fbpx

Blåveis

CoverfotoBlogg---2021-05-25T201755.528

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

 

Har du også hørt at Blåveisen er fredet? det er den faktisk ikke. Blåveisen er ikke utrydningsturet. Loven sier at alle som befinner seg på annen manns eiendom skal opptre varsomt og ikke gjøre skade på naturen der du ferdes. Det fins planer som er på Norges røde liste over arter som er i fare sonen for å bli borte, men Blåveisen er ikke oppført her heller.


Hadde Blåveisen verdt fredet så hadde betydd at du ikke kunne rive opp røttene og hadde det hvert utryddingstruet hadde det heller ikke hvert lov å plukke den.

Så ryktene som tilsier at Blåveisen er fredet er veldig overdrevet. Men det en god myte, en myte som gjør at vi er mer forsiktige når vi ferdes i naturen. Det er tross alt der Blåveisen og andre blomster er på sitt vakreste. I sitt naturlige element. Så kanskje det er like greit at vi alle fortsatt tenker at Blåveisen er fredet?

Trodde du Blåveisen var fredet?

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Presentasjonsblogg - Madeleine Denice
Bikinibilder

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på