fbpx

Skal man representere Norge, må man ha bein i nesa!

Skal man representere Norge, må man ha bein i nesa!

GOD MORGEN :)

I dag er jeg på forsiden av Byavisa Trondheim! Jeg viste jeg skulle få ett oppslag denne uken, men på forsiden??

Det var kjempe morro :D

Jeg står for alt som står skrevet i artikkelen, og håper andre ser seg enige i det meste.

I går hadde jeg eksamen og nå står det igjen 3 stk! Det blir utrolig deilig å bli ferdig med skolen, sommeren kan bare komme! Jeg og ei venninne skal flytte sammen til Oslo i sommer for å ta siste skoleåret på BI Nydalen, så det blir mye titting på Finn.no for å finne leilighet, blant eksamenslesingen. Om du vet om noen som leier ut en leilighet til 2 stk så hver så snill å rop ut.

Til helgen skjer det spennende saker, jeg kommer med en oppdatering om hva på bloggen litt senere.. Følg med!

b2ap3_thumbnail_Skjermbilde-2015-05-06-kl.-11.05.28.png

Her er linken til avisartikkelen : http://byavisa.no/2015/05/06/sjobadet-som-retro-ramme-for-misse-finalist/

 

Ønsker du å stemme meg videre i konkurransen kan du sende en SMS med kodeord "MISSU 13" til 2160. Det koster kun 7 kr per melding!

Husk å lik facebook siden min: http://www.facebook.com/nina.heisholt

Og følg med gjerne på Instagram, @ninaikantina

 

 

 

 

 

2057 Hits

Presseoppslag og spennende dager i vente!

Presseoppslag og spennende dager i vente!

I dag kan du lese et innslag om at jeg er videre som finalist, i Byavisa Sandefjord. Artikkelen er foreløpig kun å få lest i papirformatet som gis ut i Sandefjord, men i morgen blir det lagt ut på nettsiden deres og jeg kommer da til å legge inn en link i dette blogginnlegget under bildet!

Til torsdag denne uken eller neste uke er jeg med i et presseoppslag til Byavisa i Trondheim og det gleder jeg meg veldig til å få se. Redaktøren har fulgt med på to fotoshoots jeg har vært med på og jeg håper det blir interessant for andre å lese om meg også :)

I går var jeg med på en retro-bikini fotoshoot sammen med fotograf Frank Foss og stylist Sandra Rodum. Det var utrolig spennende, men fy søren så kaldt! Vi begynte å ta bilder i 12 tiden på morgenen og det var ikke bare bare å stå i bikini og late som om jeg koste meg i "sydenvarme"! Jeg fikk se noen av bildene underveis som de ble tatt, og jeg gleder meg veldig til å vise de til dere.

Nå må jeg bruke resten av dagen på å øve til eksamen, det er ikke lenge til neste og jeg trenger å sette av tid til skole mellom jobbvakter og fotoshoots. Skole er viktig for meg og noe jeg prioriterer, man har alltid tid til en time eller fler iløpet av en dag til å sette av til skolearbeid! Det er stor sol på himmelen i dag i Trondheim og jeg får ta meg en pause i eksamenslesingen etterpå ved å ta en deilig joggetur.


Ha en super dag videre! og husk å stemme på meg hvis du vil se meg vinne denne konkuransen. Send en SMS med kodeord "MISSU 13" til 2160, det koster så lite som kun 7 kr per melding, og du kan stemme så mange ganger du vil :D

b2ap3_thumbnail_11180167_10204267600757785_1743787454_n.jpg

http://byavisa.sandefjord.no/nor/PDF-arkiv/18-2015 (s.20)

 

1508 Hits

Fotoshoot og intervju med avisa

Fotoshoot og intervju med avisa

Hei hei alle sammen!

I går var jeg på fotoshoot igjen med fotograf Frank Foss som har tatt bilder av meg tidligere. Sist vi tok bilder hadde vi en plan for dagen siden jeg trengte bilder til "innsendings-bildene" til Miss Universe Norway. Når man har en plan for dagen blir det som oftest mer effektiv jobbing og bedre bilder. I går hadde vi ikke en ordentlig plan og endte opp med å ta litt morsomme useriøse bilder! Men tror de blir veldig kule!

Byavisa Trondheim var innom fotoshooten for å intervjue meg og tok noen bilder av meg og Frank. Byavisa skal også intervjue på neste shoot som blir til uka. Da skal jeg være med på en retro bikini shoot som Frank Foss skal ta. Det blir utrolig gøy, og jeg elsker retro stilen siden den er litt gammeldags og sjarmerende. Jeg gleder meg til å få se resultatene av bildene fra i går og neste uke, bildene skal jeg selvfølgelig dele på bloggen min her, så følg med.

Avisartikkelen kommer nok rundt første uka i mai og vil også bli delt her!

God natt :)


Har du lyst til å følge meg på Instagram så søk opp @ninaikantina <3

Husk å stemme på meg i finalen ved å sende en SMS med kodeord "MISSU 13" til 2160, det koster kun 7kr per melding og du kan stemme så mye du vil! Jeg setter utrolig stor pris på alle stemmene jeg får <3

Her er en link til facebooksiden min http://www.facebook.com/nina.heisholt

 

b2ap3_thumbnail_2947_79548257101_573147101_2184082_6556187_n.jpgb2ap3_thumbnail_2947_79549907101_573147101_2184103_4973264_n.jpg

Legger ved to bilder fra min første motevisning, her var jeg 14 år og fikk vise frem klær på et moteshow på en av Colorine ferjene i regi av en ungdomsklubb! hehe :)

 

 

1644 Hits

Reality check

Reality check

Jeg åpner mailen fra Miss Universe Norway og blir helt stum...

