fbpx

Å miste noen som står deg nær

Hei beste dere! ♥

I dag tenkte jeg å snakke om et viktig tema som jeg ikke føler blir snakket så mye om eller får nok oppmerksomhet. Å miste noen som står deg nær. Jeg har selv opplevd det, og det er en av de mest smertefulle opplevelsene livet kan by på. Det er en del av deg som forsvinner sammen med dem, og etterlater et dypt sår som kan være vanskelig å leges. Det er helt normalt å oppleve en rekke følelser, inkludert sorg, sinne og forvirring. Tapet kan føles overveldende. Jeg har derfor lyst til å gi noen tips, som iallfall har hjulpet meg gjennom litt av sorgen♥

 - Tillat deg selv å sørge. Det er viktig å tillate seg selv å føle alle de følelsene som kommer med ved et tap. Det er lett å ønske å ignorere eller undertrykke smerten, men det vil bare forlenge helingsprosessen. Tillat deg selv å gråte, være sint, eller bare være stille og reflekterende. Når man aksepterer følelsene sine og gir seg selv lov til å sørge, så er det første skrittet mot helbredelse. 

 - Ta vare på deg selv. Det er lett å glemme sin egen velvære når man sørger over et tap. Men det er viktig å huske på å ta vare på seg selv i denne tiden. Prøv å opprettholde ditt vanlige spise- og søvnmønster. Vær aktiv selv om det bare betyr å ta en liten tur utendørs. Finn også måter å berolige og trøste deg selv på, enten om det er skriving, ansiktsmaske, meditasjon eller andre former for selvpleie. Gjør noe som gjør deg glad!

- Søk støtte fra andre. Du trenger ikke gå gjennom sorgen alene. Søk støtte fra familie, venner eller en terapeut som kan hjelpe deg igjennom den vanskelige tiden. Å dele følelsene sine og snakke om det vanskelige til noen som forstår kan hjelpe utrolig mye. Ikke nøl med å be om hjelp når du trenger det, og husk at det å nå ut etter støtte er tegn på styrke, ikke svakhet!

Jeg vet selv hvor vanskelig disse tingene kan være. Et tap er mer enn ord kan beskrive. Det er iallfall viktig at du vet at ting blir bedre med tiden, og at man husker å passe litt ekstra godt på seg selv. Nå er det nettopp vært påske også! Jeg håper alle har hatt en fin påske, enten om man har vært bortreist eller hjemme å koset seg. Tiden flyr, og det var ikke lenge siden juleaften føler jeg hehe. Jeg gleder meg til sommer og lysere dager. Føler været har så mye å si på humøret og motivasjonen. Jeg skal bli flinkere til å poste oftere fremover ♥

Jeg håper dere alle får en super dag videre og nyter det fine været ute!

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Send meg gjerne en melding på sosiale medier, eller e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram og Facebook: @nataliesamuelsen 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Skjønnhetsmytene avslørt!
Norges vakre natur

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på