fbpx

Be you and be proud! Shoot

mlfdone

Hei dere!

På torsdagen hadde Roger Myrland og jeg å hadde shoot i Lier. Det var fantastisk utsikt og vakker natur der vi var. Skal innrømme at jeg frøs ganske mye, men det gikk bra! Stedene var utrolig vakre så det holdt fokus på noe annet.

Noen av disse bildene er helt uten sminke og veldig lite redigert. Lyset er det eneste som er justert. Litt av grunnen til at jeg vil vise dere dette er rett og slett for å vise mine begge sider. Syntes det er helt greit å være glam og redigere, det er jo ikke noe galt med det. Men alle disse redigerte bildene over tid kan påvirke noen til å se et falskt bilde av hvordan man bør se ut. Man kan begynne å tro at alle er så perfekte så hvorfor er ikke jeg det. Mange av oss greier å skille disse verdene, men dessverre gjør ikke alle det og noen blir påvirket negativt. Derfor ønsker jeg å vise dere at det er helt greit å være usminket men samtidig føle seg selv. Jeg håper flere tørr å vise sine begge sider på sosiale medier å være stolte over det.

   

Jeg håper at du tør å være deg selv og komfortabel i egen hud. Jeg ønsker at dere alle fokuserer på hva dere elsker med dere selv istedenfor hva dere ikke liker. Også  kommer skjønnhet fra innsiden. Om dere elsker dere selv stråler det ut til verden! 

 Fotograf: Roger Myrland 

 

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Nevnt i angelopedia
Update
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på