fbpx

En spennende reise i vente

En spennende reise i vente

Hei dere! Nå er endelig Miss Univese Norway 2016 konkurransen i gang! Å jeg gleder meg virkelig til alt som jeg og alle de andre Missejentene har i vente. Jeg skulle egentlig delta i fjor, men det måtte jeg nødt til å utsette fordi det ble for mye da jeg var i førstegangstjenesten i militære. 

Jeg tenkte å fortelle litt om meg selv. Jeg er 20 år og bor på sørlandet, i Arendal. Jeg har alltid vært spesiellt intressert i alt som har med utseende å gjøre, så denne konkurransen er jo perfekt for meg å delta i. Jeg er glad i å holde meg aktiv, da jeg trener flere dager i uken både styrke og kondis. Utrolig viktig å trene mye når man skal delta i en sånn konkurranse, hvis man vill nå langt til den store scenen på den internasjonale konkurransen må man virkelig jobbe hardt og det er det som er min motivasjon. 

Jeg har også vært i førstegangstjenesten, jeg var i hæren i HMKG (Hans majestet kongens garde). Der var jeg fra mars 2014 - mars 2015. Det året har vært helt fantastisk, jeg møtte så mange fantastiske mennesker og lærte utrolig mye om meg selv. Anbefaler alle 1 år i militære!. 

Jeg skal på Missekurset som finner sted i Oslo i Januar, jeg gleder meg masse til å møte alle de andre jente som jeg skal dele denne reisen med! sammen skal vi konurrere om den store finaleplassen som jeg er ganske sikker på att mange vill jobbe hardt for. 

 

  

  1451 Hits
1451 Hits

Jeg har utsatt til neste år

Jeg har utsatt til neste år

Foto: Åge Pettersen

 

Hei! siden jeg var i militære midt under starten av en ny sesong med Miss Universe, så ble det bare ekstra mye å tenke på! Å derfor mye jeg ikke fikk gjort, ettersom jeg var i militære. Jeg hadde veldig lyst å klare alt, men valgte heller å kunne bli med neste år. Derfor er jeg satt som semifinalist i 2016 å da vil jeg kunne gi 110% å ikke bare halveis. Det er mere jobb enn hva folk tror, sponsorer skal skaffes, fotoshooter, arbeid, kurser i showwalk jeg gikk glipp av så sånn ble det. Jeg gleder meg til neste år! kommer uansett til å blogge her, å forberede meg mye. 

Ellers har jeg det bra! førstegangstjenesten er fullført å det er jeg stolt over å ha vært igjennom, for ett fantastisk år det har vært! Sommern nærmer seg, å det skal bli så bra å ha en sommer hjemme på sørlandet, i motsetning til ifjor da jeg var i militære. 

Jeg gleder meg til å følge med på de vakre finalistene som er i finalen av miss universe norway i år, det skal bli spennende å ikke minst å se hvem som vinner ! er imponert å synest jentene virkelig gjør en bra jobb! 

Å for å ha sagt det, så er det nok mange der ute som misforstår det å være med i denne konkurransen! vi skal ikke være "glamour modell" de typiske man ser på forsiden av FHM osv.

Jeg anbefaler alle å ta en titt på presentasjonsvideoen av  Martine Rødseth! den er så bra synest jeg, å hun får virkelig frem miss universe på en bra måte, ta en titt her : 

 https://www.youtube.com/watch?v=oEbL9IyDt94[embed=videolink]{"video":"

  1157 Hits
1157 Hits

Fullført førstegangstjeneste

Fullført førstegangstjeneste

For 1 år siden dro jeg inn i militære, i hæren. Da var jeg rekrutt på gardeskolen og hadde 3 lange mnd med rekrutt periode foran meg. Jeg kan med hånden på hjerte si att de 3 mnd er noe av de tyngste jeg noen gang har vært med på, for så mye vi blir pushet til å så lange marsjer med sekken som veier like mye som det jeg gjør. Men hele rekrutten var så fantastisk, å jeg likte den tunge treningen selvom det til tider var så ufattelig tungt. Vi fikk såvidt tid til å spise, for vi hadde jo omvask. Vi lærte å samarbeide, å for å fullføre må man hjelpe hverandre. Opplevde hat for første gang under lange marsjer tilbake fra felt. Og befalet som hele tiden kjfeter å forteller deg hva du skal gjøre. Så kom vi til gardeleiren, i oslo etter 3 mnd! Der ventet vi en gardepeiode på 4uker. De ukene var forberedelse til vi skulle bli gardister for å kunne gå vakt. Slo, nærkamp,skytebanetjeneste, teori osv. Dagene startet 06:00 og sluttet 20:00! lueløpet ventete i enden, og det er en mestringøvselse for å teste hele kompaniet der samhold pg psyken virkelig blir satt på prøve. tilsammen var det nermere 3 mil med marsjing( med den største å tyngste sekken du kan tenke deg) , gjørmeløypa var 800m lang, gassbua, nærkamp og litt cc løype. etter det fikk vi på oss gardeluen, vi var nå gardister å klar for vakt! den følelsen er bare helt fantastisk! vi har å hatt mye bra øvelser, bla med krigsskolen. Til tider vedlig lite søvn! men den øvelsen var utrolig gøy!

