fbpx

Brøl for klima

1

Inneholder reklame

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Er du med å brøler for klimaet? Klimabrølet er en partipolitisk uavhengig forening, med mål om at våre folkevalgte iverksetter tiltak slik av vi kan begrense global oppvarming til godt under 2 grader og sikre mer natur. Som er i tråd med Paris-avtalen og FN Naturpanelets anbefalinger.

Jeg ble kontaktet av Klimabrølet, da de mente at dette var noe jeg vil ville være med på. Og det er det! Så klart jeg vil være med å brøle for klima! Du som har fulgt meg gjennom Miss Norway konkurransen veit at bærekraft står i høysetet i mitt liv og jeg ønsker å være med på å kunne gi oss en tryggere fremtid. Så glad de tok kontakt, for jeg synes det arbeide de gjør er utrolig viktig. Samarbeidet vårt går ut på at jeg så klart skal brøle!!!, men også skape er oppmerksomhet rundt klimebrølet og få med enda flere til å være med på saken. Jeg trenger med at de felese som følger meg er klimabeviste og biir med på brølinga. Har en del på gang allerede for at vi skal kunne nå ut til mange, så la oss håpe mange blir med!

Mitt brøl

Vil du se mitt brøl? Det kan du se og høre her (Mitt brøl!). Klimabrølet i 2019 var en kjempesuksess, og jeg tror ikke årets markering kommer til å bli noe dårligere. Hva tror du? Klimabrølet skal bygge en bred og inkluderende folkelig oppslutning om de visjonære og modige tiltakene de folkevalgte må treffe på vegne av oss alle. Alt arbeid er tuftet på frivillighet, og det er ildsjeler som jobber hardt hver dag for å presse politikken.

Bli med du også!

Årets markering er 27. august. Det er dagen da de slipper brølet løs i form av en fantastisk kunstinstallasjon, som rommer alle sine brøl. Kunstinstallasjonen skal være foran Stortinget, og vil etter hvert sendes på turné rundt omkring i landet, og minne de folkevalgte, og oss andre, om tidenes viktigste kamp. 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En uke til finalen
En viktig dag

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på