fbpx

Avis innlegg nr. 2 sammen med flotte Sofie Marie

Hei!!


Her om dagen ble jeg intervjuet av Ringerikes blad en tur til for å lage et nytt avisinnlegg om deltakelsen. De ville skrive om at jeg og Sofie er med i konkurransen og det at vi begge kom videre i semifinalen. Dette er selvfølgelig fordi vi begge to kommer fra Ringerike eller nærområdet slik at nå blir Ringerike representert av to deltakere :) Jeg syns d var utrolig gøy at de ville skrive mer om oss og de vinkler alltid innleggene på en positiv måte. 

Jeg blir selvfølgelig alltid litt redd eller skeptisk til at de skal fremstille meg som overfladisk eller på en stygg måte. Heldigvis har journalisten som har intervjuet meg vært veldig grei og alltid latt meg lese igjennom innlegget før det publiseres slik at jeg kan komme med innvendinger eller endringer jeg ønsker. 

I innlegget har både jeg og Sofie blitt intervjuet også har hun slått sammen begge svarene og laget et felles innlegg. Det er utrolig koselig og jeg har nå fått litt kontakt med Sofie noe som er veldig betryggende. Det er alltid fint å ha en man vet hvem er eller har snakket med litt før på slike store ting som dette. 

Kontakt meg gjerne ved interesse av spons eller samarbeid: 

instagram: Instagram

Mail/facebook: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ny uke, nye muligheter!
Semi finaleplass!!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på