fbpx

Be you and be proud! Shoot

mlfdone

Hei dere!

På torsdagen hadde Roger Myrland og jeg å hadde shoot i Lier. Det var fantastisk utsikt og vakker natur der vi var. Skal innrømme at jeg frøs ganske mye, men det gikk bra! Stedene var utrolig vakre så det holdt fokus på noe annet.

Noen av disse bildene er helt uten sminke og veldig lite redigert. Lyset er det eneste som er justert. Litt av grunnen til at jeg vil vise dere dette er rett og slett for å vise mine begge sider. Syntes det er helt greit å være glam og redigere, det er jo ikke noe galt med det. Men alle disse redigerte bildene over tid kan påvirke noen til å se et falskt bilde av hvordan man bør se ut. Man kan begynne å tro at alle er så perfekte så hvorfor er ikke jeg det. Mange av oss greier å skille disse verdene, men dessverre gjør ikke alle det og noen blir påvirket negativt. Derfor ønsker jeg å vise dere at det er helt greit å være usminket men samtidig føle seg selv. Jeg håper flere tørr å vise sine begge sider på sosiale medier å være stolte over det.

   

Jeg håper at du tør å være deg selv og komfortabel i egen hud. Jeg ønsker at dere alle fokuserer på hva dere elsker med dere selv istedenfor hva dere ikke liker. Også  kommer skjønnhet fra innsiden. Om dere elsker dere selv stråler det ut til verden! 

 Fotograf: Roger Myrland 

 

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

Nevnt i angelopedia
Update
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på