fbpx

Hei fine mennesker❤️ Jeg heter Maja og er stolt Tromsø-væring! Jeg er en jente med mange baller i luften på samme tid! Jeg går siste halvåret på VGS, jobber som både servitør, trener og i klesbutikk, samtidig som at jeg er utrolig glad i å være aktiv! Jeg har drevet med Kunstløp på høyt internasjonalt nivå tidligere, men har lagt det på hylla og er klar for nye utfordringer❤️ På fritiden ser du meg gjerne på en Yoga eller pilates time noe jeg trives veldig med! I tillegg er jeg utrolig glad i sosiale medier og reising⭐️

Følg min reise mot miss norway 2024!⭐️

Posts by this author

Hei! Jeg heter Lilly Sødal (21) og er deltager i Miss Norway 2024. Jeg kommer fra Kristiansand, hvor jeg nå også for tiden er bosatt.

Jeg er en engasjert jente som interesserer meg for reising, mote, personlig utvikling, misse deltagelse og liker å prøve ut nye ting. Dette førte meg til å melde meg på Miss Norway i 2021, hvor jeg endte opp med å plassere som finalist. Videre deltok jeg i den Internasjonale Missekonkurransen Miss Earth 2022, og endte opp med å plassere i topp 20 blant 86 deltagere. Året etter deltok jeg i The Miss Globe 2023, og plasserte i topp 15. Jeg elsker å engasjere meg i alt misse relatert, så det føltes naturlig å melde meg på nå igjen i Miss Norway 2024. Jeg ser veldig frem til disse neste månedene, og til å dele min visjon med dere!

Gjennom deltagelsen min ønsker jeg å sette fokus på personlig bærekraftighet, ettersom jeg synes dette er ett av de viktigste temaene vi som mennesker bør sette ett større fokus på. Jeg ønsker å spre kunnskap og bevissthet om miljøets utvikling, og om hvordan vi kan påvirke dette. Jeg ønsker å oppmuntre andre til å ta mere bærekraftige valg, slik at vi sammen kan gjøre en forskjell. Ikke en kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Ved å være informerte, kan vi alle gjøre litt.

Om du eller noen du kjenner er interessert i å jobbe med meg, send meg gjerne en mld på sosiale medier eller send meg en mail på Soedallilly@icloud.com

Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram og Tiktok: @LILLYSOEE

Facebook, hvor jeg deler alt av oppdateringer fra deltagelsen min:Min facebook side 

Posts by this author
Min reise som The Miss Globe Norway 2023
Catch up with me!
Min misse reise
Third times a charm!
View All Posts

Hei alle ♡

Jeg er Christina Bell, en 23-åring fra lille Tromsø som nå bor i Oslo.

Så hvorfor Miss Norway? Vel, jeg har alltids vært inspirert av disse skjønnhets gudinnene da jeg var tenåring, og nå er endelig min sjanse for å hjelpe til med å gjøre et positivt inntrykk på verdenen!

Jeg er veldig spent på hvor veien blir å ta meg, og ønsker dere velkomne til å oppleve den med meg.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

christina.bell.eriksen@gmail.com

Du finner meg både på Instagram & TikTok

Posts by this author
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på