fbpx

Bærekraftige reisemål

CoverfotoBlogg-1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Det er flere destinasjoner i Norge som hele tiden gjør sitt ytterste for å forbedre sitt miljøavtrykk. Disse stedene er en del av noe som heter Bærekraftige Reisemål. Det er en egen merkeordning for turist attraksjoner med lavt miljøavtrykk. De skal stå for ansvarlig turisme og drive på en miljøbevisst måte.


Ser du etter steder som er den del av denne merkeordningen når du skal på ferie, bidrar du til at ferien din er mer grønn og du støtter oppunder bedrifter som tar vare på miljøet og den vakre Norske naturen.

Merkeordningen er en ordning som tar opp en rekke av disse utfordringene, og temaene inngår i arbeidet for et mer bærekraftig reiseliv. Bærekraftig reiseliv handler ikke kun om miljøet og klimae, men ser på reisenæringen som en helhet. Bærekraft som jeg har sagt før, handler ikke kun om klima, men sosiale og økonomiske forhold. Bærekrafitge destinasjoner påser en lokal verdiskaping, klima- og miljøbelastningen og påvirkning på innbyggere og samfunn. Det er en ordning som vil fjerne for alle negative konsekvenser av reiseliv, og løfte alle positive. Det å reise i eget land eller kommune, skaper god verdiskaplning lokalt og nasjonalt, videre sosiale forhold som mer turisme øke lokalbeforklingens muligheter på å satse mer og vidre utivkle egne bedrifter. Samtidig ved å ikke bevege deg uten for landegrenser, reise kortere som er godt for miljøet. Fenomenet bærekraftig reise, eller sustanible turisom, er et stading mer trendene tema og det er starter å bli en foutsettning hos forbrukerne at det både reise, destinsajson og aktivteter skal ta vare på klimaet, sosiale og økonmiske forhold på en bærekraftig måte. 

Jeg skal faktisk ut å fly nå til helga, jeg skulle vel heller se at jeg tok toget. Dette blir den ene flyturen i år, og den er innlands. Selv om det i et bærekrafitg perspektiv er take-off og landing som er værstingen i flyforurensing. Vi alle kan ikke alltid gjøre alt, men å være besvits på hva man gjør er en veldig god start. 

Hadde du hørt om merkeordningen for bærekraftige reisemål før ?

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Et verdig liv for betonggrisene.
Forsiden på nettavisen i Bodø

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på