fbpx

Barndomsminner - gul bringebær

1

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Et veldig godt barndomsminne for meg er gul bringebær i hagen til mormor og morfar.


Jeg har aldri sett dette noe annet sted enn hos mormor, men når jeg gikk en tur med min søster rund der hun bor fant vi et sted med flere busker med gul bringebær. Dette var i fjord sensommer. Jeg håper vi kan gå en tur der igjen når det nærmer seg bingebærtid. Vi vet veldig godt hvor det er så vi finner det igjen. Gule bringebær er jo veldig sjeldent, så man glemmer ikke slike steder. 

De smakte helt himmelsk. For meg er det ikke bare det de minner om da vi var små. Men de smaker bedre også, de er søtere og rundere i smaken. Jeg har undersøkt litt og funnet ut at det er mulig å kjøpe bringebær busker som gir gul bringebær. Så når det blir huskjøp, blir det også noen bingebærbusker helt klart. Da skal jeg lage en bringbær-hage til minne om mormor - så kunne kalt den Mimi-hagen! 

Har du noen ganger smakt gul bringebær?

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

Min dag med fotoshoot
Behind the scenes, videoinnspilling!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på