fbpx

Coronaviruset

Heihei, alle fine! 

 

Håper alt står bra til med dere, og at dere er friske og fine. 

 

Som dere sikkert har fått med dere så er dette korona viruset veldig mye snakk om i medier. Det er en veldig trist situasjon flere land er kommet i blant annet vårt land Norge. Mange sitter i karantene og flere ting er stengt... blant annet skoler, barnehager, butikker og restauranter i Bergen. 

Jeg er nok ikke mer bekymret enn nødvendig, men tar forhåndsregler og følger retningslinjene som er satt. Man må kun kjøpe det man trenger å holde seg hjemme. Nyt tiden med familien deres, ring en god venn eller facetime med bekjente. Tenk på andre og ta hensyn, og kos deg med ting du ellers aldri rekker i en hektisk hverdag.

Selvom vi ikke selv tror man blir smittet av dette viruset, kan andre bli hardt rammet av dette. Altså mennesker som er i risikogruppen som ikke har et normal immunforsvar. Slik som jeg, jeg er veldig utsatt og holder meg hjemme til de fleste tider. Grunnet dette viruset var jeg på Haukeland universitetssykehus for å ta noen undersøkelser i narkose, så jeg ber dere vær så snill å hold dere hjemme. Ikke dra ut fordi du kjeder deg eller slikt. 

 

Vi alle må bidra og gjøre vår plikt til samfunnet. Dette fikser vi!

 

 

 

 

Klem

 

Instagram: natalieyri

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Karantene eller hjemmekontor?
Fredrikstad Blad i dag!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på