fbpx

Bli kjent med meg

Cover-phot_20211122-140311_1

 

Da var det på tide å introdusere meg selv som en av de nye deltakerne i Miss Norway 2022. Jeg heter Hosna Qassim, 21 år og er fra Krokstadelva. For øyeblikket tar jeg bachelor graden min i Seoul, Sør-Korea, hvor jeg studerer internasjonale relasjoner. I fritiden min så liker jeg å være med venner i kafeer, karaoke og i tillegg trives jeg veldig godt med å tegne. Så mine blogginnlegg kommer nok til å ha en del bilder av kafeer og mitt liv her. Hvis det er noe steder eller aktiviteter dere anbefaler meg om å besøke så er det bare å ta kontakt med meg på mine sosiale medier. Jeg er alltid klar for å hjelpe, om jeg kan.

 

Grunnen til jeg meldte meg på er fordi jeg ville vise at det er skjønnhet i flere farger. Jeg er vokst opp i en Afghansk miljø, så ble oppvokst med tankegangen at jo lysere hud man har jo penere er man. Derfor strevet jeg med å være komfortabel i min egen hudfarge. Så jeg vil være et godt forbilde for andre yngre Sørasiatiske jenter som søker på Youtube "hvordan bli lysere", for jeg var den jenta før. Hvis jeg kunne gå tilbake i tid og snakket med yngre meg, ville jeg sagt til meg selv at brunt er fint på deg og, men det har jeg ikke muligheten til å gjøre. Men med Miss Norway får jeg nådd flere som strevde, eller fortsatt strever, med selvbildet ved et enkelt innlegg. Samt får jeg representert en annen andel av det norske folket. Så mine blogginnlegg kommer til å handle en del om hvordan få et mer positivt selv bildet og hva jeg gjorde for å finne meg selv. Så blir nok en del «online store søster råd».

 

Tusen takk for at dere leste innlegget mitt, ta kontakt og følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Tiktok

Instagram

Hvis du vil jobb med meg er det bare å kontakte meg på min email:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Absolutt BESTE måten å fjerne sminke på for alle t...
Legger du nok vekt på jobb CV-en/søknaden din?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på