Nå etter 1 år, har jeg blitt sivil å det å dra hjem etter 1 år i forsvaret er ganske trist! man har opplevd så mye, å det vennskapet og samholder man har der finner man ikke i det sivile livet. Det har vært ett fantastisk år, så mye bedre enn hva jeg forventet!

Har lært så utrolig mye om meg selv, blitt testet å klart utrlig mye mer enn hva man tror man klarer.

b2ap3_thumbnail_1912461_10154557825365085_5967844042490864033_o.jpgb2ap3_thumbnail_luelop_2014_kp2-9.jpg

  1446 Hits
1446 Hits

Gardeball

Gardeball

Hei! Det var på tide med et nytt inlegg her. Jeg har ikke fått skrevet noe, grunnet dårlig med internettforbindelse på laptopen min her i militær leiren. 

Vi gardister i 2 gardekompani hadde gardeball på selveste valentines dagen, 14 februar. Ballet har vært kontigngent noen uker før dimmedato, som for våres del er 25 mars. Dette er ett stort ball som vi har sett frem til i mange måneder. gardistene (guttene) gikk i parade, og vi få jentegardister fikk bruke kjole. De fleste hadde med seg en date, og jeg hadde faktisk med meg min besteveninne! Var så gøy å kunne endeli ta på seg en fin kjole å dolle seg opp, å ikke den grønne uniformen å kammo i fjeset med resten av gjengen!

Dette året var ballet i norges hallen på thon hotel istedenfor plaza som det pleier å finne sted, overraskende fint hotell! vi fikk 3 retters middag, hele kvelden var det også en toastmester. Tale til oss jenter og guttene i garden. Alle så ut til å storkose seg utrolig mye. Når klokken slo 12 var det tid for afterparty, noe som for min del (og mange andres) varte til kl 6 på morgenen dagen etter. 

Utrolig morro å kunne delta på ett ordentlig ball, dette ballet er jo også ganske kjent og mange jenters drøm å dra på. Så bare grip sjansen dere jenter når gardister spør dere om å være daten dems på gardeball ! 

Besteveninne min Malene som var med meg, tok fly helt fra setermoen ettersom hun er medic i sanitetsbataljonen! så vi er begge i forsvaret :) 

  6231 Hits
6231 Hits

Flaks i Uflaks

Flaks i Uflaks

Hei der! 

Jeg tenkte det kansje var på tide med ett blogg inlegg! Det har seg sånn att jeg er i militære enda, og har derfor ikke så altfor mye å blogge om. Jeg kan også nevne att på søndag våknet jeg opp med bihulebetennelse. Sår hals, nysing, hodepine.tett i nesa. Huff, godt jeg sjeldent er syk. Tok meg en liten treningsøkt igår, og nå føler jeg meg helt frisk (flaks i uflaks) ! Trening gjore underverk. Perfekt timing altså, vi har jo gardeball til lørdag.

Nå skal vi gardister snart på ett lite "etikettekurs" der lærer vi litt om bruk av bestikk og div til gardeballet. 

Ellers er jeg  full planlegging av diverse forberedelser til Miss Universe Norway, blandt annet fotoshoot og presentasjonsvideo. Jeg er ordensfreak å må ha alt på stell! 

Jeg gleder meg til å kunne blogge til helgen om gardeballet! Det er rett rundt hjørne, noe jeg og dem fleste ser veldig frem til! det betyr også att det nå snart er slutt på 1 år i forsvaret. 

  927 Hits
927 Hits

"Gardist deltar i Miss universe"

"Gardist deltar i Miss universe"

Heisann! Jeg er nå å se i Agderposten (lokalavisen her jeg bor) på nett utgaven deres. Imorgen vil dette komme på trykk i avisen (løp å kjøp) . Jeg hadde ett lite telefonintervju med dem igår, ettersom jeg er noen timer hjemmenifra.

Jeg leste igjennom hele intervjuet, og synest det ble veldig bra! Heldigvis. Ble litt smånervøs for hvordan det ville se ut i utgaven, men gikk fint. Han jeg ble intervjuet av virket veldig engasjert i dette da jeg forklarte han litt om konkurransen, og satt seg ned med en gang for å skrive artiklen. 

 

Ett lite utdrag fra nett - utgaven :

Veldig motivert

Hun tror hun oppfyller en del at kriteriene, blant annet er hun god fysisk form med snart et år i militæret bak seg, og med bakgrunn som turner og svømmer.

– Vi får se hvordan det går, jeg er veldig motivert for konkurransen, forteller hun på telefon fra gardeleieren.

  985 Hits
985 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på