..Jeg har fått vite at jeg er videre som finalist i konkurransen og jeg har rett og slett ikke ord!

Det er så utrolig morro å få være blant én av 16 finalister som skal konkurrere om å vinne tittelen Miss Universe Norway. Etter jeg fikk summet meg og det virkelig gikk opp for meg at jeg var videre fikk jeg en reality check, nå må jeg virkelig satse alt om jeg skal nå til topps!

Det har vært hektisk med eksamener og jobb, men i dag har jeg brukt flere timer på å ringe rundt til mulige sponsorer, medier og avtalt ny fotografering med Frank Foss. Så det er bare å følge med på bloggen min med oppdateringer snart.

Jeg ser frem til Beauty Camp som blir arrangert i slutten av mai, da blir det trening på show­walk og koreografitrening. spennende! Jeg gleder meg også til å se de andre finalistene, er ikke alle jeg har hilst på enda og jeg er sikker på at vi kommer til å komme godt overens. Neste punkt på listen blir å se etter en kjoledesigner som kan hjelpe meg med å designe finalekjolen. Føler jeg har litt dårlig tid på meg siden finalen er allerede i slutten av juni. Har du tips eller vet om noen som er flinke til å designe kjoler send meg gjerne en melding på min facebook side: http://www.facebook.com/nina.heisholt.

Vil du være en stjerne å stemme på meg?

♥ Send en  SMS med kodeord "MISSU 13" til 2160 ♥

PS: Det koster 7 kr per SMS og du kan stemme så mange ganger du ønsker!

b2ap3_thumbnail_IMG_2114_20150417-201041_1.JPG

b2ap3_thumbnail_11158107_10153153607207200_1576226430_n.jpg

Bildet er fra gårsdagens catwalk på markedskvelden til BI Trondheim.

1969 Hits

Dagen før dagen og moteshow

Dagen før dagen og moteshow

I dag er det dagen før dagen, eller rettere sagt, dagen før dagen før dagen! Hehe.

b2ap3_thumbnail_11121483_10153145070887200_446584948_n.jpg

(Miss Cecilie Andrea Røising og meg).

I morgen er den 6/6 eksamenen i det ene faget mitt på BI ferdig! Blir deilig å være ferdig med ett av fagene, og etter det er det "bare" 4 eksamener igjen.. :D

MEN det er også finaleuttak i morgen, og jeg kjenner det kribler noe voldsomt i magen, og jeg håper så inderlig på å komme videre. Det hadde betydd mye for meg. Jeg har brukt mye tid på å komme dit jeg er nå, og jeg er stadig i kontakt med mulige sponsorer som kan hjelpe meg eventuelt videre i konkurransen om jeg blir tatt ut som finalist. Det har vært kjempe moro å jobbe med konkurransen og jeg har lært en god del, ikke minst hatt det gøy og møtt noen herlige mennesker. Hvis jeg blir ikke kommer videre vil jeg så klart prøve på nytt neste år, jeg er ikke en jente som gir opp!

På torsdag skal jeg gå moteshow for Retro i Trondheim på Clarion Congress Hotell. Det er i regi av BI og er for studentene som går der. Jeg var å prøvde klær i går som jeg skal gå med, og jeg gleder meg til å vise frem mye nytt og fint tøy. Bilder kommer senere :)

Nå må jeg bruke de siste timene av kvelden før jeg legger meg til å øve på eksamen som er i morgen.

God natt, ønsk meg lykke til ♥

Jeg vil også ønske alle de andre semifinalistene masse lykke til! Blir spennende å se hvem som når opp til finalen ♥

Husk å følg meg på Instagram: @ninaikantina og på facebook http://www.facebook.com/nina.heisholt

Legger også ved presentasjonsvideoen min som du kan ta et titt på!

 

 

 

 

 

 

 

1621 Hits

En Vakker Tanke

En Vakker Tanke

Hola!

I dag så jeg en video da jeg bladde meg gjennom newsfeeden til Facebook som jeg hadde lyst til å dele med dere.
Først ble jeg sjokkert over å se en kvinne som sitter på café med ei annen og sier stygge ting til henne. Etterhvert i filmen så jeg hvorfor hun sitter nettopp å rakker ned på venninnen.

Videoen handler om kvinner som stadig tenker eller sier negative ting til seg selv, som for eksempel: "når jeg sitter så får jeg feite lår"! Det er forskjellige kvinner som får i oppgave å skrive ned i en notatbok hver gang de tenker eller sier noe negativt om seg selv, deretter er det to skuespillere som skal lage et manus ut av dette og sette seg på en café med skjult kamera og si det som ble skrevet i notatbøkene til hverandre. Det høres forferdelig ut og folk rundt dem reagerer og sier heldigvis ifra at det går ikke an å oppføre seg slik mot hverandre.

Nei, det gjør ikke det. Det er så lett å rakke ned på seg selv, om man har bra eller dårlig selvtillit har ofte ikke mye å si. Jeg kan garantere at du  en eller annen gang i løpet av denne uken har tenkt eller sagt noe negativt om deg selv. Jeg synes det er trist at noen ikke kan godta kroppen sin for slik den er.

Neste gang du blir fristet til tenke eller si noe negativt om deg selv, så tenk nøye etter om du ville sagt det samme til noen andre.

 

♥ Ingen kvinner er stygge, alle er vakre på hver sin måte ♥

 

klikk på videoen under for å se den. Det er en stor tankevekker.

 

1527 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på