fbpx

Barn drepes med norske våpen

CoverfotoBlogg-91

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Redd barna ønsker at de som har makt i Norge, skal garantere at norsk krigsmateriell ikke brukes til å drepe barn i krig. Dette er noe vi sammen kan kreve.


Det er dessverre avdekket for dårlig kontroll over norsk militært materiell. Når norsk utstyr og våpen blir solgt ut av landet i dag. Har ikke utenriksdepartementet god nok kontroll på hvor dette ender opp. Stortinget skal nå bahandle eksportkontrollen på nytt. Det er flere muligheter med dagens regelverk for uærlige aktører å få tak i norsk krigsmateriell.


Det som ønskes å oppnås med denne underskriftskampanjen er å kreve at Norge endrer regelverket. Sånn at norsk militært materiell aldri blir brukt til å drepe sivile eller barn i krig.


Vil du å bidra til at vi får en garanti fra stortinget på at alle dagens smutthull tettes kan du bidra ved å signere Redd barnas underskriftskampanje.

Signer fra denne lenken.

Ønsker du å vite mer om hva redd barna jobber for verden over. Kan du se kortfilmen under


Sammen kan vi jobbe for en bedre fremtid for alle barn. Uansett hvor i verden de kommer fra.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Coverbilde tatt av Robert Johansson.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hjelp til soppkontroll
Hvordan minske mensensmerter!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på