Mitt navn er Natalie Yri og jeg kommer fra Askøy, et nydelig sted rett utenfor Bergen. Akkurat nå jobber jeg som danseinstruktør og er med i modellbyrået Rebel models. Jeg er 18 år og går mitt siste år på videregående skole. Mine interesser er blant annet skjønnhet, mote og sosiale medier.  Håper du vil følge veien videre med meg!  Klem 

13. november, en viktig dag

Heihei, alle fine! 

Håper alle har hatt en fin dag så langt. I dagens innlegg skal jeg fortelle litt om et ganske viktig prosjekt vi har her på min skole. Gjennom flere år har skolen min støttet noe som heter Maisha Mema. Kort fortalt er dette et prosjekt der alle elevene gjør et arbeid som tjener inn penger. Disse pengene går ned til Kenya for å bygge alt fra barnehjem til klubbhus. Hvor fantastisk er ikke det?! 

Jeg som er med i Maisha Mema komiteen har en del planlegging som skal gjøres før den store Maisha Mema dagen som er 13. november. Mange av elevene på skolen skal gå bøssebæring, eller tjene inn penger på en annen måte. Dette er mitt tredje år jeg er med i Maisha Tema komiteen, det er like lærerikt hvert år. Denne uken skal jeg blant annet henge opp plakater på skolen og lage en oversikt over 13.november. Jeg gleder meg! 

Jeg skal ligge ut masse bilder fra 13. november og oppdatere dere hvordan dagen går. 

 

 

 

Klem 

 

Hvis DU eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det. 

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: natalieyri 

  167 Hits
167 Hits

VM i Paris

heihei, alle fine! 

Håper dere har hatt en fin uke så langt.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere et par bilder fra Paris, og hvordan resultatet ble. Jeg reiste ned dit 14. september og var der til 17. september. Jeg hadde gledet meg masse til denne turen, og se den flotte byen. Jeg har vært i Paris en gang tidligere men for en god stund siden så, det var greit å friske opp minnet på hvor nydelig Paris er. 

I forkant av turen ligger det mye forberedelser og øving, som jeg har nevnt tidligere stilte jeg som modell for en frisørsalong i Bergen som deltok på VM i brudefrisering og galla. Det var mange timer i salongen, øving på catwalk og mye mer. Det var en spennende og gøy periode, og plutselig før vi visste ordet av det skulle vi reise. Tiden flyr når man gleder seg og ser frem til noe. 

Jeg gledet meg så utrolig mye til selve dagen, men jeg var også en god del nervøs. Jeg visste det var mange mennesker der og nivået var høyt.

Men det var en helt fantastisk opplevelse og jeg var så heldig og fikk bære disse to flotte frisyrene, og gå i nydelige kjoler. Atmosfæren inne på arenaen var fantastisk, jeg møtte masse nye mennesker og lært masse nytt. Når jeg ser tilbake på disse bildene begynner jeg bare å smile, jeg har så masse flotte minner fra denne turen. Nå kommer det et bildedryss fra turen, håper dere liker det like mye som meg! 

 

 

 

Klem

Hvis du eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Instagram: natalieyri  

 

  167 Hits
167 Hits

Hvorfor jeg valgte dette

Heihei!

Håper alle har hatt en nydelig helg. I dagens innlegg skal jeg skrive om hvorfor jeg valgte å prøve meg på miss Norway konkurransen.

Etter mange spørsmål svarer jeg det samme hver gang. Jeg vil utfordre meg selv og få frem de viktige verdiene jeg står for. Tittelen "miss Norway" handler om så mye mer enn bare utseende, noe som jeg er så glad for! Miss Norway vinnere skal være en man er stolt over som representerer landet vårt, en rollemodell og så mye mer. 

Jeg mener selv det er så utrolig viktig å løfte hverandre opp, være positiv, engasjerende, støttende og ikke minst være en god venn. Bare det å smile til hverandre kan gjøre ting annerledes, det er alt for mange ute i dagens generasjon som er opptatte av å sitte andre i dårligere lys, for at dem selv skal føle seg bedre. Det er ikke denne generasjonen jeg vil leve i. Derfor vil jeg gjøre så mye forskjell jeg bare klarer, for jeg vil være et godt forbilde for unge til å forstå viktigheten ved å støtte hverandre. 

Det er også mange mennesker som er helt fantastiske, dem gjør en stor forskjell. Jeg er heldig som har mange flotte mennesker i livet mitt, venner å familie som støtter meg og alltid er der for meg. Jeg gleder meg til veien videre og alt jeg vil oppnå. 

 

(Altså se på denne himmelen!! Så utrolig nydelig)

 

klem

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: natalieyri 

  176 Hits
176 Hits

Mitt første steg gjennom konkurransen

Heihei! 

Dette er mitt første blogg innlegg, så jeg tenkte jeg skulle dele litt kjapt om meg selv. 

Jeg kan starte med å si at jeg elsker å danse! Jeg har jobbet som danseinstruktør i nesten 2 år, jeg stor trives med jobben jeg gjør. Jeg underviser helt nede i 2 års alderen til ungdom/voksne. På fritiden danser jeg selv salsa og bachata, jeg pleier så ofte som mulig å dra på "social dance" kvelder rundt i Bergen.  

Jeg er også med i et modellbyrå fra Bergen. Jeg har mye erfaring foran kamera og synes det er så kjekt å være i denne bransjen. Jeg har blant annet vært med i Paris i VM og gått catwalk show for kjente hårprodukter . Dette skal jeg dele mer om senere! 

Jeg går mitt siste år på Askøy videregående skole. Tidligere har jeg gått mitt første år på linjen Helse og sosial. På mitt andre år gikk jeg barne- og ungdomsarbeider og nå tar jeg påbygg til generell studiekompetanse. På disse 2 årene har jeg lært så utrolig mye og utviklet meg selv som person. Jeg elsker å jobbe med mennesker, jeg har blant annet vært i praksis på Haukeland universitets sykehus, barneskoler og barnehager. 

Mine interesser er mange og noen av dem er mote, foto, dans og sosiale medier. Jeg liker å følge med på de nyeste trendene og holde meg oppdatert. Jeg får så utrolig mye ut av dans! En så fantastisk glede som oppstår i kroppen.

Dette var litt om meg og håper dere vil følge veien videre sammen med meg! Tar med noen bilder av meg selv. 

 

Klem

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: @natalieyri 

  413 Hits
413 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på