fbpx

Dagen for finale innsending!

I dag, er dagen alle finale kandidatene skal sende inn bikinibilder og presentasjons video. 

 

Jeg har fulgt med på de andre jentene, og de har virkelig jobbet hardt frem mot dette, jeg har hatt utrolig mye å gjøre i forbindelse med skole og jobb. Jeg husket å ta bikinibildene tidlig slik at de var i boks, men jeg er enda ikke ferdig med videoen. Jeg har ikke hatt tid rett og slett. Jeg har tatt flere små klipp og skal få limt dem sammen med voiceover i dag. Men selvfølgelig skal jeg også jobbe sent i dag så blir nødt til å få fikset dette så fort som mulig. Men det pleier som regel å gå bra. Håper jeg. 

Dette blir en travel dag, med hjemmeskole heldigvis, som vi fikk beskjed om i går pluss en pause i russetiden. Men jeg får bare gjøre det beste ut av det og bruke den ekstra tiden på andre ting som kanskje er mer nyttig. I dag har jeg innimellom skoletimene tatt noen videoer og samtidig renset kaninbur og gjort det klart ettersom jeg skal bli fosterhjem til en mor med unger nå til helgen! Gleder meg utrolig mye til dette. 

Det er utrolig spennende å se hvem som kommer videre og hvordan ting blir fremover. Jeg håper selvsagt at jeg kommer videre for det er så spennende, men samtidig så unner jeg de andre jentene også plassen ettersom de gir såpass mye av seg selv til dette. <3

 

 

 

 

Kontakt:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: maihelenbr

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Presentasjonsvideoen er klar
Dagens finale program!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på