fbpx

Besøk på Losby Gård!

IMG_6592

Besøk på Losby Gård!


Hei fine dere! ♥

For ikke så lenge siden var jeg en tur på fine Losby Gård, og jeg tenkte jeg skulle tipse dere om denne fine turmuligheten! Dette er nemlig en besøksgård som også er omringet av fantastiske turstier, golfbane, og Losby Gods med resturant og kafè!

For vår del gikk dagen med til å besøke de fine dyrene på Losby Besøksgård, og til å nyte de fantastiske omgivelsene og stiene rundt i området! 
Det er jo så deilig å få brukt noen av disse nydelige sommerdagene ute i naturen. Jeg blir kun i Norge nå i sommer, og mye av tiden min går til jobb. Jeg har derfor et mål for sommeren om å gå mer turer og å se mer av den fine naturen jeg har i nærområdet. Vi har jo så utrolig mye vakker natur i Norge ♥

Ønsker dere en fin uke!

♥ Oda


Dersom du kunne tenke deg å samarbeide med meg, kan du ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Mormors ripsdessert
Hjemmelaget Jordbærsyltetøy

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på