fbpx

Bilder med viktig budskap!

Bilder med viktig budskap!

Foto/sminke: Sunniva Ronander

Hei!

Min hjertesak omhandler vold mot kvinner. Det er et så utbredt problem over hele kloden vår! Det handler er en veldig omfattende sak som har flere variabler. Det kan være mange grunner til at dette skjer, men en ting er sikkert. Det er aldri greit at noen bruker psykisk, seksuell eller fysisk vold mot en. Uansett! 

Det er flere mulige løsninger som kan brukes i disse sammenhengene. 

Jeg tror det å snakke nok om det er viktig, vi er nødt til å være bevisste på at dette er et globalt problem. Slik at vi kan skape rom for forandring, men også for å fjerne skam. Det burde ikke være et tabubelagt tema. Jeg tror også at våres indre kompasser er viktige. Empati og god kommunikasjon. Vi må sette tydeligere  grenser som i fek. voldtekt. Samtykke loven, det vil kanskje ikke rekke mål i rettssalen. Det kan derimot sette noen nye holdninger om at sex uten samtykke faktisk er voldtekt. Det derimot kan hjelpe når man skal bli intime, at man har det i bakhodet.

 

Foto: Sunniva Ronander

Om dere vil lese litt om denne samtykkeloven sjekk ut linken: https://amnesty.no/voldtekt/samtykkelov

Jeg har en bekjent av meg som heter Victoria Tveita fra Sandefjord. Hun har en Facebookgruppe. Facebookgruppen: "INGEN ER EN BUFFET" er en åpen gruppe for alle som ønsker å bekjempe seksuelle overgrep i Norge. https://www.facebook.com/groups/874814989655019 Hun er en utrolig kul og engasjert person!

Sjekk den ut!!

Bilde av: Victoria Tveita

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

Siste innspurt med stemmer nå! Om du vil se meg vinne Miss Norway send MISSU 10 til 1963. Takk for alle stemmer til nå <3

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Shoot del 2!
Our Hearts Bleeds for the children killed, in Kum...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på