fbpx

Catwalk ready

168886107_2171300779666788_7738928005773268576_n

Bilde er tatt av DB Foto.

Hei igjen, fininger <3
Nå er det masse planlegging og kurs i vente, og mye spennende som kommer til å skje fremover! Jeg vil ikke røpe for mye, da jeg heller vil fortelle dere litt og litt etterhvert.

Ellers har jeg begynt å gjøre meg klar til catwalk kurset - og jeg fikk tak i skoene jeg ønsket meg!Var de ikke fine?

Jeg har også blitt kontaktet av utenlandsk presse, noe jeg synes er utrolig gøy! Det kom veldig uforventet, og det å bli intervjuet på spansk var også nytt for meg.Jeg var på forsiden! Og de skrev to sider om meg.


Og her er det ett annet intervju med en Pagina 7, som også er en chilensk nett-avis.

Det er kanskje ikke alle som snakker spansk, men de spurte først og fremst om hva som kom til å skje i konkurransen fremover, og generelt om meg og hvorfor jeg meldte meg på. 

Ønsker dere alle en fin dag videre <3 Om du ønsker å følge meg videre, kan du gjerne følge med her på bloggen, Instagram og på Facebook. Blir også veldig glad for fem stjerner <3 Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Kort oppdatering
Frivillig hos Frimat

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på