fbpx

Bilder med finalekjole!

kjoleshoot

Hei dere fine!

For en ukes tid siden var jeg på Mølen å tok noen bilder med en fotograf som heter Mona Therese Iversen. Hun er kjempeflink og veldig hyggelig. Ble veldig fornøyd med resultatet! Solfrid Pedersen som nå har designet ferdig kjolen til finalen var også med. Hun hjalp til med lys ect. De nydelige hvite kjolene dere ser har hun laget.Den med lilla perler er finalekjolen!

Det er jo også utrolig vakker natur på Mølen i Nevlunghavn. Det anbefales absolutt å besøke dette stedet om du har mulighet eller bor i Vestfold. 

 

 

 

 

 

 

 Foto: Mona Therese Iversen

 

 Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

 

 

First year as a master student
Jeg gikk 40k skritt for MS!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på