ble det naturlig for meg å trene hjemmefra. Rundt der jeg oppholder meg er det mye natur, så være ute og gå turer er noe jeg gjør i ny og ned. Pilates er en treningsform som passer min kropp mye bedre enn styrketrening og jeg føler meg mye bedre også. Det handler om å trene kjernemuskulatur og stabilitet i kroppen. Det er mye strekke øvelser og tøying. Man kan bruke lette vekter og småutstyr i tillegg og det handler også om å bruke egen kroppsvekt. Man får bedre kroppskontroll og har du smerter du ønsker å forbedre, kan dette være den perfekte treningen for deg!

Klikk her - Instagram 

Send meg gjerne en melding om du eller noen du vet om ønsker et samarbeid! Setter stor pris på om du legger igjen noen stjerner nederst i innlegget =)

Klikk her - Facebook 

 

 

  246 Hits
246 Hits

Den siste uken

Hei!

Fotoshoot: Det startet med at jeg hadde noen fotoshoots ute rett ved der jeg bor. Siden jeg er veldig glad i naturen, liker jeg å ta bilder ute. Det å finne frem forskjellige klær med farger som passer til årstidene, er så spennende! Nå er det vinter og pastellfarger er helt perfekt. Legger ved et par bilder fra fotoshooten. Jeg planlegger alltid dagen før hva jeg skal ha på meg alt fra sko, smykker, klær, tilbehør og sminke. Bildene har jeg tatt selv. Er det noe du lurer på, er det bare å spørre!

Møtet: Vi som Miss Norway deltakere, hadde et møte sist lørdag på zoom. Det var ganske nyttig og vi fikk vite om nye ting jeg ikke visste fra før. Vi lærte om hvordan forholde oss til sponsorer og det å markedsføre produkter for eksempel. Det kan være nye prosesser for mange og er kjempe greit at vi fikk tid til å stille spørsmål og lære dette. Det har vi bruk for videre i Miss Norway. Jeg har ikke fått noen sponsorer helt enda, men kan si at jeg er i dialog med flere, så vi får se. Jeg deler ihvertfall alle nyheter med dere her på bloggen, så det er bare å følge med! Etter å ha sett de fleste deltakerne og de andre på møtet, ble jeg kjempe glad og motivert. Det virker som en utrolig flott og fin gjeng! Må si igjen at jeg er utrolig takknemlig for å få lov til å være med på denne reisen. Gleder meg til å vise og fortelle dere videre hvem jeg er og hva jeg står for. 

Følg med. Ha en fin dag videre alle dere<3

Kjenner du noen eller har du lyst til å ha et samarbeid med meg? Da setter jeg stor pris på om du tar kontakt!

Klikk her - Instagram 

Klikk her - Facebook 

 

  268 Hits
268 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på